RAW 19/02/2018: Αφηνιασμένο Τέρας!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο κόκκινο επεισόδιο με τον Braun Strowman να κυριαρχεί στο Seven Gauntlet match το οποίο γέμισε το σόου. Οι Alexa Bliss & Mickie James φαίνονται ενωμένες ενόψει Elimination Chamber με την Titus Worldwide να πλησιάζει όλο και πιο πολύ το μεγάλο όνειρο. Ας ξεκινήσουμε...

Seven Gauntlet match: Seth Rollins vs Roman Reigns vs John Cena vs Elias Samson vs Finn Balor vs Miz vs Braun Strowman

Πριν τον αγώνα ο Roman Reigns δήλωσε ότι κανείς άλλος δεν μπορεί να νικήσει τον Brock Lesnar αλλά μόνο ο ίδιος. Ο Seth Rollins εφάρμοσε ένα combo κινήσεων από Blockbuster, Slingblade και flying clothesline και φάνηκε να έχει τον έλεγχο. Πήγε και για suicide dive αλλά ο Roman Reigns τον κατέβασε με ένα δυνατό δεξί για να τον εκτελέσει με ένα εμφατικό Drive By. Ο Kingslayer έκανε το Buckle Bomb αλλά ο Big Dog αμέσως απάντησε με ένα Superman Punch. Ο Rollins πήγε για το Blackout curbstomp αλλά ο Roman το απέφυγε με τους δύο να ανταλλάσσουν roll ups. Τελικά ένα του Seth του έδωσε την νίκη αποκλείοντας τον Roman.


Ο John Cena ήταν ο επόμενος στον αγώνα με τον Rollins να του ορμάει από την αρχή με μανία. Πήγε να πάρει την νίκη με count out αλλά δεν τα κατάφερε και ο Cena τον κράτησε κάτω με ένα headlock. Ο Leader of Cenation πήγε να κάνει το ίδιο αλλά ο Architect επέστρεψε με το ζόρι στο 9 στο ρινγκ. Ο John πήγε για το Five Knuckle Shuffle αλλά ο αντίπαλος του το απέφυγε και απάντησε με ένα combo από kicks χωρίς να παίρνει την νίκη. Ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν κατάφερε να πάρει την νίκη ούτε με AA αλλά ούτε και έπειτα από δύο STF με τον Rollins να φτάνει το bottom rope. Ο Kingslayer απάντησε με ένα δικό του AA με τον αντίπαλο του να κάνει kick out στο 2. Ο Cena πήγε για ακόμη μια φορά για το AA αλλά ο Rollins το απέφυγε ξανά και με ένα stomp απέκλεισε και εκείνον.


Ο Elias Samson μπήκε στον αγώνα με φόρα και προσπάθησε να αποκλείσει από νωρίς τον κουρασμένο Rollins. Ο Elias πέρασε τον αντίπαλο του από ένα submission αλλά εκείνος ξέφυγε και απάντησε με ένα superkick χωρίς να παίρνει την νίκη. Ο Drifter κατέληξε στο ringside και ο Kingslayer απογειώθηκε πάνω του με suicide dive. Ωστόσο φάνηκε πως είχε ξεμείνει από δυνάμεις και ο Elias πήρε την νίκη τελικά με το Drift Away.


Ο Finn Balor ήταν ο επόμενος και τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Elias με εκείνον να στοχεύει κυρίως στο χέρι και στον ώμο του. Ο Balor αντέδρασε με πολλαπλά clotheslines και έπειτα με ένα enziguri για να κατεβάσει τον Samson από την κορυφή. Ο Drifter αντέδρασε και έστειλε τον αντίπαλο του στο ring post χωρίς να εφαρμόζει όμως και το elbow drop. Ο Demon King έκανε τελικά το ολοκληρωτικό comeback και μετά από ένα slingblade και ένα dropkick πήρε την νίκη με το Coupe De Grace πάνω στα πλευρά του αντιπάλου του.


Στην συνέχεια ακολούθησε ο Miz μόνο που η Miztourage εμφανίστηκε στην σκηνή και έτρεξε προς το ρινγκ με προθέσεις επίθεσης. Ο Miz τελικά εμφανίστηκε από πίσω και όρμηξε στον Balor εφαρμόζοντας κιόλας αρκετά pin attempts χωρίς επιτυχία. Ο A-Lister είχε τον έλεγχο για την περισσότερη ώρα με τον Demon King να αποφεύγει με το ζόρι δύο Skull Crushing Finale. Ωστόσο ο Miz πήρε πάλι τον έλεγχο έπειτα από τις παρεμβάσεις της Miztourage. Ο Finn πήγε για το Coupe De Grace αλλά η προσοχή του ήταν στραμμένη και στον Dallas με τον Miz να τον ρίχνει. Τελικά ο Intercontinental Champion απέκλεισε τον Balor με ένα Skull Crushing Finale.


Ο Braun Strowman μπήκε με φόρα στον αγώνα και κατέληξε να κυνηγάει τον Miz παντού φτάνοντας τον τελικά. Ο Monster Among Men έκλεισε τον αντίπαλο του στην γωνία και του εφάρμοσε αρκετά corner moves και splashes. Ο A-Lister απέφυγε τον αντίπαλο του και τον έριξε με dropkick από το apron. Μάλιστα φιλοδώρησε τον Braun με ένα Skull Crushing Finale με εκείνον να κάνει εντυπωσιακό kick out στο 2 πετώντας τον Miz μέσα από τα σκοινιά πάνω στην Miztourage. Όταν εκείνος επέστρεψε στο ρινγκ ο Strowman τον αποτελείωσε με ένα Running Powerslam παίρνοντας την νίκη σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα.
Μετά τον αγώνα, ο Strowman έδινε συνέντευξη αλλά επέστρεψε στο ρινγκ για να εκτελέσει την Miztourage αλλά και τον Miz ξανά με πολλαπλά running powerslams στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει Elimintion Chamber.


Στην συνέχεια είχαμε την Asuka στο ρινγκ για να δώσει συνέντευξη στην Renee Young. Η Empress of Tommorrow τόνισε ότι η Nia φαίνεται να είναι μία δυνατή γυναίκα κάτι που δεν φάνηκε τελικά στον προηγούμενο αγώνα τους. Η Jax μπήκε στο ρινγκ από το πουθενά και όρμηξε στην Γιαπωνέζα η οποία αρχικά επέβαλλε αντίσταση. Όμως δεν άντεξε και η Nia την διέλυσε με Samoan Drop καθώς και με τρία Leg Drops.


The Bar vs Titus Worldwide

Η Titus Worldwide μπήκε δυνατά στον αγώνα με τον Apollo να βοηθάει τον Titus με double team attacks πάνω στον Cesaro. Ο Apollo επιτέθηκε στον Sheamus με τον Swiss Superman να στέλνει με την σειρά του εκείνον έξω από το ρινγκ. Η Dana Brooke πήγε να ελέγξει τον Apollo αλλά εκείνος δέχτηκε πάλι double team moves. Ο Crews βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο αλλά από το πουθενά έκανε το roll up στον Cesaro για να πάρει την νίκη για την ομάδα του.


Είδαμε και ένα promo στην μεγάλη οθόνη ανάμεσα στους Bray Wyatt και Matt Hardy με τους announcers να μας ανακοινώνουν το Bray Wyatt vs "Woken" Matt Hardy για την κάρτα του Elimination Chamber.

Sasha Banks & Bayley & Mickie James vs Sonya Deville & Mandy Rose & Alexa Bliss

Ο αγώνας ήταν να αρχίσει ανάμεσα στις Alexa Bliss και Mickie James με την πρώτη να να κάνει το tag στην Sonya Deville. Η Sasha Banks πήρε το tag για double team attack με την Deville όμως έπειτα να της κλειδώνει το χέρι. Η Bayley και Mandy Rose βρέθηκαν στο ρινγκ με την πρώτη να εφαρμόζει αρκετά kicks αλλά και ένα δυνατό suplex με την Paige ταυτόχρονα να εμψυχώνει τα μέλη της Absolution από το ringside. Τα μέλη της Absolution έπεσαν με double team στην Mickie αλλά εκείνη αντέδρασε με double neckbreaker. Η Boss πήρε το tag όπως και η Little Miss Bliss με τις δυο τους να ανταλλάσσουν αρκετές κινήσεις. Τελικά η Banks πήρε την νίκη για την ομάδα της με ένα Banks Statement πάνω στην Raw Women's Champion.
Μετά τον αγώνα, οι Rose και Deville επιτέθηκαν στις Bayley, Banks και James τις οποίες έστειλαν εκτός ρινγκ. Έπειτα έστρεψαν την προσοχή τους στην Bliss με την Mickie να μπαίνει στην μέση. Mickie & Bliss εκτέλεσαν τα μέλη της Absolution με double team DDT.
Αποτελέσματα RAW 19/02/2018:

  • Ο Braun Strowman επικράτησε ενάντια στους Roman Reigns, Seth Rollins, John Cena, Elias Samson, Finn Balor και Miz σε ένα 7-Man Gauntlet match.
  • Η Titus Worldwide νίκησε την Bar.
  • Οι Sasha Banks & Bayley & Mickie James επικράτησαν ενάντια στις Mandy Rose & Sonya Deville & Alexa Bliss.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος


Νεότερη Παλαιότερη