RAW 12/02/2018: Balor και Rollins στο Chamber!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με τους Finn Balor και Seth Rollins να πηγαίνουν στο Men's Elimination Chamber. Η διχόνοια ανάμεσα σε ολόκληρη την Women's Division μεγαλώνει με τον Braun Strowman να διαλύει τον Elias Samson με έναν πρωτότυπο τρόπο αυτή την φορά. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον John Cena να μιλάει για το πως είναι στο Road to Wrestlemania όπου θα γράψει ιστορία. Τόνισε πως εκεί θα γίνει για 17η φορά παγκόσμιος πρωταθλητής ενάντια στον Brock Lesnar. Ο Miz τον διέκοψε για να υποστηρίξει ότι ο ίδιος θα γίνει dual champion στην φετινή Grandest Stage of The All. Αυτό θα το κάνει νικώντας τον Beast Incarnate με τους δικούς του έξυπνους τρόπους. Ο Cena τον προκάλεσε σε αγών όπου ο χαμένος θα έμπαινε πρώτος στο Men's Elimination Chamber. Η Miztourage επιτέθηκε βάναυση στον Leader of Cenation και έπειτα ο A-Lister αποδέχτηκε την πρόκληση.

Miz vs John Cena

Ο Miz πήρε τον έλεγχο εύκολα απέναντι στον χτυπημένο John Cena και μάλιστα τον έστειλε δυνατά στο barricade αφού μετέφερε την μάχη στο ringside. Ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αντέδρασε με ένα dropkick με τον A-Lister να συνεχίζει να κυριαρχεί όμως. Ο John έκανε το απόλυτο comeback και εκτέλεσε τον αντίπαλο του με Tornado DDT με εκείνον να κάνει δύσκολο kick out στο 2. Μάλιστα τον πέρασε και από το STF με τον Inercontinental Champion να ξεφεύγει τελικά. Ο Cena εφάρμοσε το AA με τον Miz να κάνει ένα ακόμη μεγαλειώδες kick out. Ξέφυγε ξανά από το STF και φιλοδώρησε τον Cena με Skull Crushing Finale και με εκείνον να κάνει kick out στο 2. Τελικά η νίκη ήρθε για τον Cena έπειτα από ένα Super AA ώστε ο Miz να μπει πρώτος στο Men's Elimination Chamber match.The Revival vs Luke Gallows & Karl Anderson

Ο Luke Gallows ξεκίνησε δυνατά στον αγώνα καθώς κράτησε τον έλεγχο απέναντι στον Dawson κάνοντας επιθέσεις και στον Dash ταυτόχρονα που βρισκόταν στο apron. Ο Anderson βρέθηκε με τον Dash στο ringside όπου είχαν ένα δυνατό brawl με τον Dawson να αντιδράει απέναντι στον Gallows. Τελικά η Revival πήρε την νίκη με Shatter Machine πάνω στον Gallows.


Στην συνέχεια ο Kurt Angle εμφανίστηκε για να ανακοινώσει πως η Ronda Rousey θα υπογράψει το συμβόλαιο της με το WWE στο Elimination Chamber. Ακόμη ανακοίνωσε πως ο Jason Jordan αντιμετωπίζει τραυματισμό στον αυχένα του και πως δεν είναι σίγουρο εάν θα προλάβει την Wrestlemania 34.
Ο Seth Rollins τον διέκοψε για να τονίσει πως ο Jordan είναι καλό παιδί αλλά βρέθηκε στο λάθος σημείο την λάθος χρονική στιγμή. Ο Angle τον ρώτησε εάν θέλει να του βρει partner. Ο Architect απάντησε αρνητικά διότι θέλει να γίνει μεγαλύτερο κομμάτι του Raw κάτι που θα καταφέρει εάν πάει στην Wrestlemania ενάντια στον Brock Lesnar. Ο Kingslayer ήξερε πως αυτό γίνεται μόνο μέσω του Men;s Elimination Chamber match και γι'αυτό ζήτησε να προστεθεί στο Second Chance Fatal 4-Way. Ο GM του κόκκινου σόου δέχτηκε και ο αγώνας έγινε Fatal 5-Way.


Οι Bray Wyatt και Matt Hardy είχαν κάποια δικά τους promo στην  μεγάλη οθόνη ενόψει του αποψινού Fatal 5-Way με τις βλέψεις τους να φτάνουν μέχρι την Wrestlemania 34 και το Universal Championship.

Sasha Banks vs Bayley

Η Bayley γνώρισε το hometowan pop της και μπήκε με φόρα στον αγώνα παίρνοντας τον έλεγχο ενάντια στην Sasha Banks. Η Boss αντέδρασε γρήγορα με ένα dropkick στέλνοντας στην συνέχεια την φίλη της εκτός ρινγκ. Η Banks συνέχισε να έχει τον έλεγχο στοχεύοντας στον τραυματισμένο ώμο της Bayely. Η Sasha ανέβηκε στο τρίτο σκοινί για να επιτεθεί μόνο που η Bayley την πρόλαβε και με ένα Super Bayley to Belly πήρε την νίκη.
Μετά τον αγώνα, οι δυο τους είχαν ένα έντονο staredown με την Bayley να μπαίνει στην μέση καθώς η Nia Jax όρμηξε και στις δύο. Μάλιστα της εκτέλεσε και τις δύο με Samoan Drop αποχωρώντας τελικά και δηλώνοντας ότι έχει φτάσει στα όρια της και πως το streak της Asuka θα τελειώσει μια και καλή.Στα παρασκήνια η Bar τα βάζει λεκτικά με τους Seth Rollins και Roman Reigns για τους τραυματισμούς των Dean Ambrose και Jason Jordan. Ο Big Dog έδωσε ραντεβού με τον Sheamus τον οποίο θα αντιμετώπιζε απόψε.
Στα παρασκήνια η Mickie James ρωτάει την Alexa Bliss γιατί την επέλεξε ως tag team partner της για απόψε. Εκείνη απάντησε λέγοντας ότι το έκανε γιατί προφανώς και θα θέλει εκδίκηση από την Absolution. Επίσης πρόσθεσε ότι την σέβεται απόλυτα παρ'όλα αυτά που είπε για εκείνη πίσω στην εποχή του TLC. Η Mickie συμφώνησε για απόψε αλλά τόνισε ότι στο Chamber έρχεται για τον τίτλο της.

Mickie James & Alexa Bliss vs Mandy Rose & Sonya Deville

Η Mickie James ξεκίνησε στο αγώνα με την Sonya Deville και πήρε τον έλεγχο με την Alexa Bliss να κάνει το tag από νωρίς με αρκετά double team attacks να γίνονται. Η Paige προσπάθησε να εμψυχώσει την Deville με την Rose να μπαίνει μέσα στο ρινγκ. Η προσοχή της James αποσπάστηκε με την Sonya να αντιδράει τελικά. Η Deville έριξε την Little Miss Bliss από το apron και η Mickie δεν μπόρεσε να κάνει το tag με την Rose να παίρνει την νίκη για την ομάδα της. Μετά τον αγώνα η Absolution όρμησε στην James με την Bliss να την σώζει τελικά.


Ο Elias Samson βρέθηκε στο ρινγκ για μία από τις συνηθισμένες του perfomances με το κοινό να τον διακόπτει συνεχώς. Η JoJo φώναξε το όνομα του Braun Strowman ο οποίος εμφανίστηκε με ένα τεράστιο τσέλο και ένα μικρόφωνο. Ο Monster Among Men άρχισε να τραγουδάει και να παίζει χωρίς ρυθμό. Στο τέλος τόνισε ότι ο Samson θα νιώσει αυτά τα χέρια σπάζοντας τις χορδές του τσέλο μέσα στα νεύρα του. Ο Strowman μπήκε στο ρινγκ και τον εκτέλεσε με running powerslam. Ο Drifter πήγε να αποδράσει μπουσουλώντας προς τα παρασκήνια αλλά ο Braun τον πρόλαβε και τον αποτελείωσε διαλύοντας πάνω του το τσέλο.Sheamus vs Roman Reigns

Ο Roman Reigns μπήκε δυνατά στον αγώνα και πήρε τον έλεγχο χτυπώντας τον Sheamus με ένα clothesline. Μάλιστα η μάχη μεταφέρθηκε στο ringside και εκεί ο Big Dog έστειλε τον Celtic Warrior και στο barricade. Ο Sheamus όμως του έκοψε τη φόρα σε ένα σημείο με ένα όμορφο rolling senton. Συνέχισε εφαρμόζοντας ένα backbreaker αλλά και ένα Texas Cloverleaf submission με τον Roman Reigns να παραμένει ζωντανός στον αγώνα. Ο Reigns αντέδρασε με ένα sitdown powerbomb χωρίς να παίρνει την νίκη όμως. Ο Big Dog φιλοδώρησε τον Cesaro με Superman Punch και εκείνος κατέληξε πίσω από το barricade. Ο Sheamus ανέβηκε στο τρίτο σκοινί και επιτέθηκε αλλά ο Reigns τον εκτέλεσε στον αέρα με Spear παίρνοντας την νίκη.Second Chance Fatal 5-Way: Finn Balor vs Seth Rollins vs Bray Wyatt vs Matt Hardy vs Apollo Crews

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά με τον Apollo Crews να απογειώνεται πάνω στον Bray Wyatt με moonsault στο ringside. Ο Apollo απώθησε και τους Balor και Rollins μέχρι που ο Demon King τον πέταξε στο ringside όπου βρισκόταν και ο Titus O'Neil. Ο Wyatt όρμηξε στον Architect και του εφάρμοσε ένα roll up με τον Balor να σπάει το pin attempt. Ο Eater of The Worlds έφτασε κοντά στην νίκη με ένα Uranage και ένα rolling senton αλλά ο Crews έκανε kick out στο 2. Ο Matt Hardy εκτέλεσε και τους Balor και Wyatt από ένα δυνατό Side Effect παίρνοντας τον γενικό έλεγχο. Ο Kingslayer βρήκε την κατάλληλη στιγμή και έκανε ένα suicide dive πάνω στον Demon King και ένα ακόμη στον Bray με το κοινό να το επιδοκιμάζει έντονα.


Ο Seth μάλιστα έκανε το Falcon Arrow στον Apollo ο οποίος έκανε kick out στο 2 με τον Wyatt όμως να μπαίνει στην μέση. Ένα χάος επικράτησε με τον Eater of The Worlds να αποφεύγει το Phoenix Splash. Ο Rollins φιλοδώρησε τον Finn με ένα stomp που έμοιαζε με Curbstomp με τον Crews να σπάει το pin attempt τελευταία στιγμή. Ο Crews εφάρμοσε ένα moonsault πάνω στον Seth με εκείνον να κάνει kick out στο 2. Ο Apollo έφτασε πολύ κοντά στην νίκη με ένα Shooting Star Press. Οι Wyatt και Crews βρέθηκαν στην κορυφή με τους Rollins και Balor να τους προσγειώνουν με ένα 4-Man Powerbomb. Και οι δύο πήγαν στον pin attempt παίρνοντας μαζί την νίκη.
Οι δυο τους βρέθηκαν να μαλώνουν μετά τον αγώνα και κατέληξαν στα παρασκήνια. Εκεί ζήτησαν και οι δύο την νίκη με τον Angle να τους βάζει και τους δύο στο Men;s Elimination Chamber match το οποίο θα αποτελούταν από 7 superstars τώρα στον δρόμο για την Wrestlemania 34.
Αποτελέσματα RAW 12/02/2018:

  • Ο John Cena νίκησε τον Miz με τον Miz να μπαίνει πρώτος στο Men's Elimination Chamber match.
  • Η Revival νίκησε τους Luke Gallows & Karl Anderson.
  • Η Bayley επιβλήθηκε στην Sasha Banks.
  • Οι Sonya Deville & Mandy Rose νίκησαν τις Mickie James & Alexa Bliss.
  • Ο Roman Reigns επικράτησε ενάντια στον Sheamus.
  • Οι Finn Balor και Seth Rollins πήραν την νίκη και ήρθαν οι δυο τους ισόπαλοι σε ένα Fatal 5-Way match ενάντια στους Apollo Crews, Bray Wyatt και Matt Hardy.

Για το Ringside House,
Χρήστος ΑγγελάτοςΝεότερη Παλαιότερη