RAW 05/02/2018: Του έκλεψαν την νίκη αλλά όχι την δόξα!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με τον Elias Samson να παίρνει την μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του στο main event με τον Braun Strowman όμως να γελάει τελευταίος. Οι Roman Reigns και Miz κλείδωσαν τις θέσεις τους ενόψει του Men's Elimination Chamber Match. Ας ξεκινήσουμε...

Elimination Chamber qualifying match: Bray Wyatt vs Roman Reigns

Το επεισόδιο άνοιξε δυνατά καθώς είδαμε στα μάτια μας μία παλιά και βαθιά κόντρα με τον Bray Wyatt να έχει αρχικά τον έλεγχο. Ο Roman Reigns αντέδρασε γρήγορα με shoulder attacks με τον Matt Hardy να παρακολουθεί από τα παρασκήνια. Ο Big Dog εφάρμοσε και ένα clothesline και Drive By με τον Eater of The Worlds όμως από το πουθενά να τον στέλνει στα steel steps. Ο Bray πήγε για το superplex αλλά ο Roman το απέφυγε και τον εκτέλεσε με ένα sitdown powerbomb. Ο Wyatt φιλοδώρησε τον αντίπαλο του με Sister Abigail με εκείνον να κάνει μεγαλοπρεπές kick ou στο 2. Τελικά την νίκη και την πρόκριση πήρε ο Roman Reigns αφού έτρεξε τα σκοινιά και εφάρμοσε ένα Spear. Μετά τον αγώνα ο Matt Hardy εμφανίστηκε και εκτέλεσε τον Wyatt με Twist of Fate.
Finn Balor & Karl Anderson vs The Revival

Πριν τον αγώνα η Revival έκαναν ένα σύντομο promo με τον αγώνα να ξεκινάει με τους Karl Anderson και Dawson. Η Revival πήρε τον έλεγχο και κλείδωσε τον Finn Balor στην γωνία με εκείνον να μην μπορεί να αντιδράσει, Τελικά το έκανε με ένα double stomp και ο Karl πήρε το tag ώστε να πέσει με μανία πάνω στον Dash. Μάλιστα τον εκτέλεσε και με ένα Spinebuster ώστε ο Balor να πάρει το tag. Τελικά ο Demon King πήρε την νίκη για την ομάδα του με ένα Coupe De Grace πάνω στον Dawson.Στα παρασκήνια η Sasha Banks φαίνεται απογοητευμένη έπειτα από την ήττα της από την Asuka. Η Bayley εμφανίστηκε και έπειτα από συζητήσεις ο Kurt Angle όρισε το Bayley vs Asuka για απόψε.

Tony Nese & Drew Gulak vs Mustafa Ali & Cedric Alexander

Οι faces πήραν τον έλεγχο αρχικά καθώς έπεσαν πάνω στον ανήμπορο Tony Nese με double team κινήσεις. Ο Ali εκτέλεσε τον Gulak με ένα όμορφο Tornato DDT αλλά ο Nese έσπασε τον pin τελευταία στιγμή. Ο Alexander εφάρμοσε το flying clothesline στον Gulak και έπειτα ένα lumbar Check για να πάρει την νίκη για την ομάδα του.


Ο Kurt Angle μπήκε στο ρινγκ για να ανακοινώσει ότι η Alexa Bliss θα υπερασπιστεί το Raw Women's Championship απέναντι στις Bayley, Mickie James, Sasha Banks, Mandy Rose και Sonya Deville στο first ever Women's Elimination Chamber match. Μάλιστα όρισε και το Nia Jax vs Asuka για το Elimination Chamber με τον όρο ότι εάν η Jax νικήσει θα προστεθεί στο Raw Women's Championship match στην Wrestlemania 34. Η Alexa Bliss εμφανίστηκε και ρώτησε γιατί ο Brock Lesnar ως Universal Champion δεν υπερασπίζεται τον τίτλο του όπως και εκείνη. Ο Olympic Gold Medalist τόνισε ότι εκείνος το έκανε στο Royal Rumble ενώ εκείνη έχει να το κάνει από το TLC. Η Little Miss Bliss αποκάλεσε τον Angle, σεξιστή και αποχώρησε.


Asuka vs Bayley

Η Asuka πήρε αρχικά τον ελέγχο χρησιμοποιώντας αρκετές κινήσεις μέχρι που η Bayley την έριξε από το τρίτο σκοινί στο ringside. Μάλιστα η μάχη μεταφέρθηκε στο ringside και η Bayley έστειλε την Empress of Tommorrow δυνατά στο barricade. Η Asuka αντέδρασε για λίγο κάτι που δεν κράτησε πολύ καθώς η πρώην Raw Women's Champion απέφυγε ένα crossbody της. Η Γιαπωνέζα την πέρασε και μέσα από το Asuka Lock με εκείνη όμως να φτάνει το bottom rope. Έπειτα από ένα roll up η Asuka πήρε την νίκη με ένα armbar στην Bayley.Elimination Chamber qualifying match: Miz vs Apollo Crews

Πριν τον αγώνα ο Miz είχε ένα promo στο οποίο τόνισε ότι θα νικήσει και απόψε αλλά και στο Elimination Chamber ώστε να γίνει στην Wrestlemania 34 ο πρώτος ever που κράτησε και το Universal και το Intercontinental Championship.
 Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά με τον Apollo Crews να εκτελεί με dropkick τον Miz στον αέρα όσο οι Titus O'Neil, Dana Brooke και Miztourage παρακολουθούσαν από το ringside. Ο A-Lister απέφυγε το moonsualt του αντιπάλου του και εφάρμοσε scissors για να πάρει τον έλεγχο. Ο Crews εκτέλεσε τον Miz με Shooting Star Press με εκείνον να κάνει δύσκολο kick out στο 2. Τελικά ο Miz πήρε την νίκη και την πρόκριση με ένα Skull Crushing Finale στον Apollo.


Στα παρασκήνια ο Seth Rollins προσέγγισε τον Jason Jordan για να τον ρωτήσει εάν είναι έτοιμος για το rematch που θα πάρουν απόψε. Ο Jordan απάντησε λέγοντας ότι τον είδαν οι γιατροί και ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Τελικά ο Roman Reigns εμφανίστηκε για να τον αντικαταστήσει για απόψε.

Raw Tag Team Championships match: Roman Reigns & Seth Rollins (c) vs Sheamus & Cesaro

Τα δυο μέλη της Shield μπήκαν με φόρα στον αγώνα με τον Seth Rollins να έχει τον έλεγχο απέναντι στον Cesaro. Η κατάσταση αυτή δεν άλλαξε γρήγορα καθώς ο Roman Reigns βοήθησε με double team attacks πάνω στον ανήμπορο Swiss Superman. Ο Sheamus μπήκε στον αγώνα και έκοψε την φόρα του Architect με ένα irish cure backbreaker. Η Bar διατήρησε τον έλεγχο με τον Cesaro να αποσπάει την προσοχή του διαιτητή ώστε ο Celtic Warrior να εφαρμόζει ύπουλα χτυπήματα πάνω στον Roman Reigns. Οι Raw Tag Team Champion εκτέλεσαν τον Big Dog με White Noise με εκείνον να κάνει δύσκολο kick out στο 2.
Ο Reigns φιλοδώρησε τον Sheamus με ένα Superman Punch με τον Jason Jordan να εμφανίζεται στο ringside από τα παρασκήνια. Ο Kingslayer πήρε τον έλεγχο και εφάρμοσε όμορφες springboard κινήσεις. Μάλιστα επιτέθηκε στον Cesaro με δύο suicide dives με εκείνον να καταλήγει πίσω από το barricade. Ο Rollins τον φιλοδώρησε και με ένα Falcon Arrow με τον Swiss Superman να κάνει kick out στο 2. Ο Jordan έπιασε το πόδι του Cesaro χωρίς να τον δει ο διαιτητής και ο Reigns του πρότεινε να πάει πίσω στα παρασκήνια με τους δύο να μαλώνουν για λίγο. Η Bar πήγε να φύγει με τους τίτλους μέσα στην απελπισία της αλλά ο Jordan τους σταμάτησε με γροθιές ώστε να διατηρήσουν τους τίτλους με DQ υπέρ τους.Στα παρασκήνια ο Rollins μάλωσε με τον Jordan και τον αποκάλεσε εγωιστή son of a b**** με τον Angle να παρακαλεί τον Jason να γυρίσει σπίτι του και να ξεκουραστεί.

Nia Jax vs Vanessa Floyd

Η Nia Jax μπήκε με φόρα στον αγώνα και έστειλε την αντίπαλο της στις γωνίες με δυνατά slams. Έπειτα πήρε την νίκη εύκολα και γρήγορα αφού την πέταξε από ψηλά και την εκτέλεσε με ένα εμφατικό leg drop. Μετά τον αγώνα η Jax δήλωσε ότι μετά το Elimination Chamber η Asuka δεν θα είναι η Empress of Tommorrow αλλά η Empress of Yesterday.


Sonya Deville vs Mickie James

Η Sonya Deville φάνηκε να πονάει από την αρχή με την μύτη της να έχει ανοίξει σχεδόν και με την Mickie James να έχει τον έλεγχο. Η Mandy Rose ανέβηκε στο apron και απέσπασε την προσοχή της James ώστε η Sonya να πάρει τον έλεγχο. Η Mickie αντέδρασε με strikes και έπειτα με ένα roll up πήρε την νίκη από το πουθενά.
Μετά το τέλος του αγώνα η Rose και Sonya επιτέθηκαν στην νικήτρια με την Paige να παρακολουθεί και να διατάζει. Ωστόσο η Alexa Bliss εμφανίστηκε και αποτράβηξε την James με εκείνη να έχει μείνει άναυδη.


Από τους announcers ανακοινώθηκε ένα Second Chance Fatal 4-Way με τον νικητή να μπαίνει στο Men;s Elimination Chamber match. Σ'αυτό θα συμμετάσχουν την επόμενη εβδομάδα, οι Finn Balor, Bray Wyatt, Matt Hardy και Apollo Crews.

Triple Threat match-Winner enters Elimination Chamber Last: Elias Samson vs Braun Strowman vs John Cena

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Elias Samson να καταφεύγει στο ringside και με τον Braun Strowman να κυριαρχεί απέναντι στον John Cena. Ωστόσο οι Samson και Cena συνεργάστηκαν μαζί και πέταξε τον Braun στο ringside με clothesline πάνω από τα σκοινιά. Έπειτα τον έστειλαν αρκετές φορές πάνω στο ring post με τον Monster Among Men να τα βρίσκει σκούρα. Τον έστειλαν και στα steel steps ώστε ο Drifter να τον εκτελέσει και με την κιθάρα του η οποία έγινε κομμάτια. Τίποτα δεν σταμάτησε εκεί με τον 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητή να φιλοδωρεί τον Strowman και με AA πάνω στα steel steps. Η Elias και Cena ήρθαν one on one με τον πρώτο να εφαρμόζει στον δεύτερο ένα backbreaker. Ο Leader of Cenation πήγε για το Five Knuckle Shuffle αλλά ο Monster Among Men ξύπνησε και τον εκτέλεσε με powerslam. Πήγε να κάνει το ίδιο και στον Samson αλλά εκείνος το απέφυγε και τον έστειλε έξω από το ρινγκ. Έτσι έκλεψε το pin στον Cena και πήρε την μεγάλη νίκη ώστε να μπει τελευταίος στο Men's Elimination Chamber match.
Μετά τον αγώνα, ο Strowman επέστρεψε αμέσως στο ρινγκ και έκανε το δυνατό running powerslam πάνω στον νικητή του αγώνα. Ο Monster Among Men δεν σταμάτησε εκεί καθώς μέσα στην μανία του εφάρμοσε ένα ακόμη running powerslam στον Cena και άλλα δύο στον Elias Samson. Ο Braun πανηγύρισε έξαλλα με το κόκκινο επεισόδιο να κλείνει.Αποτελέσματα RAW 05/02/2018:

  • Ο Roman Reigns νίκησε τον Bray Wyatt και προκρίθηκε στο Men's Elimination Chamber match.
  • Οι Finn Balor & Karl Anderson επικράτησαν ενάντια στους Revival.
  • Οι Cedric Alexander & Mustafa Ali νίκησαν τους Drew Gulak & Tony Nese.
  • Η Asuka επιβλήθηκε στην Bayley.
  • Ο Miz νίκησε τον Apollo Crews και προκρίθηκε στο Men's Elimination Chamber match.
  • Η Bar νίκησε με DQ υπέρ της και διατήρησε τα Raw Tag Team Championships.
  • Η Nia Jax επιβλήθηκε στην Vanessa Floyd.
  • Η Mickie James νίκησε την Sonya Deville.
  • Ο Elias Samson επικράτησε ενάντια στους Braun Strowman και John Cena σε Triple Threat match με τον Samson να μπαίνει τελευταίος στο Men's Elimination Chamber match.

Για το Ringside House,
Χρήστος ΑγγελάτοςΝεότερη Παλαιότερη