SmackDown Live 30/01/2018: Από αντίπαλοι, σύμμαχοι και κυρίαρχοι!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το εβδομαδιαίο καθιερωμένο μπλε σόου το οποίο ήταν και το πρώτο μετά το Royal Rumble 2018. Οι Shinshuke Nakamura και AJ Styles παρά την επικείμενη τους κόντρα, κυριάρχησαν στο main event. Ο Rusev αναδείχθηκε ως ο No.1 Contender για το Unites States Championship με την Carmella να κάνει σχεδόν cash in. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Shinshuke Nakamura να αναλύει το πως κέρδισε το Men's Royal Rumble match. Μάλιστα ανέφερε για ακόμη μια φορά την θέληση του να αντιμετωπίσει τον AJ Styles στην Wrestlemania 34. Οι Sami Zayn & Kevin Owens τον διέκοψαν και τόνισαν ότι την Κυριακή, αδικήθηκαν ενώ είχαν τον τίτλο στο τσεπάκι τους. Έτσι όρισαν από μόνοι τους ότι οι ίδιοι θα αντιμετωπίσουν τον Phenomenal One στην Grandest Stage of Them All. Ο WWE Champion έκανε την παρέμβαση του και απάντησε ότι στην Wrestlemania θα είναι ο ίδιος ενάντια στον King of Strong Style. Ωστόσο πρότεινε στο αποψινό main event να γίνει το Zayn & Owens vs Styles & Nakamura.


Fatal 4-Way match for chance at US Championship: Jinder Mahal vs Kofi Kingston vs Zack Ryder vs Rusev

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Jinder Mahal να τα βάζει με τον Kofi Kingston και τον Rusev με τον Zack Ryder. Ο Ryder πήγε να πάρει την νίκη με ένα έξυπνο pin αλλά ο Modern Day Maharaja το έσπασε όσο ο Bobby Roode παρακολουθούσε από το announce table. Είχαμε σκηνικό μάλιστα στο ringside ανάμεσα στον Aiden English και τον Sami Singh με τον πρώτο να σταματάει τον δεύτερο από το να παρέμβει στον αγώνα. Ο διαιτητής κατέληξε στο κάνει eject τους Big E, Woods, Singh και English. Ο Mahal πήρε τον έλεγχο στην μέση του αγώνα με τον Bulgarian Brute να αποτελεί θύμα του καθώς είχε δεχτεί πολλαπλά kicks. Ο Ryder εκτέλεσε με Rough Ryder τον Jinder και ο Rusev εκείνον με superkick. Ο Kofi πήγε για το Trouble Paradise στον Rusev αλλά εκείνος τον πέρασε μέσα από το Accolade για να πάρει την νίκη. Μετά τον αγώνα είχε και ένα face to face με τον US Champion, Bobby Roode χωρίς σύρραξη.Στα παρασκήνια οι Zayn και Owens προσέγγισαν τον Daniel Bryan ο οποίος οριστικοποίησε τον αγώνα που πρότεινε ο AJ Styles. Εκείνοι διαμαρτυρήθηκαν για ότι συνέβη στο Royal Rumble 2018 και ο GM του μπλε σόου τους ανακοίνωσε ότι θα ριχτούν στην μάχη σε one on one την επόμενη εβδομάδα. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Styles στο Fastlane για το WWE Champion με εκείνους να φαίνονται προβληματισμένοι.

Οι Usos εμφανίστηκαν και μίλησαν για τις επιτυχίες τους τον τελευταίο καιρό στο μπλε brand. Ονόμασαν αρκετές ομάδες τις οποίες νίκησαν όπως την New Day, την American Alpha, την Breezango, τους Hype Bros καθώς και τους Gable & Benjamin. Στο τέλος αποχώρησαν για να εμφανιστούν οι Bludgeon Brothers.


Bludgeon Brothers vs local competitors

Οι Bludegon Brothers πήραν τον έλεγχο από την αρχή ενάντια σε αυτούς τους local competitors με πολλαπλά tags ώστε να πάρουν την νίκη εύκολα με τα συνηθισμένα και όμορφα τους power moves.


Ο Daniel Bryan μέσω βίντεο στην μεγάλη οθόνη ανακοίνωσε το νέο Ranking System όπου οι superstars κάθε εβδομάδα θα ψηφίζουν αντικειμενικά τους πιο άξιους superstars. Τότε ο ίδιος και ο Shane McMahon θα δίνουν τις ανάλογες ευκαιρίες σε αυτούς που ψηφίστηκαν.

Η Charlotte Flair βρέθηκε στο ρινγκ για να μιλήσει για ότι έζησε μετά το τέλος του Women's Royal Rumble match. Εκεί τόνισε ότι πήρε μέρος σε μία είδηση που κυριάρχησε στο ίντερνετ, το ντεμπούτο της Ronda Rousey. Η Riott Squad εμφανίστηκε με την Ruby να προτείνει σε εκείνη να ξεχάσει την Asuka και την Ronda. Μάλιστα χαρακτήρισε την Queen ως μία φτηνή απομίμηση του πατέρα της με ολόκληρη την Squad να ορμάει πάνω της. Μόλις τελείωσαν η Carmella εμφανίστηκε για να κάνει cash in! Έδωσε το βαλιτσάκι της στον διαιτητή με την Charlotte όμως να συνέρχεται σιγά σιγά. Η Fabulous χτύπησε από λάθος της τον διαιτητή και πήρε το βαλιτσάκι της και αποχώρησε.Tye Dillinger vs Baron Corbin

Ο Tye Dillinger μπήκε με φόρα στο ρινγκ και οδήγησε τον Baron Corbin στο ringside όπου τον έστειλε δυνατά πάνω στο barricade. Ο Lone Wolf αντέδρασε βέβαια με ένα εμφατικό running slam παίρνοντας τον έλεγχο του αγώνα. Ο Perfect Ten σιγά σιγά αντέδρασε με την σειρά του με ένα bicycle kick. Τελικά ο Corbin απέφυγε το Tye Breaker και πήρε την νίκη με ένα πολύ δυνατό End of Days.


Στα παρασκήνια οι Owens και Zayn είχαν κάποιες διαφωνίες σχετικά με το ποιος πρέπει να πάρει το title shot για το WWE Championship στο Fastlane. Ο Sami τόνισε ότι ο KO δέχτηκε το τελικό pin στο Rumble και ο KO αντίστοιχα ότι ο Zayn αποκλείστηκε στο Men's Royal Rumble match μετά από 5 λεπτά.

Breezango vs Chad Gable & Shelton Benjamin

Οι Chad Gable και Shelton Benjamin πήραν τον έλεγχο του αγώνα χρησιμοποιώντας αρκετές double teams κινήσεις. Ο Fandango αντέδρασε για την ομάδα με αρκετά roll ups χωρίς να παίρνει την νίκη με κανένα από αυτά. Ο Breeze εφάρμοσε πολλαπλά kicks και στους δύο αντιπάλους του αλλά δεν είδε το tag των αντιπάλων του σε ένα σημείο. Έτσι με crossbody ο Gable έβγαλε εκτός τον Fandango και έπειτα με την finisher τους οι heels πήραν την νίκη πάνω στον Tyler Breeze.


AJ Styles & Shinshuke Nakamura vs Sami Zayn & Kevin Owens

Ο Shinshuke Nakamura πήρε τον έλεγχο του αγώνα καθώς εφάρμοσε Good Vibrations πάνω στον Kevin Owens με τον AJ Styles να εκτελεί τον Sami Zayn με dropkick μετά από tag. Οι heels κλείδωσαν τον King of Strong Style στην γωνία με εκείνον να αντιδράει έπειτα από ένα forearm πάνω στον Prizerfighter. Ο Zayn πήγε να παρέμβει στον αγώνα ενώ αγωνιζόταν ο KO με τους δύο φίλους να έχουν μία έντονη διαφωνία στο ringside. Μάλιστα ο Nakamura εφάρμοσε και ένα clothesline πάνω στον Kevin και ο Underdog from The Underground μέσα στον θυμό του αποχώρησε από τον αγώνα και πήγε προς τα παρασκήνια. Ο AJ Styles πήρε τον έλεγχο καθώς ο Owens βρέθηκε ενάντια σε δύο αντίπαλους και έριξε δυνατά τον αντίπαλο του. Ο Sami όμως επέστρεψε από το πουθενά και έσπασε τελευταία στιγμή το pin.
Ο Zayn μπήκε στον αγώνα αλλά τα βρήκε σκούρα καθώς δέχτηκε πολλαπλά chops και strikes από τον WWE Champion. Ο Prizefighter του είπε να ορμάει πιο δυνατά στον AJ και ο Zayn τον έσπρωξε δυνατά. Ο Styles έσπρωξε τον Owens πάνω στον Sami με τον δεύτερο να αποχωρεί για ακόμη μια φορά μέσα στα νεύρα του. Ο KO πήγε για το Pop Up Powerbomb αλλά ο Styles το απέφυγε και εφάρμοσε ένα Pele Kick πάνω σε εκείνον. Ο νικητής του Men's Royal Rumble match μπήκε στον αγώνα και χρησιμοποίησε αρκετά knee moves στον ανήμπορο Owens. Έπειτα τον εκτέλεσε με Kinshasa ώστε να πάρει την νίκη για την ομάδα του.

Αποτελέσματα SmackDown Live 30/01/2018:

  • Ο Rusev νίκησε τους Kofi Kinsgton, Jinder Mahal και Zack Ryder σε ένα Fatal 4-Way match και έγινε ο No.1 Contender για το US Championship.
  • Οι Bludgeon Brothers νίκησαν κάποιους local competitors.
  • Ο Baron Corbin επιβλήθηκε στον Tye Dillinger.
  • Οι Chad Gable & Shelton Benjamin νίκησαν τους Breezango.
  • Οι AJ Styles & Shinshuke Nakamura επικράτησαν ενάντια στους Sami Zayn & Kevin Owens.

Ρεπορτάζ για το Mixed Match Challenge, Week 3:

Braun Strowman & Alexa Bliss vs Sami Zayn & Becky Lynch

Ο αγώνας άρχισε δυνατά με την Becky Lynch να παίρνει τον έλεγχο απέναντι στην Alexa Bliss χρησιμοποιώντας αρκετά roll ups ενώ πήγε για το Dissarm Her από νωρίς χωρίς να καταφέρνει να το εφαρμόσει. Οι Braun Strowman και Sami Zayn βρέθηκαν στο ρινγκ με τον πρώτο να κυνηγάει πέρα δώθε τον δεύτερο. Ο λόγος γύρισε στις γυναίκες με την Little Miss Bliss να έχει αυτή την φορά τον έλεγχο έχοντας κάτω την Lass Kicker με ένα headlock. Ο Montser Among Men έβαλε τα χέρια του πάνω στον Underdog from the Undergound και τον έστειλε δυνατά πάνω στο mat του ρινγκ. Μάλιστα η μάχη μεταφέρθηκε στο ringside με τον Braun να οδηγεί τον Sami δυνατά πίσω από το barricade. Η Alexa πήρε το tag και ανέβηκε στους ώμους του Strowman όπου με ένα Twisted Bliss στην Lynch πήρε την νίκη για την ομάδα της.
Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη