SmackDown Live 23/01/2018: Κυριάρχησαν οι Kami!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου με τους Sami Zayn & Kevin Owens να κυριαρχούν στο double main event. Η Women's Division ήρθε άνω κάτω με τον Randy Orton να ξεκαθαρίζει τα πράγματα με τον Shinshuke Nakamura ενόψει Royal Rumble. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τους Sami Zayn & Kevin Owens να βρίσκονται στο ρινγκ όπου ο πρώτος τόνισε ότι την Κυριακή θα γίνουν οι πρώτοι co WWE Champions. Μάλιστα δήλωσε ότι θα πονέσουν και τον AJ Styles εκτός από το να του πάρουν τον τίτλο. Ο Phenomenal One εμφανίστηκε και υποστήριξε ακριβώς το αντίθετο αναφέροντας ότι το SmackDown Live είναι το σπίτι που ο ίδιος έχτισε. Ο Prizerfighter προκάλεσε τον WWE Champion να αντιμετωπίσει και τους δύο σε διαφορετικά singles matches απόψε. Ο Daniel Bryan έκανε την παρέμβαση αλλά ο Styles δεν τον άφησε καν να μιλήσει και αποδέχτηκε την πρόκληση.


Στα παρασκήνια ο Shane McMahon άσκησε κριτική στον Daniel Bryan για αυτά τα δύο singles matches. Ο GM του μπλε σόου απάντησε πως ο ίδιος δεν σκόπευε να ορίσει τους δύο αυτούς αγώνες.

Chad Gable vs Jey Uso

Ο Chad Gable μπήκε με φόρα στον αγώνα και πήρε τον έλεγχο μέχρι που ο Jey Uso τον έστειλε δυνατά στο ringside. Ο Jey εφάρμοσε και εάν uppercutt στον αντίπαλο του με εκείνον να προσγειώνεται άσχημα πάνω στο barricade. Ο Uso συνέχισε να κρατάει τον έλεγχο και εκτέλεσε τον Chad με ένα εκπληκτικό dive. Είχανε αρκετά reverses ανάμεσα τους και ο Gable πήρε την νίκη με ένα German Suplex.


Naomi vs Liv Morgan

Η Naomi πήρε αρχικά τον έλεγχο με ένα sideslam με τις Sarah Logan και Ruby Riott να παρακολουθούν από το ringside. Η Morgan έστειλε την αντίπαλο της στα turnbuckles και της επιτέθηκε και με double stomp. Οι Natalya, Lana, Becky Lynch και Carmella εμφανίστηκαν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το ringside. Η Naomi ήρθε από το πουθενά και με ένα sunset flip πήρε την νίκη.
Μετά τον αγώνα η Riott Squad επιτέθηκε βάναυσα στην Naomi με τις Becky Lynch, Natalya, Carmella και Lana να τις απωθούν. Η Lass Kicker πήγε να επιτεθεί στην νικήτρια του αγώνα με εκείνη να φαίνεται έτοιμη αλλά με την Charlotte Flair να τους διακόπτει. Η SmackDown Women's Champion ευχήθηκε σε όλες καλή τύχη στο Royal Rumble και περισσότερη τύχη σε αυτή που θα κερδίσει.


Shinshuke Nakamura vs Baron Corbin

Ο Shinshuke Nakamura πήρε τον έλεγχο στην αρχή με τον Baron Corbin να αντιδράει με ένα δυνατό right hand στον λαιμό του αντιπάλου του. Μάλιστα τον εφάρμοσε ξανά και έστειλε τον King of Strong Style δυνατά πάνω στο ring post. Ο Nakamura εφάρμοσε ένα δυνατό big knee αλλά ο Lone Wolf έκανε kick out στο 2. Ο Ιάπωνας συνέχισε με knee strikes μέχρι που ο Corbin τον εκτέλεσε με Deep Six το οποίο παραλίγο να του έδινε την νίκη. Ο Nakamura φάνηκε να έχει τον έλεγχο και ετοιμαζόταν για το Kinshasa αλλά ο Randy Orton από το πουθενά τον εκτέλεσε με RKO. Έτσι την νίκη πήρε με DQ υπέρ του ο King of Strong Style με τον Viper όμως να φιλοδωρεί και τον Corbin με ένα RKO.Kofi Kingston & Xavier Woods & Bobby Roode vs Aiden English & Rusev & Jinder Mahal

Πριν τον αγώνα η New Day απέδωσε συγχαρητήρια στον Bobby Roode για την μεγάλη του νίκη την προηγούμενη εβδομάδα. Εκείνος τους ευχαρίστησε και όλοι μαζί έκαναν μία Glorious Pose. Στον αγώνα ο Rusev πήρε τον έλεγχο αρχικά απέναντι στον Kofi Kingston με εκείνον να αντιδράει με ένα bulldog. Ο Bobby Roode πήρε το tag και εκτέλεσε τον Aiden English με ένα δυνατό neckbreaker ρίχνοντας τον Jinder Mahal από το apron. Προς το τέλος ο Glorious εφάρμοσε ένα Spinebuster στον English και έβγαλε την ασίστ στον Woods ο οποίος με ένα big elbow πήρε την νίκη για την ομάδα του.AJ Styles vs Kevin Owens

Πριν τον αγώνα ο Shane McMahon εμφανίστηκε και διέταξε τον Sami Zayn να γυρίσει στα παρασκήνια. Τόνισε ότι εάν εκείνος αναμειχθεί στον συγκεκριμένο αγώνα θα χάσει την ευκαιρία του για το WWE Championship την Κυριακή. Το ίδιο θα ισχύει και για τον Kevin Owens με τους δύο να δέχονται.
Στον αγώνα ο AJ Styles στόχευσε στο πόδι του Kevin Owens ο οποίος φαινόταν να έχει τραυματιστεί. Έτσι πήρε την νίκη γρήγορα ο Phenomenal One με ένα Calf Crusher με τον αντίπαλο του να κάνει tap out. Μετά τον αγώνα, ο Sami Zayn επιτέθηκε βάναυσα στον WWE Champion με τον διαιτητή να τους χωρίζει και να ετοιμαζόμαστε για τον δεύτερο αγώνα.


AJ Styles vs Sami Zayn

Ο Sami Zayn πήρε τον έλεγχο του αγώνα με τον Kevin Owens να βρίσκεται στο ringside και να δέχεται ιατρική βοήθεια. Ο Styles αντέδρασε και όρμηξε με ένα springboard στον Zayn και μάλιστα επιτέθηκε και στον χτυπημένο Prizerfighter μέσα στην μανία του. Ο Underdog from the Underground πήγε να επιτεθεί από το τρίτο σκοινί με τον WWE Champion να τον προλαβαίνει. Ο Styles πήγε για superplex αλλά τελικά εκτέλεσε τον αντίπαλο του με hurricanrana. Ο Styles έπειτα από ένα neckbreaker πήγε για το Styles Clash με τον KO να το αποφεύγει τελευταία στιγμή. Ο AJ απέφυγε ένα Helluva Kick και εφάρμοσε ένα Pele Kick με τον Owens να κάνει δύσκολο kick out στο 2.
Ο Sami απάντησε βέβαια με ένα Minoku Drive με τον AJ να κάνει kick out στο 2. Ο Phenomenal One φιλοδώρησε τον αντίπαλο του με ένα sliding kick και έπειτα επιτέθηκε ξανά στον KO ρίχνοντας τον από το φορείο που βρισκόταν στο ringside. Όταν επέστρεψε όμως στο ρινγκ δέχτηκε ένα Helluva Kick και τελικά ένα Blue Thunderbomb με τον Sami να παίρνει την νίκη.

Αποτελέσματα SmackDown Live 23/01/2017:

  • Ο Chad Gable νίκησε τον Jey Uso.
  • Η Naomi νίκησε την Liv Morgan.
  • Ο Shinshuke Nakamura νίκησε τον Baron Corbin με DQ υπέρ του.
  • Οι Kofi Kingston & Xavier Woods & Bobby Roode επιβλήθηκαν στους Jinder Mahal & Aiden English & Rusev.
  • Ο AJ Styles νίκησε τον Kevin Owens.
  • Ο Sami Zayn επικράτησε ενάντια στον AJ Styles.


Ρεπορτάζ για Mixed Macth Challenge Week 2:

Asuka & Miz vs Carmella & Big E

Τους Big E και Carmella συνόδεψε η υπόλοιπη New Day, με τα τρία μέλη της να είναι ντυμένοι σαν την Carmella. Οι Big E και Miz άρχισαν τον αγώνα με τον πρώτο να έχει τον έλεγχο και μάλιστα να εφαρμόζει ένα δυνατό belly to belly suplex στον A-Lister. Εκείνος αντέδρασε βέβαια με ένα δυνατό DDT στο μέλος της New Day με την Carmella να σπάει το pin. Η Asuka και Miz βρέθηκαν στο ρινγκ με τους αντιπάλους τους και τους φιλοδώρησαν με πολλαπλά kicks. Η Empress of Tommorrow φάνηκε να έχει τον έλεγχο απέναντι στην Carmella μέχρι που εκείνη την χτύπησε με ένα δυνατό kick. Η Asuka ξέφυγε από την γωνία και τελικά πήρε την νίκη με ένα armbar αφού η Miss MITB έκανε το tap out.

Για το Ringside House,
Χρήστος ΑγγελάτοςΝεότερη Παλαιότερη