SmackDown Live 02/01/2018: Κακά μαντάτα για τον Styles!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο μπλε επεισόδιο το οποίο ήταν και το πρώτο για το 2018 με τον Daniel Bryan να κάνει μία μεγάλη ανακοίνωση ενόψει Royal Rumble. Οι Usos παρέμειναν πρωταθλητές με τους Bludgeon Brothers να συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον AJ Styles να αναφέρει ότι στο 2018 πρέπει να κρατήσει το WWE Championship μέχρι την Wrestlemania 34 και σήμερα να νικήσει τον Sami Zayn. Οι Daniel Bryan και Shane McMahon εμφανίστηκαν με τον δεύτερο να απολογείται στον Phenomenal One σχετικά με το τι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. Έπειτα ο Money ρώτησε τον GM του σόου εάν θέλει να μετατρέψει το "Yes Movement" σε "Yep Movement". Ο Commissioner ανακοίνωσε τελικά πως θα είναι στο ringside του αποψινού main event μιας και ο Kevin Owens θα είναι με τον Bryan να δηλώνει πως και ο ίδιος θα βρίσκεται εκεί.


SmackDown Tag Team Championships: The Usos (c) vs Shelton Benjamin & Chad Gable

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά με τον Chad Gable να ορμάει από το τρίτο σκοινί πάνω στον Jimmy Uso με τον Jey τελικά να σπάει το pin τελευταία στιγμή. Ο Shelton Benjamin πήρε σειρά και διέλυσε το γόνατο του Jey στο apron και εφάρμοσε ένα high knee στον αδερφό του. Έτσι οι Gable & Benjamin πήραν την νίκη με powerbomb από το τρίτο σκοινί για αν γίνουν SmackDown Tag Team Champions. Ωστόσο ο διαιτητής είδε ξανά το replay έπειτα από διαμαρτυρία των Usos και τελικά όντως ο Jey Uso ήταν ο legal man όπως και ο Shelton Benjamin. Επειδή ο αγώνας έληξε με τον Chad να κάνει το τελικό pin στον Jimmy ο διαιτητής όρισε την επανέναρξη του αγώνα.
Ο αγώνας άρχισε ξανά και ένα brawl ξέσπασε στο ringside με τον Benjamin στην επιστροφή στο ρινγκ να φιλοδωρεί τον Jey με ένα superkick. Ο Jimmy έσωσε τον αδερφό του από powerbomb με superkick και έπειτα και οι δυο τους διέλυσαν τον Benjamin με double superkick. Στο τέλος ακολούθησε ένα δυνατό splash με τους Usos να παραμένουν πρωταθλητές.Breezango vs The Bludgeon Brothers

Οι Bludgeon Brothers επιτέθηκαν στους Breezango πριν τον αγώνα και τους έστειλαν γρήγορα στο ringside. Οι Ascension εμφανίστηκαν για να τους βοηθήσουν αλλά οι Bludgeon Brothers οδήγησαν τον Konnor στο ringside και έπειτα εκτέλεσαν τον Viktor με την χαρακτηριστική τους finisher με τον αγώνα να λήγει με No Contest.


Στα παρασκήνια η New Day ετοίμασε μία τούρτα από pancakes για τον Xavier Woods ο οποίος τόνισε ότι σύντομα και οι τρεις θα είναι United States Champions. Ωστόσο οι Rusev και Aiden English εμφανίστηκαν με τον πρώτο να σβήνει τα κεριά και να του κλέβει την ευχή.

US Championship Tournament First Round match: Xavier Woods vs Aiden English

Η μάχη μεταφέρθηκε στο ringside με κανέναν από τους δύο να μην μπορεί να πάρει τον έλεγχο και τους Rusev, Kofi Kingston και Big E να παρακολουθούν από το ringside. Ο Aiden English εφάρμοσε κάποιες κινήσεις με τον Xavier Woods να αντιδράει με ένα backbreaker το οποίο του έδωσε την νίκη σχεδόν. Έπειτα και από ένα powerbomb ο Woods ανέβηκε στο τρίτο σκοινί και με ένα big elbow πήρε την νίκη για να περάσει στους ημιτελικούς του τουρνουά.


The Riott Squad vs Natalya & Tamina & Carmella

Η Natalya και η Liv Morgan ξεκίνησαν στον αγώνα με την δεύτερη να εφαρμόζει ένα clothesline αλλά με την πρώτη να απαντάει με ένα δικό της clothesline. Η Tamina μπήκε στον αγώνα και κυριάρχησε αφού έστειλε την Morgan στο ringside, εκτέλεσε με superkick την Ruby Riott και την Sarah Logan με ένα Samoan Drop. Η Ruby απέσπασε την προσοχή του διαιτητή και η Morgan έριξε την Tamina από το τρίτο σκοινί με αποτέλεσμα η Logan να παίρνει την νίκη για την ομάδα της με δυνατό knee.
Μετά τον αγώνα η Riott Squad πανηγύρισε έξαλλα με τις Sarah Logan και Liv Morgan να ανακοινώνουν ότι θα συμμετάσχουν στο Women's Royal Rumble match. Τότε η Charlotet Flair εμφανίστηκε για να τονίσει ότι δυο female superstars θέλουν πολύ να τις υποτάξουν. Οι Naomi και Becky Lynch εμφανίστηκαν με την δεύτερη να κάνει την επιστροφή της και όλες μαζί επιτέθηκαν στην Riott Squad την οποία και απώθησαν.Πριν το main event, ο Baron Corbin ανακοίνωσε στα παρασκήνια ότι θα συμμετάσχει στο Royal Rumble match ώστε να πάει στο main event της Wrestlemania 34.

AJ Styles vs Sami Zayn

Ο AJ Styles μπήκε δυνατά στον αγώνα και πήρε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος του αγώνα εφαρμόζοντας αρκετά chops στον Sami Zayn. Ο Phenomenal One εκτέλεσε τον αντίπαλο του και με ένα gutbuster με εκείνον να κάνει kick out στο 2 και έπειτα να καταφεύγει στο apron ώστε να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Ο WWE Champion πήγε να πάρει την νίκη και με ένα neckbreaker με τον Zayn όμως να κάνει πάλι kick out στο 2. Ο κολλητός του Kevin Owens αντέδρασε με ένα Blue Thunderbomb χωρίς να παίρνει την νίκη. Ο Styles βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πέρασε τον αντίπαλο του μέσα από το Calf Crusher με εκείνον να φτάνει το bottom rope έπειτα από πολύ κόπο. Έπειτα από ένα μικρό χάος που επικράτησε ο διαιτητής κατέληξε στο ringside με τον AJ να κάνει ένα όμορφο roll up. Ο Owens απέτρεψε τον διαιτητή από το να μπει στο ρινγκ και ο Underdog from the Underground έκανε τελικά kick out στο 2 ενώ κανονικά θα είχε χάσει τον αγώνα. Ο Shane McMahon έσπρωξε τον Prizefighter με τον διαιτητή να κάνει eject τον KO από το ringside. Μέσα στην ταραχή ο Sami Zayn πήρε την νίκη αφού εκτέλεσε τον Styles με ένα Helluva Kick.
Μετά τον αγώνα, οι κολλητοί πανηγύρισαν έξαλλα με τους AJ Styles και Shane McMahon να μην μπορούν να πιστέψουν το τι έγινε. Ο WWE Champion πήρε το μικρόφωνο και είπε πως κουράστηκε πια και προκάλεσε τους Owens & Zayn σε 2 on 1 Handicap match ενάντια του. Ο Daniel Bryan εκπλήρωσε την ευχή του Phenomenal One όχι όπως ήθελε, καθώς όρισε το Kevin Owens & Sami Zayn vs AJ Styles για το Royal Rumble με το WWE Championship on the line!
Αποτελέσματα SmackDown Live 02/01/2017:

  • Οι Usos επιβλήθηκαν στους Chad Gable & Shelton Benjamin και διατήρησαν τα SmackDown Tag Team Championships.
  • Ο αγώνας ανάμεσα στους Bludgeon Brothers και Breezango έληξε με No Contest.
  • Ο Xavier Woods νίκησαν τον Aiden English και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του US Championship Tournament.
  • Η Riott Squad νίκησε τις Natalya & Carmella & Tamina.
  • Ο Sami Zayn επικράτησε ενάντια στον AJ Styles.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος

Νεότερη Παλαιότερη