RAW 29/01/2018: Road to Wrestlemania Begins


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου, το οποίο ήταν το πρώτο μετά το Royal Rumble και σήμανε ουσιαστικά την έναρξη του Road to Wrestlemania. Μας ανακοινώθηκαν οι πρώτες πληροφορίες για το Elimination Chamber όπου και εκεί θα έχουμε έναν ιστορικό ακόμη αγώνα. Ο John Cena κυριάρχησε στο main event απέναντι στον Finn Balor με τον Strowman να αποτελειώνει τον Kane. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με την Stephanie McMahon να δίνει τα συγχαρητήρια της στην Asuka και να ανακοινώνει το first ever Women Elimination Chamber match για το ομώνυμο PPV. Εκεί η Alexa Bliss θα υπερασπιστεί τον τίτλο της ενάντια σε άλλες 5 female superstars. Η Asuka πήρε τον λόγο και είχε ένα promo στα γιαπωνέζικα. Ωστόσο η Sasha Banks την διέκοψε για να τονίσει πως ίδια είναι έτοιμη για την Asuka. Έτσι τελικά ορίστηκε το Asuka vs Banks από την Commissioner του κόκκινου σόου για απόψε.


Last Man Standing Elimination Chamber qualifying match: Kane vs Braun Strowman

Όπως και για τις γυναίκες έτσι και για τους άνδρες θα έχουμε elimination chamber match με τον νικητή να αντιμετωπίζει τον Brock Lesnar στην Wrestlemania 34 για το Universal Championship. Η μάχη μεταφέρθηκε στο ringside όπου ο Kane φάνηκε να έχει τον έλεγχο χρησιμοποιώντας ένα kendo stick. Ωστόσο ο Braun Strowman γρήγορα αντέδρασε με αρκετά chair shots στον Big Red Machine. Ο Monster Among Men είχε κάτω τον Kane στο announce table και μέσα στην μανία του αναποδογύρισε όλη την σκηνή μ'αυτό πάνω στον αντίπαλο του. Ο διαιτητής βέβαια διέκοψε τον αγώνα με τον Strowman να παίρνει την νίκη.
Μετά τον αγώνα ο Strowman τόνισε στον Corey Graves αλλά και στον Kurt Angle στα παρασκήνια, ότι έκανε ακριβώς την δουλειά του, ήταν ο Last Man Standing. Ο Kane χρειάστηκε φορείο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες.Elimination Chamber qualifying match: Elias Samson vs Matt Hardy

Πριν τον αγώνα, ο Elias Samson τραγούδησε για τον Brock Lesnar ο οποίος θα βρεθεί σε μεγάλο κίνδυνο αν ο ίδιος κερδίσει στο Elimination Chamber match. Ο Matt Hardy τον διέκοψε και ο αγώνας άρχισε με εκείνον να παίρνει τον έλεγχο με ένα δυνατό neckbreaker. Όσο συνεχιζόταν ο αγώνας είδαμε ένα εργατικό επιτελείο να φτιάχνει ένα announce table δίπλα στο ρινγκ. Ο Elias Samson αντέδρασε και κλείδωσε τον ώμο του αντιπάλου του στο ring post και συνέχιζε να στοχεύει σ'αυτόν. Ο Matt εφάρμοσε ένα Side Effect και είχε τον έλεγχο αλλά τα φώτα έσβησαν και τα γραφικά του Bray Wyatt εμφανίστηκαν. Έπειτα ο "Woken" Hardy ήταν συγχυσμένος με τον Drifter να παίρνει την νίκη με ένα Drift Away. Μετά τον αγώνα είχαμε το ίδιο σκηνικό με τον Wyatt να γελάει στην μεγάλη οθόνη.Intercontinental Championship match: Miz (c) vs Roman Reigns

Ο Roman Reigns μπήκε με φόρα στον αγώνα χρησιμοποιώντας αρκετά strikes και chops για να πάρει τον έλεγχο. Έστειλε τον Miz δυνατά στα steel steps και κυνήγησε την Miztourage με μία steel chair μέχρι τα παρασκήνια σχεδόν. Όταν επέστρεψε ο A-Lister τον βρήκε στην κατάλληλη στιγμή και τον έστειλε δυνατά πάνω στο ring post. Ο Miz εφάρμοσε το Figure Four στον Big Dog με εκείνον τελικά να κάνει το reverse και τον Miz να πονάει αρκετά. Τελικά έφτασε το bottom rope και δέχτηκε αμέσως ένα sitdown powerbomb από τον Reigns αλλά έκανε και πάλι kick out. Ο Miz εκτέλεσε τον διεκδικητή με ένα Skull Crushing Finale αλλά εκείνος έκανε kick out όπως έκανε και ο ίδιος σε Superman Punch που δέχτηκε αμέσως μετά. Η Miztourage επέστρεψε και ο Roman διέλυσε τον Axel με Superman Punch και τον Dallas με Spear. Ωστόσο ο Miz το εκμεταλλεύτηκε και με ένα roll up πήρε την νίκη διατηρώντας τον τίτλο του.The Revival vs Heath Slater & Rhyno

Ο Heath Slater πήρε αρχικά τον έλεγχο αλλά όταν ο Dawson πήρε το tag τα βρήκε σκούρα απέναντι του. Ο Rhyno μπήκε στο ρινγκ και πήρε τον έλεγχο με ένα belly to belly με τον Slater να στέλνει εκτός ρινγκ τον Dash. Τελικά η Revival πήρε την νίκη με το Shatter Machine πάνω στον Rhyno. Μετά τον αγώνα η Revival παρέδωσε συνέντευξη τονίζοντας ότι μπορούν να συγκριθούν με πολλούς legends και ότι έχουν μάθει από τα λάθη του παρελθόντος.


Είδαμε ένα βίντεο από τα παρασκήνια στο οποίο η Balor Club εγκωμίαζε την εμφάνιση του Finn Balor στο Royal Rumble με τον ίδιο να προειδοποιεί τον John Cena ενόψει του αποψινού main event.

Sasha Banks vs Asuka

Η Sasha Banks είχε τον έλεγχο αρχικά μέχρι που η Asuka την έριξε από το apron στο ringside με ένα δυνατό Hip Attack. Η Empress of Tommorrow στόχευσε στο χέρι της αντιπάλου της και την εκτέλεσε και με ένα εμφατικό double knees. Έπειτα ήταν η σειρά της Boss να εφαρμόσει ένα double knees και ένα suplex στην αντίπαλο της με εκείνη να κάνει και στις δύο κινήσεις kick out. Η Banks πέρασε την Asuka μέσα από το Banks Statement με εκείνη να καταφεύγει στο ρινγκ αφού ξέφυγε. Η Boss πήγε για το suicide dive αλλά η Γιαπωνέζα την κατέβασε στον αέρα με ένα kick στο πρόσωπο της. Η Asuka πήγε έπειτα για το armbar με την Sasha να το γυρνάει σε roll up στο οποίο εκείνη έκανε kick out στο 2. Η Banks εφάρμοσε για ακόμη μια φορά το Banks Statement με την Empress of Tommorrow να μην μπορεί να φτάσει τα σκοινιά. Τελικά από το πουθενά η Asuka το γύρισε σε Asuka Lock και πήρε μία δύσκολη νίκη.Raw Tag Team Championships match: The Bar (c) vs Titus Worldwide

Η Titus Worldwide είχε τον έλεγχο αρχικά καθώς έβγαλε όμορφες double team attacks πάνω στον Sheamus. Ο Cesaro μπήκε το tag και άλλαξε την κατάσταση αυτή με πολλαπλά uppercuts πάνω στον Titus O'Neil. Η Bar έκανε ένα ακόμη tag και ο Titus δεν το είδε με τον Celtic Warrior να τον στέλνει στο ringside. Ο O'Neil αντέδρασε με ένα clothesline και έκανε το tag στον Apollo Crews ο οποίος εκτέλεσε τον Sheamus με Shooting Star Press χωρίς να παίρνει την νίκη. Ο Titus δέχτηκε big boot από τον Sheamus στο ringside και έπειτα η Bar αποτελείωσε τον Crews με ένα White Noise διατηρώντας τους τίτλους της.


Ο Michael Cole μας ανακοινώνει ότι ο Kane μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έφυγε από αυτός μόνος του χωρίς να του γίνουν εξετάσεις. Από εκεί και πέρα κανείς δεν τον είδε πουθενά.

Elimination Chamber qualifying match: John Cena vs Finn Balor

Πριν τον αγώνα η Balor Club βρέθηκε στο ρινγκ και είχε το "too sweet" chant με τους Gallows & Anderson να αποχωρούν μετά από το ringside. Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά με τον Balor να εφαρμόζει ένα armbar και τον Cena να απαντάει με ένα δικό του headlock. Ο Cena πήρε τον έλεγχο χρησιμοποιώντας αρκετά chops και slams πάνω στον αντίπαλο του. Ο Balor αντέδρασε με ένα double stomp πάνω στο στήθος του αντιπάλου του. Ο Leader of Cenation πήγε κάποια στιγμή για το Five Knuckle Shuffle αλλά ο Demon King το απέφυγε και έριξε δυνατά τον αντίπαλο του στο ρινγκ. Ο John εφάρμοσε τελικά το Five Knuckle Shuffle με τον Finn όμως να ξεφεύγει δύο φορές από το Attitude Adjustement του Cena. Ο Balor εφάρμοσε το overhead kick καθώς και ένα δυνατό Slingblade. Από το πουθενά όμως ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τον έπιασε και τον εκτέλεσε με AA με εκείνον να κάνει μεγαλειώδες kick out στο 2.
Ο Cena έκανε και το "Too Sweet" chant με το κοινό να τον αποδοκιμάζει έντονα. Ο Demon King αντέδρασε και πήγε για το Coupe De Grace με τον Cena να ξεφεύγει τελευταία στιγμή. Ο Leader of Cenation φάνηκε να πονάει στο γόνατο αλλά κατέληξε να περάσει τον αντίπαλο του μέσα από το STF. Ο Balor έφτασε το bottom rope και έπειτα ανέβηκε στο τρίτο σκοινί για το Coupe De Grace. Ο John Cena όμως τον πρόλαβε και με ένα AA πήρε την νίκη και την πρόκριση στο Elimination Chamber match.

Αποτελέσματα RAW 29/01/2018:

  • Ο Braun Strowman επικράτησε ενάντια στον Kane σε Last Man Standing match και πήρε την πρόκριση για το Elimination Chamber.
  • Ο Elias Samson νίκησε τον Matt Hardy και πήρε την πρόκριση για το Elimination Chamber.
  • Ο Miz επιβλήθηκε στον Roman Reigns και παρέμεινε Intercontinental Champion.
  • Η Revival νίκησε τους Heath Slater & Rhyno.
  • Η Asuka νίκησε την Sasha Banks.
  • Η Bar διατήρησε τα Raw Tag Team Championships με νίκη απέναντι στην Titus Worldwide.
  • Ο John Cena επικράτησε ενάντια στον Finn Balor.


Νεότερη Παλαιότερη