RAW 08/01/2018: Χωρίς εξιτήριο με υπογραφή Strowman!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με τον Braun Strowman να διαλύει στην κυριολεξία τους Kane και Brock Lesnar. Το Balor Club κυριάρχησε στο main event με τον Miz να κάνει την επιστροφή του έχοντας ορέξεις για το Intercontinental Championship. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Roman Reigns να δηλώνει αρχικά ότι όποιος τα βάζει με μέλος της Shield τα βρίσκει σκούρα. Ο Jason Jordan τον διέκοψε για να δηλώσει το πόσο περήφανος είναι νιώθοντας μέλος της Shield. Ο Seth Rollins εμφανίστηκε με την σειρά με εκείνον και τον Reigns να μην νιώθουν τον γιο του Angle ως μέλος της Shield. Εκείνος τελικά είπε πως μπορεί να μην είναι μέλος αλλά οι τρεις τους είναι η πιο δυνατή τριάδα στην εταιρεία. Οι Finn Balor, Luke Gallows και Karl Anderson τους διέκοψαν με τον πρώτο να τονίζει ότι οι τρεις τους μάχονταν μαζί πριν από 10 χρόνια πριν καν ο Jordan μάθει ότι ο Angle είναι ο πατέρας του. Έπειτα η Balor Club αποκάλεσε τον Jason ως "NERD" με τον κίνδυνο σύρραξης να υπάρχει. Τελικά ο Kurt Angle εμφανίστηκε για να ανακοινώσει το The Balor Club vs Roman Reigns & Seth Rollins & Jason Jordan για το main event.


Sasha Banks & Bayley vs Mandy Rose & Sonya Deville

Ο αγώνας άρχισε με την Mandy Rose να έχει τον έλεγχο απέναντι στην Bayley και την Paige να παρακολουθεί από το ringside. Η Sasha Banks δέχτηκε ένα πολύ δυνατό knee από την Rose κάνοντας δύσκολο kick out στο 2. Οι faces άρχισαν να κυριαρχούν και η Sonya Deville εφάρμοσε ένα cheap shot στην Bayley, ενώ ο διαιτητής δεν έβλεπε, με εκείνη να την ρίχνει από το apron. Έτσι η Boss βρήκε την ευκαιρία και με ένα Banks Statement πήρε την νίκη για την ομάδα της.


Matt Hardy vs Curt Hawkins

Ο Matt "Woken" Hardy έκανε το αγωνιστικό ντεμπούτο με ένα νέο theme song και ανακοίνωσε πριν τον αγώνα ότι θα είναι στο Men's Royal Rumble match στο ομώνυμο PPV. Ο Matt πήρε τον έλεγχο και μάλιστα μέσα στην μανία του δάγκωσε τον Curt Hawkins όταν ο διαιτητής δεν έβλεπε τι γινόταν. Ο Hardy πήρε την νίκη εύκολα με ένα Twist of Fate στον αντίπαλο του.
Μετά τον αγώνα τα φώτα έσβησαν και ο Bray Wyatt εμφανίστηκε μπροστά στον νικητή. Οι δυο τους δεν ήρθαν στα χέρια αλλά αντάλλαξαν γέλια και περίεργους ήχους.Ο Elias Samson βρέθηκε στο ρινγκ για να τραγουδήσει αλλά γρήγορα ο Miz τον διέκοψε κάνοντας την επιστροφή του και γνωρίζοντας επιδοκιμασίες από το κοινό. Η Miztourage βρέθηκε εκεί με τον Curtis Axel να χαρίζει στον Miz ένα καινούργιο sports jacket. Ο A-Lister μίλησε για το πόσο επιτυχημένο ήταν το 2017 αναφέροντας ότι το 2018 θα είναι ακόμη πιο πολύ για τον ίδιο. Είπε πως δάνεισε το Intercontinental Championship στον Roman Reigns ώστε να μην χάσει το prestige του ο τίτλος με εκείνον να γυρνάει ταινία ταυτόχρονα. Έπειτα τόνισε ότι έρχεται για τον Reigns και εκείνος καλύτερα να το πιστέψει.


WWE Cruiserweight Championship match: Enzo Amore (c) vs Cedric Alexander

Ο Enzo Amore δέχτηκε από την αρχή ένα δυνατό kick αλλά επέστρεψε στέλνοντας τον Cedric Alexander δυνατά στο ringside. Ο πρωταθλητής παραλίγο να διατηρήσει τον τίτλο του με ένα basement dropkick αλλά ο αντίπαλος του έκανε kick out στο 2. Ο Alexander εκτέλεσε τον αντίπαλο του με ένα Flying Clothesline και έπειτα με Suicide Dive. Εκείνος επέστρεψε στο ρινγκ αλλά ο Amore δεν πρόλαβε καθώς το πρόσωπο του ήταν γεμάτο αίματα και φαινόταν να πονούσε αρκετά στον αστράγαλο. Ο αγώνας έληξε με Count Out υπέρ του Cedric με τον Enzo να κρατάει τον τίτλο.


Στα παρασκήνια ο Kurt Angle μιλούσε στο τηλέφωνο με μία diva η οποία βρισκόταν για αρκετό καιρό στο WWE και θα επιστρέψει στο Women's Royal Rumble match. Οι Cesaro & Sheamus τον προσέγγισαν ζητώντας το rematch τους για τα Raw Tag Team Championships. Εκείνος όρισε τον αγώνα για το Royal Rumble με τον Miz να εμφανίζεται και να ζητάει αν γίνει το ίδιο με εκείνον και τον Roman Reigns στο επετειακό επεισόδιο του Raw. Ο GM συμφώνησε με μεγάλη του χαρά.

The Bar vs Titus Worldwide

Ο Cesaro είχε αρχικά τον έλεγχο για την Bar αλλά ο Apollo Crews αντέδρασε με ένα moonsault με την Dana Brooke να εμψυχώνει την Titus Worldwide από το ringside. Ο Crews προσγειώθηκε άσχημα στο ringside και άρχισε να πονάει πολύ με την Bar να μην δείχνει κανένα έλεος και να τον διαλύει με double team. Το tag έγινε τελικά με ένα χάος να επικρατεί και τον Titus O'Neil να παίρνει την νίκη για την ομάδα του με ένα roll up στον Sheamus.


Στην συνέχεια είχαμε τον Brock Lesnar στο ρινγκ με τον Paul Heyman να θριαμβολογεί όπως συνήθως για τον πελάτη του. Τόνισε ότι το μόνο θέμα στο Royal Rumble είναι αν ο Lesnar κάνει το τελικό pin στον Kane, στον Strowman ή και στους δύο μαζί. Συνέχισε να λατρεύει τον Beast Incarnate με τα λόγια του και οι δυο τους όδευσαν για να αποχωρήσουν.
Ο Kane εμφανίστηκε και επιτέθηκε στον Universal Champion ώστε οι δυο τους να βρεθούν στα παρασκήνια. Εκεί ο Braun Strowman εμφανίστηκε και ξάπλωσε και τους δύο μαζί. Έπειτα πέρασε τον Lesnar μέσα από ένα τραπέζι και εκτόξευσε ένα κιβώτιο με εξοπλισμό πάνω στον Kane. Ο Monster Among Men με ένα γάντζο προσγείωσε ένα τεράστιο σιδερένιο οικοδόμημα πάνω στους εχθρούς του. Ο Big Red Machine αποχώρησε μόνος του μετά από ώρα με τον Brock να μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.
Samoa Joe vs Rhyno

Ο Rhyno ζήτησε τον συγκεκριμένο αγώνα για να δείξει στον Heath Slater πως πρέπει να γίνεται κάποιος πιο σκληρός. Ο Samoa Joe πήρε τον έλεγχο του αγώνα με ένα STO και ένα senton με τον Heath να παρακολουθεί από το ringside. Έπειτα ο Submission Machine πήρε εύκολα την νίκη με ένα Coquina Clutch.
Μετά τον αγώνα ο Joe τόνισε ότι δεν έχει τελειώσει με τον Reigns τίποτα ακόμη και ανακοίνωσε την είσοδο του στο Men's Royal Rumble match. Μάλιστα πρόσθεσε ότι θα αποκλείσει τον John Cena πρώτο.


Στα παρασκήνια οι Nia Jax και Alexa Bliss συναντήθηκαν στα παρασκήνια με την πρώτη να ανακοινώνει την συμμετοχή της στο Women's Royal Rumble match. Η Bliss μίλησε για ένα πιθανό Bliss vs Jax στην Wrestlemania 34 αλλά για να τα καταφέρει θα πρέπει αν βγάλει την Asuka από την μέση και από νωρίς μάλιστα. Έπειτα η Little Miss Bliss είπε στο αυτί της Nia τι προσβλητικό είπε η Asuka για εκείνη. Η Jax αναρωτήθηκε στο τέλος αν η πρωταθλήτρια ξέρει γιαπωνέζικα μιας και η Asuka σίγουρα δεν ξέρει αγγλικά.
Στην μεγάλη οθόνη είδαμε και ένα βίντεο όπου ο Bray Wyatt ανακοίνωσε την συμμετοχή του στο Men's Royal Rumble match.

Στο ρινγκ είχαμε την Asuka η οποία κατά την είσοδο της δέχτηκε μία βάναυση επίθεση από την Nia Jax. Εκείνη πήρε την γιαπωνέζα στους ώμους και την προσγείωσε αρκετά δυνατά χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Μετά την επίθεση η Asuka φάνηκε αρκετά εκνευρισμένη.


Roman Reigns & Seth Rollins & Jason Jordan vs The Balor Club

Ο Finn Balor ξεκίνησε με τον Seth Rollins παίρνοντας τον έλεγχο του αγώνα με ένα low dropkick. Οι Luke Gallows και Karl Anderson βρέθηκαν στο ρινγκ έπειτα από κάποια tags και επιτέθηκαν στον Architect με double team. Ο Finn Balor επέστρεψε και πήγε να τα βάλει και με τα δύο μέλη της Shield αλλά εκείνοι του έκοψαν την φόρα με double shoulders. Ο Big Dog εκτέλεσε τους Gallows & Anderdon με Drive By και ο Rollins τον Demon King με Dive. Τελικά ο έλεγχος άλλαξε χέρια κατοχής όταν ο Finn εφάρμοσε ένα Slingblade στον Intercontinental Champion. Οι Luke & Karl με την σειρά τους επιτέθηκαν στον Reigns με αρκετά knees χωρίς εκείνος να μπορεί να ξεφύγει. Ο Jason Jordan ήθελε πάρα πολύν να μπει στον αγώνα με τον Reigns να ξεφεύγει με ένα Superman Punch αλλά να κάνει το tag στον Kingslayer. Εκείνος μπήκε με φόρα και εκτέλεσε τον Anderson με Falcon Arrow ώστε αν απογειωθεί με Dive πάνω στους Balor & Gallows.
Έπειτα ο Seth έκανε το tag στον Roman αλλά ο διαιτητής δεν το είδε διότι ο Jordan μέση στην μανία του μπήκε στο ρινγκ για να αγωνιστεί. Έτσι επικράτησε ένα χάος με τους Luke & Karl να διαλύουν τον Architect με ένα Magic Killer. Ο Roman βρέθηκε εξαντλημένος στο ringside και ο Balor έστειλε στην γωνία τον Seth με dropkick. Ο Demon King έριξε τον Jordan από το apron και πήρε την νίκη για την ομάδα του με Coupe De Grace στον Seth.
Μετά τον αγώνα το Balor Club πανηγύρισε έξαλλα αποχωρώντας. Οι Miz και Miztourage εμφανίστηκαν για να επιτεθούν στους ηττημένους του αγώνα. Ο Miz μάλιστα εκτέλεσε τον Reigns με δύο Skull Crushing Finale στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για την συνέχεια.

Αποτελέσματα RAW 08/01/2018: 

  • Οι Sasha Banks & Bayley νίκησαν τις Mandy Rose & Sonya Deville.
  • Ο Matt Hardy νίκησε τον Curt Hawkins.
  • Ο Cedric Alexander νίκησε τον Enzo Amore με Count Out με εκείνον να διατηρεί το Cruiserweight Championship.
  • Η Titus Worldwide επιβλήθηκε στην Bar.
  • Ο Samoa Joe νίκησε τον Rhyno.
  • Το Balor Club επικράτησε ενάντια στους Roman Reigns & Seth Rollins & Jason Jordan.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη