RAW 01/01/2018: The Demon always watches...


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου το οποίο ήταν και το πρώτο τηλεοπτικό πρόγραμμα του WWE για το 2018. Ο Kane απέδειξε πως πάντα παρακολουθεί τον Brock Lesnar με τον Finn Balor να κάνει reunite με κάποιους παλιούς γνώριμους. Ο Roman Reigns διατήρησε τον τίτλο του με την Asuka να παίρνει μια μεγάλη νίκη. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Kurt Angle να ανακοινώνει τους κανόνες για το Women's Royal Rumble match οι οποίοι θα είναι ολόιδιοι με αυτούς του Men's Royal Rumble match, δηλαδή 30 female superstars, αποκλεισμός over the top rope και η νικήτρια θα έχει championship chance στην Wrestlemania 34. Η Bar διέκοψε τον GM του κόκκινου σόου ώστε να εκφράσουν το παράπονο τους για τις αποφάσεις του οι οποίες είναι υπέρ του γιου του, Jason Jordan. Ο Jordan εμφανίστηκε και προκάλεσε τους αντιπάλους του με τον Olympic Gold Medalist να ανακοινώνει το Jordan vs Cesaro. Ο Seth Rollins τους διέκοψε για να προτείνει στον Jason να μην κοιτάει τόσο τον εαυτό του και δήλωσε πως θα είναι στην γωνία του.


Jason Jordan vs Cesaro

Ο Cesaro πήρε αρχικά τον έλεγχο αφού αντέδρασε στα shoulder attacks του Jason Jordan με δικά του uppercuts. Ο Swiss Superman στόχευσε στο γόνατο του αντιπάλου του και τον διέλυσε πάνω στο apron. Ο Raw Tag Team Champion αν και τραυματισμένος στο γόνατο επέβαλλε την αντίσταση του και εκτέλεσε τον Cesaro με δύο bridging suplexes με εκείνον να κάνει kick out στο 2. Ο Seth Rollins επιτέθηκε στο ringside στον Sheamus ο οποίος βοηθούσε τον Cesaro με τον Jordan ταυτόχρονα να παίρνει την νίκη με ένα neckbreaker.Apollo Crews vs Bray Wyatt

Ο Apollo Crews μπήκε δυνατά στον αγώνα και με ένα headlock έκοψε την μανία του Bray Wyatt με τους Titus O'Neil και Dana Brooke να τον εμψυχώνουν από το ringside. Ωστόσο ο Eater of The Worlds αντέδρασε με ένα jawbeaker πάνω στον αντίπαλο του. Η Dana ανέβηκε στο apron και ο Bray την τρόμαξε με αποτέλεσμα να προσγειωθεί πάνω στον Titus. Εκείνη την στιγμή ο Crews πήγε για το enziguri αλλά ο Wyatt τον φιλοδώρησε με ένα Sister Abigail για την νίκη.
Μετά τον αγώνα ο Matt "Woken" Hardy εμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη για να τονίσει ότι την προηγούμενη εβδομάδα μετέτρεψε τις πυγολαμπίδες του Bray σε Woken Warriors του δηλώνοντας ότι θα τον κάνει "Delete!".Στα παρασκήνια η Nia Jax σκοπεύει να αποχωρήσει για να δώσει στον Enzo Amore noodle soup επειδή είναι άρρωστος. Η Alexa Bliss την σταματάει και της λέει πως έχει απόψε αγώνα ενάντια στην Asuka και την χρειάζεται. Η Nia δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία και αποχώρησε από την arena.

Asuka vs Alexa Bliss

Η Asuka πήρε τον έλεγχο αρχικά καθώς εφάρμοσε και ένα kneebar από το οποίο ξέφυγε δύσκολα η Alexa Bliss. Η Asuka όρμηξε στην πρωταθλήτρια και με ένα Hip Attack με αποτέλεσμα εκείνη να παραμείνει στο ringside, δεχόμενη αποδοκιμασίες, για να ανακτήσει τις δυνάμεις της. Η Little Miss Bliss πήρε τον έλεγχο και εφάρμοσε αρκετές κινήσεις όπως backbreaker και forearms χωρίς να μπορεί να πάρει την νίκη διότι η Empress of Tomorrow έκανε πολλαπλά kick out. Ωστόσο η Asuka βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με ένα armbar πήρε την νίκη σε έναν non title match απέναντι στην Raw Women's Champion.


Braun Strowman vs Rhyno

Ο Braun Strowman πήρε τον έλεγχο του αγώνα γρήγορα και προκάλεσε τον Heath Slater να μπει στον αγώνα ενάντια του αντί να κάθεται και να φωνάζει σαν cheerleader. Οι δυο σύμμαχοι κατάφεραν να κλειδώσουν τον Monster Among Men αλλά αυτός αντέδρασε με κάποια splashes και στους δύο. Έπειτα πήρε την νίκη με running powerslam πάνω στον Rhyno.
Μετά τον αγώνα ο Slater του επιτέθηκε και ο Braun τον εκτέλεσε με δύο running powerslams φιλοδωρώντας ταυτόχρονα και τον Rhyno με ένα ακόμη.


Στα παρασκήνια ο Kane προσέγγισε τον Braun Strowman για να του προτείνει ένα σχέδιο ώστε να βγάλουν μαζί τον Brock Lesnar εκτός ως τα Alpha Monsters του WWE. Ο Strowman δεν δέχτηκε να συμμαχήσει μαζί του καθώς θα πάρει τον τίτλο με τον δικό του τρόπο ως το απόλυτο Alpha Monster της εταιρείας.
Επίσης ο Finn Balor βρήκε τον Kurt Angle στα παρασκήνια για να ανακοινώσει πως θα είναι στο Men's Royal Rumble match καθώς θέλει να πάρει το rematch του για το Universal Championship το οποίο δεν έχασε ποτέ. Ο GM του κόκκινο σόου τον ρώτησε εάν βρήκε tag team partners για απόψε και τότε εμφανίστηκαν οι Luke Gallows Karl Anderson με το κοινό να ξεσπά σε επιδοκιμασίες.

Intercontinental Championship match: Roman Reigns (c) vs Samoa Joe

Ο Samoa Joe επιτέθηκε στον Roman Reigns γρήγορα με ένα snap suplex σε έναν αγώνα όπου αν ο Reigns έχανε με DQ θα έχανε και τον πολύτιμο τίτλο του. Ο Joe έστειλε τον Big Dog στο ring post αλλά εκείνος αντέδρασε με ένα Drive By και έπειτα με ένα Suicide Dive για να ρίξει τον αντίπαλο του στο καναβάτσο για τα καλά. Η μάχη μεταφέρθηκε στο ringside όπου ο Submission Machine έστειλε τον πρωταθλητή στα steel steps με εκείνον να κάνει το ίδιο έπειτα με τον Joe ως θύμα. Ο Roman έφτασε κοντά στην νίκη με ένα Superman Punch και έπειτα κινδύνευσε να χάσει με DQ επειδή έπεσε άθελα του πάνω στον διαιτητή. Τελικά ο Reigns πήρε την νίκη με ένα Spear αφού ξέφυγε από το Coquina Clutch παραμένοντας πρωταθλητής.Goldust & Cedric Alexander vs Drew Gulak & Ariya Daivari

Πριν τον αγώνα ο Drew Gulak ανακοίνωσε στον Cedric Alexander ότι ο Enzo Amore είναι άρρωστος και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί απόψε. Τότε ο Cedric προκάλεσε τους Gulak & Daivari σε αγώνα με τον Goldust ως tag team partner του.
Στον αγώνα ο Goldust είχε τον έλεγχο υπέρ της ομάδας για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με αρκετά bulldogs αλλά και με ένα crossbody και στους δύο αντιπάλους του. Ο Alexander μπήκε τελικά στο ρινγκ και με ένα Lumbar Check στον Gulak πήρε την νίκη για την ομάδα του.


Elias Samson & Miztourage vs Finn Balor & Luke Gallows & Karl Anderson

Ο Elias Samson κυριάρχησε απέναντι στον Finn Balor ο οποίος τελικά ξέφυγε με ένα double stomp και έκανε το tag στον Luke Gallows. Εκείνος πήρε το hot tag και εφάρμοσε αρκετά big boots και splashes με τον Karl Anderson ταυτόχρονα να μάχεται με τον Drifter στο rinsgide. Ο Gallows πήρε τον έλεγχο ενάντια στον Bo Dallas και έκανε το tag στον Anderson για το Magic Killer. Τελικά ο Karl έκανε το tag και στον Finn Balor ο οποίος με το Coupe De Grace πήρε την νίκη για την ομάδα του η οποία πανηγύρισε με "Too Sweet".Ο Brock Lesnar εμφανίστηκε στο main event του επεισοδίου μαζί με τον Paul Heyman με εκείνον να θριαμβολογεί για τον πελάτη του ως συνήθως. Τόνισε ότι ο Lesnar μπορεί να χάσει τον τίτλο χωρίς ο ίδιος να εμπλέκεται στο τελικό pinfall. Παρ'όλο που υπάρχει μια τεράστια συνομωσία για να χάσει ο Beast Incarnate το Universal Championship εκείνος θα τα καταφέρει και θα διατηρήσει τον τίτλο του. Πήγαν να αποχωρήσουν αλλά ο Kane εμφανίστηκε και εκτέλεσε τον Brock κατευθείαν με ένα Chokeslam. Ο πρωταθλητής σηκώθηκε αρκετά γρήγορα και έστειλε δυνατά τον Big Red Machine στο ringside όπου ολόκληρο το locker room εμφανίστηκε σχεδόν. Τελικά οι πολλοί superstars κατάφεραν να αποτρέψουν ένα άγριο brawl με το επεισόδιο να κλείνει.

 


Αποτελέσματα RAW 01/01/2018:

  • Ο Jason Jordan νίκησε τον Cesaro.
  • Ο Bray Wyatt νίκησε τον Apollo Crews.
  • Η Asuka επικράτησε ενάντια στην Alexa Bliss σε non title match.
  • Ο Braun Strowman νίκησε τον Rhyno.
  • Ο Roman Reigns επιβλήθηκε στον Samoa Joe και διατήρησε το Intercontinental Championship.
  • Οι Goldust & Cedric Alexander νίκησαν τους Ariya Daivari & Drew Gulak.
  • Οι Finn Balor & Luke Gallows & Karl Anderson επικράτησαν ενάντια στους Elias Samson & Miztourage.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη