SmackDown Live 26/12/2017: Το SD Live στα χέρια του Owens!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου με τον Kevin Owens να υποτάσσει τον WWE Champion, AJ Styles. Ο Daniel Bryan ανακοίνωσε την διεξαγωγή ενός United States Championship Tournament ενώ ταυτόχρονα είχε και αρκετές διαφωνίες με τον Shane McMahon κατά την διάρκεια του show. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Daniel Bryan να δίνει πληροφορίες στο universe σχετικά με το τι απέγινε ο Dolph Ziggler. Όπως τόνισε ο Show Off δεν απαντάει στα μηνύματα που του στέλνει ο ίδιος και προφανώς έχει πια κάνει relinquish το US Championship. Έτσι ανακοίνωσε ένα τουρνουά για τον συγκεκριμένο τίτλο και ανακοίνωσε το Baron Corbin vs Bobby Roode ως first round match. Οι Shelton Benjamin & Chad Gable, οι New Day και οι Rusev & Aiden English τον διέκοψαν ζητώντας του ευκαιρία για τα SmackDown Tag Team Championships. Ο GM του μπλε σόου τελικά όρισε ένα Triple Threat tag team match ανάμεσα τους με τον νικητή να αντιμετωπίζει τους Usos για τους τίτλους τους.


Triple Threat Tag Team Match: Big E & Xavier Woods vs Aiden English & Rusev vs Chad Gable & Shelton Benjamin

Η New Day κατάφερε να κυριαρχήσει καθώς στάθηκε κυρίαρχη έπειτα από ένα μικρό brawl με τον Xavier Woods να απογειώνεται σε όλους του τους αντιπάλους με suicide dive στο ringside. Έπειτα ο Big E έστειλε τον Xavier με powerbomb πάνω στον English αλλά εκείνος έκανε kick out στο 2. Ο Gable ήρθε από το πουθενά και εφάρμοσε ένα θηριώδες double German suplex πάνω στους Big E και Aiden English. Ο Rusev μπήκε στον αγώνα και κατάφερε να κυριαρχήσει μέχρι που ο Gable τον σταμάτησε σε ένα suicide dive του και τον φιλοδώρησε και αυτόν με ένα German suplex. Ο Bulgarian Brute δεν έχασε το momentum του και εφάρμοσε ένα double Accolade πάνω στους Gable και Woods με τον Benjamin να σπάει το submission τελευταία στιγμή. Τελικά οι Chad Gable & Shelton Benjamin πήραν την νίκη με ένα δυνατό double powerbomb ώστε να γίνουν No.1 Contenders για τα SmackDown Tag Team Championships.Στα παρασκήνια ο Shane McMahon έρχεται σε τετ-α-τετ με τον Daniel Bryan όπου ο πρώτος αναφέρει ότι ο πατέρας του δεν είναι και τόσο κακός άνθρωπος τελικά καθώς ο δεύτερος τον έφερε ως αρνητικό παράδειγμα την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Money τόνισε ότι ο Vince παρότι τον χαρακτήρα του έστησε την εταιρεία αυτή τούβλο ανά τούβλο για να πάρει την σημερινή μορφή της. Ο Commissioner ζήτησε εξηγήσεις γιατί ο GM όρισε το US Championship tournament αντί να ορίσει το Baron Corbin vs Bobby Roode για τον τίτλο. Εκείνος είπε πως είμαστε στην Land of Oppurtunity και όρισε και το Owens vs Styles ώστε οι δυο τους να έχουν ένα τελευταίο match μετά την μεγάλη τους κόντρα.

Breezango vs The Bludgeon Brothers

Οι Breezango επιτέθηκαν με dropkicks στους αντιπάλους τους αλλά εκείνοι δεν ξαφνιάστηκαν και γρήγορα πήραν τον έλεγχο. Εφάρμοσαν double powerbomb στον Tyler Breeze αλλά ο Rowan έκοψε το pin ενώ θα έπαιρναν την νίκη για να βασανίσει τα θύματα του. Οι Bludgeon Brothers μετέφεραν την μάχη στο ringside και οι Ascension εμφανίστηκαν και χτύπησαν τους Rowan & Harper για να σώσουν τους φίλους τους από την μανία τους με τον αγώνα να λήγει με DQ υπέρ των Bludgeon Brothers.


Στα παρασκήνια οι Ascension προκάλεσαν τους Bludgeon Brothers σε αγώνα με τους Breezango την επόμενη εβδομάδα με τους Breeze & Fandango να είναι φανερά ταραγμένοι.

Ruby Riott vs Naomi

Ο αγώνας άρχισε με την Naomi να έχει αρχικά τον έλεγχο αλλά οι Liv Morgan και Sarah Logan της απέσπασαν την προσοχή με αποτέλεσμα η Ruby Riott να πάρει μία γρήγορη και εύκολη νίκη με το Riott Kick. Μετά τον αγώνα έπεσαν και οι τρεις στην Naomi με την Chalotte Flair να εμφανίζεται για να βοηθήσει την ηττημένη. Ωστόσο ούτε αυτή δεν άντεξε απέναντι στο triple team και η Riott Squad πανηγύρισε έξαλλα. Τίποτα δεν σταμάτησε εκεί καθώς οι Tamina, Natalya, Carmella και Lana εμφανίστηκαν για τις απωθήσουν αποτελεσματικά σε ένα μεγάλο brawl στο ringside.US Championship Tournament First Round match: Baron Corbin vs Bobby Roode

Ο Bobby Roode κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του απωθώντας τον Baron Corbin μέχρι που εκείνος τον έστειλε δυνατά και άτσαλα πάνω στο barricade. Ο Lone Wolf εφάρμοσε μάλιστα αρκετές κινήσεις στον Roode όπως sideslam, forearm και running clothesline χωρίς να χάνει την συγκέντρωση του. Ο Glorious κατάφερε να αντιδράσει με ένα Blockbuster και ο αντίπαλος του απάντησε με ένα Deep Six χωρίς να παίρνει την νίκη για λίγο. Ο Baron οδήγησε τον Glorious στην κορυφή για superplex αλλά εκείνος ξέφυγε και με κάποιους απίθανους ελιγμούς γύρισε τον Corbin σε roll up και πήρε την νίκη ώστε να συνεχίσει στους ημιτελικούς του tournament.


US Championship First Round match: Jinder Mahal vs Tye Dillinger

Ο Jinder Mahal πήρε αρχικά τον έλεγχο με τον US Title Belt να βρίσκεται στο ringside. Ο Tye Dillinger αντέδρασε με stomps στο στομάχι του αντιπάλου του και πήγε για το Tye Βreaker το οποίο τελικά δεν εφάρμοσε. Ο Modern Day Maharaja έφτασε κοντά στην νίκη με ένα Gutbuster με τον Perfect Ten να απαντάει στην συνέχεια με ένα εμφατικό DDT. Τελικά ο Mahal κλείδωσε τον Dillinger και με ένα Khallas πήρε την νίκη ώστε να συνεχίσει στους ημιτελικούς.


Στα παρασκήνια ο Randy Orton παραδίδει συνέντευξη στην Renee Young και αναφέρει ότι εδώ και καιρό δεν παλεύει για την προσωπική ανάδειξη του. Έτσι ανακοίνωσε ότι θα είναι στο Royal Rumble match ώστε να το κερδίσει για τρίτη φορά στην καριέρα του. Ο Shinshuke Nakamura εμφανίστηκε στο πλάνο για να ανακοινώσει και αυτός ότι θα είναι στο Royal Rumble match.

AJ Styles vs Kevin Owens

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά με τον έλεγχο να εναλλάσσεται συνεχώς και με τον AJ Styles να εφαρμόζει ένα Calf Crusher στον Kevin Owens ο οποίος έφτασε στο bottom rope για να αποδράσει. Η μάχη μεταφέρθηκε στο ringside όπου ο Prizerfigter κυριάρχησε με τον Sami Zayn που βρισκόταν εκεί βεβαίως να πανηγυρίζει. Ο KO κλείδωσε τον Phenomenal One με ένα Headlock και ενώ πήγε εκείνος να αντιδράσει γρήγορα πάλι ο Owens του έκοψε την φόρα με ένα πολύ δυνατό clothesline. Δεν κατάφερε να πάριε την νίκη ούτε με neckbreaker και έτσι ο WWE Champion ξύπνησε επιτέλους ώστε να πάρει τον έλεγχο με πολλαπλά kicks και forearms. Ο Sami Zayn ανέβηκε στο apron και απέσπασε την προσοχή του Styles με τον Prizefighter να τον εκτελεί με superkick και τον AJ να κάνει ένα ακόμη δύσκολο kick out. Ο Shane McMahon εμφανίστηκε και διέταξε τον διαιτητή να αποβάλλει τον Zayn από το ringside. Ο WWE Champion έκανε ένα roll up και θα είχε πάρει την νίκη αν η προσοχή του διαιτητή δεν ήταν στους Shane & Sami. Τελικά μέσα σε αυτή την σύγχυση ο Owens πήρε την νίκη με ένα roll up πανηγυρίζοντας έξαλλα με τον Sami.

Αποτελέσματα SmackDown Live 26/12/2017:

  • Οι Chad Gable & Shelton Benjamin νίκησαν τους Rusev & Aiden English και Big E & Xavier Woods και σε Triple Threat Tag Team match και έγιναν οι No.1 Contenders για τα SmackDown Tag Team Championships.
  • Η Ruby Riott νίκησε την Naomi.
  • Οι Bludgeon Brothers νίκησαν τους Breezango με DQ υπέρ τους.
  • Ο Bobby Roode επιβλήθηκε στον Baron Corbin και πέρασε στους ημιτελικούς για το US Championship Tournament.
  • Ο Jinder Mahal νίκησε τον Tye Dillinger και πέρασε στους ημιτελικούς για το US Championship Tournament.
  • Ο Kevin Owens επικράτησε ενάντια στον AJ Styles σε non title match.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος


Νεότερη Παλαιότερη