SmackDown Live 19/12/2017: A phenomenal and strong styled Viper!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου με τους Randy Orton, Shinshuke Nakamura και AJ Styles να κυριαρχούν. Είδαμε έναν αρκετά περίεργο US Championship celebration από τον Dolph Ziggler που άφησε ερωτηματικά και ένα όμορφο με άρωμα χριστουγεννιάτικο ανάμεσα στους Rusev & Aiden English και New Day. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τους Daniel Bryan και Shane McMahon να συζητούν για ότι έγινε στο Clash of Champions της Κυριακής. Ο Money ανέφερε πως ο αγώνας είχε τελειώσει με το RKO του Randy Orton στον Sami Zayn αλλά ο Daniel Bryan έπεσε πάνω και έσπασε το count. Ο GM του μπλε σόου τόνισε πως αυτό ήταν ένα ατύχημα αλλά ατύχημα δεν ήταν όταν ο Shane δεν έδωσε ύπουλα την νίκη στους Zayn & Owens. Ο Comissionner απολογήθηκε για τις πράξεις τους καθώς τα προσωπικά του θέματα με τους Zayn & Owens τον ώθησαν σε αυτή την ενέργεια. Ο Daniel κατέληξε στο ότι ο ίδιος πιστεύει στο SmackDown Live και στον ίδιο τον Shane McMahon όμως πρότεινε στον Money να τον απολύσει εάν θέλει να αντιδράσει. Μάλιστα πρόσθεσε ότι ο Shane κοντεύει να γίνει όπως ο πατέρας του, ο Vince McMahon. Ο Shane προσπέρασε την πρόταση του και τα σχόλια συνεργάτη του και του ευχήθηκε καλή τύχη με το show απόψε.


The Usos vs Chad Gable & Shelton Benjamin

Οι Usos κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα αρχικά με όμορφα double teams και συνεργασίες με τον Chad Gable να βρισκόταν συνεχώς σε δύσκολη θέση. Έπειτα ο Jimmy Uso πήγε να απογειωθεί πάνω στον Shelton Benjamin με suicide dive αλλά εκείνος τον σταμάτησε με τα γόνατα του. Έπειτα πάλι ο Shelton πήγε να βοηθήσει τον Chad και απασχόλησε τον Jey ο οποίος ήταν στην κορυφή. Εκείνος τον απώθησε και πήγε για το splash στον Gable μόνο που εκείνος ξαφνικά τον χτύπησε με τα γόνατα του. Τελικά οι Gable & Benjamin πήραν μία μεγάλη νίκη με όμορφη double team finisher στον Jey.


Η Charlotte Flair βρέθηκε στο ρινγκ για να δηλώσει το πόσο περήφανη είναι για το first ever Women's Royal Rumble match καθώς για ακόμη μια φορά οι γυναίκες θα κλέψουν την παράσταση όπως υπογράμμισε. Έπειτα προκάλεσε την οποιαδήποτε νικήτρια του Royal Rumble να αντιμετωπίσει στην Wrestlemania 34 για το SmackDown Women's Championship. Η Naomi εμφανίστηκε και δήλωσε ότι είναι αποφασισμένη να βγει νικήτρια από το Royal Rumble match. Στην συνέχεια θα έρθει για τον μπλε τίτλο όπως τόνισε. Η Riott Squad τις διέκοψε και έπειτα από κάποιες προκλήσεις ορίστηκε αγώνας μεταξύ τους για απόψε.

Charlotte Flair & Naomi vs Ruby Riott & Sarah Logan

Η Charotte Flair τα βρήκε σκούρα απέναντι στην άψογη συνεργασία των Ruby Riott & Sarah Logan με την δεύτερη να πρωταγωνιστεί. Ωστόσο η Naomi αντέδρασε για την ομάδα της με ένα Scorpion Kick και συνέχισε εφαρμόζοντας πολλαπλά kicks. Η Logan χτύπησε με Spear την Liv Morgan που βρισκόταν στο apron και έπειτα η Naomi με την χαρακτηριστική της finisher πήρε την νίκη.Στα παρασκήνια οι New Day εμφανίζονται ντυμένοι με χριστουγεννιάτικες στολές και έρχονται σε ρήξη με τους Rusev & Aiden English οι οποίοι παρόμοια ντυμένοι προσπαθούν να αναδείξουν την Rusev Day σε σχέση με τα Χριστούγεννα. Αυτό οδηγεί σε κόντρα που θα λυθεί με αγώνα ανάμεσα τους.

Έπειτα εμφανίστηκε στο ρινγκ ο Dolph Ziggler ως ο νέος United States Champion και μίλησε για τα όσα έχει καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια. Τόνισε το πόσο επιτυχημένος είναι με το WWE Universe να μην αξίζει να απολαμβάνει το ταλέντο του. Κάποια στιγμή κοίταξε τον τίτλο του και τον παράτησε στο ρινγκ αποχωρώντας και κάνοντας τον τίτλο relinquished πιθανότατα.


Στα παρασκήνια οι Sami Zayn & Kevin Owens προσέγγισαν τον Daniel Bryan για τον ευχαριστήσουν για το πόσο δίκαιος ήταν στο Clash of Champions. Του προσέφεραν και μια σαμπάνια με εκείνον να τους προτείνει να σοβαρευτούν και να ετοιμαστούν για τον αποψινό τους αγώνα, για να μην τους απολύσει ο ίδιος.

Kofi Kingston & Xavier Woods vs Rusev & Aiden English

Ο Kofi Kingston κατάφερε να πάρει τον έλεγχο ενάντια στον Rusev που είχε ντυθεί Άγιος Βασίλης και μάλιστα να φιλοδωρήσει και τον English με εάν δυνατό dropkick. Ο Bulgarian Brute αντέδρασε με ένα clothesline στο οποίο ο Kofi έκανε kick out στο 2 και μάλιστα με την σειρά του αντέδρασε με ένα εμφατικό DDT. Οι Rusev & Aiden English πήγαν στο ringside και εκεί άδειασαν ένα announce table ώστε να εμφανίσουν pancakes με αρκετή σαντιγί. Εκείνοι πήγαν να ρίξουν εκεί τον Woods με τα μούτρα αλλά ο Kofi από το πουθενά όρμηξε στον Rusev. Έπειτα η New Day εφάρμοσε ένα Flapjack στον English ο οποίος προσγειώθηκε με τα μούτρα στα pancakes και έγινε χάλια. Ο Xavier οδήγησε τον Aiden στο ρινγκ και με ένα high flying elbow πήρε την νίκη για την ομάδα του.Jinder Mahal & Kevin Owens & Sami Zayn vs AJ Styles & Shinshuke Nakamura & Randy Orton

Οι Randy Orton και Jinder Mahal ξεκίνησαν τον αγώνα με τον πρώτο να χτυπάει από νωρίς τους Owens & Zayn που βρισκόταν στην γωνία της ομάδας τους. Έτσι εκείνοι εκνευρίστηκαν και ένα μεγάλο brawl ξέσπασε στο ρινγκ το οποίο οδηγήθηκε και στο ringside. Εκεί ο Nakamura έστειλε δυνατά τον Sami στο barricade και ο Viper έκανε το ίδιο με τον Modern Day Maharaja στο announce table. Ο Styles τα έβαλε με τον Zayn με τον Orton τελικά να χτυπάει τον δεύτερο δυνατά πάνω στα σκοινιά. Ο KO κυριάρχησε ενάντια στον Randy και εκείνος έκανε το tag στον WWE Champion μόνο που με τη βοήθεια του Jinder Mahal ο Prizerfighter πήρε πάλι τον έλεγχο με ένα senton. Έπειτα από πολλαπλά tags οι King of Strong Style και Underdog from The Underground ήρθαν στα χέρια με τον πρώτο να κυριαρχεί με τα γόνατα του. Μάλιστα ένα δυνατό χτύπημα με το γόνατο παραλίγο να δώσει την νίκη σε εκείνον και την ομάδα του.
Ο Phenomenal One τακτοποίησε και τον Mahal με pele kick αλλά και τον Owens με ένα forearm ενώ εκείνος βρισκόταν στο ringside. Ο Ιάπωνας θέλει αν αποτελειώσει τον Zayn αλλά οι Singh Brothers τον διακόπτουν και ο διαιτητής να τους αποβάλλει από το ringside. Εκείνοι δεν αποχώρησαν μέχρι που ο Viper τους εκτέλεσε με Double DDT. Ο WWE Champion εφάρμοσε ένα Phenomenal Forearm στον Zayn και έπειτα ο KIng of Strong Style με Kinshasa πήρε την μεγάλη νίκη για την ομάδα του.

Αποτελέσματα SmackDown Live 19/12/2017:

  • Οι Chad Gable νίκησαν τους Usos.
  • Οι Naomi & Charlotte Flair επιβλήθηκαν στις Ruby Riott & Sarah Logan.
  • Οι Kofi Kingston & Xavier Woods νίκησαν τους Rusev & Aiden English.
  • Οι AJ Styles & Shinshuke Nakamura & Randy Orton επικράτησαν ενάντια στους Jinder Mahal & Kevin Owens & Sami Zayn.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος

Νεότερη Παλαιότερη