SmackDown Live 12/12/2017: The Yep Movement!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου το οποίο ήταν και το τελευταίο πριν το Clash of Champions 2017 της Κυριακής. Οι Sami Zayn & Kevin Owens πήραν το απαραίτητο momentum με μία νέα τους κινητοποίηση με την κόντρα των AJ Styles και Jinder Mahal να κορυφώνεται. Άνω κάτω η Tag Team Division όπως και η Women's Division. Ας ξεκινήσουμε...

Ο AJ Styles άνοιξε το επεισόδιο μιλώντας για την κόντρα του με τον Jinder Mahal καθώς τον σχολίασε κιόλας αρνητικά για την μέχρι τώρα πορεία του. Οι Singh Brothers εμφανίστηκαν και έδειξαν στο κοινό ξανά ότι ο Jinder Mahal τους επιτέθηκε και έπειτα τόνισαν ότι ήθελαν να είναι την μεριά του WWE Champion την Κυριακή. Έπειτα ανέφεραν όλα τα βάσανα που πέρασαν ακολουθώντας τον Modern Day Maharaja όπως και τα φιλιά που έδωσαν στα πόδια του. Ο Phenomenal One ωστόσο αναρωτήθηκε γιατί τα αδέρφια ήταν στο πλευρό του Mahal στο Indian Tour του WWE. Εκείνοι κατέληξαν στο ότι τελείωσαν μαζί του και έδωσαν τα χέρια μαζί με τον Styles. Ο Jinder εμφανίστηκε με τον AJ ταυτόχρονα να ορμάει πάνω στους Singh Brothers και να τους προσγειώνει στα πόδια του εχθρού του για να κλείσει το promo.


Charlotte Flair vs Ruby Riott

Κατά την διάρκεια του αγώνα η Natalya καθώς και η υπόλοιπη Riott Squad βρισκόταν στο ringside με την Ruby Riott να παίρνει αρχικά τον έλεγχο. Ωστόσο η Charlotte αντέδρασε και μάλιστα χτύπησε και την Natalya η οποία ανταπέδωσε με αποτέλεσμα η Queen να πάρει την νίκη με DQ υπέρ της.
Μετά τον αγώνα, η Riott Squad πήγε να διαλύσει την Charlotte όπως έκαναν και με την Naomi την προηγούμενη εβδομάδα. Η Naomi εμφανίστηκε για να σώσει την SmackDown Women's Champion και να απωθήσει όλες τις heels superstars. Καθώς εκείνες αποχωρούσαν οι Tamina, Lana και Carmella επιτέθηκαν σ'αυτές στην σκηνή.Baron Corbin vs Dolph Ziggler

Ο Baron Corbin είχε αρχικά τον έλεγχο αλλά ο Dolph αντέδρασε αφού τον χτύπησε με Dropkick και αφού ο Lone Wolf έπεσε άσχημα στο ringpost. Όταν και οι δύο βρέθηκαν κάτω, ο Bobby Roode ου βρισκόταν στο annoucne table μπήκε στο ρινγκ και εκτέλεσε τον Show Off με Glorious DDT ώστε εκείνος να πάρει την νίκη με DQ υπέρ του. Ο United States Champion πήγε να αντιδράσει αλλά ο Glorious τον φιλοδώρησε και εκείνον με ένα ακόμη Glorious DDT στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για την συνέχεια.Έπειτα βλέπουμε στην μεγάλη οθόνη ένα ακόμη επεισόδιο του Fashion Files με τους Ascension τελικά να έχουν επιζήσει από το προηγούμενο επεισόδιο. Εκείνοι κατηγόρησαν τους Bludgeon Brothers για όλα και μετά το τέλος του promo το Breezango vs Bludgeon Brothers ανακοινώθηκε για το Clash of Champions.

The Bludgeon Brothers vs Colin Delaney & Joe Monroe

Οι Luke Harper & Eric Rowan πήραν από την αρχή τον έλεγχο και αφού πρώτα έβγαλαν εκτός τον Joe Monroe με double team, πήραν την νίκη με την χαρακτηριστική τους finisher πάνω στον πρώην ECW Superstar, Colin Delaney και παρέμειναν αήττητοι.


Έπειτα εμφανίστηκαν στο ρινγκ οι Kevin Owens και Sami Zayn με το "Yep Movement" ενάντια στον Shane McMahon. Χαρακτήρισαν μάλιστα τον Money ως τον χειρότερο McMahon από όλους και τόνισαν ότι την Κυριακή θα προσπαθήσει να τους οδηγήσει την ήττα. Ο Daniel Bryan εμφανίστηκε και τους ρώτησε για ποιον λόγο γίνονται όλα αυτά. Ο Sami Zayn πήρε τον λόγο και είπε πως ο Shane θέλει να τους απολύσει και να γκρεμίσει τα όλα όσα έχτισαν. Ο GM του μπλε σόου δήλωσε ότι ο ίδιος ξέρει πόσο ταλαντούχοι superstars είναι και θα διασφαλίσει την δίκαιη διεξαγωγή του αγώνα τους την Κυριακή. Έτσι ανακοίνωσε πως θα είναι ο δεύτερος speacial guest referee στο Clash of Champions με τους Zayn & Owens να πετούν από την χαρά τους.


The Usos vs Rusev & Aiden English

Πριν αρχίσει ο αγώνας οι Chad Gable & Shelton Benjamin βρέθηκαν στην σκηνή μιλώντας για το πως θα κατακτήσουν τους τίτλους την Κυριακή με τους New Day να βρίσκονται στο announce table. Στον αγώνα ο Rusev είχε τον απόλυτο έλεγχο μέχρι που ο Jimmy Uso αντιμετώπισε τον Aiden English για να αντιδράσει με clothesline και Samoan Drop. Ο Jimmy έστειλε τον Bulgarian Brute στο barriacde αλλά εκείνος με ένα Big Machka Kick από το ringside έδωσε την ασίστ στον English για να πάρουν την νίκη με όμορφη συνεργασία.


Στα παρασκήνια ο AJ Styles παραδίδει συνέντευξη στην Renee Young σχετικά με τον επικείμενο αγώνα του με τον Jinder Mahal. Ο Modern Day Maharaja εμφανίστηκε με τους Singh Brothers στο πλευρό του και όρμηξε στον Phenomenal One για να του δώσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει Clash of Champions.

Shinshuke Nakamura vs Kevin Owens

Πριν τον αγώνα, ο Randy Orton δήλωσε στην Renee Young ότι θα διαλύσει τους Owens & Zayn την Κυριακή για προσωπικούς λόγους και όχι για χάρη του Shane McMahon με τον Nakamura να συμφωνεί. Στον αγώνα, ο Kevin Owens πήρε τον έλεγχο με τον Shinsuke Nakamura να αντιδράει για λίγο. Ο King of Strong Style τελικά αντέδρασε και οδήγησε τον αντίπαλου του στο ringside όπου τον έστειλε δυνατά πάνω στο barricade. Ο Ιάπωνας προσπάθησε με forearms και running knees να διατηρήσει την κυριαρχία του αλλά δεν τα κατάφερε με τον Prizerfighter να τον προσγειώνει άσχημα πάνω στο barricade.
 Ο Shinshuke εφάρμοσε ένα one leg dropkick και έπειτα ένα high knee με τον KO να κάνει δύσκολο kick out στο 2. Ο Owens πήγε για το senton από το τρίτο σκοινί αλλά ο αντίπαλος του τον χτύπησε με τα γόνατα του. Έπειτα ο Prizerfighter χτύπησε άθελα του τον διαιτητή με τον Daniel Bryan να παίρνει την θέση του καθώς βρισκόταν εκεί. Οι Sami Zayn και Randy Orton ήρθαν στα χέρια με τον πρώτο να βγάζει εκτός τον Viper στέλνοντας τον πάνω στο ringpost. Ο Kevin Owens εκμεταλλεύτηκε το χάος και με ένα Pop Up Powerbomb πήρε την νίκη. Μετά τον αγώνα οι Owens & Zayn δήλωσαν πως είναι όντως οι καλύτεροι στο WWE και ότι θα είναι εδώ και μετά την Κυριακή.

Αποτελέσματα SmackDown Live 12/12/2017:

  • Η Charlotte Flair νίκησε την Ruby Riott με DQ υπέρ της.
  • Ο Dolph Ziggler νίκησε τον Baron Corbin με DQ υπέρ του.
  • Οι Bludgeon Brothers νίκησαν τους Colin Delaney & Joe Monroe.
  • Οι Rusev & Aiden English επιβλήθηκαν στους Usos.
  • Ο Kevin Owens επικράτησε ενάντια στον Shinshuke Nakamura.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη