SmackDown Live 05/12/2017: Strong Styled Viper!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου με τον Randy Orton να παίρνει την εκδίκηση του με την βοήθεια του Shinsuke Nakamura απέναντι στους Sami Zayn & Kevin Owens. Οι Bludgeon Brothers μοιάζουν ασταμάτητοι με την Women's Divsion και την United States Title picture να γίνονται άνω κάτω. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τους Sami Zayn και Kevin Owens να μιλάνε για τις επιτυχίες τους μέχρι τώρα με τον Prizerfighter να σημειώνει ότι η οικογένεια McMahon δεν σταματήσει να τους καταδιώκει. Ο Zayn εξήγησε στον κόσμο ότι μπορεί να ήταν αποκλεισμένος από το ringside αλλά εκείνος εμφανίστηκε στην ράμπα την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι χαρακτήρισε δίκαια την νίκη του KO απέναντι στον Randy Orton. Ο Viper όμως εμφανίστηκε από το πουθενά και εκτέλεσε τον Owens με RKO ώστε και ο Shane McMahon να κάνει την εμφάνιση του. Ο Money ανακοίνωσε το Sami Zayn & Kevin Owens vs Randy Orton μαζί με έναν superstar επιλογής του Viper. Έπειτα όρισε το Orton vs Zayn για απόψε με τον KO να είναι δεμένος με χειροπέδες στα σκοινιά κατά την διάρκεια του αγώνα.Big E & Kofi Kingston vs Rusev & Aiden English

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Big E να κυριαρχεί απόλυτα ενάντια στον Aiden English και με τον Xavier Woods να ενθαρρύνει τους φίλους του από το ringside. Ο Kofi εφάρμοσε ένα springboard crossbody αλλά ο English έκανε kick out και έπειτα πήρε τον έλεγχο χάρη στην βοήθεια του Rusev. Ο Bulgarian Brute έστειλε δυνατά τον Big E στα steel steps με τον Kingston όμως να απογειώνεται πάνω του. Ο Big E ήταν εκτός και ο Rusev βρήκε την ευκαιρία και πήρε την νίκη για την ομάδα του με δυνατό kick στον Kofi.


Ο Mojo εξηγεί στα παρασκήνια ότι επιτέθηκε στον Zack Ryder γιατί ενώ ο ίδιος νίκησε το Andre The Giant Memorial Battle Royal, όταν ο Ryder επέστρεψε όλα πήγαν άσχημα για τον ίδιο με πολλαπλές ήττες.
Στα παρασκήνια επίσης οι Carmella, Tamina, Ruby Riott, Sarah Logan και Liv Morgan μαλώνουν για το ποια θα πάρει title shot ενάντια στην Charlotte. Ο Daniel Bryan ανακοίνωσε τελικά πως το Charlotte vs Natalya για το Clash of Champions θα είναι lumberjack match με όλες να συμμετέχουν.

The Bludgeon Brothers vs Adam James & Josh Carr

Οι Bludgeon Brothers κυριάρχησαν από την αρχή με τον Rowan να εφαρμόζει εμφατικό powerslam σε έναν από τους αντιπάλους τους. Έπειτα ο Eric έριξε τον Luke Harper πάνω στον αντίπαλο τους ώστε μαζί με την χαρακτηριστική τους τελειωτική κίνηση να πάρουν άλλη μία γρήγορη νίκη.


Στα παρασκήνια ο Kevin Owens παρακάλεσε τον Daniel Bryan να μην είναι αλυσοδεμένος στο main event με εκείνον να λέει ότι θα το σκεφτεί.

Baron Corbin vs Bobby Roode

Ο Corbin πήρε τον έλεγχο του αγώνα με αρκετά shoulders με τον Dolph Ziggler να παρακολουθεί από το announce table. Ο Lone Wolf εφάρμοσε ένα clothesline και μετά και οι δύο κατέληξαν κάτω όταν επιχείρησαν μαζί clotheslines. Τότε ο Dolph Ziggler μπήκε στο ρινγκ και εκτέλεσε τον Bobby Roode με Zig Zag ώστε ο Glorious να πάρει την νίκη με DQ. Ο Show Off έκανε το ίδιο και στον United States Champion στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα.Charlotte Flair vs Tamina Snuka

Η Tamina μπήκε δυνατά στον αγώνα και κλείδωσε την Charlotte στην γωνία η οποία τελικά αντέδρασε με ένα neckbreaker. Η Queen έπειτα απέφυγε ένα Samoan Drop και με Big Boot προσγείωσε την αντίπαλο της. Έτσι πήρε την νίκη με το Figure Eight καθώς η Tamina έκανε το tap out.
Μετά τον αγώνα η Natalya πήρε το μικρόφωνο και τόνισε ότι στο Clash of Champion η Queen θα υποταχθεί μπροστά της. Η Riott Squad εμφανίστηκε και τα έβαλε με τις Lana, Tamina και Carmella που βρίσκονταν από πριν στο ringside. Η Sarah Logan και η Tamina είχαν ένα brawl το οποίο όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς τις χώρισαν.Randy Orton vs Sami Zayn

Πριν τον αγώνα ο Daniel Bryan ανακοίνωσε στους Sami Zayn & Kevin Owens ότι δεν θα αποδεχτεί το αίτημα τους και ο Owens θα μείνει αλυσοδεμένος. Ο Owens προσπαθούσε από την αρχή να αποσπάει την προσοχή του Randy Orton με εκείνον να μην υποκύπτει αρχικά και να στέλνει τον Sami Zayn δυνατά πάνω στο announce table. Εκείνος αντέδρασε και έσπρωξε τον Viper άσχημα πάνω στα steel steps ώστε να πάρει τον έλεγχο. Ο Zayn έβγαλε κάτω από το ρινγκ ένα εργαλείο για το σπάσιμο αλυσίδων και πήγε να ελευθερώσει τον Prizerfighter. Ο Orton όμως τον πρόλαβε και τον οδήγησε στο ρινγκ όπου τον εκτέλεσε με superplex. Ο KO χρησιμοποίησε το εργαλείο και έσπασε την αλυσίδα και πήγε να επιτεθεί στον Randy. Εκείνος τον όρμηξε πάνω του αλλά ο Sami του επιτέθηκε από πίσω. Τελικά ο Viper απέφυγε το Helluva Kick και έπειτα με ένα roll up πήρε την νίκη.Μετά τον αγώνα οι δύο φίλοι όρμησαν με μανία πάνω στον νικητή του αγώνα ώστε να πάρουν την εκδίκηση τους. Ο Shinsuke Nakamura εμφανίστηκε για να βοηθήσει τον Randy Orton απέναντι στους heels. Έτσι εφάρμοσε δυνατά kicks και knees στους Zayn & Owens. Έπειτα εκτέλεσε τον KO με Kinshasa με τον Viper ταυτόχρονα φιλοδωρεί τον Sami με ένα εμφατικό RKO. Οι Nakamura και Orton αντάλλαξαν μία ζεστή χειραψία με τον δεύτερο να βρίσκει πιθανότατα τον tag team partner του για το Clash of Champions. Το πλάνο αλλάζει και μεταφερόμαστε στα παρασκήνια όπου ο Shane McMahon αναφέρει αυτό το τελείωμα ως το πιο απολαυστικό από τότε που ανέλαβε ως Commissioner. Ο Money ανακοινώνει κιόλας ότι θα είναι special guest referee στον συγκεκριμένο αγώνα στο Clash Of Champions. Έπειτα τόνισε ότι εάν οι Owens & Zayn χάσουν θα αποχωρήσουν οριστικά από το WWE με τον Daniel Bryan να μην έχει τα ίδια συναισθήματα με τον Shane.
Αποτελέσματα SmackDown Live 05/12/2017:

  • Οι Rusev & Aiden English νίκησαν τους Big E & Kofi Kingston.
  • Οι Bludgeon Brothers νίκησαν τους Adam James & Josh Carr.
  • Ο Bobby Roode νίκησε με DQ υπέρ του τον Baron Corbin.
  • Η Charlotte Flair επιβλήθηκε στην Tamina Snuka.
  • Ο Randy Orton επικράτησε ενάντια στον Sami Zayn.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη