RAW 25/12/2017: Χριστουγεννιάτικη Έκπληξη!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου το οποίο είχε χριστουγεννιάτικο άρωμα με τους Seth Rollins & Jason Jordan να γίνονται Raw Tag Team Champions. Οι Kane και Braun Strowman συνέχισαν να κυριαρχούν με τον John Cena να επιστρέφει ώστε να αντιμετωπίσει τον Elias Samson. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με την επιστροφή του John Cena ο οποίος μίλησε για το χριστουγεννιάτικο πνεύμα και για την αληθινή του οικογένεια, το WWE. Ο Elias Samson τον διέκοψε για να ανεβεί στο ρινγκ ώστε να τραγουδήσει. Εκείνος μίλησε άσχημα για το Chicago και ο Leader of Cenation τον διέκοπτε συνεχώς για να τον κάνει να σοβαρευτεί. Έπειτα φάνηκε πως ο Drifter θα τραγουδούσε κάτι ευχάριστο αλλά επιτέθηκε ξαφνικά στον 16 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

John Cena vs Elias Samson

Ο Elias Samson κατάφερε να διατηρεί τον έλεγχο απέναντι στον ξαφνιασμένο και σακατεμένο John Cena εφαρμόζοντας του και ένα running knee. Ο Cena πήγε να αντιδράσει με ένα ξαφνικό Super AA αλλά ο Drifter το απέφυγε και εκτέλεσε τον αντίπαλο του με sitdown powerbomb χωρίς να παίρνει την νίκη. Ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε τελικά το momentum με ένα STF από το οποίο ξέφυγε ο Elias. Συνέχισε με κινήσεις όπως shoulder attacks και Five Knuckle Shuffle ώστε να πάρει την νίκη με ένα AA.Στα παρασκήνια ο Kurt Angle ανακοίνωσε το Seth Rollins & Jason Jordan vs The Bar με τα Raw Tag Team Championships on the line και το Roman Reigns vs Samoa Joe με το Intercontinental Championship on the line.

Hideo Itami vs Brian Kendrick

Ο Brian Kendrick πήρε τον έλεγχο αρχικά με ένα crossface στον αντίπαλο του αφού τον βοήθησε η παρουσία του Jack Gallagher στο ringside. Ο Hideo Itami αντέδρασε βεβαίως με πολλαπλά clotheslines και έπειτα πήρε γρήγορα την νίκη με ένα εμφατικό GTS.


Absolution vs Sasha Banks & Mickie James & Bayley

Οι faces female superstars κυριάρχησαν αρχικά με τις Bayley και Mickie James να έχουν μία άψογη συνεργασία απέναντι στην Mandy Rose. Οι Sasha Banks και Bayley εκτέλεσε την Sonya Deville με ένα δυνατό double suplex αλλά εκείνη έκανε δύσκολο kick out στο 2. Ωστόσο η Rose κλείδωσε την Boss στο ρινγκ με ένα submission χωρίς εκείνη να μπορεί να κάνει το tag και με την Sonya Deville να της ορμάει που και που. Η Banks τελικά αντέδρασε αφού έστειλε την Mandy πάνω στην Paige κάνοντας το tag στην Bayley. Στην συνέχεια ένα μεγάλο brawl ξέσπασε στο ringside και οι Paige και Bayley οδηγήθηκαν στο ρινγκ όπου η πρώτη με ένα RamPaige πήρε την νίκη για την ομάδα της.


Kane vs Heath Slater

Ο Kane μπήκε δυνατά στον αγώνα και έστειλε τον Heath Slater στο ringside όπου ο Rhyno τον εμψύχωσε πως πρέπει να γίνει πιο σκληρός. Ο Slater αντέδρασε ένα στην κυριαρχία του αντιπάλου του με κάποια knees αλλά εκείνος με ένα chokeslam πήρε την νίκη. Μετά τον αγώνα ο Rhyno πήγε να βοηθήσει τον φίλο του και ο Demon του επιτέθηκε. Εκείνος αντέδρασε με ένα spear στην γωνία αλλά ο Kane τον φιλοδώρησε τελικά με ένα chokeslam.


Finn Balor vs Curt Hawkins

Ο Curt Hawkins ανακοίνωσε το σημερινό Open Challenge του και δήλωσε ότι σήμερα λόγω του γιορτινού πνεύματος θα σπάσει το αρνητικό του σερί. Ο Finn Balor ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του και ο Hawkins του επιτέθηκε παίρνοντας τον έλεγχο. Ωστόσο ο Demon King με ένα Slingblade και Coupe De Grace πήρε μία εύκολη νίκη με το σερί του Curt να αυξάνεται στις 147 συνεχόμενες ήττες.


Στην συνέχεια ο Bray Wyatt εμφανίστηκε στο ρινγκ με τον Matt Hardy να εμφανίζεται από το πουθενά ώστε να του επιτεθεί. Ο Eater of The Worlds ξέφυγε τελευταία στιγμή πριν το Twist of Fate με τα Delete Chants να παίρνουν φωτιά. Ο Matt πήρε το μικρόφωνο για να κάνει αρκετούς ήχους σαν να γελάει με το promo να κλείνει.Christmas Street Fight: Enzo Amore & Drew Gulak & Ariya Daivari vs Akira Tozawa & Cedric Alexander & Mustafa Ali

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά με τον Mustafa Ali να απογειώνεται πάνω στον Drew Gulak και τους face superstars να έχουν τον έλεγχο του αγώνα. Οι heels αντέδρασαν με τον Daivari να στέλνει τον Tozawa πάνω σε ένα μεγάλο δώρο. Ο Gulak έσωσε τον Enzo Amore από την μανία του Alexander αλλά δεν σώθηκε και ο ίδιος καθώς δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα με kendo stick. Τελικά οι faces πήραν την νίκη με Lumbar Check του Cedric πάνω στον Ariya.


Στα παρασκήνια οι Enzo Amore και Nia Jax βρέθηκαν κάτω από ένα mistletoe (γκι) και πήγαν φιληθούν αλλά η Alexa Bliss τους διέκοψε καθώς είχε ανάγκη την Nia με τους δυο τους να ξενερώνουν αρκετά.

Intercontinental Championship match: Roman Reigns (c) vs Samoa Joe

Ο Roman Reigns πήρε τον έλεγχο του αγώνα αρχικά εφαρμόζοντας ένα εμφατικό Drive By στον Samoa Joe. Ο Intercontinental Champion συνέχισε να κυριαρχεί και με ένα Samoan Drop έφτασε κοντά στην νίκη όπως και με ένα Superman Punch με τον αντίπαλο του να κάνει kick out και στις δύο κινήσεις. Ο Submission Machine από το πουθενά πέρασε τον Big Dog μέσα από το Coquina Clutch με εκείνον να ξεφεύγει και να καταφεύγει στον ρινγκ με μεγάλη δυσκολία. Ο Reigns επιτέθηκε βάναυσα στην συνέχεια στον αντίπαλο του στην γωνία με αποτέλεσμα ο διαιτητής αν δώσει την νίκη στον Joe με DQ υπέρ του.
Ο Roman διατήρησε τον τίτλο αλλά το σόου δεν σταμάτησε εκείνη καθώς συνέχισε να διαλύει τον Samoa Joe. Μάλιστα τον έστειλε στο ringside όπου τον ξάπλωσε χρησιμοποιώντας τα steel steps αρκετές φορές πάνω του. Πήγε να συνεχίσει το έργο του με μία steel chair αλλά οι διαιτητές τον σταμάτησαν με το brawl να λήγει.Στα παρασκήνια ο Seth Rollins δηλώνει στον Kurt Angle ότι είναι έτοιμος να πάρει εκδίκηση για τον Dean Ambrose και ότι ο Jason Jordan θα τον βοηθήσει αρκετά.

2 on 1 Handicap match: Braun Strowman vs The Miztourage

Η Miztourage έπεσε πάνω στον Braun Strowman αλλά εκείνος αντέδρασε πετώντας τον Curtis Axel πάνω στον Bo Dallas. Ο Monster Among Men μετά από μερικά splashes πήρε την νίκη εύκολα και γρήγορα με ένα εμφατικό running powerslam στον Dallas. Μετά τον αγώνα φιλοδώρησε και τους δύο πεσόντες με ένα running powerslam τον καθένα για να πανηγυρίσει έξαλλα ως συνήθως.


Η Alexa Bliss εμφανίστηκε στο ρινγκ για να τονίσει ότι η ίδια είναι υπεύθυνη για την ιστορία που γράφει η Women's Division συνεχώς χωρίς όμως να της καίγεται καρφί. Η Asuka την διέκοψε γνωρίζοντας πολλές επιδοκιμασίες και είχε ένα έντονο staredown με την πρωταθλήτρια. Έπειτα ανακοίνωσε ότι θα είναι στο Women's Royal Rumble match και ότι θα νικήσει μάλιστα καθώς καμία δεν είναι έτοιμη για να την σταματήσει. Μάλιστα εφάρμοσε και ένα kick από το πουθενά διαλύοντας την Little Miss Bliss.


Raw Tag Team Championships match: The Bar (c) vs Seth Rollins & Jason Jordan

Οι Jason Jordan και Seth Rollins έβγαλαν μία άψογη συνεργασία ώστε να πάρουν τον έλεγχο με τον Architect να απογειώνεται με suicide dive πάνω στην Bar στο ringside. Ο Celtic Warrior αντέδρασε όμως για τους heels με ένα clothesline κόβοντας την φόρα του Rollins. Σειρά πήρε ο Cesaro ο οποίος εφάρμοσε ένα δυνατό leg drop στον Kingslayer με εκείνον να κάνει kick out στο 2. Ο Seth βρέθηκε να δέχεται ανελέητα χτυπήματα όπως backbreakers και double teams χωρίς να μπορεί να αντιδράσει ούτε ο ίδιος ούτε ο Jason Jordan. Ο Jordan πήρε το hot tag τελικά και διέλυσε τον Sheamus στις γωνίες και θα τον εκτελούσε και με suplex άμα δεν ήταν εκεί ο Swiss Superman για να τον σώσει από την μανία του Jason.
 Ο Cesaro εφάρμοσε Sharpshooter στο κέντρο του ρινγκ αλλά ο Kingslayer έδωσε τον σύμμαχο του σπάζοντας το. Ο Sheamus πέρασε τον Jordan από submission και τον εκτέλεσε και με White Noise. Έπειτα ένα μικρό brawl ξέσπασε στο ringside όπου οι Rollins και Sheamus βρέθηκαν για τα καλά εκτός αγώνα εξαντλημένοι με τον δεύτερο να χτυπάει και άσχημα στα steel steps. Τελικά ο Jason Jordan πήρε την νίκη για την ομάδα του με ένα Backbreaker και οι Seth Rollins & Jason Jordan στέφθηκαν Raw Tag Team Champions.
Αποτελέσματα RAW 25/12/2017:

  • Ο John Cena νίκησε τον Elias Samson.
  • Ο Hideo Itami νίκησε τον Brian Kendrick.
  • Η Absolution επικράτησε ενάντια στις Mickie James & Sasha Banks & Bayley.
  • Ο Kane νίκησε τον Heath Slater.
  • O Finn Balor επιβλήθηκε στον Curt Hawkins.
  • Οι Cedric Alexander & Mustafa Ali & Akira Tozawa νίκησαν τους Enzo Amore & Drew Gulak & Ariya Daivari.
  • Ο Samoa Joe νίκησε τον Roman Reigns με DQ υπέρ του ώστε ο Reigns να παραμείνει Intercontinental Champion.
  • Ο Braun Strowman επιβλήθηκε στην Miztourage σε 2 on 1 Handicap match.
  • Οι Seth Rollins & Jason Jordan επικράτησαν ενάντια στην The Bar και έγιναν οι νέοι Raw Tag Team Champions.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη