Raw 11/12/2017: Τα θηρία γυρεύουν τον Brock Lesnar!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με μία ακόμη τιτανομαχία ανάμεσα στους Braun Strowman και Kane χωρίς όμως να αναδειχθεί ο αντίπαλος του Brock Lesnar για το Royal Rumble. Η Absolution για πρώτη φορά βρέθηκε στο καναβάτσο με την κόντρα ανάμεσα στην Shield και στους Cesaro, Sheamus και Samoa Joe να γίνεται πιο έντονη. Ας ξεκινήσουμε...

Ο Samoa Joe άνοιξε το επεισόδιο και δήλωσε ότι θα κανονίσει τον Dean Ambrose αργότερα, αλλά τώρα θέλει τον Roman Reigns απέναντι του. Στα παρασκήνια βλέπουμε την Shield σε μία σύντομη συνεδρίαση με τον Big Dog να εμφανίζεται τελικά ολομόναχος. Ωστόσο από το πουθενά οι Cesaro & Sheamus μπήκαν στο ρινγκ για να διαλύσουν σε συνεργασία με τον Submission Machine τον Intercontinental Champion. Το 3 on 1 δεν κράτησε για πολύ, καθώς οι Ambrose & Rollins μπήκαν στο παιχνίδι με ένα μεγάλο brawl να ξεσπάει. Τελικά οι heels ήταν αυτοί που στάθηκαν όρθιοι στο τέλος.


Bayley & Mickie James vs Paige & Mandy Rose

Πριν τον αγώνα η Absolution με αρχηγό την Paige μίλησε άσχημα για τα υπόλοιπα μέλη του Women's Division. Ο αγώνας άρχισε με τις Sasha Banks και Sonya Deville να βρίσκονται στο ringside και με Paige να παίρνει τον έλεγχο αρχικά ενάντια στην Bayley. Η Mickie James όμως έδωσε αναπνοές στην ομάδα της με την Paige όμως πάλι να εφαρμόζει running knee στην Bayley η οποία έκανε kick out στο 2. Η Sonya Deville πήγε να διακόψει τον αγώνα με την James να την σταματάει. Έπειτα η Mandy Rose τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Mickie μέχρι που η Paige με ένα kick έβγαλε την ασίστ στην Rose για την νίκη.


Έπειτα είχαμε ένα ακόμη promo στην μεγάλη οθόνη ανάμεσα στους "Woken" Matt Hardy και Bray Wyatt. Ο Matt τόνισε ότι ο Μεγάλος Πόλεμος ξεκίνησε και ότι έχει βάλει στο στόχαστρο την Sister Abigail. Ο Eater of The Worlds απάντησε πως μόνο ένας από τους δύο θα επιζήσει ώστε να ανταλλάξουν αρκετό ειρωνικό γέλιο μεταξύ τους.

Finn Balor vs Curtis Axel

Ο Curtis Axel πήρε αρχικά τον έλεγχο, κάτι που δεν κράτησε για πολύ με τον Bo Dallas να παρακολουθεί από το ringside. Ο Finn Balor αντέδρασε με Slingblade και Dropkick ώστε έπειτα να πάρει την εύκολη νίκη με Coupe De Grace.


Seth Rollins vs Sheamus

Ο Seth Rollins κυριάρχησε αρχικά αφού εφάρμοσε και από νωρίς ένα suicide dive με τον Sheamus όμως να αντιδράει με ένα Axe Handle. Ο Celtic Warrior προσπάθησε να στοχεύσει στο γόνατο του Architect με εκείνον να πονάει εκεί αλλά να εκτελεί κιόλας ένα εμφατικό Blockbuster. Ο Kingslayer παραλίγο να πάρει την νίκη μάλιστα με ένα DDT αλλά ο αντίπαλος του έκανε kick out. Πήγε να πάρει την νίκη και με Falcon Arrow αλλά ο Sheamus έκανε πάλι μεγαλειώδες kick out. Τελικά ο Seth Rollins επικράτησε αφού μετά από ένα Superkick αποτελείωσε τον Sheamus με την finisher του.Fatal 4-Way match: Mustafa Ali vs Cedric Alexander vs Tony Nese vs Ariya Daivari

Ο νικητής θα αντικαθιστούσε τον Rich Swann στον αγώνα του ενάντια στον Drew Gulak καθώς έμπλεξε με τον νόμο πρόσφατα. Ο αγώνας από την αρχή είχε μεγάλη ένταση με τον Ariya Daivari να εκτελεί όμορφο spinebuster πάνω στον Mustafa Ali ο οποίος έκανε kick out. Ο Ali ξύπνησε και έφτασε κοντά στην νίκη με inverted 450 αλλά ο Cedric Alexander έσπασε το pin. Ο Cedric τελικά πήρε την νίκη με Lumbar Check στον Daivari.


Στα παρασκήνια η Nia Jax έρχεται ξανά face to face με τον Enzo Amore. Εκείνη δήλωσε πόσο τις αρέσουν οι παρουσιάσεις του Drew Gulak αλλά έδωσε και ραντεβού με τον Cruiserweight Champion για να τα πουν κάπου πιο ήσυχα.

Intercontinental Championship match: Roman Reigns (c) vs Cesaro

Ο Cesaro έστειλε αρχικά τον Roman Reigns εκτός ρινγκ και εκείνος επέστρεψε εφαρμόζοντας εμφατικά blows στις γωνίες και ένα δυνατό clothesline μάλιστα. Ο Swiss Superman ωστόσο στόχευσε στο χέρι του αντιπάλου του ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με αρκετό πόνο. Ο Big Dog ξέφυγε και από το armbar και με ένα Drive By κατάφερε να ανακτήσει τον έλεγχο του αγώνα. Ο Reigns έπειτα προσπάθησε με Samoan Drop και Sitdown Powerbomb να πάρει την νίκη αλλά ο Cesaro συνέχισε να κάνει εκπληκτικά kick outs. Ο Cesaro βρέθηκε να διαφωνεί με τον διαιτητή αλλά και να ετοιμάζεται για το Neutralizer. Ο Reigns τελευταία στιγμή ξέφυγε και με ένα Spear διατήρησε το Intercontinental Championship.Asuka vs Alicia Fox

Η Asuka περίμενε την αντίπαλο της στο ρινγκ αλλά τελικά εμφανίστηκε η Absolution η οποία επιτέθηκε στην Γιαπωνέζα. Εκείνη αντέδρασε για λίγο αλλά έπειτα υποτάχθηκε στην αριθμητική υπεροχή της Absolution. Ωστόσο ολόκληρη η Women's Division (Bayley, Mickie James, Sasha Banks, Dana Brooke, Alicia Fox, Alexa Bliss και Nia Jax) εμφανίστηκε για να βάλει στην θέση της μετά από καιρό την Absolution σε ένα εκρηκτικό brawl όπου η Nia κυριαρχούσε.Στα παρασκήνια ο Jason Jordan παραπονιέται στον πατέρα του Kurt Angle, για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται. Ο GM του κόκκινου σόου είπε πως πρέπει να κάνει υπομονή για να αγωνιστεί ενάντια στον Samoa Joe με εκείνον να υπακούει με βαριά καρδιά.

Dean Ambrose vs Samoa Joe

Ο Dean Ambrose κατάφερε να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό στοχεύοντας στο γόνατο του Samoa Joe από την αρχή. Ο Jason Jordan παρακολουθούσε τον αγώνα από την σκηνή με τον Lunatic Fringe να εφαρμόζει πολλαπλά clotheslines μέχρι που ο αντίπαλος του τον έριξε άσχημα κάτω. Ο Dean έφτασε κοντά στην νίκη με τον Jason Jordan ταυτόχρονα να πλησιάζει στο ringside. Ο Ambrose βρέθηκε στο ringside και ο Jordan τον βοήθησε να μπει στο ρινγκ. Ο Submission Machine από πίσω του εφάρμοσε ένα Coquina Clutch με τον Lunatic Fringe να απογειώνεται πάνω τους με Suicide Dive σώζοντας τον Jason. Ο Lunatic Fringe πήγε για το cover αλλά ο διαιτητής δεν μέτρησε καθώς ήταν απασχολημένος με τον Jordan. Ο Ambrose εκνευρίστηκε με εκείνον καθώς είχε νικήσει κανονικά. Ο Jordan τον έπιασε για το suplex αλλά ο Samoa Joe απογειώθηκε πάνω τους με Suicide Dive. Τελικά την νίκη πήρε ο Joe με ένα Coquina Clutch.Στα παρασκήνια οι Titus O'Neil, Apollo Crews και Dana Brooke έρχονται σε διαφωνία με τους Luke Gallows & Karl Anderson. Ωστόσο όλοι έκαναν πέρα όταν ο Braun Strowman φώναξε και άρχισε να οδεύει προς την arena.

#1 Contender's Match for Universal Championship: Braun Strowman vs Kane

Ο Braun Strowman μπήκε με φόρα στον αγώνα καθώς εφάρμοσε κάποια δυνατά splashes και shoulders στον Kane. Εκείνος αντέδρασε με chokeslam me ton Braun να κάνει kick out και έπειτα εφάρμοσε και άλλο chokeslam με εκείνον να κάνει ακόμη πιο δύσκολο kick out. Ο Monster Among Men όμως ξύπνησε και εφάρμοσε δικό του chokeslam με τον Big Red Machine να κάνει kick out με την σειρά του. Η μάχη μεταφέρθηκε στο ringside όπου οι δυο τους κατέληξαν μέσα στην μανία τους να γκρεμίζουν το barricade και ο αγώνας να τελειώνει με double count out.
Έτσι κανένας δεν αναδείχθηκε ως αντίπαλος του Brock Lesnar για το Royal Rumble με τους δυο τους όμως να συνεχίζουν το brawl. Οι δυο τους πήραν στα χέρια τους τα steel steps και κονταροχτυπήθηκαν με τον Kane να γονατίζει. Ο Strowman έφερε ένα τραπέζι στο ρινγκ αλλά ο Kane του έκοψε την φόρα με πολλαπλά chair shots. Χρησιμοποίησε την καρέκλα και στον λαιμό του αντιπάλου του ώστε και οι δύο να καταλήξουν κάτω. Ο Kane ανασηκώθηκε και ο Braun έκανε το ίδιο με τον πρώτο να μην μπορεί αν το πιστέψει. Ο Demon πήγε για το chokeslam αλλά ο Monster Among Men αντέδρασε και τον αποτελείωσε με Running Powerslam μέσα από το τραπέζι. Μένει να δούμε το τι θα γίνει στην συνέχεια στο κυνήγι για το Universal Championship.

Αποτελέσματα Raw 11/12/2017:

  • Οι Paige & Mandy Rose νίκησαν τις Bayley & Mickie James. 
  • Ο Finn Balor νίκησε τον Curtis Axel.
  • Ο Seth Rollins νίκησε τον Sheamus.
  • Ο Cedric Alexander νίκησε τους Mustafa Ali, Ariya Daivari και Tony Nese σε Fatal 4-Way match.
  • Ο Roman Reigns επικράτησε ενάντια στον Cesaro και διατήρησε το Intercontinental Championship.
  • Ο αγώνας ανάμεσα στις Alicia Fox και Asuka έληξε με No Contest.
  • Ο Samoa Joe επιβλήθηκε στον Dean Ambrose.
  • Ο αγώνας ανάμεσα στους Kane και Braun Strowman έληξε με Double Count Out.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος


Νεότερη Παλαιότερη