Raw 04/12/2017: Ασταμάτητη η BAR με ασίστ Samoa Joe!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με μία νέα συμμαχία να γεννιέται καθώς ο Samoa Joe βοήθησε τους Cesaro & Sheamus να παραμείνουν Raw Tag Team Champions ενάντια στην Shield. O Matt Hardy επιτέλους είναι Awoken και έρχεται για τον Bray Wyatt με την Absolution ταυτόχρονα να διατηρεί την κυριαρχία της στην Women's Division. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Jason Jordan να ζητάει ευκαιρία για το Intercontinental Championship από τον Kurt Angle δηλώνοντας έτοιμος. Ο Roman Reigns εμφανίστηκε και είπε πως θέλει να παλέψει με τον Samoa Joe ανταλλάζοντας μερικά λόγια και με τον Jason Jordan. Ο Submisison Machine εμφανίστηκε προκαλώντας με τα λεγόμενα και με τον Jason Jordan να προκαλεί και εκείνον σε αγώνα. Ο Big Dog ήθελε να εστιάσει στον Joe αλλά ο Jordan του επιτέθηκε από πίσω με Belly to Belly Suplex. Αφού ο πρωταθλητής σηκώθηκε ζήτησε να ξεκινήσει τώρα ο αγώνας του για τον τίτλο ενάντια στον Jason Jordan.


Intercontinental Championship match: Roman Reigns (c) vs Jason Jordan

Ο Roman Reigns πήρε τον έλεγχο αρχικά και έστειλε από νωρίς τον αντίπαλο του στα steel steps αφού πρώτα τον εκτέλεσε και με ένα Drive By. Ο Jason Jordan αντέδρασε για λίγο με ένα Spear αλλά ο πρωταθλητής τον προσγείωσε με ένα Big Boot με εκείνον να κάνει kick out στο 2. Ο γιος του Kurt Angle πέτυχε τον αντίπαλο του στον αέρα και τον έστειλε δυνατά στο ringpost. Ωστόσο ο Big Dog εστίασε στο γόνατο του αντιπάλου του και με ένα Superman Punch έφτασε πολύ κοντά στην νίκη. Ο Jordan έβγαλε κάποια ψυχικά αποθέματα αλλά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη με δύο Northern Lights suplexes αλλά ο πρωταθλητής έκανε μεγαλειώδη kick out. Τελικά ο Reigns διατήρησε τον τίτλο του με Superman Punch και Spear. Μετά τον αγώνα, ο Samoa Joe πέρασε τον Roman μέσα από το Coquina Clutch και έπειτα ο Reigns εκτέλεσε ξανά τον Jordan με Superman Punch.Στα παρασκήνια ο Jason Jordan ζητάει ξανά αγώνα από τον Kurt Angle ενάντια στον Samoa Joe. Εκείνος σάστισε καθώς ο γιος του ζητάει συνεχώς αγώνες και τελικά φάνηκε να είναι κοντά στο να ορίσει τον αγώνα. Όμως ο Samoa Joe εμφανίστηκε από το πουθενά και διέλυσε τον Jordan.

Paige vs Sasha Banks

Η Paige στην αγωνιστική της επιστροφή μετά από καιρό πήρε τον έλεγχο αρχικά και εφάρμοσε κίνησε με το γόνατο της με την Sasha Banks να κάνει kick out στο 2. Η Sasha πέρασε την αντίπαλο της από submission αλλά εκείνη αντέδρασε με ένα clothesline. Η Boss εκτέλεσε την Paige με crossbody αλλά εκείνη έκανε kick out με ένα χάος να επικρατεί στο ringside με τις Bayley, Mickie James, Sonya Deville και Mandy Rose. Η Paige ξέφυγε και από το Banks Statement και έπειτα πήρε την νίκη με RamPaige αφού αποσπάστηκε η προσοχή της Sasha από τις Rose και Deville που διέλυσαν τις James και Bayley στο ringside.Στα παρασκήνια ο Enzo Amore προετοίμαζε την Zo Train για το σημερινό Fatal 4-Way με την Nia Jax να τον διακόπτει και να τον ρωτάει "how you doing?" φλερτάροντας τον ταυτόχρονα.

Tony Nese vs Drew Gulak vs Mustafa Ali vs Cedric Alexander

Στην αρχή του αγώνα οι Tony Nese και Drew Gulak ως μέλη της Zo Train συνεργάστηκαν για να πάρουν τον έλεγχο ενάντια στους face αντιπάλους τους. Ο Cedric Alexander και ο Mustafa Ali έκαναν το ίδιο ώστε να αλλάξει η ροή του αγώνα με τον Rich Swann να παρακολουθεί από τα παρασκήνια. Ο Cedric φάνηκε να έχει τον έλεγχο και εφάρμοσε το Lumbar Check στον Nese και χτύπησε και τον Ali με τον Gulak από το πουθενά να τον βγάζει εκτός με knee ώστε να πάρει την νίκη.


Έπειτα ο Elias Samson έκανε μία από τις γνωστές του εμφανίσεις και εκδηλώθηκε με άσχημο τρόπο όσον αφορά το Los Angeles. Ο Braun Strowman εμφανίστηκε και του επιτέθηκε γεμάτος μανία και τον οδήγησε το ringside. Εκεί ο Drifter αντέδρασε για λίγο χτυπώντας τον Braun με την κιθάρα. Ο Monster Among Men δεν κουνήθηκε καν και στην συνέχεια διέλυσε τον Samson με Running Powerslam. Τα φώτα έγιναν ξαφνικά κόκκινα ώστε ο Kane να εμφανιστεί στην μεγάλη οθόνη για να δηλώσει ότι την επόμενη εβδομάδα όταν αναμετρηθούν ο ίδιο θα αναδειχθεί Monster among the Monsters.Asuka vs Alicia Fox

Η Alicia Fox πήρε τον έλεγχο αρχικά αλλά η Asuka αντέδρασε γρήγορα με ένα Hip Attack και έπειτα εφάρμοσε το armbar ώστε να πάρει την νίκη σε έναν ακόμη γρήγορο αγώνα. Μετά τον αγώνα η Absolution περικύκλωσε την Asuka η οποία απλά αποχώρησε προς τα παρασκήνια και έπειτα η Paige τα έβαλε με την Fox. Δήλωσε πως αυτή είναι η αγαπημένη της φίλη κάτι που δεν ισχύει και για την Rose και την Deville οι οποίες της επιτέθηκαν βάναυσα.Finn Balor vs Bo Dallas

Ο Bo Dallas κατάφερε να πάρει τον έλεγχο και να τον διατηρήσει για αρκετή ώρα χάρη και στις παρεμβάσεις του Curtis Axel που βρισκόταν στο ringside. Ο Balor απέφυγε ένα boot και έπειτα με double stomp πήρε το momentum. Εφάρμοσε το Slingblade και Dropkick στον Bo ο οποίος ήταν στην κατάλληλη θέση πια. Ο Demon King με ένα Coupe De Grace πήρε την νίκη.


Έπειτα ο Bray Wyatt εμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη για να αναρωτηθεί το ποιος είναι ο Matt Hardy. Η συχνότητα άλλαξε και ο Matt εμφανίστηκε μιλώντας με "broken" style λέξεις και δηλώνοντας ότι είναι επιτέλους "Woken". Ο Eater of The Worlds τόνισε ότι επιτέλους νιώθει ζωντανός και ότι θα διαλύσει τον Hardy με την συχνότητα και τα λόγια ανάμεσα στους δύο να αλλάζουν συνεχώς. Ο Matt τόνισε ότι θα στείλει τον Bray για deletion με το promo να κλείνει έπειτα και με το κοινό να έχει ξετρελαθεί.


Raw Tag Team Championships match: Cesaro & Sheamus (c) vs Seth Rollins & Dean Ambrose

Ο Cesaro ξεκίνησε ενάντια στον Dean Ambrose με την Bar να παίρνει τον έλεγχο αφού έβγαλε όμορφες συνεργασίες απέναντι στους αντιπάλους της. Ο Seth Rollins ήταν αυτός που αντέδρασε με ένα Blockbuster στον Sheamus και με ένα Slingblade στο οποίο έκανε kick out ο Sheamus. Όμως ο Celtic Warrior αντέδρασε τελικά στέλνοντας τον Architect δυνατά πάνω στο ring post. Οι πρωταθλητές φυλάκισαν τον Seth στο ρινγκ χωρίς εκείνος να μπορεί να κάνει το tag αφού ο Cesaro τον χτύπησε με πολλαπλά uppercuts. Τελικά ο Kingslayer έβγαλε μία μικρή αντίδραση με ένα Superkick στον Sheamus ώστε να κάνει το tag στον Lunatic Fringe. Ο Ambrose πήγε για το Dirty Deeds το οποίο απέφυγε ο Cesaro ενώ και ο ίδιος απέφυγε ένα δολοφονικό Brogue Kick από τον Sheamus. Ο Seth βοήθησε τον Ambrose να ξεφύγει από ένα powerbomb και έπειτα έφτασε κοντά στην νίκη με Falcon Arrow. Ο Sheamus όμως κλείδωσε τον Kingslayer και συνέχισε τον χτυπάει αλύπητα με τον διαιτητή χωρίς άλλη επιλογή να λήγει τον αγώνα με DQ κατά των πρωταθλητών. Εκείνοι πήγαν να αποχωρήσουν αλλά ο Kurt Angle εμφανίστηκε και ξεκίνησε ξανά τον αγώνα ο οποίος πια ήταν No DQ.
No DQ Raw Tag Team Championships match: Cesaro & Sheamus (c) vs Seth Rollins & Dean Ambrose 

Καθώς η Bar επέστρεφε στο ρινγκ οι Seth & Dean απογειώθηκαν με suicide dives πάνω στους στο ringside. Ο Ambrose με δυνατό clothesline δεν κατάφερε να πάρει την νίκη με τον Samoa Joe να διακόπτει τον αγώνα. Πήγε να επιτεθεί στα μέλη της Shield με τον Roman Reigns να τον απωθεί προς τον κόσμο. Ο Sheamus εκμεταλλεύτηκε το χάος και με ένα Brogue Kick στον Dean, ενώ ταυτόχρονα έριξε τον Cesaro για τον pin attempt, πήρε την νίκη για την Bar η οποία διατήρησε τους τίτλους της.
Αποτελέσματα Raw 04/12/2017:

  • Ο Roman Reigns νίκησε τον Jason Jordan και διατήρησε το Intercontinental Championship.
  • Η Paige επικράτησε ενάντια στην Sasha Banks.
  • Ο Drew Gulak νίκησε τους Tony Nese, Mustafa Ali και Cedric Alexander στον δρόμο για το Cruiserweight Championship.
  • Η Asuka νίκησε την Alicia Fox.
  • Ο Finn Balor νίκησε τον Bo Dallas.
  • Οι Seth Rollins & Dean Ambrose νίκησαν τους Cesaro & Sheamus με DQ υπέρ τους με την Bar να διατηρεί τα Raw Tag Team Championships.
  • Οι Cesaro & Sheamus νίκησαν τους Seth Rollins & Dean Ambrose σε No DQ match και διατήρησαν τα Raw Tag Team Championships.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη