Survivor Series 2017: Το Raw ήταν και είναι το A Show!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το φετινό Survivor Series στο Toyota Centre στο Houston όπου η Team Raw αναδείχθηκε ως απόλυτη κυρίαρχος με 4-3 στο σκορ ενάντια στο SmackDown Live. Το κόκκινο σόου προηγήθηκε με Shield και γυναικεία Team Raw αλλά το μπλε roster έκανε την απόλυτη ανατροπή με Baron Corbin, The Usos και Charlotte. Ωστόσο το κόκκινο roster γέλασε τελευταίο με τον Brock Lesnar και την ανδρική Team Raw να κλείνουν την αυλαία. Ας ξεκινήσουμε...

KICK OFF

Elias Samson vs Matt Hardy

Ο Matt Hardy κατάφερε να πάρει τον έλεγχο με ένα Russian Leg Sweep τον οποίο και διατήρησε μέχρι που ο ο Elias Samson τον έριξε άτσαλα από το τρίτο σκοινί. Ο Matt αντέδρασε με ένα Side Effect το οποίο έκανε kick out ο αντίπαλος του στο 2 με τα "delete!" chants να αρχίζουν. Στο τέλος όμως ο Drifter κατάφερε να πάρει την νίκη με ένα εμφατικό Drift Away.


WWE Cruiserweight Championship match: Enzo Amore (c) vs Kalisto

Πριν τον αγώνα ο Enzo Amore έκανε ένα από τα συνηθισμένα του promo και μπήκε με φόρα τον αγώνα την οποία του έκοψε ο Kalisto απωθώντας τον στο ringside. Ο πρωταθλητής εφάρμοσε ένα δυνατό clothesline και ένα diving forearm τα οποία έγιναν και τα δύο kick out από τον έμπειρο luchador. Ο Kalisto εφάρμοσε στην συνέχεια ένα όμορφο moonsault χωρίς να μπορεί να κάνει το pin attempt. Προς το τέλος, ο Enzo Amore κατάφερε να πάρει την νίκη με ένα ξαφνικό JawdonZo και να διατηρήσει τον τίτλο του.


Kevin Owens & Sami Zayn vs Breezango

Πριν τον αγώνα οι Owens & Zayn μίλησαν ότι είναι ασέβεια προς τους ίδιους ότι βρίσκονται στο kick off show και να παλεύουν με τους Breezango αντί να βρίσκονται με την Team Blue στο main event. Οι Breezango εμφανίστηκαν με τους heels να ορμάνε κατευθείαν με μανία πάνω τους αλλά εκείνοι να αντιδρούν με double στον Sami Zayn. Οι heels έπειτα διέλυσαν με πολλαπλά tags τον Tyler Brezee με τον Fandango κάποια στιγμή να παίρνει το hot tag. Πήγε για το Last Dance αλλά ο Prizefighter τον σταμάτησε την τελευταία στιγμή ώστε να τον εκτελέσει με Pop Up Powerbomb για την νίκη.MAIN SHOW

The Shield vs The New Day

Από την αρχή είδαμε την σύγκρουση των Roman Reigns και Big E καθώς οι δυο τους αντάλλαξαν αρκετά χτυπήματα με ώμους με τον Big Dog να εκτελεί τον αντίπαλο του με Samoan Drop. Έπειτα ακολούθησε ένα χάος με τους 6 παλαιστές να βρίσκονται στο ρινγκ και την Shield να στέλνει εκτός ρινγκ με clotheslines τους Kofi Kingston και Big E. Ο Xavier Woods βρέθηκε μόνος του στο ρινγκ με τα θηρία και δέχθηκε ένα βάναυσο double team από τους Seth Rollins & Dean Ambrose. Ο Kofi Kingston άλλαξε την κατάσταση αφού απώθησε με springboard τον Architect ώστε η New Day να φυλακίσει τον Lunatic Fringe στην γωνία της. Ο Dean ξέφυγε και εφάρμοσε ένα dive στον Woods και δέχτηκε αμέσως ένα θηριώδες spear από τον Big E. Οδηγήθηκε και από τους Xavier και Big E στην κορυφή αλλά ξέφυγε και από τους δύο έξυπνα.
Ο Reigns εκτέλεσε τον Woods με δύο Superman Punches με τον Big E να του κόβει την φόρα με belly to belly suplex. Μάλιστα από το πουθενά ο Kofi δέχτηκε ένα Dirty Deeds αλλά ο Xavier έσπασε το pin attempt την τελευταία στιγμή. Η μάχη μεταφέρθηκε και στο ringside όπου οι New Day κυριάρχησαν και επιτέθηκαν με triple team στον αβοήθητο Big Dog. Η New Day εφάρμοσε double Midnight Hour στον Kingslayer αλλά ο Roman με Spear στον Big E, ο οποίος έπεσε πάνω στους άλλους, έσπασε το pin attempt. Η Shield καθάρισε το ρινγκ και ακολούθησε Spear του Reigns στον Kofi και έπειτα triple powerbomb στον ίδιο από το turnbuckle ώστε ο πρώτος αγώνας να λήξει υπέρ του Raw.5 on 5 Traditional Elimination match: Team Raw (Alicia Fox, Nia Jax, Asuka, Sasha Banks, Bayley) vs Team SmackDown (Becky Lynch, Naomi, Carmella, Tamina, Natalya)

Η Stephanie McMahon πώρωσε την Team Raw στα παρασκήνια και εκείνη βγήκε με φόρα και με την Bayley να στέλνει εκτός την Becky Lynch με ένα γρήγορο roll up. Η Tamina μπήκε στο ρινγκ για να κυριαρχήσει και η Natalya με την Carmella έβγαλαν ωραίο double team στην Bayley. Η Tamina απέκλεισε την Bayley με ένα superfly splash ώστε οι αριθμοί να παραμείνουν ίσοι. Η Nia Jax βρέθηκε με την Tamina στο ρινγκ σε μία τιτανομαχία με τις δυο τους να ανταλλάζουν headbutts. Η Jax διέλυσε την Lana και η Tamina την έπιασε στον ύπνο και της εφάρμοσε δύο superkicks. Το αποτέλεσμα ήταν η Nia να αποκλειστεί με count out αφού δεν επέστρεψε έγκαιρα και ταυτόχρονα η Naomi απέκλεισε την Alicia Fox με ένα backbreaker.
 Η αριθμητική υπεροχή της Team Blue ήταν βασικό πλεονέκτημα μέχρι που η Naomi έμεινε εκτός από Banks Statement της Sasha και η Carmella από ένα δυνατό kick της Asuka. Η Boss εφάρμοσε το Banks Statement και στην Natalya η οποία ξέφυγε και με Sharpshooter έκανε την Banks να κάνει tap out. Η Asuka με jumping armbar απέκλεισε την Tamina και έπειτα με το Asuka Lock υπέταξε και την Natalya για να πάρει μία μεγαλειώδη νίκη για το κόκκινο σόου.
Intercontinental Champions vs United States Champion: Miz vs Baron Corbin

Η Miztourage προσπάθησε από την αρχή να αποσπάσει την προσοχή του Baron Corbin ο οποίος προκάλεσε την Maryse η οποία βρισκόταν στην πρώτη σειρά πίσω από το barricade. Ο Miz του επιτέθηκε από πίσω βάναυσα αλλά ο Lone Wolf του έκοψε την φόρα. Ο Bo Dallas χτύπησε ύπουλα τον Baron και ο Miz με knees πήρε τον έλεγχο. Εφάρμοσε και Figure Four αλλά ο US Champion ξέφυγε και έφτασε κοντά στην νίκη με ένα Deep Six το οποίο έγινε kick out στο 2. Ο Corbin επιτέθηκε στον Axel και διέλυσε τον Dallas με End of Days. Ο A-Lister εφάρμοσε ένα εμφατικό DDT στο οποίο έκανε kick out ο αντίπαλος. Έπειτα συνέχισε με τα Yes Kicks μέχρι που αστόχησε και ο Baron Corbin με End of Days πήρε την νίκη.SmackDown Tag Team Champions vs Raw Tag Team Champions: The Usos vs Cesaro & Sheamus

Οι Cesaro & Sheamus δέχτηκαν από νωρίς κάποια όμορφα double team combos από τους Usos οι οποίοι πήραν τον έλεγχο αρχικά. Ο Cesaro εκτέλεσε ένα flying clotheslines στον Jimmy Uso ο οποίος έκανε kick out στο 2 και μετά πάλι στον ίδιο ένα δυνατό kick στην κοιλιά του. Ο Sheamus εκτέλεσε τον Jey με ένα backbreaker και έπειτα είχε την κόντρα του με τον Jimmy Usom ενώ οι δυο τους δεν ήταν οι legal men. Ο Jey άγγιξε την νίκη με Rikishi splash στον Celtic Warrior αλλά το kick out να γίνεται και τους Usos να μην το βάζουν κάτω συνεχίζοντας το double team τους. Ο Cesaro εκτέλεσε άθελα του τον Sheamus και τον Jimmy με powerbomb με τον Jey να ρίχνει στο καναβάτσο εκείνον με Superkick το οποίο έγινε kick out. Προς το τέλος, οι Usos εκτέλεσαν τον Sheamus με double superkicks και ο Jimmy εκτοξεύτηκε στον Cesaro με suicide dive κάνοντας το tag. Ο Jey πήρε την νίκη για την ομάδα του με Superfly splash ισοφαρίζοντας σε 2-2 για το μπλε σόου.SmackDown Women's Champion vs Raw Women's Champion: Charlotte Flair vs Alexa Bliss

Η Charlotte κατάφερε αρχικά να απωθήσει την Alexa Bliss αλλά εκείνη επέστρεψε πιο εκνευρισμένη από ποτέ με πολλαπλά elbows στα πλευρά της Queens. Συνέχισε το έργο της με αρκετά elbows kai boots μέχρι που η Flair αντέδρασε με ένα suplex. Η Raw Women's Champion όμως την σταματούσε συνεχώς με αρκετά pin attempts ενώ πήγε και για submission με την αντίπαλο της να την εκτελεί τελικά με powerbomb. Η Bliss έκανε kick out στο powerbomb και στο Natural Selection μάλιστα ώστε να χτυπήσει την SmackDown Women's Champion με τα γόνατα της από το τρίτο σκοινί. Η Little Miss Bliss πήγε για το Twisted Bliss αλλά η Queen την απέφυγε και την ξάπλωσε με ένα Big Boot. Στην συνέχεια εφάρμοσε το Figure Eight στο οποίο η αντίπαλος της έκανε το tap out ώστε η Charlotte να πάρει μία μεγάλη νίκη.Universal Champions vs WWE Champion: Brock Lesnar vs AJ Styles

Αυτό ο αγώνας ήταν must win για το Raw και ο Brock Lesnar μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα πετώντας τον AJ Styles από εδώ και από εκεί στο ρινγκ. Μάλιστα τον έστειλε από νωρίς στην Suplex City με belly to belly suplex αλλά και με το πρώτο German Suplex. Ο Beast Incarnate έμοιαζε ασταμάτητος και έστειλε τον αντίπαλο του πάνω στο τραπέζι των σχολιαστών άσχημα και έπειτα τον εκτέλεσε πάλι με German Suplex. Τον κλείδωσε στην γωνία και με τα γόνατα του πήρε τον απόλυτο έλεγχο με τον Styles να μην μπορεί να εφαρμόσει ούτε μισό χτύπημα. Ο AJ αντέδρασε για λίγο από το πουθενά αλλά ο Lesnar τον πρόλαβε και πήγε για το F5 το οποίο απέφυγε τελευταία στιγμή ο Phenomenal One. Ο Styles επιτέθηκε έπειτα στα πόδια του αντιπάλου του και πήγε για το Tornado DDT με τον αντίπαλο του τελικά να τον σταματάει. Ο WWE Champions συνέχισε να έχει τον έλεγχο με Pele Kick μέχρι που πήγε για το springboard αλλά ο Lesnar τον έπιασε στον αέρα για ένα θηριώδες German Suplex.
Ο AJ όρμηξε πάνω στον Brock από το apron και έπειτα εκτοξεύτηκε από τα steel steps για να τον στείλει ξανά στο ρινγκ. Εφάρμοσε το springboard 450 αλλά ο Brock έκανε kick out στο 2 και πήγε για το F5 το οποίο ο AJ μετέτρεψε σε Calf Crusher με το κοινό να τρελαίνεται. Ο Universal Champion ζορίστηκε αλλά ξέφυγε, με τον Paul Heyman να είναι γεμάτος αγωνία στο ringside, και πήγε ξανά για το F5. Ο Phenomenal One το απέφυγε ξανά και εφάρμοσε το Phenomenal Forearm με τον Beast Incarnate να κάνει πολύ δύσκολο kick out. Ο Styles πήγε να το ξανακάνει αλλά ο Brock τον πρόλαβε στον αέρα και τον εκτέλεσε με F5 για την νίκη με το Raw να ισοφαρίζει σε 3-3.
5 on 5 Traditional Elimination match: Team SmackDown (Shane McMahon, Randy Orton, John Cena, Bobby Roode, Shinsuke Nakamura) vs Team Raw (Kurt Angle, Triple H, Braun Strowman, Samoa Joe, Finn Balor)

Οι Randy Orton και Samoa Joe ξεκίνησαν τον αγώνα ο οποίος θα έκρινε τον απόλυτο κυρίαρχο. Οι δυο τους έκαναν tags αρκετά γρήγορα με δύο παλιούς γνώριμους να βρίσκονται αντίπαλοι, αυτοί ήταν οι Finn Balor και Shinsuke Nakamura με τον πρώτο να κυριαρχεί αφού εφάρμοσε αρκετά kicks στην κοιλιά του αντιπάλου του. Ο Triple H βρέθηκε αντιμέτωπος με τους Roode και Nakamura και εκτέλεσε τον πρώτο μάλιστα με δυνατό Spinebuster με τον Glorious να απαντάει γρήγορα με ένα δικό του. Ο Kurt Angle μπήκε στον αγώνα για να εφαρμόσει τρία German Suplexes στον Bobby ώστε έπειτα να επικρατήσει ένα μικρό χάος. Ο King of Strong Style επιτέθηκε με Kinshasa στον King of Kings αλλά δεν είδε το tag στον Braun Strowman. Ο Monster Among Men όρμηξε στον Γιαπωνέζο και τον απέκλεισε με Running Powerslam. Το ίδιο ακριβώς έκανε και με τον Bobby Roode αμέσως μετά αφού απέφυγε ένα blockbuster με τον αγώνα να γίνεται 5 on 3. Οι John Cena και Randy Orton έπρεπε να σταματήσουν το θηρίο του κόκκινου roster και το κατάφεραν αφού ολόκληρη η Team SmackDown πέρασε από το announce table τον Monster Among Men.Στην συνέχεια οι John Cena και Samoa Joe βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον Joe και τον Finn Balor να μαλώνουν για λίγο. Αυτό έδωσε στην ευκαιρία να εφαρμόσει ένα AA στον Demon King και δύο AA στον Samoa Joe τον οποίο και απέκλεισε. Ο Olympic Gold Medalist ανέλαβε να χειριστεί τον 16 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και μάλιστα απέφυγε το Five Knuckle Shuffle. Ο Angle έκανε το Angle Slam αλλά ο Shane έσπασε το pin. Όμως ο Balor διέλυσε τον Cena με Coupe De Grace ώστε ο Kurt να αποκλείσει τον Leader of Cenation με ένα ακόμη Angle Slam. Ο Finn βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Randy Orton και πήρε τον έλεγχο. Εφάρμοσε το Slingblade και πήγε για το Coupe De Grace αλλά ο Viper τον απέφυγε και τον απέκλεισε με RKO. Οι Sami Zayn & Kevin Owens εμφανίστηκαν από το πουθενά και επιτέθηκαν στον Shane McMahon με καρέκλες. Εκείνος τους απώθησε με τον ίδιο τρόπο και με τον Orton να διαλύει τον KO με RKO.Αυτό το χάος απέσπασε την προσοχή του Orton και ο Braun Strowman αναστήθηκε και απέκλεισε τον Viper με Running Powerslam. Ο Shane McMahon έμεινε μόνος του ενάντια στους Triple H, Kurt Angle και Braun Strowman. Ο Money αντιμετώπισε τελικά τον Kurt Angle όπου είχαν μεταξύ τους αρκετά roll ups και ένα μεγάλο μίσος ο ένας για τον άλλον. Ο GM του Raw εφάρμοσε στον Commissioner του μπλε σόου το Angle Slam και το Angle Lock. Ο Triple H είχε νωρίτερα καυγά με τον Angle και τώρα τον διέκοψε ώστε να τον εκτελέσει με Pedigree και ο Shane να αποκλείσει τον Angle. Ο Braun Strowman έμεινε σοκαρισμένος με τον  King of Kings να είναι λες και έγινε σύμμαχος του Shane αλλά τελικά με ένα Pedigree στον Money πήρε την νίκη για το Raw. Ο Triple H λοιπόν πήρε την δόξα της νίκης πανηγυρίζοντας έξαλλα καθώς το Raw αναδείχθηκε το A Show. Ο Braun δεν ήταν εξίσου ευχαριστημένος με τον Kurt Angle ταυτόχρονα να σώζει την δουλειά του έστω και σακατεμένος. O Monster Among Men έπιασε από τον λαιμό τον HHH και του είπε να μην ξαναπαίξει τέτοια παιχνίδια. Εκείνος πήγε για το Pedigree αλλά το πλήρωσε ακριβά με δύο Running Powerslams.
Αποτελέσματα Survivor Series 2017:

 • Ο Elias Samson νίκησε τον Matt Hardy.
 • Ο Enzo Amore διατήρησε το Cruiserweight Championship ενάντια στον Kalisto.
 • Οι Kevin Owens & Sami Zayn νίκησαν τους Breezango.
 • Η Shield επικράτησε ενάντια στην New Day.
 • Η γυναικεία Team Raw νίκησε την αντίστοιχη της Team SmackDown με πρωταγωνίστρια την Asuka.
 • Ο Baron Corbin νίκησε τον Miz.
 • Οι Usos νίκησαν τους Cesaro & Sheamus.
 • Η Charlotte επιβλήθηκε στην Alexa Bliss.
 • Ο Brock Lesnar νίκησε τον AJ Styles.
 • Η ανδρική Team Raw νίκησε την αντίστοιχη Team SmackDown με πρωταγωνιστή τον Braun Strowman.
 • Το Raw αναδείχθηκε ως το A Show με σκορ 4-3 απέναντι στο SmackDown Live.Για το Ringside House,
Χρήστος ΑγγελάτοςΝεότερη Παλαιότερη