SmackDown Live 21/11/2017:Ο απόλυτος χαμός!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε επεισόδιο με τον απόλυτο χαμό να γίνεται στο main event ανάμεσα σε όλο το roster. Μία νέα συμμαχία με άρωμα NXT δημιουργήθηκε και κατέκτησε την Women's Division με το Styles vs Mahal να κλειδώνει ταυτόχρονα για το Clash of Champions. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Shane McMahon να μιλάει για το πόσο εγωιστές είναι οι Sami Zayn & Kevin Owens καθώς πρόδωσαν το ίδιο τους το σπίτι. Εκείνοι εμφανίστηκαν λέγοντας ότι δεν άξιζαν να είναι στο pre show και πως σίγουρα θα κατάφερναν να πάρουν νίκες υπέρ του SmackDown Live. Ο Commissioner έφτασε στο σημείο να τους απολύσει αλλά ο Daniel Bryan εμφανίζεται για να τονίσει ότι όντως αξίζουν την απόλυση αλλά καλύτερα να αφήσουν τα συναισθήματα τους στο περιθώριο.Έτσι ανακοίνωσε το New Day vs Sami & Kevin Owens σε lumberjack match καθώς όλο το μπλε roster μαζί με την New Day έχουν μεγάλο μίσος για τους δυο.


Jey Uso vs Shelton Benjamin

Ο Jey Uso πήρε αρχικά τον έλεγχο αλλά σχετικά γρήγορα ο Shelton αντέδρασε με ένα jumping knee με τους Chad Gable και Jimmy Uso να βρίσκονται στο ringside. Ο Jey εφάρμοσε ένα Samoan Drop με τους δυο τους να ανταλλάζουν αρκετά χτυπήματα και τον Gable να στέλνει τον Jimmy στο barricade λόγω μιας διαμάχης. Ο Benjamin έκανε το kick out στο 2 σε superkick του Jey Uso και έπειτα πήρε την νίκη με ένα Paydirt.


Στα παρασκήνια οι Sami Zayn & Kevin Owens προσπαθούν να βρουν συμμάχους ενόψει του lumberjack match με τους Baron Corbin και Bobby Roode να τους απορρίπτουν.
Επίσης είδαμε και την Naomi να βάφεται μέχρι που η Ruby Riot από το NXT εμφανίστηκε μαζί με τις Liv Morgan και Sarah Logan και όλες μαζί διέλυσαν την πρώην SmackDown Women's Champion στα παρασκήνια.

The Hype Bros vs The Bludgeon Brothers

Οι Bludgeon Brothers έκανε επιτέλους το ντεμπούτο τους με εντυπωσιακή είσοδο και στολές. Στον αγώνα ο Rowan ξεκίνησε με τον Mojo Rawley ενώ ο Luke Harper έστειλε τον Zack Ryder στα steel steps. Ο Mojo ήθελε να αντιδράσει αλλά δέχτηκε σκληρό double team και έπειτα όμορφη κίνηση ώστε οι Bludgeon Brothers να πάρουν την πρώτη τους νίκη.


Στην συνέχεια ο AJ Styles βρέθηκε στο ρινγκ για να τονίσει ότι τα έδωσε όλα με τον Brock Lesnar ο οποίος είναι όντως το απόλυτο θηρίο αλλά δεν τα κατάφερε. Συνέχισε λέγοντας ότι εάν ο Jinder Mahal θέλει το WWE Championship ας έρθει εδώ και τώρα να το πάρει. Ο Modern Day Maharaja εμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη και είπε πως είδε άπειρες φορές το Lesnar vs Styles ενώ γελούσε. Ο Phenomenal One τόνισε ότι εκείνος δεν έκανε τίποτα απολύτως στο Survivor Series με τον Mahal να προκαλεί τον AJ σε αγώνα για τον τίτλο στο Clash of Champions. Ταυτόχρονα από πίσω του πετάχτηκαν οι Singh Brothers οι οποίοι επιτέθηκαν βάναυσα στον πρωταθλητή. Ο Styles όμως αντέδρασε και φιλοδώρησε τον Samir με Styles Clash.SmackDown Women's Championship: Charlotte Flair (c) vs Natalya

Η Natalya μπήκε δυνατά στον αγώνα και φάνηκε αποφασισμένη να πάρει τον τίτλο πίσω με ένα δυνατό clothesline. Η Charlotte αντέδρασε με ένα elbow και έκανε kick out στο 2 στο Sitdown Powerbomb στο οποίο δέχτηκε. Η Natalya εφάρμοσε το Sharpshooter με την Charlotte να ξεφεύγει έξυπνα και έπειτα να στέλνει την αντίπαλο της στο ringside με ένα Spear. Τότε οι Ruby Riot, Liv Morgan και Sarah Logan εμφανίστηκαν και επιτέθηκαν στην Natalya η οποία πήρε την νίκη με DQ υπέρ της. Εκείνες έπειτα διέλυσαν και την Charlotte Flair  οποία έδειξε μία μικρή αντίσταση.


Lumberjakc match: Big E & Kofi Kingston vs Sami Zayn & Kevin Owens

Οι Shinsuke Nakamura, Usos, Baron Corbin, Bobby Roode, Aiden English, Rusev, Tye Dillinger, Sin Cara και αρκετοί άλλοι ήταν οι lumberjacks. Ο Owens κλείδωσε τον Big E με headlock αλλά εκείνος ξέφυγε και εφάρμοσε όμορφο double team με τον Kofi Kingston. Ο Kingston βρέθηκε δυο φορές στο ringside αλλά οι lumberjacks τον άφησαν να επιστρέψει ήρεμα προς θυμό των αντιπάλων τους. Ο Sami Zayn βρέθηκε στο ringside και όλο το roster του επιτέθηκε και τον μετέφερε πίσω στο ρινγκ αφού πήγε να ξεφύγει απ'αυτούς. Οι Zayn & Owens προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο αλλά δεν τα κατάφεραν με τον Big E να τους φιλοδωρεί με πολλαπλά belly to belly suplexes. Ο Kofi έστειλε τον Sami από την κορυφή πάνω στους lumberjacks και ο Lone Wolf πήγε να του επιτεθεί. Εκείνος τον απέφυγε και ο Corbin χτύπησε τον Bobby Roode με ένα μεγάλο brawl να ξεσπάει. Το χάος μεταφέρθηκε στο ringside και ο Prizerfighter χτύπησε τον Woods. Μέσα σε όλο αυτό ο Zayn ήρθε από πίσω και με roll up στον Kofi πήρε την νίκη για την ομάδα του.
Μετά τον αγώνα μέσα στο χάος η New Day βρήκε τον χώρο και έπεσε με triple team στον Sami Zayn. Ο Kofi εφάρμοσε Trouble Paradise και ο Woods Midnight Hour διαλύοντας τον. Στα παρασκήνια βρέθηκε ο KO παρακαλώντας τον GM του μπλε σόου, Daniel Bryan να μην τους απολύσει. Εκείνος είπε πως δεν θα το κάνει αλλά ο Owens θα αντιμετωπίσει τον Orton την επόμενη εβδομάδα με τον KO να δέχεται δυσαρεστημένος.


Αποτελέσματα SmackDown Live 21/11/2017:

  • Ο Shelton Benjamin νίκησε τον Jey Uso.
  • Οι Bludgeon Brothers επικράτησαν ενάντια στους Hype Bros.
  • Η Natalya νίκησε με DQ υπέρ της την Charlotte Flair η οποία παρέμεινε SmackDown Women's Champion.
  • Οι Sami Zayn & Kevin Owens νίκησαν τους Kofi Kinston & Big E σε Lumberjack match.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη