SmackDown Live 14/11/2017: Κόκκινος χείμαρρος στο μπλε σόου!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου με τους superstars του να βρίσκονται σε κατάσταση #undersiege καθώς το Raw έκανε επιτέλους την δική του επιδρομή. Ο Baron Corbin παρέμεινε United States Champions με την Charlotte ταυτόχρονα να γίνεται μπλε πρωταθλήτρια για πρώτη φορά ενάντια στην Natalya. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με ολόκληρο το μπλε roster να βρίσκεται στα παρασκήνια όπου ο Shane McMahon τους προετοίμαζε για την Κυριακή. Η Becky Lynch δήλωσε έτοιμη να υποτάξει την γυναικεία Team Red όπως και ο Corbin τον Miz. Ο Shane τόνισε ότι τους άφησαν αποκαρδιωμένους τους κόκκινους όταν ανακοίνωσαν τον John Cena και δήλωσε πως θα καταφέρουν να λυγίσουν και τον Triple H. Ούτε η Shield δεν θα μπορέσει να τους σταματήσει με την New Day να ανακοινώνει ότι δέχτηκε την πρόκληση τους και τον Big E να ξεκινάει το chant "SmackDown rocks!".

Στην συνέχεια ο Daniel Bryan έκανε την τηλεοπτική του επιστροφή έπειτα από το chokeslam που δέχτηκε από τον Kane πριν δύο εβδομάδες. Ο GM του μπλε σόου τόνισε ότι στο Raw φοβούνται ότι το SmackDown Live θα τους επισκιάσει ενώ ταυτόχρονα πλησιάζει η γιορτή των κόκκινων για τα 25 χρόνια of Raw. Επίσης πρόσθεσε ότι σήμερα είναι καλή ευκαιρία για το Raw να ανταποδώσει αλλά οι ίδιοι θα είναι πανέτοιμοι. Ο AJ Styles εμφανίστηκε ως WWE Champion πια και ο Daniel Bryan πήρε τον λόγο για να μιλήσει για τον επικείμενο αγώνα Styles vs Lesnar. Είπε με λίγα λόγια ότι ο AJ θα πάρει την νίκη γιατί κανείς, όσο μεγάλος και αν είναι, δεν κατάφερε να τα βάλει μαζί του. Ο Phenomenal One τον διέκοψε και σε ειρωνικό τόνο είπε ότι μπορεί να μιλήσει και μόνος όχι όπως ο Beast Incarnate. Ο WWE Champion έκλεισε το promo λέγοντας ότι ο ίδιος θα αναδείξει το μπλε σόου ως το A Show καθώς είναι το σπίτι που ο ίδιος έχτισε.


Στα παρασκήνια ο Jinder Mahal προσεγγίζει τον AJ Styles για του τονίσει ότι αφότου χάσει από τον Brock Lesnar, ο ίδιος θα τον στοχεύσει ώστε να γίνει ξανά WWE Champion.

United States Championship match: Baron Corbin (c) vs Sin Cara

Ο Sin Cara κατάφερε με γρήγορες κινήσεις να πάρει τον έλεγχο αρχικά και μάλιστα εφάρμοσε στον Baron Corbin και ένα όμορφο springboard back elbow για να τον απωθήσει. Ο luchador δεν σταμάτησε εκεί αλλά επιτέθηκε με suicide dive και πήγε να το κάνει ξανά αλλά τότε ο Lone Wolf τον διέλυσε με ένα chokeslam backbreaker. Ο Baron έφτασε κοντά στην νίκη με Deep Six αλλά ο αντίπαλος του έκανε δύσκολο kick out. Ο Cara αντέδρασε και επιτέθηκε στον Corbin στο ringside με πανέμορφο moonsault. Ωστόσο στο τέλος όταν γύρισαν στο ρινγκ, ο πρωταθλητής βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε την νίκη με ένα End of Days.Στα παρασκήνια οι Shane McMahon και Daniel Bryan συναντιούνται με τον δεύτερο να εκφράζει για ακόμη μία φορά τα παράπονα του για την Under Siege επίθεση που έκανε το μπλε roster στο Raw, καθώς φοβάται την δίψα του κόκκινου σόου για εκδίκηση.

SmackDown Women's Championship: Natalya (c) vs Charlotte Flair

Η Natalya προσπάθησε από την αρχή να αποσπάει την προσοχή του διαιτητή ώστε με cheap shots να διατηρεί τον έλεγχο και αυτό έγινε μέχρι που η Charlotte την έστειλε δυνατά πάνω στο barricade. Η Flair ξέφυγε και από την surfboard submission της πρωταθλήτριας και πήγε για το moonsault από το barricade σε εκείνη. Η Natalya όμως την πρόλαβε και την διέλυσε πάνω στο ring post και της εφάρμοσε το Sharpshooter στο ρινγκ. Η Queen πάλεψε αρκετά και τελικά έφτασε το bottom rope και έστειλε την αντίπαλο της εκτός ρινγκ. Η Natalya επέστρεψε και δέχτηκε ένα Big Boot και έπειτα η Charlotte με Figure Eight πήρε μεγαλειώδη νίκη ώστε να γίνει η νέα SmackDown Women's Champion δίνοντας ραντεβού με την Alexa Bliss την Κυριακή.Μετά τον αγώνα η Charlotte παίρνει τον λόγο και δηλώνει πανέτοιμη για την Κυριακή ενάντια στην Alexa Bliss η οποία θα γονατίσει μπροστά στην Queen. Αφιερώνει την νίκη της στον πατέρα της ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τον τελευταίο καιρό και μάλιστα εκείνη την στιγμή ο Ric Flair εμφανίστηκε. Έτσι οι δυο τους συναντήθηκαν στην σκηνή και πανηγύρισαν γεμάτοι συγκίνηση την νίκη αυτή.


Jimmy Uso vs Chad Gable

Πριν τον αγώνα ανακοινώθηκε ότι οι Bludgeon Brothers θα εμφανιστούν την επόμενη εβδομάδα. Στον αγώνα ο Chad Gable στόχευσε στο γόνατο του Jimmy Uso και κατάφερε να πάρει τον έλεγχο αρχικά. Ο Jimmy αντέδρασε όμως με ένα Samoan Drop και τον Jey Uso να προκαλεί τον Gable. Ο Jey χτύπησε άσχημα τον Shelton Benjamin και μέσα σε αυτό το χάος ο Jimmy από το πουθενά πήρε την νίκη με ένα εμφατικό superkick.


New Day vs Sami Zayn & Kevin Owens

Πριν τον αγώνα οι New Day δήλωσαν ότι εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον απόλυτα και δεν είναι όπως η Shield η οποία κοντά στην Wrestlemania θα διαλυθεί ενώ οι ίδιοι θα είναι ακέραιοι ακόμα. Οι Xavier Woods και Big E εκπροσώπησαν την New Day με τον πρώτο να ξεκινάει τον αγώνα με τον Sami Zayn. Ο Woods τα βρήκε σκούρα αλλά ο Big E τον βοήθησε με Unicorn Stomp και double team να κυριαρχήσει. Ο Kevin Owens όμως κατάφερε με όμορφες κινήσεις όπως senton να κόψει την φόρα του Woods. Οι heels συνέχισαν το έργο τους ενάντια στον Xavier μέχρι που ο Big E πήρε το hot tag και κυριάρχησε. Ο Big E ετοιμαζόταν να αποτελειώσει τον Sami Zayn αλλά η μουσική της Shield ακούστηκε. Η Shield δεν έχασε στιγμή και επιτέθηκε στους New Day βάναυσα με τους Owens & Zayn να αποχωρούν.Στα παρασκήνια η γυναικεία Team Red μαζί με την Alexa Bliss όρμηξε στην γυναικεία Team Blue παίρνοντας εκδίκηση. Η Asuka ήταν αρκετά νευριασμένη με την Bliss να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στην Charlotte για την Κυριακή. Στο ρινγκ επικρατεί ένα χάος με τους Usos, Shane McMahon, Hype Bros, Dolph Ziggler να έχουν βγει να βοηθήσουν αλλά και με τους Finn Balor, Samoa Joe, Cesaro, Sheamus, Apollo Crews και Titus O'Neil να εμφανίζονται από το κοινό. Ο Braun Strowman εμφανίστηκε και διέλυσε αρκετούς στην ράμπα. Έπειτα πέταξε απλά τον Shinsuke Nakamura έξω από το ρινγκ και διέλυσε πανεύκολα τον Shane McMahon με την Shield να παίρνει σειρά για τον Commissioner του μπλε σόου. Ο Kurt Angle εισέρχεται στο ρινγκ και έρχεται face to face με τον Money ενώ τον κρατάει η Shield. Τον ρωτάει πως νιώθει όλο αυτό και πως την Κυριακή θα έρθουν τα χειρότερα. Έπειτα δίνει το σήμα και η Shield τον εκτελεί με triple powerbomb. Έπειτα παίρνει σειρά ίδιος και αποτελειώνει τον Shane με ένα εμφατικό Angle Slam. Έπειτα ολόκληρη η Team RAW στάθηκε στην σκηνή γεμάτη περηφάνια και πανηγυρίζοντας.


Αποτελέσματα SmackDown Live 14/11/2017:

  • Ο Baron Corbin νίκησε τον Sin Cara και παρέμεινε United States Champion.
  • Η Charlotte Flair επικράτησε ενάντια στην Natalya και έγινε η νέα SmackDown Women's Champion.
  • Ο Jimmy Uso νίκησε τον Chad Gable.
  • Ο αγώνας ανάμεσα σε New Day και Sami Zayn & Kevin Owens έληξε με No Contest.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη