SmackDown Live 07/11/2017: Mr.Beast ο Phenomenal One σε γυρεύει!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου με τον AJ Styles να γίνεται για δεύτερη φορά στην καριέρα του WWE Champion δίνοντας ραντεβού με τον Brock Lesnar. Οι Usos παραμένουν ακέραιοι SmackDown Tag Team Champions ενόψει Survivor Series με την Becky Lynch ταυτόχρονα να παίρνει νίκη ενάντια στον James Ellsworth. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Shane McMahon να δηλώνει ότι μετά το Survivor Series το SmackDown Live θα είναι το A show και όρισε υπεύθυνους τους Kurt Angle και Stephanie McMahon για ότι έγινε στον Daniel Bryan την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Money καλωσόρισε την New Day και τους έδωσε συγχαρητήρια για το χάος που προκάλεσαν την προηγούμενη νύχτα στο Raw. Οι New Day δήλωσαν έτοιμοι να τα βάλουν με όλους και οι Kevin Owens και Sami Zayn τους διέκοψαν. Εκείνοι τόνισαν ότι είναι άδικο το γεγονός ότι δεν είναι στην μπλε ομάδα με τον Shane να τους λέει ότι έχουν κακή συμπεριφορά. Εκείνοι αντάλλαξαν κάποια λόγια με τους New Day και ο Shane όρισε το Kofi Kingston vs Sami Zayn αμέσως.


Sami Zayn vs Kofi Kingston

Ο Kofi έστειλε από νωρίς τον Sami Zayn έξω από το ρινγκ και εκείνος όμως αντέδρασε αφού του επιτέθηκε έξυπνα με ένα δυνατό clothesline. Ο Kingston εκτοξεύτηκε όμορφα πάνω στον Zayn και πήγε για το Trouble Paradise αλλά ο Sami τον σταμάτησε με ένα Blue Thunderbomb το οποίο έγινε kick out στο 2. Ο Sami πήγε για το Helluva Kick αλλά το μέλος της New Day το απέφυγε και πήρε την νίκη με ένα Crossbody. Μετά τον αγώνα, ο Kevin Owens επιτέθηκε στον νικητή αλλά η υπόλοιπη New Day τον σταμάτησε.


Στα παρασκήνια ο Jinder Mahal σε συνέντευξη με την Renee Young, δηλώνει ότι ο AJ Styles απόψε θα είναι το γεύμα του πριν τον Brock Lesnar στο Survivor Series.

Rusev vs Randy Orton

Ο Rusev έπρεπε να νικήσει για να κλειδώσει την θέση του στην μπλε ομάδα και αφού απέφυγε το RKO πήγε να πάρει την νίκη με ένα kick στο κεφάλι του Orton. Ο Bulgarian Brute κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και προσπάθησε με πολλαπλά pins attempts και knees να πάρει την νίκη χωρίς αποτέλεσμα. Ο Rusev συνέχισε έτσι αλλά ο Viper από το πουθενά τον εκτέλεσε με RKO και έτσι απλά πήρε την νίκη.


Στα παρασκήνια οι James Ellsworth και Becky Lynch έρχονται face to face πριν τον αγώνα τους με τον James να τονίζει ότι η Lass Kicker είναι μία απλή γυναίκα και δεν θα μπορέσει να τα βάλει με έναν άντρα στο ρινγκ.

James Ellsworth vs Becky Lynch

Η Becky πήγε νωρίς για το Dissarm Her αλλά ο James έφτασε στο bottom rope και μετά κατάφερε να ρίξει αρκετές φορές άσχημα την Lass Kicker. Ο Ellsworth τα βρήκε σκούρα και πήγε να φύγει αλλά όλη η Women's Division σχεδόν που βρισκόταν στο ringside, τον σταμάτησε. Όταν επέστρεψε δέχτηκε ένα missile kick και έκανε kick out στο 2. Ο James προσπάθησε να ζητήσει συγχώρεση και την αγκάλιασε αλλά η Lynch τον πέρασε μέσα από το Dissarm Her για να πάρει την νίκη. Μετά τον αγώνα, η Carmella μπήκε στο ρινγκ και επιτέθηκε με δυνατό kick στον Ellsworth.


SmackDown Tag Team Championships match: The Usos (c) vs Shelton Benjamin & Chad Gable

Ο Benjamin ξεκίνησε πολύ δυνατά εκτελώντας τον Jimmy Uso με Paydirt αλλά εκείνος αντέδρασε. Έπειτα από μερικά tags ο Chad Gable διέλυσε τον Jey Uso ο οποίος έμεινε στο ringside και φάνηκε ότι τραυματίστηκε στο γόνατο. Έμεινε έξω και οι Usos έχασαν με Count Out αλλά διατήρησαν τους τίτλους τους.Στα παρασκήνια ο AJ Styles παραδίδει συνέντευξη στην Renee Young και τονίζει ότι απόψε θα γίνει ξανά WWE Champion ώστε στο Survivor Series να σκλαβώσει το θηρίο.

WWE Championship match: Jinder Mahal (c) vs AJ Styles

Ο Jinder Mahal πήρε αρχικά τον έλεγχο με back elbow στέλνοντας τον AJ Styles στο ringside. Ο Phenomenal One αντέδρασε με ένα combo από χτυπήματα και εφάρμοσε το Ushigoroshi το οποίο έκανε kick out στο 2 ο πρωταθλητής. Ο Jinder οδήγησε τον Styles στην κορυφή για superplex αλλά εκείνος ξέφυγε και του εφάρμοσε το Calf Crusher. Ο Μαχαραγιάς δυσκολεύτηκε αλλά το έσπασε με τον Phenomenal One κατευθείαν να τον προσγειώνει με ένα clothesline το οποίο έγινε kick out στο 2. Ο AJ επιτέθηκε με Phenomenal Forearm στο ringside και με 450 springboard αλλά οι Singh Brothers αποτράβηξαν τον πρωταθλητή και ο Styles έχασε την ευκαιρία για το pin attempt. Αυτό δεν έμεινε ατιμώρητο και ο AJ διέλυσε τους Singh Brothers στο ringside βγάζοντας τους εκτός.
Έπειτα ο διεκδικητής έστρεψε την προσοχή του στον πρωταθλητή και πήγε ξανά για το springboard αλλά ο Mahal από το πουθενά τον εκτέλεσε με Khallas. Ωστόσο ο Styles κατά το pin attempt έβαλε το πόδι του στο bottom rope σώζοντας την κατάσταση. Ο Phenomenal One ξύπνησε και έκανε το comeback και ετοιμάστηκε για το Phenomenal Forearm. Ο Styles το πέτυχε και πήρε μία μεγαλειώδη νίκη ώστε να γίνει για δεύτερη φορά WWE Champion στην καριέρα του. Έπειτα πανηγύρισε έξαλλα αυτή την νίκη με τους fans με τον Mahal να μένει σαστισμένος.

Αποτελέσματα SmackDown Live 07/11/2017:

  • Ο Kofi Kingston νίκησε τον Sami Zayn.
  • Ο Randy Orton νίκησε τον Rusev.
  • Η Becky Lynch επιβλήθηκε στον James Ellsworth.
  • Οι Chad Gable & Shelton Benjamin νίκησαν τους Usos με Count Out υπέρ τους αλλά οι Usos παρέμειναν SmackDown Tag Team Champions.
  • Ο AJ Styles επικράτησε ενάντια στον Jinder Mahal και έγινε ο νέος WWE Champion.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη