Raw 27/11/2017: Η θηριώδης εκδίκηση!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με τον Braun Strowman να δείχνει ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος απέναντι στον Kane. Ο Roman Reigns ισοπέδωσε τον Elias Samson ενώ ταυτόχρονα έκανε και ένα νέο εχθρό, τον Samoa Joe. Η Paige συνέχισε να έχει υπό τον έλεγχο της την Women's Division μαζί με τις Mandy Rose και Sonya Deville. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Roman Reigns να βρίσκεται μπροστά στο κοινό μαζί με το Intercontinental Championship. Ο Big Dog τόνισε ότι ο Miz ήταν πάντα φλύαρος αλλά είχε δίκιο στο ότι ο τίτλος αυτός πρέπει να έχει κύρος και έτσι προσκάλεσε όποιον θέλει τον τίτλο να έρθει να τον αντιμετωπίσει. Οι Bo Dallas και Curtis Axel εμφανίστηκαν μαζί με τον Elias Samson ο οποίος είπε ότι θαυμάζει τον Miz και τώρα θα καθοδηγεί την Miztourage. Ο Drifter ανακοίνωσε πως απόψε ο Big Dog θα περπατήσει με τον Elias καθώς θέλει το Intercontinenta Championship απόψε. Ο Reigns απάντησε θετικά στην πρόκληση αλλά επισήμανε ότι στο τέλος ο Elias θα καταλήξει όπως ο Axel με ένα ορθοπεδικό κολάρο.


Cesaro vs Seth Rollins

Ο Seth Rollins πήρε τον έλεγχο του αγώνα αρχικά ενάντια στον Cesaro με τους Sheamus και Dean Ambrose να μην βρίσκονται στο ringside. Ο Swiss Superman πρόλαβε τον Architect όταν πήγε για το crossbody και τον εκτέλεσε με ένα εμφατικό backbreaker. Ο Seth δεν άργησε να αντιδράσει και εφάρμοσε το blockbuster και έπειτα ένα leg drop για να στείλει τον αντίπαλο του στο ringside. Στην συνέχεια απογειώθηκε με εκπληκτικό suicide dive πάνω στον Cesaro. Ο Kingslayer ξέφυγε δύσκολα από το Sharpshooter όπως και από το Neutralizer. Μετά την ανταλλαγή αρκετών pin attempts ο Rollins απέφυγε το Springboard uppercut και πήρε την νίκη χάρη στην finisher του με το γόνατο. Μετά τον αγώνα δήλωσε πως την επόμενη εβδομάδα εκείνος και ο Dean Ambrose θα ζητήσουν το rematch τους για τα Raw Tag Team Titles και θα γίνουν ξανά πρωταθλητές.Στα παρασκήνια ο Kurt Angle ανακοινώνει την διεξαγωγή δύο Fatal 4-Way matches ανάμεσα σε Cruiserwights superstars με τους νικητές να μάχονται για το ποιος θα αντιμετωπίσει τον Enzo Amore για τον τίτλο του.

Titus O'Neil vs Samoa Joe

Ο Samoa Joe πήγε ως συνήθως από την αρχή του αγώνα να πάρει την νίκη με Coquina Clutch. Ο Titus ωστόσο ξέφυγε και αντέδρασε με αρκετά χτυπήματα. Αυτό δεν κράτησε για πολύ καθώς ο Submission Machine ξύπνησε και με το Coquina Clutch πήρε την νίκη. Μετά τον αγώνα ο Apollo Crews που βρισκόταν στο ringside πήγε να επιτεθεί στον νικητή αλλά εκείνος εφάρμοσε και σ'αυτόν ένα Coquina Clutch.


Sasha Banks & Bayley & Mickie James vs Paige & Mandy Rose & Sonya Deville

Η Sasha Banks εμφανίστηκε πρώτη και περίμενε τις δικές της tag team partners. Ωστόσο οι μουσικές της Bayley και Mickie James ακούστηκαν με καμία να μην εμφανίζεται. Η Paige εμφανίστηκε μαζί με τις Mandy Rose και Sonya Deville και αποκάλεσε την νέα τους ομάδα ως Absolution. Έπειτα η Paige έδειξε στην μεγάλη οθόνη τις Bayley και Mickie James να βρίσκονται χτυπημένες άσχημα στα παρασκήνια από την Absolution. Η νέα αυτή ομάδα κατευθύνθηκε προς το ρινγκ και περικύκλωσε την Boss. Οι Rose και Deville τόνισαν ότι πριν τις Total Divas, την Alexa Bliss, τις Four Horsewomen, την Asuka υπήρχε η Paige. Έπειτα επιτέθηκαν βάναυσα στην Banks με την Rose να εφαρμόζει ένα δυνατό facebuster. Η Paige έκλεισε την αυλαία με ένα RamPaige και με τον αγώνα να λήγει με No Contest.


Bray Wyatt vs Matt Hardy

Πριν τον αγώνα ο Bray Wyatt έκανε ένα από τα συνηθισμένα του promo τονίζοντας ότι όλοι εδώ μέσα στην  πραγματικότητα είναι πεθαμένοι. Ο Wyatt ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα στέλνοντας τον Matt Hardy στο ringside. Ο Matt αφού απέφυγε το Uranage εφάρμοσε ένα Side Effect με τον Bray να κάνει kick out στο 2. Ο Eater of The Worlds απέφυγε ένα Twist of Fate και ένα moonsault ώστε με ένα εμφατικό Sister Abigail από το πουθενά να πάρει την νίκη.


Στα παρασκήνια ο Kurt Angle ανακοινώνει το Jason Jordan vs Kane για απόψε μπροστά στον γιο του.

Akira Tozawa vs Noam Dar vs Ariya Daivari vs Rich Swann

Οι Noam Dar και Ariya Daivari έβγαλαν από την αρχή μία συμμαχία ενάντια στους faces superstars. Ο Rich Swann εκτοξεύτηκε και στους τρεις αντιπάλους τους προσφέροντας ένα όμορφο moment με τον Enzo Amore να παρακολουθεί από τα παρασκήνια. Ο Swann πήρε την νίκη επίθεση από το τρίτο σκοινί και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Fatal 4-Way της επόμενης εβδομάδας.


Intercontinental Championship match: Roman Reigns (c) vs Elias Samson

Πριν τον αγώνα ο Elias Samson βρέθηκε στο ρινγκ για ένα από τα συνηθισμένα του promo όπου αυτή την φορά τραγούδησε παρέα με την Miztourage. Στον αγώνα ο Elias Samson κατάφερε να πάρει τον έλεγχο αφού έστειλε τον Roman Reigns άσχημα στο ringpost ώστε να τον κρατήσει κάτω. Ο Reigns πήγε να αντιδράσει αλλά δέχτηκε αμέσως ένα δυνατό clothesline και έπειτα ένα headlock από τον Drifter με την Miztourage να πανηγυρίζει στο ringside. Ο Big Dog αντέδρασε τελικά με Drive By και έπειτα φιλοδώρησε τους Bo Dallas και Curtis Axel στο ringside με ένα Superman Punch και ένα Spear αντίστοιχα. Ο Elias οδήγησε τον πρωταθλητή στο ρινγκ όπου έφτασε κοντά στην νίκη με ένα sitdown powerbomb το οποίο έγινε kick out στο 2. Ο Roman Reigns χρειάστηκε τελικά λίγο χρόνο ώστε να με ένα Superman Punch και ένα Spear να διατηρήσει τον τίτλο του.
Μετά τον αγώνα, ο Reigns πανηγύρισε την νίκη του αλλά στην σκηνή του επιτέθηκε από πίσω ο Samoa Joe. Ο Submission Machine τον πέρασε από το Coquina Clutch και χρειάστηκαν αν εμφανιστούν οι υπεύθυνοι για να γλιτώσουν τον ανήμπορο και κουρασμένο Reigns. Ο Joe δήλωσε ότι έρχεται για τον Roman πριν αποχωρήσει.
Asuka vs Dana Brooke

Πριν τον αγώνα η Dana Brooke εμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη δηλώνοντας ότι είδε άπειρες φορές σε επανάληψη τον αγώνα της με την Asuka και ότι τώρα είναι απόλυτα έτοιμη. Ο αγώνας άρχισε και η Dana όρμηξε στην Asuka η οποία την πέρασε μέσα από το Asuka Lock ώστε να πάρει την νίκη μέσα σε 5-6 δευτερόλεπτα. Μετά τον αγώνα η Absolution εμφανίστηκε και περικύκλωσε την Asuka η οποία αποχώρησε χωρίς να έχουμε καμία σύρραξη.Kane vs Jason Jordan

Πριν τον αγώνα ο Jason Jordan δήλωσε ότι είναι απόλυτα έτοιμος για να νικήσει τον Kane απόψε. Στον αγώνα ο Jason κυριάρχησε για λίγο αφού έστελνε τον Kane δυνατά πάνω στις γωνίες. Ο Demon Kane όμως αντέδρασε και έστειλε τον Jason στο ringside με εκείνον να προσγειώνεται άσχημα. Άρχισε να κραυγάζει από τον πόνο στο γόνατο του και τελικά έχασε με count out με τον Kane να τον στέλνει ξανά στο ringside με τον ίδιο τρόπο. Έπειτα συνέχισε να διαλύει το γόνατο του γιου του Kurt Angle μέχρι που ο Finn Balor εμφανίστηκε για να αγωνιστεί με τον Kane.Kane vs Finn Balor 

Ο Kane έστειλε από την αρχή τον Finn Balor στις γωνίες και εφάρμοσε ένα Sideslam το οποίο έγινε kick out στο 2. Ο Demon King όμως επέστρεψε και έστειλε με dropkicks τον Demon Kane έξω από το ρινγκ και στο barricade. Ο Kane τα βρήκε σκούρα και άρπαξε μία καρέκλα για να διαλύσει τον Balor ο οποίος πήρε την νίκη με DQ υπέρ του. Μετά τον αγώνα ο Kane δεν σταμάτησε τα chair shots στον Finn τα οποία ήταν άπειρα. Μάλιστα τοποθέτησε την καρέκλα στο κεφάλι του αντιπάλου του και πήγε να του επιτεθεί από το τρίτο σκοινί τότε ακούστηκε η μουσική του Braun Strowman.Ο Braun Strowman εμφανίστηκε αγριεμένος με τον Kane να τον εκτελεί κατευθείαν με την καρέκλα χωρίς εκείνος να καταλαβαίνει τίποτα απολύτως. Ο Monster Among Men διέλυσε με splash τον Kane και έπειτα έκανε το ίδιο και στο ringside χρησιμοποιώντας τα steel steps. Έπειτα πάλι στο ρινγκ ο Strowman εφάρμοσε ένα δυνατό slam στον Big Red Machine πάνω στα steel steps με εκείνον να έχει υποταχθεί στον πόνο. Δεν σταμάτησε εκεί ο Braun αλλά διέλυσε τον λαιμό του Kane με μία καρέκλα όπως είχε γίνει αντίστροφα την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Kane βρέθηκε στο ringside χωρίς να μπορεί αναπνεύσει καλά και αποχώρησε με τον Strowman να πανηγυρίζει έξαλλα στο ρινγκ.
Αποτελέσματα Raw 27/11/2017:

  • Ο Seth Rollins νίκησε τον Cesaro.
  • Ο Samoa Joe νίκησε τον Titus O'Neil.
  • Ο αγώνας ανάμεσα στις Paige & Mandy Rose & Sonya Deville και Sasha Banks & Bayley & Mickie James έληξε με No Contest.
  • Ο Bray Wyatt επικράτησε ενάντια στον Matt Hardy.
  • Ο Rich Swann νίκησε τους Akira Tozawa, Ariya Daivari και Noam Dar σε Fatal 4-Way match.
  • Ο Roman Reigns επιβλήθηκε στον Elias Samson και διατήρησε το Intercontinental Championship.
  • Η Asuka νίκησε την Dana Brooke.
  • Ο Kane νίκησε τον Jason Jordan με Count Out κατά του αντιπάλου του.
  • Ο Finn Balor επικράτησε ενάντια στον Kane με DQ υπέρ του.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη