Raw 20/11/2017: Πρωταθλητής ο Big Dog!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με τον Roman Reigns να γίνεται για πρώτη φορά Intercontinental Champion στην καριέρα του ενάντια στον Miz. Οι Kurt Angle, Jason Jordan και Braun Strowman θέλουν τον Triple H αντίπαλο με τον Monster Among Men να δέχεται βάναυση επίθεση από τον Kane. Η Paige επέστρεψε και δεν ήρθε και μόνη της. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τους Triple H και Stephanie McMahon να πανηγυρίζουν για την επικράτηση του κόκκινου roster στο Survivor Series. Ο Kurt Angle τους διέκοψε για να απειλήσει τον Triple H ότι εάν γίνει ξανά ότι έγινε την Κυριακή θα το πληρώσει άσχημα. Ο Jason Jordan εμφανίστηκε ζητώντας και εκείνος εκδίκηση από τον King of Kings αποκαλώντας τον δειλό. Η Stephanie τόνισε ότι ο άντρας της δεν φοβάται κανέναν και τότε ο Braun Strowman μπήκε στην arena. Ο Monster Among Men ήρθε face to face με τον Triple H ο οποίος αποχώρησε με την κόρη του Vince McMahon να ανακοινώνει το Jason Jordan vs Braun Strowman για απόψε.Samoa Joe vs Finn Balor

Ο Samoa Joe πήρε τον έλεγχο αρχικά στον αγώνα μέχρι που ο Finn Balor τον έστειλε στο ringiside και εκτοξεύτηκε πάνω με suicide dive. Ο Joe βέβαια αντέδρασε με παρόμοιο τρόπο καθώς αφού πρώτα έριξε άσχημα τον αντίπαλο του πάνω στο apron, εφάρμοσε και εκείνος ένα όμορφο suicide dive. Ο Samoa έβαλε τον Demon King στο Coquina Clutch ο οποίος ξέφυγε όμως γρήγορα και με dropkick έστειλε τον αντίπαλο του κάτω και πήγε για το Coupe De Grace. Ο Joe όμως τον έριξε από το turnbuckle και με Coquina Clutch πήρε την νίκη αφού ο Finn λιποθύμησε.Στα παρασκήνια ο Jason Jordan παραπονιέται στον πατέρα του Kurt Angle για τον επικείμενο αγώνα του με τον Braun Strowman. Ο Angle τονίζει ότι του είπε πως είναι καλά και ο αγώνας θα γίνει με τον Jason να δείχνει μία αυτοπεποίθηση στο τέλος.

Asuka vs Dana Brooke

Η Asuka μπήκε με φόρα στον αγώνα και με Hip Attack πήρε τον έλεγχο με την Dana Brooke όμως να την χαστουκίζει δυνατά. Αυτό εκνεύρισε την Γιαπωνέζα η οποία έπειτα πήρε εύκολα την νίκη με ένα απλό kick.


Στην συνέχεια ακολουθεί το Miz Tv με καλεσμένο τον Roman Reigns που στο πλευρό του βρισκόταν οι Ambrose και Rollins. Η Shield είπε πως έκανε το καθήκον της χθες ενώ ο Miz όχι με εκείνον να απαντάει πως είναι τουλάχιστον Intercontinental Champion. Οι Rollins & Ambrose ανέφεραν πως δεν θα είναι άτιτλοι για πολύ καθώς έχουν στον στόχο τους τα Raw Tag Team Championships. Επίσης ο Reigns προκάλεσε τον Miz σε αγώνα για τον τίτλο του με την Miztourage να μην το επιτρέπει. Η Shield διέλυσε την Miztourage γρήγορα και με Triple Powerbomb με τον A-Lister να τρέχει στα παρασκήνια.


Dean Ambrose vs Sheamus

Ο Sheamus κατάφερε να πάρει τον έλεγχο στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Ambrose να αντιδράει για λίγο μέχρι που δέχτηκε ένα δυνατό powerbomb. Ο Lunatic Fringe πήρε τον έλεγχο με το open hand strike και έπειτα απέφυγε το Brogue Kick για να εκτοξευτεί με suicide dive στον Celtic Warrior. Ο Cesaro χτύπησε τον Seth Rollins στο ringside και αυτό απέσπασε την προσοχή του Dean.Τελικά ο Architect διέλυσε τον Swiss Superman με dive με τον Ambrose να παίρνει την νίκη ταυτόχρονα με Dirty Deeds.Η Alexa Bliss βρέθηκε στο ρινγκ και παραπονέθηκε για την ήττα της με την Charlotte καθώς είχε πέντε μέρες για να προετοιμαστεί. Οι Bayley, Mickie James, Sasha Banks και Alicia Fox εμφανίστηκαν ζητώντας ευκαιρία για το Raw Women's Championship. Η Bliss πήγε να της αποφύγει αλλά ο Angle ανακοίνωσε το Fatal 4-Way για τώρα όπου η νικήτρια θα αντιμετωπίσει την Alexa για τον τίτλο.

Fatal 4-Way for No.1 Contender Raw Women's Championship: Bayley vs Sasha Banks vs Alicia Fox vs Mickie James

Στην αρχή του αγώνα ο ρυθμός ήταν έντονος με την Sasha Banks να περνάει την Alicia Fox μέσα από το Banks Statement. Εκείνη ξέφυγε και η Mickie James ξάπλωσε την Boss με neckbreaker. Η μουσική της Paige ακούστηκε και εκείνη έκανε την επιστροφή της γνωρίζοντας πολλές επιδοκιμασίες. Ρώτησε το κοινό αν τους έλειψε λέγοντας ότι δεν ήρθε μόνη της.
Τότε η Mandy Rose και η Sonya Deville εμφανίστηκαν στο ρινγκ και επιτέθηκαν στις συμμετέχοντες του αγώνα. Η Sasha της ζόρισε μέχρι που η Paige της όρμηξε και οι τρεις τους κυριάρχησαν απόλυτα στο ρινγκ. Η Paige φιλοδώρησε και την Bayley με ένα RamPaige.Μετά τον αγώνα στα παρασκήνια η νέα αυτή δυνατή τριάδα επιτέθηκε και στην πρωταθλήτρια Alexa Bliss αφήνοντας την κάτω για τα καλά.

Braun Strowman vs Jason Jordan

Ο Jason Jordan χαστούκισε τον Braun Strowman και αυτό νευρίασε τον Monster Among Men ο οποίος πετούσε τον αντίπαλο του σαν σακί από εδώ και από εκεί. Ο Jordan αποφάσισε πως δεν ήταν η νύχτα του καθώς πονούσε το γόνατο του και έφυγε προς τα παρασκήνια. Ταυτόχρονα ο Kane επιτέθηκε στον Braun ο οποίος πήρε την νίκη με DQ υπέρ του.
Μετά το επίσημο τέλος του αγώνα, ο Kane συνέχισε να διαλύει τον στόχο του με μία καρέκλα. Την χρησιμοποίησε μάλιστα και για να πνίξει σχεδόν τον Braun καθώς τον χτύπησε στον λαιμό. Ο Big Red Machine αποχώρησε με τον Strowman να μην μπορεί καλά καλά να αναπνεύσει.Στην συνέχεια ο Enzo Amore βρέθηκε στο ρινγκ όπου πανηγύρισε για την νίκη του ενάντια στον Kalisto στο Survivor Series μαζί με την Zo Train (Drew Gulak, Tony Nese, Ariya Daivari, Noam Dar). Οι Swann, Alexander, Mustafa και Tozawa εμφανίστηκαν και πρόσβαλαν τον Amore ο οποίος κατέφυγε στο ringside.

Rich Swann & Cedric Alexander & Mustafa Ali & Akira Tozawa vs The Zo Train

Ο Swann κατά την διάρκεια του αγώνα προσπάθησε να κυνηγήσει τον Enzo Amore μέσα στον θυμό του αλλά ο Drew Gulak τον σταμάτησε εύκολα για να πάρει τον έλεγχο. Ο Amore πήγε να κάνει το ίδιο αλλά τα βρήκε σκούρα με τον Akira Toazawa ταυτόχρονα να εκτοξεύεται με dive στον Gulak. Ο Cedric με Lumbar Check στον Tony Nese επέτρεψε στον Mustafa Ali με reverse 450 στον Noam Dar να πάρει την νίκη.


Στα παρασκήνια ο Kurt Angle ανακοινώνει πως ο Braun άφησε το κτήριο χωρίς να τον δουν οι γιατροί. Ο Miz ταυτόχρονα παρακάλεσε τον GM να ακυρώσει τον αγώνα του με τον Reigns με το Intercontinental Championship on the line με εκείνον να αρνείται.

Ο Elias Samson βρέθηκε στο ρινγκ ώστε μέσα από το τραγούδι του να μιλήσει για την νίκη του ενάντια στον Matt Hardy χθες. Εκείνος τον διέκοψε από το πουθενά και του επιτέθηκε βάναυσα. Πήγε και για το Twist of Fate το οποίο απέφυγε τελευταία στιγμή ο Drifter για να αποχωρήσει προς τα παρασκήνια.


Intercontinental Championship match: Miz (c) vs Roman Reigns

Ο Roman Reigns κυνήγησε αρχικά τον Miz για να τον προλάβει στο ρινγκ όπου τον εκτέλεσε με sitdown powerbomb το οποίο έγινε kick out στο 2. Ο Big Dog συνέχισε να έχει αυτό τον ρυθμό καθώς εφάρμοσε αρκετά clotheslines στον A-Lister και ένα δυνατό suplex. Πήγε και για το Spear με τον πρωταθλητή να καταφεύγει στο ringside. Ο Miz κατάφερε με ένα DDT να αντιδράσει και να κλειδώσει τον Roman κάτω με ένα chinlock. Ο πρωταθλητής αστόχησε στην συνέχεια και δέχτηκε ένα Samoan Drop το οποίο δέχτηκε ξανά στην συνέχεια όταν αστόχησε με τα yes kicks. Ο A-Lister επιτέθηκε με clothesline και πήγε για επίθεση από το τρίτο σκοινί με τον Roman να τον εκτελεί όμως στον αέρα με Superman Punch στο οποίο έκανε δύσκολο kick out ο Miz. Έπειτα οι Sheamus και Cesaro εμφανίστηκαν με τον πρωταθλητή από πίσω να εφαρμόζει το Skull Crushing Finale. Ο Reigns έκανε μεγαλειώδες kick out και η υπόλοιπη Shield κατέβηκε για να απωθήσει την Bar. Ο Big Dog βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με ένα Spear πήρε την νίκη και έγινε ο νέος Intercontinental Champion.
Μετά τον αγώνα, η Shield αποχώρησε και ο Miz πήρε το μικρόφωνο και τόνισε πως αυτός είναι τα πάντα στο Raw και πως είναι ο καλύτερος. Συνέχισε να παραληρεί μέχρι που η Shield εμφανίστηκε ξανά από πίσω του για να του επιτεθεί. Έτσι τον εκτέλεσε πάνω στο announce table με triple powerbomb ώστε έτσι να κλείσει το κόκκινο επεισόδιο.
Αποτελέσματα Raw 20/11/2017:

  • Ο Samoa Joe νίκησε τον Finn Balor. 
  • Η Asuka νίκησε την Dana Brooke.
  • Ο Dean Ambrose επικράτησε ενάντια στον Sheamus.
  • Το Fatal 4-Way ανάμεσα στις Sasha Banks, Bayley, Alicia Fox και Mickie James έληξε με No Contest.
  • Ο Braun Strowman νίκησε τον Jason Jordan με DQ υπέρ του. 
  • Οι Rich Swann & Cedric Alexander & Mustafa Ali & Akira Tozawa νίκησαν την Zo Train.
  • Ο Roman Reigns επιβλήθηκε στον Miz και έγινε ο νέος Intercontinental Champion.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος

Νεότερη Παλαιότερη