Raw 13/11/2017: Time to play the GAME!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με τον Triple H να κάνει την τηλεοπτική του επιστροφή για να αντικαταστήσει τον Jason Jordan ενόψει Survivor Series. Ο Braun Strowman διέλυσε τον Kane και ο Roman Reigns ενώθηκε με την Shield έπειτα από καιρό για να πάρουν την πρώτη τους νίκη μαζί μετά από χρόνια. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τους Kurt Angle και Stephanie McMahon να έρχονται face to face με την δεύτερη να ρωτάει τον πρώτο για ποιο λόγο επέλεξε τον Jason Jordan στην Team Red. Εκείνος απάντησε πως είναι ο γιος του και πως είναι ταλαντούχος οπότε θα αντεπεξέλθει την Κυριακή. Η Stephanie δεν είναι ευχαριστημένη καθώς ο Jason δεν έχει καταφέρει πολλά και ταυτόχρονα στην Team Blue ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, John Cena ήταν το πέμπτο μέλος της. Η ίδια θέλει άμεσα να αλλάξει αυτό αλλά η Shield την διακόπτει με την παρουσία του Roman Reigns ο οποίος έκανε την επιστροφή του. Οι πρώην Raw Tag Team Champions τονίζουν ότι ο Kurt Angle είναι σπουδαίος κάτι που απέδειξε στο TLC. Μάλιστα προκαλούν τους New Day σε αγώνα την Κυριακή για ότι έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Big Dog τονίζει ότι άμα έχουν τα α****** θα εμφανιστούν.


Bayley vs Mickie James vs Dana Brooke

Η νικήτρια του αγώνα θα ήταν το τελευταίο μέλος της γυναικείας Team Red η οποία παρακολουθούσε τον αγώνα από το ringside. Η Mickie James κατάφερε να πάρει τον έλεγχο αρχικά με scissors και γενικά η Bayley βρέθηκε σε κακό σημείο στην αρχή. Η Bayley επέστρεψε με πολλαπλά suplexes και η James έφτασε κοντά στην νίκη με Thesz Press σε εκείνη αλλά η Dana Brooke έσπασε το pin attempt. Η Brooke βρέθηκε στο ringside και επιτέθηκε στην Asuka μέσα στα νεύρα της η οποία την διέλυσε έπειτα με ένα clothesline στο ringside. Η Bayley τελικά πήρε την νίκη με το Bayley to Belly suplex στην James ώστε να πανηγυρίσει έπειτα όλη η Team Red.Akira Tozawa & Kalisto vs Enzo Amore & Drew Gulak

Οι Enzo Amore και Drew Gulak έπεσαν από νωρίς στον Tozawa με double team αλλά ο Kalisto τους σταμάτησε με όμορφο springboard. Ο Kalisto βρέθηκε one on one με τον πρωταθλητή και παραλίγο να πάρει την νίκη με ένα crossbody αλλά ο Drew έσπασε το pin attempt. Ο Enzo Amore πέταξε τον Akira στον Kalisto και έπειτα εκτέλεσε τον πρώτο με το JawdonZo για την νίκη.


Στα παρασκήνια ο Kurt Angle θέλει να κρατήσει την Team Red σε εγρήγορση και ανακοινώνει για την συνέχεια το Kane vs Braun Strowman, το Finn Balor & Samoa Joe vs The Club και το Jason Jordan vs Bray Wyatt.

Στην συνέχεια είχαμε το Miz Tv όπου ο Miz έδωσε ραντεβού με τον Baron Corbin την Κυριακή εάν καταφέρει να διατηρήσει τον τίτλο του απέναντι στον Sin Cara στο μπλε σόου. Έπειτα εμφανίστηκαν οι Cesaro & Sheamus ως καλεσμένοι οι οποίοι τόνισαν ότι την προηγούμενη εβδομάδα ήταν προετοιμασμένοι για όλα. Έτσι όταν τους διέκοψε η New Day δεν χάθηκε η προσοχή τους και κατέκτησαν δίκαια και έξυπνα τους κόκκινους ομαδικούς τίτλους. Ο A-Lister συμφώνησε και τόνισε ότι απόψε εκείνος και η The Bar θα διαλύσουν την Shield.


Bray Wyatt vs Jason Jordan

Ο Bray Wyatt ξεκίνησε από νωρίς με mind games καθώς γύρισε στην ανάποδη στάση κάτι που ο Jordan δεν φοβήθηκε και τον εκτέλεσε με dropkick. Ο Jordan τον έστειλε στις γωνίες όπου τον εκτέλεσε και με Spear. Ωστόσο ο Eater of The Worlds βγήκε στο ringside για ανάσες και απέφυγε τον αντίπαλο του ο οποίος έπεσε άσχημα στο barricade. Ο Bray στόχευσε στο γόνατο του Jason το οποίο φάνηκε να είναι τραυματισμένο με τον Kurt Angle να παρακολουθεί από τα παρασκήνια με αγωνία. Ο Wyatt πήγε για το Sister Abigail αλλά ο Jordan από το πουθενά με ένα γρήγορο roll up πήρε την νίκη. Μετά τον αγώνα οι Kurt Angle και Stephanie McMahon φάνηκαν ενθουσιασμένοι στα παρασκήνια αλλά ο Bray διέλυσε το γόνατο του μέλους της Team Red στο ring post και αποχώρησε.Έπειτα ο Paul Heyman και ο Brock Lesnar εμφανίστηκαν για να κάνουν το τελευταίο promo τους πριν το Survivor Series. Ο Paul μίλησε για το πόσο σπουδαίος θα είναι ο αγώνας AJ Styles vs Brock Lesnar γιατί πρώτη φορά θα δούμε Universal Champion vs WWE Champion. Συνέχισε λέγοντας ότι ο Phenomenal One είναι ο ιδανικός αντίπαλος για τον Beast Incarnate και είναι ιδιαίτερα γρήγορος. Στο τέλος όμως είπε ότι ο Styles είναι το απόλυτο αουτσάιντερ την Κυριακή διότι ο Brock Lesnar είναι ο #1 Champion στο WWE όλων των εποχών και δήλωσε ότι ο Brock θα κυριαρχήσει. Έπειτα έκλεισε το promo με ένα όμορφο hype για τον αγώνα.


The Shield vs Miz & The Bar

Ο Cesaro μπήκε δυνατά στον αγώνα ενάντια του Rollins και κατάφερε να πάρει τον έλεγχο αρχικά με uppercuts με τον δεύτερο να αντιδράει με ένα όμορφο dropkick. Οι Seth και Deam Ambrose εφάρμοσαν ένα όμορφο double team στον Swiss Superman δύο φόρες διατηρώντας τον έλεγχο και με αρκετά clotheslines. Ο Miz με άψογη συνεργασία με την Bar και με πολλά tags κατάφεραν να κλειδώσουν τον Lunatic Fringe για τα καλά. Εκείνος αντέδρασε και ένα το tag στον Kingslayer οι οποίοι πάλι με όμορφο double team κατέληξαν να εκτοξεύονται με dives στην Bar στο ringside. Ο Roman Reigns πήρε το hot tag επιτέλους και εφάρμοσε πολλαπλά clotheslines στον Cesaro. Ο Big Dog πήγε δύο φορές για το Spear αλλά και δεν τις δύο δεν το εφάρμοσε. Στο τέλος επικράτησε ένα χάος με τον Ambrose να εφαρμόζει Dirty Deeds στον Miz, ο Reigns ένα Spear πάλι στον A-Lister και ένα Triple Powerbomb ώστε η Shield να πάρει την νίκη.Στην συνέχεια ο Kurt Angle εμφανίστηκε και τόνισε πως αυτή ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που έπρεπε να πάρει στην καριέρα. Είπε πως ο Jordan είναι τραυματισμένος και δεν θα μπορεί να είναι στο Survivor Series. Εκείνος εμφανίστηκε και ικέτεψε τον πατέρα του να αλλάξει την απόφαση καθώς θα είναι έτοιμος την Κυριακή. Η Stephanie McMahon βγήκε για να μπει στον Kurt να κάνει την ανακοίνωση αλλά αυτός δεν μπορούσε. Η μουσική του Triple H ακούστηκε και εκείνος εμφανίστηκε και ανακοίνωσε ότι αυτός είναι το 5ο μέλος της Team Red. Έπειτα με το κουστούμι εκτέλεσε τον Jordan με Pedigree αφήνοντας τον GM του σόου να τον μαζεύει από κάτω.Finn Balor & Samoa Joe vs Karl Anderson & Luke Gallows

Οι Finn Balor και Samoe Joe μάλωναν για το ποιος θα ξεκινήσει τον αγώνα και ο Joe έριξε άσχημα τον Finn κάτω. Έτσι η Club πήρε τον έλεγχο αλλά ο Joe έσωσε τον σύμμαχο του από επιτέθηκε στον Luke Gallows. Έπειτα τα μέλη της Team Red εφάρμοσαν κάποια όμορφα double teams στον Karl κυρίως. Ο Anderson αντέδρασε και έφτασε κοντά στην νίκη με ένα elbow drop το οποίο έγινε kick out στο 2. Έπειτα εφάρμοσε και spinebuster στον Demon King ο οποίος αντέδρασε. Τελικά ο Samoa Joe σέρβιρε τον Anderson στον Balor και έβγαλε εκτός τον Gallows με suicide dive. Ο Finn πήρε την νίκη για την ομάδα του με Coupe De Grace με τον Joe να αποχωρεί κατευθείαν χωρίς πανηγυρισμούς.Στα παρασκήνια η Alexa Bliss δήλωσε στην Charly Caruso ότι είναι έτοιμη είτε για την Natalya είτε για την Charlotte και ίσως να βρεθεί εκεί κιόλας πριν το Survivor Series.

Kane vs Braun Strowman

Πριν αρχίσει ο αγώνας ο Kane επιτέθηκε στον Braun Strowman αλλά εκείνος αντέδρασε γρήγορα διαλύοντας τον αντίπαλο του στο barricade. Ο Kane αντέδρασε με την σειρά του και έστειλε τον Monster Among Men στα steel steps και του επιτέθηκε με πολλαπλά chair shots με εκείνον να μην πέφτει καν! Έπειτα ο Braun επιτέθηκε με chair shot αφού απέφυγε το chokeslam και πήγε για το superplex στο τραπέζι που είχε στήσει νωρίτερα στο ringside ο Kane. Ο Big Red Machine το απέφυγε με τον Strowman όμως να έχει τον έλεγχο και να του εφαρμόζει running powerslam το οποίο οδήγησε και τους δύο μέσα στο ρινγκ. Μία μεγάλη τρύπα δημιουργείται στο ρινγκ και τελικά ο Braun βγαίνει από εκεί φωνάζοντας και πανηγυρίζοντας.

Αποτελέσματα Raw 13/11/2017:

  • Η Bayley νίκησε τις Dana Brooke και Mickie James σε Triple Threat match και έγινε το 5ο μέλος της γυναικείας Team Red.
  • Οι Drew Gulak & Enzo Amore νίκησαν τους Kalisto & Akira Tozawa.
  • Ο Jason Jordan επικράτησε ενάντια στον Bray Wyatt.
  • Η Shield νίκησε τους Miz & Cesaro & Sheamus.
  • Οι Finn Balor & Samoa Joe επιβλήθηκαν στους Luke Gallows & Karl Anderson.
  • Ο αγώνας ανάμεσα στους Braun Strowman και Kane έληξε με No Contest.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη