TLC 2017: The Olympic Shield


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το φετινό TLC, αποκλειστικό PPV του Raw στο οποίο η Shield κατάφερε να κυριαρχήσει όπως παλιά με τον Kurt Angle να πρωταγωνιστεί. Είδαμε αρκετή δράση στην Women's Division με τρεις αγώνες και την Asuka να κάνει ένα επιτυχημένο ντεμπούτο. Ο Finn Balor επιβλήθηκε στον AJ Styles έπειτα από έναν πανέμορφο αγώνα που στιγμάτισε το 2017. Ας ξεκινήσουμε...

KICK OFF

Alicia Fox vs Sasha Banks

Η Fox μπήκε με μανία στον αγώνα και κατάφερε να πάρει τον έλεγχο αφού απέφυγε έξυπνα ένα Banks Statement. Έστειλε και την Boss στο ringside άτσαλα ώστε αυτή με το ζόρι να επιστρέψει στο ρινγκ στο 9 και γλίτωσε από ήττα με count out. Η Banks βρήκε το εαυτό της παρά το μίσος και την μανία της αντιπάλου της και έπειτα από ένα Backstabber και ένα Banks Statement πήρε την νίκη.


MAIN SHOW

Emma vs Asuka

Η Emma καλωσόρισε την Asuka στο main roster με ένα δυνατό clothesline αλλά εκείνη την προετοίμασε για το τι θα ακολουθήσει αφού την πέρασε από το χαρακτηριστικό της submission. Η Emma βγήκε από αυτό αλλά η αντίπαλος την επιτέθηκε με Hip Attack αλλά η ίδια πάλι κατάφερε να αντιδράσει έξυπνα. Η Emma παραλίγο να πάρει την νίκη με ένα low splash αλλά η Asuka με big knee strike διέλυσε την αντίπαλο της. Τελικά εφάρμοσε ένα German Suplex και το Asuka Lock ώστε να πάρει την παρθενική της νίκη στο main roster.Στα παρασκήνια η ομάδα του Miz συνεδριάζει με τον Braun Strowman να ανακοινώνει πως θα διαλύσει και τους τρεις αντιπάλους του μόνος του και κυρίως τον Kurt Angle. Ο Kane τον διέκοψε για να προσθέσει ότι ο ίδιος θα πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την ομάδα του με τον Miz να τονίζει ότι μετά το αποψινό οι ίδιοι θα κυριαρχήσουν στο Raw.

Brian Kendrick & Jack Gallagher vs Cedric Alexander & Rich Swann

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά με τους heels να παίρνουν τον έλεγχο απέναντι στον Swann αλλά ο Cedric Alexander γρήγορα και έξυπνα άλλαξε την κατάσταση καθώς τους φιλοδώρησε με ένα εμφατικό dive. Οι Kendrick & Gallagher αντέδρασαν και έκλεισαν ξανά τον Rich στην γωνία και με γρήγορα tags τον έριξαν στο καναβάτσο για τα καλά. Ο Swann αντέδρασε και έδωσε την ασίστ με Phoenix Slash στον Cedric ώστε εκείνος να πάρει την νίκη ενάντια του Jack με Lumbar Check.


RAW Women's Championship: Alexa Bliss (c) vs Mickie James

Περνάμε πάλι σε Women'a action με την Mickie James με running kick να παίρνει τον έλεγχο μέχρι που η Alexa Bliss στόχευσε στο χέρι της με τον διαιτητή να την προειδοποιεί αρκετές φορές. Η πρωταθλήτρια άρχισε να μιλάει πολύ και να μην παλεύει μέχρι που η James όρμησε πάνω της με πόδια και γόνατα ώστε και οι δύο να βρεθούν κάτω. Σηκώθηκαν έγκαιρα και η διεκδικήτρια συνέχισε δυνατά μέχρι που η Little Miss Bliss της διέλυσε τον γόνατο με εκείνη να σπαράζει από τον πόνο. Η James δεν κατάφερε να πάρει την νίκη καθώς η Alexa έκανε δύο kick out και τελικά η πρωταθλήτρια έκανε το retain με το χαρακτηριστικό της DDT.Στα παρασκήνια οι Kurt Angle, Dean Ambrose και Seth Rollins μιλάνε για το πως πρέπει να νικήσουν με τον Seth να προσφέρει το attire της Shield στον Olympic Gold Medalist ο οποίος το δέχτηκε με χαρά. Επίσης ο Elias Samson επιχείρησε όπως και στο kick off να τραγουδήσει στο κοινό αλλά πάλι δεν ολοκλήρωσε καθώς ο Jason Jordan τον διέκοψε.

Cruiserweight Championship match: Kalisto (c) vs Enzo Amore

Ο Kalsito με όμορφες κινήσεις όπως enziguri έστειλε τον Amore στο ringside νωρίς ώστε εκείνος αν ανασυγκροτηθεί. Επέστρεψε λοιπόν δυνατά και κατάφερε να κλείσει τον πρωταθλητή στην γωνία για να πάρει τον έλεγχο με ένα elbow drop. Ο luchador αντέδρασε τελικά με όμορφο sprinboard και έφτασε κοντά στην νίκη αλλά το τελευταίο σκοινί έσωσε τον αντίπαλο του. Ο Enzo απέφυγε ένα Salida De Sol και ύπουλα χτύπησε τον πρωταθλητή στα μάτια χωρίς να βλέπει ο διαιτητής και με ένα JawdonZo πήρε την νίκη και τον τίτλο.


AJ Styles vs Finn Balor

Ο Finn εμφανίστηκε με το alter ego του, τον Demon King και με ένα leg scissors και χρησιμοποιώντας έξυπνα τα πόδια του και την ενέργεια του πήρε τον έλεγχο. Ο AJ Styles αντέδρασε με ένα suplex και χτύπησε τον Balor με ένα περίεργο Phenomenal Forearm με εκείνον να κάνει kick out στο 2. Ο Styles εφάρμοσε και το backbreaker και άλλες κινήσεις μέχρι που ο αντίπαλος του τον έστειλε στην γωνία. Ο Finn Balor τον έριξε από το turnbuckle με όμορφο kick στο ringside και έπειτα εφάρμοσε ένα εμφατικό dive ώστε να κυριαρχήσει. Πάει έπειτα για το Coup De Grace αλλά ο Phenomenal One αντιδράει με ένα Facebuster. Έπειτα ακολούθησε το Calf Crusher με τον Demon King να ξεφεύγει με το ζόρι. Ο AJ πήγε για το springboard αλλά ο Finn το απέφυγε και τον έστειλε στο ringside όπου με dropkicks τον διέλυσε πάνω στο barricade κυρίως. Ο Styles από το πουθενά του επιτέθηκε και κατέληξαν πίσω από το τραπέζι σχολιαστών καταφέρνοντας να γυρίσουν έγκαιρα στο ρινγκ.
Βρέθηκαν στην μέση του ρινγκ και αντάλλαξαν αρκετά χτυπήματα μέχρι που ο Balor εφάρμοσε το 1916 με τον αντίπαλο του να κάνει δύσκολο kick out στο 2. Ο Finn πήγε για το Coup De Grace αλλά ο AJ τον απέφυγε με pele kick αλλά δεν κατάφερε να τον χτυπήσει επιτυχώς με Springborad 450. Ο Demon King εφάρμοσε big lariat και ένα εμφατικό dropkick ώστε να πάρει μία πολύτιμη νίκη απέναντι σε ένα σπουδαίο παλαιστή με Coup De Grace. Μετά τον αγώνα, οι δυο τους αντάλλαξαν χειραψία σεβασμού και βεβαίως χαιρετήθηκαν με τα "too sweets".
Elias Samson vs Jason Jordan

Όλοι αυτοί οι τσακωμοί των δύο οδήγησαν σε αυτόν τον αγώνα με τον Jordan να παίρνει τον έλεγχο με ένα όμορφο clothesline. Ο Elias αντέδρασε και εφάρμοσε το abdominal stretch με τον Jason να τον στέλνει έξω από το ρινγκ σχετικά εύκολα. Ο Jordan έφτασε κοντά στην νίκη με spear και belly to belly suplex αλλά ο Drifter έκανε δύσκολο kick out. Ο Samson πήγε να αντιδράσει με ένα suplex αλλά ο Jason έξυπνα με ένα roll up πήρε την νίκη.


3 on 5 Handicap TLC match: Dean Amrbose & Seth Rollins & Kurt Angle vs Braun Strowman & Miz & Cesaro & Sheamus & Kane

Η Shield έκανε την γνωστή της εμφάνιση με τον Kurt Angle να φοράει τα χαρακτηριστικά ρούχα της ομάδας. Οι face μπήκαν στο ρινγκ με καρέκλες και καθάρισαν ώστε να διαλύσουν τους Kane και Braun Strowman με αυτές με το πάσο τους. Έπειτα οι Raw Tag Team Champions έπεσαν πάνω στους Miz, Cesaro και Sheamus με suicide dives και τους όρμηξαν έπειτα και με μία σκάλα με την βοήθεια του Olympic Gold Medalist. Η Shield κυριάρχησε με τον Kane να προσπαθεί να αντιδράσει μόνος του αλλά να τοποθετείται στο announce table. Ο Strowman πήγε να περάσει τον Kurt από ένα τραπέζι των σχολιαστών αλλά ο Rollins τον εμπόδισε. Έπειτα πάλι με την βοήθεια τον καρεκλών τοποθέτησαν τον Braun στο άλλο τραπέζι. Έτσι οι Raw Tag Team Champions έστησαν τις σκάλες και επιτέθηκαν πάνω στους Braun & Kane τους οποίους πέρασαν μέσα από τα τραπέζια με το κοινό να έχει ξετρελαθεί. Ο Miz δέχτηκε τρία German Suplexes από τον Angle με την Bar να μην μπορεί να αντιδράσει. Την ίδια τύχη θα είχε και ο Kane εάν ο Strowman δεν πέρναγε τον Olympic Gold Medalist από ένα τραπέζι που έστησε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Angle να αποχωρήσει από το ρινγκ έπειτα από παρέμβαση των γιατρών.
Έτσι η εικόνα του αγώνα άλλαξε και έγινε πιο αργή καθώς οι 5 διέλυσαν τους Raw Tag Team Champions. Πήγε να υπάρξει σύρραξη ανάμεσα σε Kane και Braun καθώς ο δεύτερος χτύπησε χωρίς να το θέλει τον πρώτο. Η Bar πέρασε τον Lunatic Fringe από τραπέζι και έπειτα ο A-Lister κάλεσε ένα όχημα μεταφοράς σκουπιδιών ώστε να βάλουν εκεί μέσα τους αντίπαλους τους. Εκείνοι αντέδρασαν και κυνήγησαν τον Miz στο ρινγκ με τον Braun να γλιτώνει τον Kane. Εκείνος όμως επιτέθηκε στο Monster Among Men για ότι έγινε πριν και του εφάρμοσε ένα chokeslam από την σκηνή και τον έστειλε κάτω. Έπειτα έριξε και πάνω του κάτι κρεμασμένες καρέκλες για να τον αποτελειώσει. Ο Demon Kane εκτέλεσε με double chokeslam τους αντιπάλους του μέσα από τραπέζι με τον Monster Among Men να ορμάει πάνω του. Οι υπόλοιποι πήραν το μέρος του Kane και διέλυσαν τον Braun ώστε να τον βάλουν στο όχημα σκουπιδιών και να μείνει εκτός αγώνα.
Ο Kurt Angle εμφανίστηκε και στην ράμπα διέλυσε την Bar ώστε να βρεθεί με τον Miz σε one on one. Ο Kane τους διέκοψε και πήγε για το Tombstone Piledriver αλλά ο Lunatic Fringe και ο Architect τον έσωσαν με steel chairs. Οι Raw Tag Team Champions κανόνισαν τον Kane ενώ ο Kurt έκανε kick out το Skull Crushing Finale του Miz. Έπειτα οι faces εφάρμοσαν στον Miz την finisher του Kingslayer, Dirty Deeds και Angle Slam. Έπειτα τον εκτέλεσαν με Triple Powerbomb με τον Angle να παίρνει την νίκη για την Shield.


Αποτελέσματα TLC 2017:

  • Η Sasha Banks νίκησε την Alicia Fox.
  • Η Asuka νίκησε την Emma.
  • Οι Cedric Alexander & Rich Swann νίκησαν τους Brian Kendrick & Jack Gallgher.
  • Η Alexa Bliss νίκησε και διατήρησε το Raw Women's Championship απέναντι στην Mickie James.
  • Ο Enzo Amore νίκησε τον Kalisto και έγινε ο νέος Cruiserwight Champion.
  • Ο Finn Balor επιβλήθηκε στον AJ Styles.
  • Οι Kurt Angle & Seth Rollins & Deam Amrbose επικράτησαν ενάντια στους Kane & Braun Strowman & Cesaro & Sheamus & Miz.

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρο το TLC 2017: http://watchwrestling.in/watch-wwe-tlc-2017-102217/
Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος 

Νεότερη Παλαιότερη