SmackDown Live 24/10/2017: Το κόκκινο τρελαίνει τον Viper!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου με τον Randy Orton να τρελαίνεται στην λέξη RAW και να κατακτάει μία θέση στην μπλε ομάδα για το Survivor Series. Ο Shane είναι αποφασισμένος να πάρει όλες τις ευθύνες πάνω του για ότι έγινε με την Becky Lynch να γίνεται η μπλε αρχηγός. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Shane McMahon ο οποίος μίλησε για ότι έγινε την προηγούμενη βραδιά στο Raw και τόνισε ότι έμαθε πάντα να χτυπάει πρώτος. Κατάφερε μαζί με τους μπλε superstars να πιάσουν το κόκκινο roster στον ύπνο και να τους διαλύσουν καθώς ο Kurt Angle δεν είχε καμία ιδέα για το τι θα γινόταν αλλά οι ίδιοι θα είναι έτοιμοι σε παρόμοια περίπτωση. Ο Sami Zayn τον διέκοψε και του ανέφερε σύντομα τους λόγους για τους οποίους τον άφησε να διαλυθεί στο Hell in a Cell σώζοντας τον Kevin Owens. Συνέχισε λέγοντας ότι θα μπορούσε σε δευτερόλεπτα να διαλύσει τον Comissionner του SD Live εδώ και τώρα ώστε να καταλήξει χειρότερα από ότι στο HIAC. Έπειτα δήλωσε ότι ο ίδιος και ο Owens θέλουν να συμμετάσχουν στην μπλε ομάδα για το Survivor Series. Ο Shane τόνισε ότι αυτό δεν θα έρθει τόσο εύκολα καθώς θα πρέπει να νικήσει τον Randy Orton απόψε για να μπει στην ομάδα.


The New Day vs Chad Gable & Shelton Benjamin

Την New Day εκπροσώπησαν οι Xavier Woods και Kofi Kingston με τους πρωταθλητές Usos να βρίσκονται στο τραπέζι των σχολιαστών για να δουν τους επικείμενους αντιπάλους τους. Ο Gable και ο Shelton κατάφεραν με όμορφες κινήσεις να πάρουν τον έλεγχο αλλά έπειτα από ένα dropkick οι New Day συνεργάστηκαν άψογα για να κλειδώσουν για τα καλά τον Benjamin. Η κυριαρχία των New Day συνεχίστηκε με τον Woods να διαλύει το πίσω μέρος του κεφαλιού του Gable. Στο τέλος όμως ο Shelton κλώτσησε ύπουλα τον Xavier χωρίς να τον δει ο διαιτητής με αποτέλεσμα ο Chad να πάρει την νίκη για την ομάδα του.


Στα παρασκήνια οι female superstars μαλώνουν για το ποια θα είναι η αρχηγός της ομάδας τους στο Survivor Series. Ο Daniel Bryan βρέθηκε εκεί για να ανακοινώσει ένα Fatal 5-Way για την συνέχεια όπου η νικήτρια θα γινόταν αρχηγός, ανάμεσα στις Charlotte, Becky Lynch, Naomi, Tamina και Carmella.
Στην συνέχεια είδαμε ένα ακόμη επεισόδιο του Fashion Files όπου οι Breezango ανέκριναν τον James Ellssworth ως σκύλο. Άνοιξαν την βαλίτσα της Carmella η οποία ίσως να ήταν η κλεμμένη αλλά βρήκαν ένα βρώμικο εσώρουχο του James. Οι Ascension προσπάθησαν να τους πείσουν πως ο Luke Harper & ο Eric Rowan ευθύνονται για όλα με τίποτα να μην έχει τελειώσει.

Sin Cara vs Baron Corbin

Ο Corbin μπήκε δυνατά στον αγώνα για να κλείσει τον Sin Cara στην γωνία όπου με αρκετά big knees κατάφερε να πάρει το πάνω χέρι. Ο Cara αντέδρασε και εφάρμοσε στον Lone Wolf ένα όμορφο springboard elbow αλλά και ένα suicide dive αφού τον έστειλε στο ringside. Ο Baron επέστρεψε και κλείδωσε τον luchador στην γωνία και συνέχισε να τον χτυπάει. Ο διαιτητής τον προειδοποίησε και έληξε τον αγώνα με DQ υπέρ του Sin Cara. Ο Lone Wolf μετά τον αγώνα συνέχισε το έργο του και διέλυσε τον Cara με ένα End of Days στο ringside.


Στα παρασκήνια ο Daniel Bryan παραπονιέται στον Shane McMahon για το γεγονός ότι έδρασε ενάντια στο Raw χωρίς καν να τον ενημερώσει. Ο Money τόνισε ότι κάποιες φορές ο Comissioner του show πρέπει να παίρνει αποκλειστικές αποφάσεις με ένα περίεργο κλίμα να επικρατεί ανάμεσα στους δύο.

AJ Styles vs Sunil Singh 

Πριν τον αγώνα ο Jinder Mahal έκανε ένα promo όπου μίλησε άσχημα για τον Paul Heyman καθώς τον χαρακτήρισε πωλητή αυτοκινήτων. Επίσης τόνισε ότι είναι ο χειρότερος εφιάλτης του Beast Incarnate και θα τους αποδείξει όλους λάθος στο Survivor Series.
Στον αγώνα ο Jinder Mahal στάλθηκε στα παρασκήνια από τον διαιτητής καθώς δεν έβγαινε από το ρινγκ για να αρχίσει ο αγώνας. Ο αδερφός του Sunil στάθηκε στο πλευρό αλλά αυτό δεν βοήθησε καθώς ο Styles κατάφερε να κοντρολάρει και τους δύο και να πάρει μία εύκολη νίκη με το Calf Crusher.


Στα παρασκήνια πάλι ο Kevin Owens ανακοινώνει στον φίλο του Sami Zayn ότι και ο ίδιος θα αντιμετωπίσει τον Shinsuke Nakamura την επόμενη εβδομάδα για μία θέση στην μπλε ομάδα. Ο Zayn δηλώνει ότι θα νικήσει σήμερα και την επόμενη εβδομάδα και ο Prizerfighter ώστε να κυριαρχήσουν μαζί σε αυτή την νέα ομάδα.

Fatal 5-Way match: Becky Lynch vs Naomi vs Carmella vs Charlotte Flair vs Tamina

Πριν τον αγώνα η πρωταθλήτρια Natalya εμφανίστηκε και αποχώρησε για να ρίξει μία ματιά με την Tamina να κυριαρχεί αρχικά έπειτα από ένα double suplex στις Naomi και Becky και αφού έστειλε την Charlotte στο ringside. Η Tamina εκτέλεσε και την Carmella με Samoan Drop αλλά τα βρήκε σκούρα έπειτα απέναντι στην Charlotte και στην Lass Kicker. Η μάχη μεταφέρθηκε στο ringside όπου πάλι η Tamina διέλυσε την Queen με ένα εμφατικό superkick. Η Naomi και η Lynch αντάλλαξαν αρκετά pin attempts και η Carmella βρέθηκε μόνη με την Lass Kicker. Η Becky πήρε την νίκη με ένα Dissarm Her στην miss MITB και έγινε η αρχηγός της μπλε γυναικείας ομάδας.Στα παρασκήνια ο Dolph Ziggler βρίσκεται με την Renne Young μέχρι που ο Bobby Roode τους διακόπτει για να προκαλέσει τον Show Off σε έναν τελευταίο αγώνα. Ο Glorious τόνισε ότι ο αγώνας αυτός θα αναδείξει τον καλύτερο από τους δύο. Ο Dolph φάνηκε να το σκέφτεται και ο Roode του πρόσφερε αγώνα την επόμενη εβδομάδα σε 2 of 3 Falls match. Ο Ziggler τελικά δέχτηκε και ο αγώνας ορίστηκε.

Randy Orton vs Sami Zayn

Ο νικητής του αγώνα τελικά θα ήταν και ο αρχηγός της μπλε ομάδας για το Survivor Series με τον Sami Zayn να προσπαθεί να εκνευρίσει τον Randy Orton από την αρχή. Ο Viper πήρε τον έλεγχο αρχικά αλλά όταν η μάχη μεταφέρθηκε στο ringside ο Zayn εφάρμοσε ένα moonsault ώστε να αντιδράσει. Ο Sami κράτησε για λίγο τον Orton καθώς εκείνος σηκώθηκε και του επιτέθηκε με clothesline και powerslam. Μάλιστα τον χτύπησε έξυπνα και όταν προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει το announce table ως όπλο. Ο Randy δεν κατάφερε να πάρει την νίκη ούτε με crossbody αλλά ούτε με ένα θηριώδες superplex καθώς ο αντίπαλος του έκανε kick out και στα δύο. Οι δυο τους βρέθηκαν πάλι στο ringside όπου ο Sami εφάρμοσε την leaping DDT μέσα από τα σκοινιά.
Ο Sami έχασε την ευκαιρία για Helluva Kick και ο Orton βρήκε τα ψυχικά αποθέματα ώστε να εκτελέσει τον αντίπαλο του με draping DDT. Πήγε να κάνει και το ίδιο στον Kevin Owens που εμφανίστηκε για να βοηθήσει τον φίλο του με τον Zayn να του κάνει ένα γρήγορο roll up το οποίο έγινε kick out. Ο Viper ήρε εκδίκηση για την προηγούμενη εβδομάδα καθώς χτύπησε τον Sami με low blow ενώ δεν έβλεπε ο διαιτητής και πήρε μία σπουδαία νίκη με ένα μεγαλειώδες RKO.

Αποτελέσματα SmackDown Live 24/10/2017:

  • Οι Chad Gable & Shelton Benjamin νίκησαν τους Kofi Kingston & Xavier Woods.
  • Ο Sin Cara νίκησε τον Baron Corbin με DQ υπέρ του.
  • Η Becky Lynch επιβλήθηκε στις Carmella, Charlotte Flair, Tamina και Naomi για να γίνει η αρχηγός της μπλε γυναικείας ομάδας,
  • Ο Randy Orton επικράτησε ενάντια στον Sami Zayn για να γίνει ο αρχηγός της αντρικής μπλε ομάδας.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη