SmackDown Live 10/10/2017: Αδέρφια ξανά!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου με ένα σπουδαίο reunite να λαμβάνει χώρα το οποίο ήταν ανάμεσα στους Sami Zayn και Kevin Ownes. Ο Baron Corbin υπερασπίστηκε επιτυχώς τον πρώτο τίτλο που έχει κατακτήσει ποτέ στο main event και ταυτόχρονα είδαμε μία όμορφη ανταγωνιστικότητα στην tag team division που έκρινε πολλά για την συνέχεια. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τους Usos να καλούν στο ρινγκ του New Day για να συζητήσουν μαζί τους για ότι έγινε στο Hell in a Cell. Οι νέοι πρωταθλητές τόνισαν ότι την Κυριακή είχαν ένα σπουδαίο αγώνα και οι ίδιοι με τους New Day είναι οι καλύτερες tag teams της μπλε division. Μίλησαν για καλά λόγια για τους New Day με τους δεύτερους να αναρωτιούνται εάν ζητάνε ανακωχή. Τότε οι Usos είπαν πως όλα γίνονται για τον σεβασμό με τις ομάδες να ανταλλάσσουν χειραψίες.
Ο Mojo Rawley τους διέκοψε μαζί με τον Zack Ryder για να ζητήσει μία ευκαιρία για τους τίτλους, ο Gable & Benjamin όμως δεν άργησαν να εμφανιστούν για να τους τονίσουν ότι πρέπει να κάνουν πίσω έπειτα από την ήττα τους την Κυριακή. Οι Breezango και οι Ascension εμφανίστηκαν με τους πρωταθλητές να μην μιλάνε με όμορφα λόγια για καμία από τις ομάδες. Ο Daniel Bryan εισήλθε στην σκηνή για να προτρέψει τους Usos και την New Day να αποχωρήσουν από το ρινγκ με το κοινό να φέρνει αντιρρήσεις. Έπειτα ο GM του μπλε σόου ανακοίνωσε πως οι τέσσερις ομάδες που θέλουν την ευκαιρία τους θα διαγωνιστούν σε ένα Fatal 4 Way Tag Team match με τους νικητές να γίνονται No.1 Contenders για τα SmackDown Tag Team Championships.


Fatal 4-Way Tag Team match: The Hype Bros vs Chad Gable & Shelton Benjamin vs Breezango vs Th Ascension

Ο αγώνας ξεκίνησε επιτόπου με τον Konnor να κυριαρχεί αρχικά ενάντια του Mojo Rawley μέχρι που ο Zack Ryder πήρε το tag για να αλλάξει την κατάσταση. Έπειτα ήρθε η σειρά του Chad Gable να μονομαχήσει με τον Viktor όπου ταυτόχρονα έκανε αρκετά tags in με τον Shelton Benjamin ώστε να έχουν τον έλεγχο. Ο Viktor όμως αντέδρασε και παγίδεψε τον Gable στην γωνία και μαζί με τον Konnor τον διέλυσαν έξυπνα με double team. Έπειτα ένα μεγάλο brawl ξέσπασε ανάμεσα στις ομάδες με τους Mojo και Breeze να μένουν τελικά στο ρινγκ και να μάχονται. Στην συνέχεια ήρθε η ώρα τον Gable & Benjamin με τον δεύτερο να φιλοδωρεί την Ascension με spinebusters και  καθάρισαν ολοκληρωτικά το ρινγκ. Ο Gable εφάρμοσε το moonsault ώστε έπειτα με το χαρακτηριστικό τους powerbomb ο Shelton να πάρει την νίκη με τους Usos να τους προκαλούν αρκετά από το ringside.Στα παρασκήνια η Natalya περηφανεύεται μαζί με τον τίτλος της αφού τον υπερασπίστηκε επιτυχώς στο Hell in a Cell. Οι Tamina και Carmella εμφανίζονται στο πλάνο και προκαλούν την Natalya η οποία τις υποστήριξε σε σχέση με την Charlotte. Η Queen την προσέγγισε με την πρωταθλήτρια να την ρωτάει αν έσπασε ξανά την καρδιά του πατέρα της. Η Charlotte όρμησε πάνω της με την Becky Lynch και Naomi να ορμάνε ταυτόχρονα στις Carmella και Tamina ώστε οι υπεύθυνοι τελικά να τις χωρίσουν.

Becky Lynch vs Carmella

Η Becky Lynch κυριάρχησε στην αρχή του αγώνα ενάντια στην Carmella στην οποία εφάρμοσε και το Bexploder suplex ώστε να απομακρυνθεί στο ringside. Εκεί η Miss MITB αντέδρασε με μία μικρή βοήθεια του James Ellsworth για να πάρει η ίδια τον έλεγχο. Η Carmella είχε το πάνω χέρι καθώς μάλιστα σταμάτησε την Lass Kicker όμορφα στον αέρα. Η Lynch όμως από το πουθενά εφάρμοσε το Dissarm Her στην αντίπαλο της για να πάρει μία σημαντική νίκη.


Στην συνέχεια ο Kevin Owens βρέθηκε στο ρινγκ για να μιλήσει για ότι έγινε στο main event του Hell in a Cell. Ο KO τόνισε ότι έκανε ότι είπε, έστειλε τον Shane McMahon κατευθείαν στην κόλαση και μάλιστα σε αυτό τον βοήθησε ο φύλακας άγγελος του, ο Sami Zayn. Ο Prizerfighter λοιπόν όρισε το μπλε σόου ως το The Kevin Owen's Show και μας παρουσίασε τον Zayn. Εκείνος εισήλθε στο ρινγκ με τον Owens να τον διακόπτει και να επισημαίνει ότι τίποτα δεν ήταν σχεδιασμένο και πως ο Sami έδρασε μόνος του ώστε να ευχαριστήσει τον φίλο του. Εκείνος πήρε τον λόγο και άρχισε με το πρόσφατο powerbomb που του έριξε ο Kevin στο apron. Όλο αυτό του άνοιξε τα μάτια καθώς εκείνος μια ζωή προσπαθούσε να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους ενώ ο Prizerfighter είχε κατακτήσει τρία διαφορετικά πρωταθλήματα. Συνέχισε λέγοντας πως ο Shane του υποσχέθηκε πως στο μπλε σόου θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες κάτι που δεν έγινε.
Πριν λίγες εβδομάδες προσέγγισε τον Shane για τον προειδοποιήσει για το πόσο επικίνδυνος είναι ο Owens και με τον πρώτο να μην δίνει καμία προσοχή στα λεγόμενα του. Έτσι κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο Shane ποτέ δεν φρόντισε για το καλό του. Όταν λοιπόν όλοι ήθελαν τον McMahon να νικήσει την Κυριακή και εκείνος τοποθέτησε τον φίλο του στο announce table καθώς ανέβαινε στο κελί. Τότε ο ίδιος συνειδητοποίησε ότι αυτός ήταν πάντα ο αδερφός του και ότι ο Shane θα μπορούσε να τελειώσει την καριέρα του η και χειρότερα προβλήματα να προκαλέσει. Έτσι έκανε ότι έκανε λέγοντας στο τέλος ευχαριστώ στον Kevin που του άνοιξε τα μάτια. Οι δύο φίλοι αγκαλιάστηκαν μαζί στο ρινγκ αρκετές φορές για να τελειώσει το promo.


Randy Orton & Shinsuke Nakamura vs Rusev & Aiden English

Ο Randy Orton μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να κυριαρχήσει ενάντια και στους δύο αντίπαλους και μάλιστα έστειλε από νωρίς τον Rusev πάνω στα announce tables. Ωστόσο, ο English με ύπουλους τρόπους αντέδρασε και πήρε τον έλεγχο για την ομάδα του. Ο Viper ανέτρεψε την κατάσταση με ένα powerslam ώστε ο Nakamura να μπει στο αγώνα και με κινήσεις όπως running knee να διαλύσει τον Aiden English. Ο Ιάπωνας ήταν έτοιμος για τον Kinshasa αλλά ο Bulgarian Brute μπήκε στην μέση. Ο Orton τον έβγαλε από εκεί με ένα RKO ώστε ο King os Strong Style να πάρει την νίκη για την ομάδα του με το kinshasa.Ένα promo εμφανίζεται στην μεγάλη οθόνη όπου απεικονίζει τους Eric Rowan και Luke Harper να επιστρέφουν ανανεωμένοι σύντομα με new attires και με κάτι σφυριά στις πλάτες τους.

Ο Bobby Roode βρίσκεται στο ρινγκ για να προκαλέσει τον Dolph Ziggler να εμφανιστεί ώστε να μονομαχήσουν. Ο Show Off εμφανίστηκε και μίλησε για το πως είναι ο καλύτερος in ring perfomer της εταιρείας και ότι ο Glorious έκλεψε στον μεταξύ τους αγώνα. Μας έδειξε λοιπόν ένα ντοκουμέντο στην μεγάλη οθόνη όπου ο Roode τον κρατούσε από τα ρούχα του στο τελικό pin κάτι που δεν επιτρέπεται. Τόνισε έπειτα πως θέλει το rematch του. Ο Glorious προσκαλεί τον Dolph να παλέψουν εδώ και τώρα με τον δεύτερο να οδεύει προς τα εκεί. Όμως τελικά έκανε πίσω και είπε πως ποτέ δεν παίρνεις στην ζωή ότι θέλεις, καταλήγοντας στο ότι ο αγώνας θα γίνει όποτε θέλει ο ίδιος.


United States Championship match: Baron Corbin (c) vs AJ Styles

Ο AJ Styles είχε κυριαρχήσει απόλυτα από την αρχή με ένα enziguri και ένα dropkick στέλνοντας τον Corbin στο ringside με την ίδια κατάσταση να παραμένει αρκετή ώρα. Ο Lone Wolf επέστρεψε ώστε να αντιδράσει με ένα big lariat και να στείλει τον Phenomenal One πάνω στα steel steps. Ο Styles έκλεισε τελικά τον πρωταθλητή στην γωνία και τον οδήγησε και με ένα εμφατικό dropkick και πίσω από τα announce tables. Μάλιστα στην συνέχεια εφάρμοσε και το Phenomenal Forearm και με ένα backbreaker πήγε να πάρει την νίκη αλλά ο αντίπαλος του έκανε kick out στο 2. Ο πρωταθλητής εφάρμοσε το Deep Six αλλά πήγε να τα βρει σκούρα στο Calf Crusher το οποίο απέφυγε έξυπνα. Η μάχη μεταφέρθηκε ξανά στο ringside όπου ο Baron κατάφερε και γύρισε τον αγώνα αφού διέλυσε τον AJ σε αυτό. Όταν επέστρεψαν στο ρινγκ ο Lone Wolf αποτελείωσε τον αντίπαλο του με End of Days για να πάρει την νίκη και να διατηρήσει τον τίτλο του. Μετά τον αγώνα, ο Corbin προκάλεσε αρκετά το wwe universe καθώς του είπε πως μπορούν να κλάψουν ελεύθερα αλλά ο τίτλος αυτός δεν θα πάει πουθενά.

Αποτελέσματα SmackDown Live 10/10/2017:

  • Οι Chad Gable & Shelton Benjamin νίκησαν τους Breezango, Ascension και Hype Bros σε ένα Fatal 4-Way Tag Team match ώστε να γίνουν οι No.1 Contenders για τα SmackDown Tag Team Championships.
  • Η Becky Lynch νίκησε την Carmella.
  • Οι Shinsuke Nakamura & Randy Orton επιβλήθηκαν στους Aiden English & Rusev.
  • Ο Baron Corbin επικράτησε ενάντια στον AJ Styles και διατήρησε το United States Championship υπό την κατοχή του.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη