SmackDown Live 03/10/2017: Έτοιμος για την κόλαση του κελιού ο Owens


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου με τον Kevin Owens να κυριαρχεί για ακόμη μία φορά ενάντια στον Shane McMahon και να δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ. Ο Mahal πήρε το απαραίτητο momentum ενόψει του HIAC όπως και ο Randy Orton αφού διέλυσε τον Aiden English. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με όλους τους superstars να βρίσκονται στην σκηνή για μία ενός λεπτού σιγή για τα θύματα από την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στο Las Vegas.


Έπειτα ο Shinsuke Nakamura μπήκε στο ρινγκ για να παραδώσει συνέντευξη στην Renee Young στην οποία μίλησε για την κόντρα του με τον Jinder Mahal. Ο King of Strong Style πρόλαβε μόνο να πει ότι τα λόγια δεν τον τραυματίζουν καθώς οι Singh Brothers εμφανίστηκαν για να παρουσιάσουν τον Jinder Mahal. Το έκαναν αλλά ο WWE Champion επιτέθηκε από πίσω στον Nakamura και με την βοήθεια των Singh Brothers κατάφερε να κυριαρχήσει απέναντι του και με ένα εμφατικό Khallas να πάρει το απαραίτητο momentum ενόψει HIAC.


Charlotte Flair & Becky Lynch vs Carmella & Natalya

Οι face female superstars μπήκαν δυνατά στον αγώνα και πήραν τον έλεγχο με ένα εντυπωσιακό double baseball slide που έστειλε τις αντιπάλους τους στο ringside. Η Natalya την συνέχεια κατάφερε να αποφύγει το βασανιστικό Figure Four και ταυτόχρονα απέσπασε την προσοχή του διαιτητή ώστε η Carmella να διαλύσει την Lass Kicker με το πολύτιμο βαλιτσάκι της. Η SmackDown Women's Champion το εκμεταλλεύτηκε όλο αυτό και με Sharpshooter πήρε την νίκη για την ομάδα της.


Bobby Roode vs Mike Kanellis

Ο Mike Kanellis προσπάθησε να μπει δυνατά αλλά δέχτηκε γρήγορα ένα Spinebuster και ένα Glorious DDT ώστε ο Bobby Roode να πάρει την νίκη.
Μετά τον αγώνα, ο Dolph Ziggler εμφανίστηκε και μίλησε για το τι είσοδο θα πρέπει να κάνει στο Hell in a Cell την Κυριακή. Ο Show Off βγήκε λοιπόν με ένα τύμπανο και με διάφορα παιχνίδια έκανε μία είσοδο στο ρινγκ. Στην συνέχεια μίλησε για το πως ο Bobby Roode είναι ένας superstar που ασχολείται μόνο με την εντυπωσιακή είσοδο του κάτι που θα φανεί στο HIAC καθώς θα τον νικήσει στο ρινγκ. Ο Glorious σταμάτησε τον Ziggler πριν φύγει και τόνισε ότι ο ίδιος είναι "GLORIOUS" ώστε πέσει η μουσική του και να κλείσει το promo.Οι Usos βγήκαν στο ρινγκ για να μιλήσουν για το πως θα κανονίσουν και θα νικήσουν τους New Day την Κυριακή ώστε να γίνουν ξανά SmackDown Tag Team Champions. Οι πρωταθλητές τους διέκοψαν και τόνισαν ότι από τότε που ήρθαν στο μπλε σόου έχουν κυριαρχήσει στην tag team division. Έπειτα με την σειρά τους μίλησαν για το πως θα νικήσουν και θα διατηρήσουν τους τίτλους τους την Κυριακή.


Tye Dillinger vs Baron Corbin

O Corbin μπήκε δυνατά στον αγώνα και έστειλε τον Tye γρήγορα στο ringside, όμως ο Perfect Ten επέστρεψε για να πάρει τον έλεγχο και να φιλοδωρήσει τον Lone Wolf με ένα δυνατό superkick. Ο Baron όμως αντέδρασε και αφού έστειλε τον αντίπαλο του στα steel steps τον διέλυσε και με ένα χτύπημα στους κοιλιακούς. Οι δυο τους επέστρεψαν στο ρινγκ και από το πουθενά ο Dillinger έκανε το γρήγορο roll up για να πάρει την νίκη.
Μετά τον αγώνα στην μεγάλη οθόνη εμφανίστηκε ο AJ Styles ο οποίος παρακολουθούσε τον αγώνα από τα παρασκήνια. Ο Phenomenal One θύμισε για ακόμη μία φορά τις τελευταίες αποτυχίες του Baron Corbin στις οποίες όπως κατέληξε θα προστεθεί και η ήττα του στο επικείμενο HIAC.Είχαμε στο ρινγκ επίσης ολόκληρη την μπλε Women's Division σχεδόν στο ρινγκ μαζί με την Dana Warrior ώστε να τιμήσουν πάλι όπως στο Raw, κάποιες γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο στο στήθος. Η σύζυγος του Ultimate Warrior μίλησε για το πως κάθε γυναίκα που πάσχει έχει το πνεύμα αυτό μέσα της και έπειτα πάλι έκαναν όλες μαζί τις γνωστές κινήσεις του Warrior στα σκοινιά.


Randy Orton vs Aiden English

Πριν τον αγώνα, ο Aiden English είχε μία συζήτηση στο ρινγκ με τον Rusev για το πόσο ωραία ήταν η τελευταία γιορτή αλλά ο Randy Orton την διέλυσε για τα καλά. Ο αγώνας άρχισε με τον Rusev να κάνει αμέσως το πρώτο distraction ώστε ο Aiden να πάρει τον έλεγχο και σε ένα σημείο να εκτοξεύσει τον εαυτό του πάνω στον αντίπαλο του. Ωστόσο από το πουθενά ο Viper πήρε την νίκη τόσο απλά με ένα RKO.
Μετά τον αγώνα, ο Orton πανηγύριζε με τον Bulgarian Brute να δείχνει προβληματισμένος από το ringside. Ο Rusev πήγε να επιτεθεί ύπουλα στον Randy αλλά εκείνος τον πρόλαβε και τον προσκάλεσε ο ίδιος να εισέλθει στο ρινγκ χωρίς όμως να λαμβάνει θετική απάντηση.Στο main event της βραδιάς, ο Shane McMahon εμφανίστηκε για να ζητήσει να συναντηθεί face to face με τον Kevin Owens πριν τον αγώνα τους στο HIAC. Ο Shane τόνισε ότι ο KO δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας δειλός και τον προκάλεσε ώστε ο αγώνας τους να είναι και Falls Counts Anywhere με τον Owens να εμφανίζεται ανάμεσα στους θεατές. Ο γιος του Vince McMahon του πρότεινε να κατεβεί κάτω με τον Prizerfighter να αρνείται και να ανεβαίνει πάλι τα σκαλιά. Ο Shane σάστισε και ακολούθησε τον εχθρό ο οποίος του επιτέθηκε ύπουλα στο λόμπι του σταδίου. Ο Kevin τον διέλυσε πάνω σε τοίχους και κάδους αλλά τον πέρασε κιόλας μέσα από τον πάγκο του WWE Shop στο στάδιο με Pop-Up Powerbomb.
Ο Kevin Owens λοιπόν γύρισε στο ρινγκ για να πάρει τον λόγο και να αποδεχτεί την πρόκληση του αντιπάλου ώστε ο αγώνας να είναι και Falls Count Anywhere για να μπορεί να τον νικήσει όπου θέλει. Έπειτα συνέχισε μιλώντας για το πως θα νικήσει τον Shane αφού τον περάσει από άπειρα Pop-Up powerbombs. Ο McMahon όμως κατέβηκε τα σκαλιά και επέστρεψε στο ρινγκ με τον KO να τον συναντάει πίσω από το barricade. Εκεί ο Shane κυριάρχησε με φοβερά ψυχικά αποθέματα απέναντι στον εχθρό του για λίγο βέβαια. Ο Owens όμως με ένα Superkick ξάπλωσε τον Shane ώστε οι υπεύθυνοι να προσπαθήσουν να τον απωθήσουν. Ο Prizerfighter όμως δεν τελείωσε εκεί αλλά αποτελείωσε τον Shane με ένα ακόμη δυνατό Pop-Up Powerbomb.Αποτελέσματα SmackDown Live 03/10/2017:

  • Οι Natalya & Carmella νίκησαν τις Charlotte Flair & Becky Lynch.
  • Ο Bobby Roode νίκησε τον Mike Kanellis.
  • Ο Tye Dillinger επικράτησε ενάντια του Baron Corbin.
  • Ο Randy Orton νίκησε τον Aiden English.Για το Ringside House,
Χρήστος ΑγγελάτοςΝεότερη Παλαιότερη