RAW 30/10/2017: Αναγεννήθηκε από τα σκουπίδια!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με άρωμα Halloween καθώς είδαμε έναν όμορφο θεματικό αγώνα. Ο Braun Strowman επέστρεψε για να εκδικηθεί για ότι του συνέβη στο TLC και ο Miz κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του όπως έκανε και η Alexa Bliss με τον δικό της. Ο Samoa Joe έφερε ξανά την καταστροφή με την επιστροφή όπως και ο Kane που διέλυσε την Shield. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Kurt Angle να βρίσκεται στο ρινγκ και όλο το κόκκινο roster σχεδόν στην σκηνή ώστε να απολογηθεί για ότι συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Ο GM του κόκκινου σόου είπε πως εμπιστεύτηκε τον Shane αλλά αυτό το πλήρωσε με την Stephanie McMahon να τον διακόπτει. Η κόρη του Vince McMahon ανέφερε με λίγα λόγια πως ο Olympic Gold Medalist έκανε σπουδαία δουλειά και μάλιστα μπήκε στην Shield για να κυριαρχήσει στο TLC δείχνοντας θάρρος. Ωστόσο όλα αυτά τελείωσαν όταν ο Shane από το πουθενά μπήκε και διέλυσε το Raw χωρίς ο Angle να μπορεί να κάνει τίποτα. Η Comissioner του Raw λοιπόν ανακοίνωσε πως ο GM θα ηγηθεί της κόκκινης ομάδας στο Survivor Series και ότι αν δεν τα καταφέρει θα απολυθεί.Στα παρασκήνια ο Miz κατηγορεί τον Kurt Angle για ότι έγινε με τον δεύτερο να του ανακοινώνει πως απόψε θα πρέπει να υπερασπιστεί τον τίτλο του ενάντια στον Matt Hardy.

Nia Jax vs Bayley

Η Alicia Fox δήλωσε πως η Nia Jax θα την αντικαταστήσει κάνοντας την επιστροφή της. Η Nia μπήκε δυνατά στον αγώνα αλλά η Bayley αντέδρασε και την πέρασε μέσα από το guillotine submission. Η Jax όμως ξέφυγε και με ένα εμφατικό leg drop πήρε την νίκη ώστε η Fox να ανακοινώσει την ένταξη τη νικήτριας στην κόκκινη γυναικεία ομάδα ενόψει Survivor Series.


Samoa Joe vs Apollo Crews

Ο Samoa Joe έκανε την επιστροφή έπειτα από το Summerslam και δήλωσε πριν τον αγώνα ότι του έλειψε αυτό που έκανε χωρίς να νοιάζεται για τους fans. Στον αγώνα ο Crews είχε για αρκετή ώρα τον έλεγχο αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Samoa Joe. Εκείνος εφάρμοσε ένα Uranage και το Coquina Clutch για να πάρει την νίκη. Μετά τον αγώνα εφάρμοσε το βασανιστικό submission και στον Titus O'Neil ου βρισκόταν στο ringside στο πλευρό του Apollo.Intercontinental Championship match: Miz (c) vs Matt Hardy

Στην αρχή του αγώνα ο Matt Hardy πήρε τον έλεγχο και με ένα elbow drop έφτασε κοντά στην νίκη από νωρίς. Ο A-Lister όμως επέστρεψε και γύρισε τον τροχό υπέρ του με δύο δυνατά neckbreaker χωρίς να φτάνει όμως στην νίκη. Ο Bo Dallas χτύπησε ύπουλα τον Matt για να βοηθήσει τον Miz χωρίς να τον δει ο διαιτητής όμως ο Hardy αντέδρασε με clothesline και running bulldog στην γωνία. Εφάρμοσε ξανά ένα elbow drop με τον πρωταθλητή να κάνει ένα δύσκολο kick out στο 2. Ο Matt δεν σταμάτησε εκεί αλλά ούτε με Twist Of Fate ούτε με moonsault δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο καθώς ο Miz έκανε κάποια μεγαλειώδη kick out. Έπειτα ο A-Lister βρήκε τα ψυχικά από θέματα και με ένα Skull Crushing Finale έκανε το δύσκολο retain.Στα παρασκήνια ο Kurt Angle ανακοινώνει στην Alexa Bliss ότι θα υπερασπιστεί το Raw Women's Championship απόψε ενάντια στην Mickie James. Όπως τόνισε η Mickie πάλεψε την προηγούμενη εβδομάδα στο under siege ενώ η ίδια κρυβόταν οπότε και αξίζει αυτή την ευκαιρία.

Asuka vs Stacie Cullen (local competitor)

Η Asuka δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης από την αρχή με ένα spinning backfist και καθάρισε εύκολα τον αγώνα με το Asuka Lock χωρίς να δέχεται καμία απολύτως αντίσταση.


Στα παρασκήνια ο Kurt Angle νομίζει ότι το Raw δέχεται πάλι επίθεση από το SmackDown Live αλλά τελικά ο Daniel Bryan εμφανίστηκε στο γραφείο του. Ο GM του μπλε σόου τόνισε από την αρχή ότι δεν είχε καμία σχέση με την επίθεση της προηγούμενης εβδομάδας και δεν συμφωνεί με ότι έγινε. Ο Angle δεν τον πίστευε καθώς νόμιζε ότι όλο αυτό ήταν ένα κόλπο και τελικά υποσχέθηκε ότι θα κρατήσει τον Daniel ασφαλή εάν μεταφέρει στον Shane ότι στο Survivor Series θα φέρει τα μετάλλια του και θα διαλύσει το μπλε roster. Ωστόσο ο GM του Raw αποχώρησε και τα φώτα έσβησαν. Ο Kane εμφανίστηκε και εκτέλεσε τον παλιό του tag team partner με ένα εμφατικό chokeslam.

Finn Balor vs Cesaro

Ο Balor έκλεισε τον Cesaro στις γωνίες αρχικά αλλά εκείνος με ένα backbreaker και πολλά uppercuts αντέδρασε. Ο Demon King επέστρεψε δυνατά και έστειλε τον Swiss Superman στο barricade με dropkick. Πήρε τον έλεγχο λοιπόν κάτι το οποίο δεν κράτησε πολύ καθώς ο Sheamus αποτράβηξε τον Finn στο ringside χωρίς να τον δει ο διαιτητής. Ο Cesaro εφάρμοσε το Sharpshooter και το Crossface με τον Finn να ξεφεύγει και να εκτελεί την The Bar με suicide dive βγάζοντας τον Celtic Warrior εκτός. Έπειτα επιτέθηκε από το τρίτο σκοινί με stomp στον αυχένα του αντιπάλου του ώστε να πάρει την νίκη. Μετά τον αγώνα πήγε να αποχωρήσει αλλά στην σκηνή συνάντησε τον Kane και πήγε για την εκδίκηση. Ωστόσο δεν είχε αρκετές δυνάμεις και ο Kane τον διέλυσε με ένα Tombstone Piledriver.
Kane vs Seth Rollins

Ο Kane πήγε να ρίξει τον Seth Rollins από την αρχή πάνω στα steel steps αλλά εκείνος τον απέφυγε και πήγε για το dive το οποίο σταμάτησε ο Kane με ένα δυνατό δεξί χτύπημα στο πρόσωπο. Ο Kane εφάρμοσε clothesline και με ένα sideslam έφτασε κοντά στην νίκη. Οι Cesaro & Sheamus έβλεπαν από το ringside και δέχτηκαν ένα suicide dive από τον Architect όπως δέχτηκε και ο Demon Kane μαζί με ένα blockbuster πιο πριν. Ο Kane βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε την νίκη τελικά με ένα chokeslam αφού ο Rollins πήγε να βοηθήσει τον Deam Ambrose ενάντια στην The Bar. Μετά τον αγώνα, ο Lunatic Fringe εφάρμοσε Dirty Deeds στον Kane ο οποίος σηκώθηκα άμεσα. Με την βοήθεια των Cesaro & Sheamus διέλυσε τα δύο μέλη της Shield με Tombstones Piledrivers.
Στα παρασκήνια ο Miz βρίσκει στα αποδυτήρια μία σακούλα σκουπιδιών ως δώρο προς τον ίδιο. Ο A-Lister φοβήθηκε μήπως ο Braun Strowman επέστρεψε και απευθύνθηκε στον Kane ο οποίος τόνισε πως εάν ο Braun θέλει εκδίκηση ξέρει που να τον βρει.

Trick or Street Fight: Heath Slater & Rhyno vs Luke Gallows & Karl Anderson

Οι Gallows & Anderson εμφανίστηκαν ντυμένοι όπως στο Southpaw Regional Wrestling και ο Heatl Slater ως Άγιος Βασίλης και ο Rhyno ως η γυναίκα του. Η Club κυριάρχησε αρχικά και έβαλε το κεφάλι του Slater στον κουβά με τα μήλα και το νερό. Ο Rhyno ήταν εκεί και τοποθέτησε κολοκύθες στα κεφάλια των αντιπάλων τους και εκείνοι συγκρούστηκαν ώστε να καταλήξουν κάτω. Εκείνοι όπως αντέδρασαν πετώντας κολοκύθες πάνω στον Heath αλλά ο Rhyno καθάρισε πάλι με μία τάρτα στο κεφάλι του Gallows. Ο Slater εφάρμοσε αρκετά shots με ειδικά στολισμένα kendo sticks όπως έκανε έπειτα και ο Gallows με τον ίδιο. Η Club έβαλε επίτηδες κολοκύθες καθώς ο Anderson πήγε να περάσει τον Rhyno από το τραπέζι και ήταν σίγουροι για την νίκη. Ο Rhyno πέρασε όμως από εκεί τον Karl για να πάρει την νίκη για την ομάδα του και τον Gallows να καταλαβαίνει έπειτα τι είχε συμβεί ενώ πανηγύριζε.


Έπειτα ο Elias Samson εμφανίστηκε για ένα από τα συνηθισμένα του promo με τον Jason Jordan να τον διακόπτει και να τον φιλοδωρεί με ένα εμφατικό suplex. Έπειτα διέλυσε την κιθάρα του Drifter στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την συνέχεια.
Στα παρασκήνια οι Miz, Bo Dallas και Curtis Axel πήγαν να φύγουν από την arena μέσα στον φόβο επιστροφής του Braun Strowman. Ο Kurt Angle τους πρόλαβε και τους διέταξε να μείνουν μέχρι το τέλος του show.

Kalisto vs Drew Gulak

Ο Drew Gulak όρμηξε με μανία στον Kalisto αλλά εκείνος κατάφερε να τον χειριστεί σχετικά εύκολα αντιδρώντας με πολλαπλά kicks. Έπειτα πήρε και την εύκολη νίκη με το χαρακτηριστικό του Salida Del Sol. Μόλις τελείωσε ο αγώνας ο Enzo Amore επιτέθηκε στον ανυποψίαστο Kalisto και τον διέλυσε νιώθοντας αρκετά ευχαριστημένος.


Raw Women's Championship match: Alexa Bliss (c) vs Mickie James

Η Bliss κλείδωσε την Mickie James αλλά εκείνη αντέδρασε και πήρε τον απόλυτο έλεγχο για αρκετή ώρα εκτελώντας την πρωταθλήτρια και με hurricanna από το τρίτο σκοινί. Η πρωταθλήτρια ξεκουράστηκε για λίγο στο ringside και επέστρεψε με ένα δυνατό clothesine. Ωστόσο η James ήταν εκεί πάντα ζωντανή και με ένα neckbreaker έφτασε αρκετά κοντά στην νίκη και στον τίτλο αλλά η Alexa έκανε το kick out. Η Mickie έριξε άσχημα την Bliss από το turnbuckle και εφάρμοσε το Thesz Press για ένα pin attempt στο 2. Η James δεν άφηνε την Little Miss Bliss να ξεφύγει στο ringside αλλά έπειτα από πολλαπλά pin attempts πάλι δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Η Alexa από το πουθενά εκτέλεσε την αντίπαλο της με ένα δεξί απλό χτύπημα και πήρε την νίκη τόσο εύκολα και ξαφνικά.


Μετά τον αγώνα οι Miz, Bo Dallas και Curtis Axel πήγαν να αποχωρήσουν γρήγορα με μία λιμουζίνα από το show. Ωστόσο αυτό δεν έγινε καθώς ένα όχημα μεταφοράς σκουπιδιών τους  εμπόδιζε. Αρκετά σκουπίδια έπεσαν ξαφνικά και ο Braun Strowman εμφανίστηκε φωνάζοντας μέσα στην μανία και κυνήγησε τους στόχους του μέχρι το ρινγκ. Πρόλαβε τον Dallas στην σκηνή και εκεί διέλυσε και τους τρεις αφού έριξε τον A-Lister πάνω και στα LED Lights. Ο Monster Among Men έστειλε και τους τρεις πετώντας στην ράμπα και έπειτα τους οδήγησε στο ρινγκ για αν τους διαλύσει. Ο Braun εκτέλεσε αρκετά running powerslams και δύο μάλιστα στον Axel. Έπειτα πήγαινε αν αποχωρήσει αλλά θυμήθηκε το announce table και πέρασε πάλι τον Curtis από εκεί με Running Powerslam. Στο τέλος στάθηκε φωνάζοντας και αποχώρησε ως θριαμβευτής.


Αποτελέσματα RAW 30/10/2017:

  • Η Nia Jax νίκησε την Bayley.
  • Ο Samoa Joe νίκησε τον Apollo Crews.
  • Ο Miz επικράτησε ενάντια στον Matt Hardy και διατήρησε το Intercontinental Championship.
  • Η Asuka νίκησε την Stacie Cullen.
  • Ο Finn Balor νίκησε τον Cesaro.
  • Ο Kane επικράτησαν ενάντια στον Seth Rollins.
  • Οι Rhyno & Heath Slater νίκησαν τους Luke Gallows & Karl Anderson σε Trick or Street Fight match.
  • Ο Kalisto νίκησε τον Drew Gulak.
  • Η Alexa Bliss επιβλήθηκε στην Mickie James και διατήρησε το Raw Women's Championship.


Για το Ringside House,
Χρήστος ΑγγελάτοςΝεότερη Παλαιότερη