RAW 23/10/2017: SD Rules στο κόκκινο σόου!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με την ατμόσφαιρα ενόψει Survivor Series να γίνεται πιο εκρηκτική καθώς το SmackDown Live επιβλήθηκε από το πουθενά σε όλους τους παράγοντες του κόκκινου σόου. Επίσης είδαμε τον Kane με μία τεράστια μανία να διαλύει τον Finn Balor όπως και τον Styles να πλαισιώνει την Shield ώστε να κυριαρχήσουν για ακόμη μία φορά. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Kurt Angle να βρίσκεται στο ρινγκ όπου μίλησε για ότι έγινε στο TLC αλλά προετοίμασε το κοινό και για το Survivor Series με κάποιες ανακοινώσεις. Πιο συγκεκριμένα ορίστηκε το Jinder Mahal vs Brock Lesnar (WWE Champion vs Universal Champion), το Alexa Bliss vs Natalya (Raw Women's Champion vs SmackDown Women's Champion), το Miz vs Baron Corbin (Intercontinental Champion vs United States Champion) και το Usos vs Dean Ambrose & Seth Rollins (SmackDown Tag Team Champions vs Raw Tag Team Champions). Ο Olympic Gold Medalist τόνισε ότι θα έχουμε και τα δύο παραδοσιακά elimination matches για άντρες και γυναίκες. Ο Miz τον διέκοψε μαζί με τον Cesaro και τον Sheamus για να του επιτεθεί αλλά οι Raw Tag Team Champions στάθηκαν στο πλευρό του GM του Raw. Εκείνος ανακοίνωσε πως ο AJ Styles θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Shield για να αντιμετωπίσει τους Miz & Cesaro & Sheamus.Miz & Cesaro & Sheamus vs AJ Styles & Dean Ambrose & Seth Rollins

Οι face superstars κυριάρχησαν αρχικά με τους τρεις τους να ορμάνε με την σειρά στον Cesaro με γρήγορα tags in. Ο Miz με τον Cesaro κατάφεραν με double team να ρίξουν στο καναβάτσο τον Styles αλλά οι Lunatic Fringe και Architect τους απώθησαν έξυπνα. Έτσι οι τρεις faces εκτέλεσαν μαζί ένα μεγάλο dive στους τρεις αντιπάλους τους στο ringside. Έπειτα η BAR όμως κλείδωσε τον Dean Ambrose μέχρι που εκείνος αντέδρασε με ένα όμορφο clothesline πάνω στον Sheamus. Ο Ambrose οδηγήθηκε στο ringside με τον Celtic Warrior και τον πέρασε πίσω από το barricade. Οι Cesaro και Phenomenal One βρέθηκαν στο ρινγκ με τον δεύτερο να παίρνει το hot tag ώστε να επιτεθεί όμορφα με flying clothesline. Οι Raw Tag Team Champions έβγαλαν εκτός τους A-Lister και Sheamus με suicide dives και ο Styles με Phenomenal Forearm στον Swiss Superman πήρε την νίκη για την ομάδα του.Μετά τον αγώνα οι νικητές αντίκρισαν τον Kane ο οποίος εμφανίστηκε για να τους διαλύσει ολοκληρωτικά. Όρμηξε πάνω τους και εκείνοι δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν ειδικά με την βοήθεια των Cesaro & Sheamus & Miz και έμειναν εκτός για τα καλά από τον Big Red Machine.
Ο Kane πήρε τον λόγο έπειτα και μίλησε για το ότι άκουσε όλες αυτές τις σπουδαίες ιστορίες του Braun Strowman για το πόσο δυνατός είναι. Ωστόσο αφού ήρθε ο ίδιος, ο Monster Among Men κατέληξε στα σκουπίδια. Συνέχισε λέγοντας ότι παραμένει το μοναδικό πραγματικό τέρας στο Raw με τον Finn Balor να τον διακόπτει και να τον προκαλεί σε αγώνα.

Kane vs Finn Balor

Ο Michael Cole ανέφερε πως ο Braun Strowman ίσως μείνει εβδομάδες και μήνα εκτός δράσης με τον Kane να παίρνει τον έλεγχο. Ο Finn αντέδρασε με kick από το apron αλλά συνάντησε ξανά το εμφατικό big boot του αντιπάλου του. Η κατάσταση δεν άλλαξε καθώς και στο ringside ο Demon Kane κυριάρχησε αφού έστειλε τον αντίπαλο του στο barricade και στο apron στοχεύοντας κυρίως χαμηλά στην πλάτη του Balor. Ο Demon King αντέδρασε και έστειλε τον άλλον δαίμονα στα steel steps και πήγε να επιχειρήσει το Coupe De Grace. Ο Kane ξύπνησε και διέλυσε τον Finn με τρία συνεχόμενα και δυνατά chokeslams ώστε να πάρει μία εμφατική νίκη.Στα παρασκήνια ο Kurt Angle συναντάει τον Shane McMahon και του λέει με άσχημο τρόπο αλλά σε φιλικό επίπεδο το πόσο τρελός ήταν που πήδηξε από το κελί. Ο Money του λέει να χαμηλώσουν τους τόνους και ότι στο Survivor Series η μπλε ομάδα του θα διαλύσει την κόκκινη. Ο GM του Raw είπε θα δούμε με μία ανταγωνιστικότητα να κυριαρχεί.

Asuka vs Emma

Η Asuka κυριάρχησε στο rematch των δυο τους και από νωρίς εφάρμοσε κινήσεις όπως το armbar και το Hip Attack για να ρίξει στο καναβάτσο την Emma. Εκείνη αντέδρασε με την βοήθεια του ringpost και αρκετά pin attempts. Το νέο μέλος του κόκκινου σόου όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με ένα German Suplex άλλαξε την κατάσταση. Τελικά η Asuka πήρε την δεύτερη της νίκη απέναντι στην Emma με το Asuka Lock.


Η Alexa Bliss βρέθηκε στο ρινγκ για να τονίσει ότι έπειτα από την νίκη της στο TLC ενάντια στην Mickie James η οποία είναι μελλοντική Hall of Famer, την τοποθέτησε για τα καλά στο παρελθόν εκεί που ανήκει. Έπειτα ανέφερε τον επικείμενο αγώνα της με την Natalya και τόνισε ότι αξίζει πολλά παραπάνω pops από όσα παίρνουν οι Styles και Balor απλά για να κοιτάνε ο ένα τον άλλον. Η Raw Women's Champion αναζητεί το "you deserve it" chant από το κοινό με εκείνο να μην ανταποκρίνεται. Η Mickie James την διέκοψε για αν της επιτεθεί με ένα εμφατικό DDT και να της πει ότι το αξίζει αυτό.


Jason Jordan vs Elias Samson

Πριν τον αγώνα ο Samson είχε ένα από τα συνηθισμένα promo του και τόνισε ότι ο Jason Jordan τον διέκοψε χωρίς να μπορεί να ολοκληρώσει τίποτα στο TLC. Ο Jordan τον διέκοψε ξανά ώστε ο αγώνας να αρχίσει και τον Drifter να πάρει τον έλεγχο. Ο Elias τον έριξε πάνω στο barricade αρκετές φορές όπως έκανε και ο Jason για να αντιδράσει. Όμως ο Elias χτύπησε μέσα στην μανία του τον αντίπαλο του με την κιθάρα του ώστε να χάσει τον αγώνα με DQ ενάντια του.


Έπειτα ήρθε η ώρα για τον Brock Lesnar ο οποίος επέστρεψε μετά από το No Mercy μαζί με τον Paul Heyman. Οι δυο τους είδαν την πρόκληση του Jinder Mahal και αφού γέλασαν ο Paul Heyman είπε δυο λόγια για τον WWE Champion. Τόνισε ότι με το ζόρι τα έβγαλε πέρα με τους Shinsuke Nakamura και Randy Orton όπως θα πρέπει να κάνει και με τον AJ Styles. Συνέχισε λέγοντας ότι είναι γενναίος όπως οι Goldberg, Samoa Joe και Braun Strowman οι οποίοι στάθηκαν στο ίδιο ρινγκ με τον Beast Incarnate. Επίσης ανέφερε ότι όταν ακούει την λέξη WWE Champion πολλοί superstars του έρχονται στο μυαλό εκτός τον Jinder Mahal. Το Raw είναι το νούμερο ένα σόου όπως είπε ο Paul και ο Maharaja θα πάει στην Suplex City. Θύμισε επίσης τι έγινε όταν ένας superstar του μπλε σόου τα έβαλε με τον Brock Lesnar (Randy Orton) καθώς έπρεπε να σταματήσουν τον αγώνα. Ο Heyman έκλεισε τον λόγο αφού αποδέχτηκε την πρόταση του Mahal και μίλησε θριαμβευτικά για το θηρίο.


Triple Threat match: Sasha Banks vs Bayley vs Alicia Fox

Ο Kurt Angle είχε ανακοινώσει νωρίτερα πως η νικήτρια του αγώνα θα ήταν και η αρχηγός την γυναικείας κόκκινης ομάδας ενόψει του Survivor Series. Η Alicia Fox κυριάρχησε ολοκληρωτικά ενάντια στις δύο αντιπάλους της και της φιλοδώρησε από νωρίς με Northen Lights suplex. Οι Bayley και Banks συμμάχησαν για να κόψουν την φόρα την Fox με την Bayley έπειτα να παίρνει το πάνω χέρι αφού πέταξε στο ringside και τις δύο αντιπάλους της. Η Bayley παραλίγο να πάρει την νίκη με Bayley to Belly suplex αλλά η Boss έσπασε το pin attempt στο 2. Έπειτα η Sasha εφάρμοσε το Banks Statement στην Alicia αλλά εκείνη το απέφυγε. Τελικά πέταξε την Boss πάνω στην Bayley άσχημα και με έξυπνο pin στην δεύτερη πήρε την νίκη για να γίνει αρχηγός.


Enzo Amore & Tony Nese & Drew Gulak & Noam Dar & Ariya Daivari vs Kalisto & Gran Metalik & Mustafa Ali & Rich Swann & Cedric Alexander

Πριν τον αγώνα οι πέντε heels superstar έκαναν ένα promo με power point παρουσίαση από τον Drew Gulak. Μίλησαν άσχημα για το κοινό του Green Bay και ο Enzo τους αποκάλεσε SAWFT. Οι faces εμφανίστηκαν και τους προκάλεσαν ώστε να κυριαρχήσουν με τους συμμάχους του Kalisto να εφαρμόζουν supekicks μαζί στον Drew Gulak. Οι Daivari και Swann εφάρμοσαν αρκετά crossbodies μεταξύ τους και ένα brawl ξεσπάσει στο ringside. Ο πρωταθλητής καταλήγει με τον Kalisto στο ρινγκ με τον πρώτο να τον αποσπά και να του ορμάει. Ο έμπειρος luchador έκανε kick out στο Big DDG του Amore και οι 4 faces όρμηξαν με dives στους 4 heels στο ringside. Ο Kalisto εκμεταλλεύτηκε το χάος και με ένα Salida Del Sol πήρε την νίκη για την ομάδα του.


Ο Kurt Angle εμφανίζεται στο main event του Raw για να ανακοινώσει την ομάδα των αντρών του Raw ενόψει του Survivor Series. Ο Shane McMahon τον διέκοψε και εμφανίστηκε από τους θεατές μαζί με τους AJ Styles, Baron Corbin, The New Day, Tye Dillinger, Dolph Ziggler, Carmella, Tamina και αρκετούς άλλους superstars. Εκείνοι περικύκλωσαν τον Kurt Angle ο οποίος έφυγε στα παρασκήνια με τον GM του μπλε σόου να τους διατάζει να πάνε να τον φέρουν εδώ.
Στα παρασκήνια οι μπλε superstars συνάντησαν τους Apollo Crews και Titus O'Neil τους οποίους διέλυσαν όπως και κάποιες τηλεοράσεις με το logo του Raw. Επίσης όρμηξαν στους Goldust, Curtis Axel, Curt Hawkins, Matt Hardy και Jason Jordan χωρίς να έχουν υποψιαστεί τίποτα με τους μπλε να κυριαρχούν. Οι Natalya, Carmella, Tamina και Becky Lynch γονάτισαν τις Sasha Banks, Bayley, Alicia Fox και Mickie James. Οι Raw Tag Team Champions άλλαξαν για λίγο την κατάσταση αλλά γρήγορα έπεσαν ενάντια στην αριθμητική υπεροχή των μπλε οι οποίοι έπιασαν και τον Kurt Angle. Τον έφεραν λοιπόν πίσω στο ρινγκ και ήρθε face to face με τον Money ξανά ο οποίος παρακολουθούσε ότι γινόταν από την μεγάλη οθόνη. Ο Shane του είπε να φέρει το χρυσό μετάλλιο του στο Survivor Series και ότι έχει απομείνει στο κόκκινο roster για να τελειώσουν ότι άρχισαν. Οι μπλε superstars αποχώρησαν με τον GM του Raw να μένει σοκαρισμένος.Αποτελέσματα RAW 23/10/2017:

  • Οι Dean Ambrose & Seth Rollins & AJ Styles νίκησαν τους Cesaro & Sheamus & Miz.
  • Ο Kane επικράτησε ενάντια στον Finn Balor.
  • Η Asuka νίκησε την Emma.
  • Ο Jason Jordan νίκησε τον Elias Samson με DQ υπέρ του.
  • Η Alicia Fox επιβλήθηκε στις Sasha Banks και Bayley σε triple threat match για να γίνει η νέα αρχηγός της γυναικείας κόκκινης ομάδας ενόψει Survivor Series.
  • Οι Kalisto & Cedric Alexander & Mustafa Ali & Gran Metalik & Rich Swann νίκησαν τους Enzo Amore & Tony Nese & Ariya Daivari & Drew Gulak & Noam Dar.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος


Νεότερη Παλαιότερη