RAW 16/10/2017: The Demon is BACK!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με την Shield να επιστρέφει στις παλιές καλές συνήθειες. Ο Finn Balor έστειλε και το δικό του μήνυμα με μία ανανεωμένη μορφή του Demon ενάντια στην Sister Abigail. Στο main event ο Braun Strowman νίκησε τον Reigns έπειτα από την παρέμβαση του θρυλικού Kane ο οποίος τάχθηκε ενάντια της Shield. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Kurt Angle να προετοιμάζει το κοινό για το τι θα δει απόψε και στο TLC την Κυριακή. Η Shield τον διέκοψε με το γνωστό της theme song και την κλασσική της είσοδο στο ρινγκ καθώς και με τα ρούχα που την στιγμάτισαν στο παρελθόν. Οι τρεις τους προειδοποίησαν τον Angle να αποχωρήσει από το ρινγκ και έτσι έκανε εκείνος. Ο Seth Rollins μίλησε για το πόσο περήφανος είναι που μετά από 5 χρόνια οι τρεις τους είναι ενωμένοι και ο Dean Ambrose τόνισε ότι μπορούν να τα βάλουν και με πέντε άτομα. Οι αντίπαλοι τους έκαναν την είσοδο τους με τον Braun Strowman μπροστά αλλά ο GM του Raw τους σταμάτησε και ανακοίνωσε το Cesaro & Sheamus vs Dean Ambrose & Seth Rollins για τα Raw Tag Team Chapionships απόψε.Jason Jordan & Apollo Crews & Titus O'Neil vs Elias Samson & Karl Anderson & Luke Gallows

Ο Elias πριν τον αγώνα έκανε πάλι ένα από τα συνηθισμένα του promo μαζί με την Club, όμως στον αγώνα ο Jason Jordan κατάφερε να πάρει τον έλεγχο ενάντια στον Karl Anderson. Εκείνος μπορεί με την σειρά να του να κυριάρχησε απέναντι στον Apollo αλλά ο Jordan επέστρεψε ώστε με ένα belly to belly suplex να φτάσει αρκετά κοντά στην νίκη. Έπειτα εφάρμοσε spears στην The Club ώστε ο Apollo Crews με ένα όμορφο sitdown powerbomb να πάρει την νίκη για την ομάδα του.


Στα παρασκήνια η Emma και η Alexa Bliss συμφωνούν για το πως η Asuka δεν έχει καταφέρει τίποτα απολύτως αλλά παρ'όλα αυτά όλα τα μάτια είναι πάνω της. Συμφώνησαν και στο ότι η Mickie James δεν είναι η αρχηγός της Women's Division του Raw και η πρωταθλήτρια ζήτησε από την Emma να συνεργαστούν απόψε σε tag team match με εκείνη να δέχεται.

Cedric Alexander vs jack Gallagher

Στο πλευρό του Jack ήταν ο Brian Kendrick και αντίστοιχα στο πλευρό του Cedric ο Rich Swann με τους τέσσερις να έχουν tag team match στο TLC. Ο Gallagher είχε τον έλεγχο κυρίως επειδή ο Kendrick τον βοήθησε μέχρι που ο Swann τον διέλυσε στο ringside. Έτσι ο Alexander πήρε την νίκη εύκολα μετά με ένα Lumbar Check.


Στην συνέχεια ακολούθησε το Miz Tv με τον ίδιο τον Miz, τον Curtis Axel και τους Cesaro & Sheamus. Ο A-Lister τόνισε ότι οι The Bar θα καταφέρουν να νικήσουν την Shield, η οποία δεν είναι τόσο ικανή όσο κάποιοι νομίζουν, ώστε να γίνουν ξανά πρωταθλητές. Αναφέρθηκε και στον Bo Dllas ο οποίος απουσιάζει και μας παρουσίασε τον αποψινό καλεσμένο, Braun Strowman. Ο Monster Among Men πήρε τον λόγο για να τονίσει ότι η Shield τον διέλυσε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά κανείς από τους τρεις δεν τον νικάει σε one on one match. Πρόσθεσε μάλιστα ότι θα διαλύσει απόψε τον Roman Reigns στο Steel Cage match. Ο Intercontinental Champion θύμισε πως ο Ambrose δήλωσε πως η Shield θα νίκαγε και 5 άτομα. Ήταν έτοιμος να ανακοινώσει το 5ο μέλος αλλά ο Kurt Angle τον διέκοψε για να του πει πως το παρατράβηξε. Ο Miz προσπάθησε να τον μεταπείσει αλλά εκείνος πρότεινε ότι εάν ο Braun κερδίσει απόψε θα προστεθεί ο πέμπτος superstar αλλά εάν χάσει τότε ο Strowman δεν θα είναι στον αγώνα. Ο Monster Among Men χωρίς δισταγμό δέχτηκε με το promo να κλείνει.


Alicia Fox vs Sasha Banks

Η Sasha Banks όρμηξε κατευθείαν στην αντίπαλο της η οποία με το ζόρι απέφυγε το Banks Statement από την αρχή. Η Fox κατάφερε και πήρε τον έλεγχο με ένα backbreaker το οποίο παραλίγο να της δώσει και την νίκη. Η Boss από το πουθενά αντέδρασε και εφάρμοσε το Banks Statement ώστε να πάρει την νίκη με tap out.
Μετά τον αγώνα, η Sasha βρέθηκε στα παρασκήνια για να δώσει συνέντευξη αλλά η Alicia της επιτέθηκε. Εκείνη αντέδρασε για λίγο αλλά τα βρήκε σκούρα και υποτάχθηκε στην μανία της ηττημένης του αγώνα.


Ο Enzo Amore εμφανίστηκε για να μιλήσει για το πως αδικήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Kalisto να εμφανίζεται. Δεν πρόλαβαν να μιλήσουν καλά καλά μέχρι που οι Ariya Daivari, Noam Dar, Tony Nese και Drew Gulak ορμάνε στον πρωταθλητή. Το brawl άρχισε με τον Kalisto να μην μπορεί να αντιδράσει. Ο Mustafa Ali εμφανίστηκε για να αλλάξει την κατάσταση για λίγο αλλά το αριθμητικό πλεονέκτημα των heels επικράτησε. Ο Amore συνέχιζε να προκαλεί στο μικρόφωνο καθ'όλη την διάρκεια του promo.


Raw Tag Team Championships match: Cesaro & Sheamus vs Dean Ambrose & Seth Rollins (c)

Ο Dean Ambrose κυριάρχησε ενάντια στον Sheamus και τον κλείδωσε στις γωνίες ώστε με τον Seth Rollins να εφαρμόσουν όμορφο double team. Ο Cesaro πήγε να τους διακόψει αλλά δέχτηκε ένα clothesline και έπειτα η The Bar δέχτηκε και επίθεση από τον ουρανό. Ο Cesaro κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση με ένα clothesline χωρίς να τον δει ο διαιτητής καθώς ο Sheamus ήταν ο legal competitor. Ο Sheamus εφάρμοσε το Irish Curse backbreaker χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία αλλά η κυριαρχία των heels απέναντι στον Architect συνεχίστηκε. Ο Kingslayer αφού έστειλε τον Celtic Warrior στο ringside έκανε το tag στον Lunatic Fringe ο οποίος κυριάρχησε με όμορφες κινήσεις όπως neckbreaker. Οι πρωταθλητές δεν σταμάτησαν εκεί καθώς επιτέθηκαν και με suicide dives στους Sheamus και Cesaro.
Ο Celtic Warrior γλίτωσε τον Swiss Superman σπάζοντας το pin έπειτα από ένα big elbow του Ambrose. Ο Lunatic Fringe τα βρήκε σκούρα όταν οι αντίπαλοι του έπεσαν πάνω με double team αλλά ο Seth τον βοήθησε να τους αποφύγει. Ο Rollins δέχτηκε με την σειρά του μερικά χτυπήματα αλλά πάλι έσωσε τον Dean από μία δύσκολη θέση. Τελικά ο Kingslayer εφάρμοσε την finisher του στον Cesaro και ο Amrbose με Dirty Deeds πήρε την νίκη για την ομάδα του.Ο Finn Balor εμφανίστηκε έπειτα για να μιλήσει για τον επικείμενο αγώνα και την κόντρα του με τον Bray Wyatt. Τόνισε ότι η Sister Abigail δεν είχε καταλάβει τι ήταν αρχικά αλλά συνειδητοποίησε πως και ο ίδιος έχει μερικά κόλπα διαθέσιμα. Ο Demon King τόνισε ότι θα βγάλει τον χειρότερο του δαίμονα ενάντια στην Abigail ενώ ταυτόχρονα η μορφή του αλλάζει στην μεγάλη οθόνη σε αυτή του alter ego του καθώς μιλάει. Συνεχίζει λέγοντας πως ο δαίμονας του πεθαίνει να γνωρίσει την Sister Abigail συμβουλεύοντας την στο τέλος να τρέξει να σωθεί.Emma & Alexa Bliss vs Mickie James & Bayley

Η Mickie James ξεκίνησε με την Alexa Bliss αλλά δεν είχαμε σύρραξη μεταξύ τους καθώς η πρωταθλήτρια έκανε αμέσως το tag στην Emma. Η Mickie έκανε το ίδιο και η Bayley κυριάρχησε στο ρινγκ με τις τέσσερις female superstars να καταλήγουν στο ringside. Η Bayley τα βρήκε σκούρα απέναντι και στις δύο heels αλλά η Mickie πήρε το hot tag για να διαλύσει την αντίπαλο της στο TLC. Η James παραλίγο να φτάσει στην νίκη με Thesz Press αλλά η Emma έσπασε το pin attemtp. Η Little Miss Bliss απώθησε την Bayley αλλά δέχτηκε ένα Mick Kick από την James ώστε εκείνη να πάρει την νίκη για την ομάδα της.


Ο Curtis Axel είδε την Shield να μιλάει στα παρασκήνια και αποφάσισε να επιτεθεί καθώς το ήθελε ο ίδιος αλλά και από παράκληση του Braun Strowman νωρίτερα. Ο Miz ακούει φωνές και βρίσκει τον πιστό του ακόλουθο να κρέμεται από ένα μεταφορικό όχημα. Η Renee Young ρωτάει τον A-Lister το τι θα γίνει με την κατάσταση του Axel που είναι πέμπτος superstar εάν νικήσει ο Braun. Ο Miz τονίζει πως ο Axel δεν ήταν ποτέ ο πέμπτος εκλεκτός superstar και αποχωρεί.

Steel Cage match: Braun Strowman vs Roman Reigns

Το main event έφτασε με όλα να είναι έτοιμα για αυτόν τον θηριώδη αγώνα όπου σε περίπτωση νίκης του Strowman θα υπήρχε και 5ο μέλος στην ομάδα του Miz, αλλά σε περίπτωση ήττας του ο ίδιος θα έμενε εκτός του αγώνα. Ο Reigns όρμησε με μανία αλλά γρήγορα τα βρήκε σκούρα απέναντι στο αιώνιο αντίπαλο του ο οποίος τον έστειλε αρκετές φορές στο ατσάλι του steel cage. Σε μία από αυτές ο Big Dog μετακινήθηκε έξυπνα ώστε ο αντίπαλος του να χτυπήσει και έπειτα τον σήκωσε για ένα δυνατό και δύσκολο Samoan Drop. Ο Reigns πήγε να ξεφύγει πάνω από το steel cage αλλά οι Cesaro & Sheamus πήγαν αν τον εμποδίσουν. Οι Ambrose & Rollins δεν άργησαν να φανούν και όρμηξαν στους The Bar τους οποίος είχαν νικήσει νωρίτερα. Ταυτόχρονα ο Braun Strowman πρόλαβε τον Roman και τον εκτέλεσε με ένα εμφατικό superplex με τον δεύτερο να κάνει kick out στο 2. Το brawl των ομάδων συνεχίστηκε ωστόσο από έξω και οδηγήθηκε στα παρασκήνια. Ο Miz που βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών τους ακολούθησε και τους κλείδωσε σε ένα δωμάτιο ώστε να μείνουν μακριά από το ρινγκ.
Ο Monster Among Men συνέχισε να κυριαρχεί αλλά ο Big Dog αντέδρασε με δύο Superman Pucnhes. Η μουσική του Kane ακούστηκε και φάνηκε πως ο Demon ήταν έτοιμος για την επιστροφή καθώς τα φώτα γύρισαν στο κόκκινο. Ο Braun το εκμεταλλεύτηκε αυτό χτυπώντας τον Reigns ο οποίος απάντησε με ένα Spear. Πήγε για το pin attempt αλλά ο Kane έσκισε το mat του ρινγκ για να βγει και να επιτεθεί στο Roman. Έπειτα ο Demon του εφάρμοσε δύο μεγαλειώδη chokeslams ώστε ο Braun να ξυπνήσει και να επιτεθεί και αυτός με running powerslam. Ακολούθησε ένα Tombstone Piledriver από τον θρυλικό παλαιστή και ένα ακόμη Powerslam από τον Braun στον διαλυμένο Reigns για να πάρει την νίκη. Ο Kane και ο Braun Strowman στάθηκαν μαζί με τον Miz να ανακοινώνει πως το 5ο μέλος της ομάδας του είναι ο Kane.


Αποτελέσματα RAW 16/10/2017:

  • Οι Jason Jordan & Titus O'Neil & Apollo Crews νίκησαν τους Elias Samson & Karl Anderson & Luke Gallows.
  • Ο Cedric Alexander νίκησε τον Jack Gallgher.
  • Η Sasha Banks νίκησε την Alicia Fox.
  • Οι Seth Rollins & Dean Ambrose επιβλήθηκαν στους Cesaro & Sheamus ώστε να διατηρήσουν τα Raw Tag Team Championships.
  • Οι Mickie James & Bayley νίκησαν τις Alexa Bliss & Emma.
  • Ο Braun Strowman επικράτησε ενάντια στον Roman Reigns και ο Kane έγινε το 5ο μέλος της ομάδας του Miz για το TLC.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη