RAW 09/10/2017: THE SHIELD IS BACK!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με την Shield να κάνει επιτέλους ένα μεγαλειώδες reunite ώστε να φέρει το χάος στις οθόνες. Είχαμε και new champion καθώς ο Kalisto πήρε τον μοβ τίτλο από τον Amore και την κόντρα των Finn Balor και Bray Wyatt να φτάνει σε άλλο επίπεδο. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με το Miz Tv στο οποίο καλεσμένοι ήταν οι Cesaro & Sheamus. Ο Miz απέδωσε τα γνωστά του Mizzies awards στον Curtis Axel και στους Cesaro & Sheamus. Ο Swiss Superman τόνισε ότι όλο αυτό το storyline με τους Ambrose & Rollins τους έκανε πιο δυνατούς ώστε να αποδείξουν την σπουδαιότητα της THR BAR. Ο A-Lister απέδωσε το τελευταίο βραβείο στον εαυτό του μιλώντας ταυτόχρονα για το πως ο ίδιος και η The Bar άλλαξε το WWE. Ο Roman Reigns τους διέκοψε και στάθηκε στην σκηνή και το Shield reunited ήταν σχεδόν στις οθόνες μας. Οι Raw Tag Team Champions εμφανίστηκαν στο πλευρό του Big Dog και όδευσαν προς το ρινγκ. Περικύκλωσαν τους στόχους και όρμηξαν αμέσως. Απώθησαν τους Cesaro & Sheamus με συνεργασία και Superman Punches. Έπειτα διέλυσαν τον Miz και με Dirty Deeds και Triple Powerbomb. Κατέληξαν να ενώνουν τα χέρια τους σε σχηματισμό Shield με το κοινό να κάνει πάρα πολλά pops.Jason Jordan vs Karl Anderson

Ο Jordan μπήκε δυνατά στον αγώνα ώστε να πάρει τον έλεγχο αλλά ο Karl Anderson αντέδρασε αφού ο Luke Gallows που ήταν στο ringside έβαλε το χεράκι του. Παραλίγο να πάρει την νίκη μάλιστα αρκετά νωρίς με ένα spinebuster που έγινε kick out στο 2. Ο γιος του Kurt Angle αντέδρασε με ένα belly to belly suplex και ένα εμφατικό spear. Ο Gallows πήγε να αποπλανήσει τον Jason αλλά εκείνος τον απέφυγε και με ένα neckbreaker πήρε την νίκη.


Ο Kurt Angle συνάντησε τον Miz στα παρασκήνια για του ανακοινώσει πως επιτέλους θα βρεθεί στο επίκεντρο όλων όπως και ήθελε. Όρισε λοιπόν το The Shield vs Miz & Cesaro & Sheamus για το επερχόμενο TLC στο main event μάλιστα.

Elias Samson vs Apollo Crews

Ο Titus O'Neil ήταν και πάλι στο πλευρό του Apollo με ένα banjo αυτή την φορά (μουσικό όργανο). Ο Elias μπήκε δυνατά στον αγώνα και έκλεισε τον αντίπαλο του στην γωνία ο οποίος όμως αντέδρασε με ένα standing moonsault. Ο Crews φιλοδώρησε τον Drifter με ένα ακόμη moonsault αλλά όταν επέστρεψε στο ρινγκ δέχτηκε το Drift Away ώστε ο Elias Sasmon να πάρει την νίκη για ακόμη μία φορά.


Στην συνέχεια ο Enzo Amore βγήκε στο ρινγκ για να μιλήσει για ότι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα καθώς ένιωθε αδικημένος. Ο Kurt Angle του εξήγησε ότι ο Kalisto δεν περιλαμβανόταν στην συμφωνία καθώς είχε υπογράψει μόλις. Ο GM του κόκκινου σόου αποφάσισε να ορίσει από τώρα το Cruiserweight Championship match για απόψε ανάμεσα στους Kalisto και Amore. Ο πρωταθλητής το δέχτηκε αλλά είπε πως θα γίνει μόνο εάν είναι στο main event. Ο Angle δέχτηκε και όρισε ως stipulation του αγώνα το lumberjack match με όλη την μοβ division στο ringside.


Matt Hardy vs Braun Strowman

Ο Braun Strowman κυριάρχησε από την αρχή στον αγώνα αφού απέφυγε αρκετές κινήσεις του Matt Hardy. Βέβαια ο Matt αντέδρασε με ένα jawbreaker και έστειλε τον Braun πάνω στο ringpost ώστε εκείνος να καταλήξει στο ringside. Ο Monster Among Men τα βρήκε σκούρα αλλά έκανε τελικά kick out στο 1 εύκολα έπειτα από ένα Twist of Fate του Hardy. Εκείνος πήγε και για δεύτερο αλλά ο Braun δεν το επέτρεψε με ένα δυνατό chokeslam. Έπειτα το τέλος είχε φτάσει καθώς ο Strowman πήρε την νίκη με ένα Running Powerslam.
Μετά τον αγώνα, ο Monster Among Men πήγε να κουβαλήσει τον Matt ως τρόπαιο προς τα backstage αλλά η Shield τον συνάντησε εκεί. Ο Braun όρμηξε στον Reigns αλλά τον διέκοψαν οι Ambrose & Rollins ώστε ο Big Dog να τον φιλοδωρήσει με ένα μεγαλειώδες Spear. Έπειτα εφάρμοσαν το triple powerbomb στον Strowman διαλύοντας τον εντελώς.
Μετά το σόου της Shield, οι τρεις τους βρέθηκαν στα παρασκήνια όπου δήλωσαν στην Charlie Caruso ότι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε ακόμη και αν είναι περισσότεροι. Ο Ambrose τόνισε ότι μπορούν να τα βάλουν με ολόκληρο τον πλανήτη αυτή την στιγμή.

Έπειτα είχαμε την Mickie James στο ρινγκ η οποία μίλησε για ότι έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες με την Alexa Bliss. Η ίδια τόνισε πως η ηλικία είναι ένας αριθμός και πως είναι πιο ολοκληρωμένη superstar από την πρωταθλήτρια. Μάλιστα τόνισε ότι στο TLC έρχεται αγριεμένη για να γίνει για ακόμη μια φορά Women's Champion. Η Alexa Bliss εμφανίστηκε και παρουσίασε στην οθόνη ένα βίντεο retro προς τιμή της James, αναφέροντας την ως ηλικιωμένη. Η Mickie πήγε στην σκηνή και τράβηξε την Little Miss Bliss στο ρινγκ η οποία τελευταία στιγμή απέφυγε το superkick για να γυρίσει πίσω στα backstage.


Στα παρασκήνια οι Sasha Banks, Bayley, Dana Brooke, Emma και Alicia Fox εκφράζουν την επιθυμία τους να αντιμετωπίσουν την Asuka στο TLC. Ο Kurt Angle ανακοίνωσε πως σήμερα θα διεξαχθεί το Fatal 5-Way Elimination match ανάμεσα τους με την νικήτρια να αντιμετωπίζει την Asuka στο επερχόμενο αποκλειστικό PPV του Raw.

Jack Gallagher & Brian Kendrick vs Mustafa Ali & Cedric Alexander

Ο Kendrick κυριάρχησε αρχικά ενάντια στον Cedric με τον Mustafa Ali να προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή των αντιπάλων του. Ο Brian έφτασε κοντά στην νίκη με ένα Butterfly Suplex το οποίο έγινε kick out στο 2. Ο Ali μπήκε στον αγώνα αλλά δέχθηκε σχετικά γρήγορα το Sliced Bread ώστε να πάρουν την νίκη οι Gallagher και Kendrick.


Στα παρασκήνια ο Miz προσεγγίζει τον Kurt Angle ώστε να του αναφέρει πως ο Dean Ambrose είπε πως η Shield μπορεί να αντιμετωπίσει και 4 και 5 άτομα. Ο A-Lister είπε πως πρέπει όλοι να είμαστε τίμιοι και να κρατάμε τον λόγο μας και γι'αυτό θέλει να βρει 4ο σύμμαχο ενόψει TLC. Ο GM του κόκκινου σόου του το επέτρεψε και ο Miz παρουσίασε τον Strowman ως τον τέταρτο ο οποίος φάνηκε ιδιαίτερα σαστισμένος. Έτσι ο αγώνα στο TLC θα είναι Miz & Cesaro & Sheamus & Braun Strowman vs The Shield (3 on 4 match).

Ο Finn Balor βγαίνει στο ρινγκ για να μιλήσει για ακόμη μία φορά για τον Bray Wyatt και όλα τα mind games του της προηγούμενης εβδομάδας. Ο Demon King τόνισε αρχικά ότι δεν φοβάται τον Bray ο οποίος τα κάνει όλα αυτά γιατί είναι απελπισμένος για προσοχή από το wwe universe. Συνέχισε λέγοντας πως είναι σαν ιός που εξαπλώνεται με όλο και περισσότερα ψέματα και πως στο TLC θα χάσει για ακόμη μία φορά. Τα φώτα σβήνουν και ο Eater of The Worlds εμφανίζεται στην μεγάλη οθόνη ο οποίος είπε πως μπορεί να μην φοβάται αυτόν αλλά φοβάται εκείνη. Τότε η μορφή του Bray Wyatt άλλαξε όπως και την προηγούμενη εβδομάδα και η φωνή του έγινε πιο γυναικεία και φρικιαστική. Η Sister Abigail μίλησε για το πως ήταν πάντα στο πλευρό του Wyatt και για το πως θα διαλύσει εκείνος με την βοήθεια της τον Balor στο TLC. Έπειτα εκείνη πρότεινε στον Demon King να τρέξει να σωθεί κλείνοντας το promo.


Fatal 5-Way Elimination match: Dana Brooke vs Sasha Banks vs Bayley vs Alicia Fox vs Emma

Η νικήτρια του αγώνα θα αντιμετώπιζε την Asuka στο TLC όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα από τον Kurt Angle. Η Dana Brooke συνεργάστηκε άψογα με την Emma ώστε να κυριαρχήσουν στην αρχή του αγώνα. Ωστόσο η Bayley επέστρεψε και όρμηξε πάνω στην Dana στην οποία εφάρμοσε το Bayley to Belly ώστε να αποκλειστεί. Έπειτα η Bayley είχε την κόντρα με την Sasha Banks μέχρι που η Alicia Fox επιτέθηκε στην Bayley ώστε να την αποκλείσει με ένα big axe kick. Έπειτα η Emma και η Fox έμειναν πάνω στην Boss η οποία απέκλεισε την Alicia με το Bank Statement καθώς έκανε tap out. Αμέσως μετά όμως από το πουθενά η Emma ήρθε με ένα γρήγορο και έξυπνο pin attempt να πάρει την νίκη και να είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει την Asuka στο επερχόμενο αποκλειστικό PPV του Raw.Ο Finn Balor στα παρασκήνια παραδίδει συνέντευξη στην Renee Young λέγοντας ότι η Sister Abigail υπάρχει και όντως φοβάται αυτή την στιγμή. Τονίζει ότι ο Bray Wyatt ίσως ετοιμάζει κάτι σατανικό που κανείς δεν έχει δει μέχρι τώρα αλλά και ο ίδιος είναι αποφασισμένος για το τι θα πρέπει να κάνει στο TLC.
Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε πως στο επόμενο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου ο Braun Strowman θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Roman Reigns σε ένα Steel Cage match.

 Lumberjack WWE Cruiserweight Championship match: Kalisto vs Enzo Amore (c)

Ο Enzo Amore πριν τον αγώνα προκάλεσε αρκετά τον Kalisto αλλά και τους superstars της division που βρίσκονταν στο ringside για τα lumberjack καθήκοντα τους. Ο Amore με αρκετά headlocks κυριάρχησε αρχικά αλλά βρέθηκε στο ringside όπου γύρισε αμέσως στο ρινγκ καθώς οι lumberjacks τον κοίταξαν επιθετικά, εκεί ο Kalisto αντέδρασε και πήρε τον έλεγχο. Ο luchador έφτασε κοντά στην νίκη με ένα crossbody με τον Amore όμως να αντιδράει και να στέλνει τον Kalisto στους lumberjacks. Ο Enzo είχε μία αψιμαχία με τον Mustafa Ali με ένα ολόκληρο brawl να ξεσπάει ανάμεσα στους Cruiserweights lumberjacks. Ο Kalisto το εκμεταλλεύτηκε και οδήγησε τον Enzo στην κορυφή για ένα superplex πάνω στους υπόλοιπους superstars με το κοινό να επιδοκιμάζει αρκετά αυτό τον όμορφο αγώνα.
Ο Enzo Amore απέφυγε το Salida De Sol και πήγε να πάρει τον έλεγχο αλλά ο Ali τον διέκοψε για ακόμη μία φορά. Οι δυο τους αντάλλαξαν άσχημα λόγια με τον πρωταθλητή να τον αποκαλεί son of b**** και να τον διαλύει με ένα clothesline στο ringside. Ο Amore οδήγησε τον αντίπαλο του στην κορυφή ο οποίος αντέδρασε. Ο Kalisto εφάρμοσε από εκεί το Salida De Sol ώστε να πάρει την νίκη και να γίνει Cruiserweight Champion. Μετά τον αγώνα αρκετοί superstars πανηγύρισαν μαζί του.

Αποτελέσματα RAW 09/10/2017:

  • Ο Jason Jordan νίκησε τον Karl Anderson
  • Ο Elias Samson νίκησε τον Apollo Crews.
  • Ο Braun Strowman επικράτησε ενάντια στον Matt Hardy.
  • Οι Brian Kendrick & Jack Gallagher νίκησαν τους Mustafa Ali & Cedric Alexander.
  • Η Emma νίκησε τις Bayley, Dana Brooke, Sasha Banks και Alicia Fox σε Fatal 5-Way Elimination match και θα αντιμετωπίσει την Asuka στο επερχόμενο TLC.
  • Ο Kalisto επιβλήθηκε ενάντια του Enzo Amore σε Lumberjack match και έγινε ο νέος Cruiserweight Champion.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη