RAW 02/10/2017: Μία νέα συμμαχία γεννιέται!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με την συμμαχία των Miz, Sheamus και Cesaro να γεννιέται ώστε να κυριαρχήσει απέναντι σε όλα τα πρώην μέλη της Shield. Ο Braun Strowman σκόρπισε για ακόμη μία φορά το χάος αλλά και μετά από καιρό είχαμε την πρώτη εικονική επαφή με την Sister Abigail η οποία έρχεται για τον Finn Balor. Ας ξεκινήσουμε...

Στην αρχή του επεισόδιο είχαμε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της πρόσφατης τρομοκρατικής επίθεσης στο Las Vegas σε μία συγκινητική ατμόσφαιρα.


Braun Strowman vs Seth Rollins

Ο αγώνας που άνοιξε το επεισόδιο ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακός με τον Braun Strowman να παίρνει τον απόλυτο έλεγχο αρχικά στον αγώνα. Να σημειωθεί πως τα σκοινιά στο ρινγκ ήταν ροζ προς τιμήν των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο στο στήθος. Ο Architect αντέδρασε με ένα jawbreaker αλλά έπειτα ο Monster Among Men τον έπιασε στον αέρα έπειτα από προσπάθεια του αντιπάλου του για suicide dive και τον διέλυσε στο ringside. Ο Kingslayer έπρεπε να εφαρμόσει έπειτα δύο συνεχόμενα suicide dives ώστε να ρίξει τον Strowman στο ringside και να τον στείλει άσχημα στο barricade. Ο Rollins προσπάθησε με springboards να ρίξει τον Strowman μέσα στο ρινγκ και έπειτα με superkicks. Ο Braun όμως απέφυγε σε ένα σημείο τα χτυπήματα του και με ένα running powerslam πήρε την νίκη.Μετά το τέλος του αγώνα, ο Monster Among Men δεν σταμάτησε εκεί και φιλοδώρησε τον Rollins με ένα ακόμη Running Powerslam πήγε να συνεχίσει αλλά ο Dean Ambrose εμφανίστηκε και όρμηξε πάνω του. Ο Lunatic Fringe κυριάρχησε για λίγο αλλά το πλήρωσε ακριβά όλο αυτό με ένα δυνατό chokeslam και ένα ακόμη Running Powerslam. Έπειτα από τον Braun, οι Cesaro και Sheamus μπήκαν στο ρινγκ για να διαλύσουν κι'άλλο τους Raw Tag Team Champions με τον Celtic Warrior να τελειώνει το χάος αυτό με ένα Brogue Kick στον Seth.Elias Samson vs Titus O'Neil

Ο Titus O'Neil επέστρεψε στην in ring action μετά από καιρό με τον Elias να παίρνει τον έλεγχο αρχικά. Ο Titus αντέδρασε με ένα δυνατό Big Boot αλλά μετά τα βρήκε πάλι σκούρα απέναντι στον Drifter ο οποίος τον φιλοδώρησε στο τέλος με ένα Drift Away για να πάρει την νίκη. Μετά τον αγώνα οι Crews και Samson είχαν το δικό τους έντονο staredown.


Nia Jax vs Mickie James

Στην συνέχεια είχαμε έναν αγώνα ανάμεσα στις Mickie James και Nia Jax ο οποίος ορίστηκε λόγω της έντασης που υπήρχε στα παρασκήνια ανάμεσα στις δύο καθώς η Nia φαίνεται πως επέστρεψε στο πλευρό της Alexa Bliss η οποία παρακολουθούσε από το ringside. Η Nia Jax κυριάρχησε για αρκετή ώρα καθώς απωθούσε συνεχώς επιτυχώς την αντίπαλο της. Η Mickie όμως επέστρεψε και κατάφερε να αντιδράσει με αρκετά strikes με την Jax όμως να παίρνει πάλι τον έλεγχο τελικά. Η 5 φορές Women's Champion όμως πήγε να πάρει την νίκη με pinfall από το πουθενά με ένα Tornado DDT αλλά η Bliss έσπασε το pin ώστε να νικήσει η James με DQ υπέρ της. Μετά τον αγώνα, η νικήτρια διέλυσε και την Raw Women's Champion στο ringside.Στα παρασκήνια, ο Kurt Angle συνάντησε την Mickie James και της ανακοίνωσε ότι έπειτα από ότι είδε θα της δώσει την ευκαιρία της για το Raw Women's Championship στο TLC ενάντια στην Alexa Bliss με εκείνη να ενθουσιάζεται πολύ.

Jason Jordan & Matt Hardy vs Luke Gallows & Karl Anderson

Αρχικά ο Anderson κατάφερε να κυριαρχήσει ενάντια στον Matt Hardy όπως και ο Gallows ενάντια στον Jason Jordan αλλά ένα Side Effect τα άλλαξε όλα και οι faces κατάφεραν να πάρουν τον απόλυτο έλεγχο στο ρινγκ. Ο Luke Gallows έξυπνα αντέδρασε καθώς ο Jordan δεν είδε το tag in και εκείνος τον διέλυσε με ένα δυνατό χτύπημα. Ωστόσο, ήρθε η ώρα για το συνηθισμένο solo του Jordan ο οποίος κυριάρχησε ενάντια και στους δύο αντιπάλους του με πολλαπλά suplexes. Ο Matt πήγε να πάρει την νίκη με ένα Elbow Drop αλλά ο Karl Anderson έσπασε τελευταία στιγμή το pin attempt. Προς το τέλος, ο Gallows απέφυγε το Twist of Fate ώστε με τον Anderson να πάρουν την νίκη με Magic Killer στον Matt.


Έπειτα στο ρινγκ βρίσκεται η Dana Warrior (γυναίκα του Ultimate Warrior) η οποία βρίσκεται μαζί με γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο στο στήθος και πολλές Raw Female Superstars στο ρινγκ. Η ίδια μιλάει για το ότι οι γυναίκες αυτές έχουν το πνεύμα του Ultimate Warrior και παρουσιάζει κάποιες ειδικές ζώνες δώρο. Έπειτα κάνουν τις κινήσεις που έκανε ο Warrior στα σκοινιά.


Intercontinental Championship match: Miz (c) vs Roman Reigns

Ο Miz μαζί με την Miztourage αντέγραψαν την είσοδο που συνήθιζε να κάνει η Shield όταν ήταν ενωμένη. Ο Roman Reigns εμφανίστηκε και εκείνος με την μάχη να ξεκινάει από νωρίς καθώς ο Curtis Axel και ο Bo Dallas όρμησαν πάνω του για να τον διαλύσουν. Ωστόσο, ο Big Dog αντέδρασε και με μία καρέκλα διέλυσε την Miztourage ώστε να αρχίσει ο αγώνας. Ο Reigns πήρε τον έλεγχο και έστειλε αρκετές φορές τον Miz στο barricade με τον δεύτερο να αντιδράει και να στέλνει τον Roman στα steel steps. Έπειτα, το πρώην μέλος της Shield βρέθηκε πίσω από το barricade και πρόλαβε ίσα ίσα πριν χάσει τον αγώνα με count out. Ο A-Lister πήγε να πάρει την νίκη με DDT αλλά ο Reigns έκανε το kick out στο 2. Ο Miz εφάρμοσε και τα yes kicks αλλά ο Reigns αντέδρασε με ένα δυνατό sitdown powerbomb.
Ο Reigns πήρε τον έλεγχο και με ένα Superman Punch παραλίγο να κατακτήσει και τον τίτλο. Έπειτα ετοιμαζόταν για το Spear και ενώ όλοι νόμιζαν πως ο Miz τελείωσε από πρωταθλητής, οι Cesaro & Sheamus εμφανίστηκαν από το πουθενά για να διαλύσουν τον Reigns. Ο Big Dog πήρε την νίκη με DQ υπέρ του αλλά το πλήρωσε ακριβά. Δέχτηκε αρκετές κινήσεις όπως Brogue Kick αλλά και ένα εμφατικό Skull Crushing Finale. Έπειτα, η νέα συμμαχία πανηγύρισε σε στυλ της Shield πάνω από τον διαλυμένο Reigns.
Στην συνέχεια έχουμε τον Finn Balor στο ρινγκ ο οποίος μίλησε για ότι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Bray Wyatt ο οποίος θέλει να παίζει πολλά mind games ενώ ο ίδιος λατρεύει να παλεύει. Ο Demon King τονίζει πως έπειτα από ότι πέρασε με τον Wyatt κατάλαβε πως είναι δειλός και όχι God ή Eater of The Worlds όπως αυτοαποκαλείται. Ο Balor θυμίζει πως ο δαίμονας νίκησε τον Bray στο Summerslam και ο άνθρωπος τον νίκησε ξανά στο No Mercy. Ο Bray Wyatt εμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη ο οποίος επαναλάβει συνεχώς ότι εκείνη ποτέ δεν του είπε ψέματα αλλά ο Finn το έκανε. Έπειτα ανακοινώνει πως η Sister Abigail ζει και θέλει να γνωρίσει τον Balor και ταυτόχρονα ο Wyatt μετατράπηκε σε μορφή ζόμπι και η φωνή του έγινε γυναικεία ώστε το κοινό να έχει την πρώτη του οπτική επαφή με την Sister Abigail.Sasha Banks & Bayley vs Emma & Alicia Fox

Ο αγώνας άρχισε με την Emma να μπαίνει δυνατά στον αγώνα για να κυριαρχήσει απέναντι στην Sasha Banks. Η Bayley όμως έκανε το comeback για την ομάδα της καθώς πόνεσε αρκετά την Emma στα turnbuckles κυρίως. Η Alicia Fox απέσπασε την προσοχή της Bayley και μαζί με την Emma την έριξαν στο καναβάτσο. Η κατάσταση άλλαξε με την Sasha Banks αυτή την φορά η οποία παραλίγο να πάρει την νίκη απέναντι στην Emma με double knees και dropkicks αλλά εκείνη έκανα kick out στο 2. Οι heels females superstars κυριάρχησαν ξανά χάρη στα distractions και διέλυσαν την Boss με πολλές κινήσεις όπως ddrpkicks και suplexes. Η Boss τελικά έκανε το tag στην Bayley με την Alicia να πηγαίνει να κάνει το ίδιο στην Emma με την τελευταία να αποχωρεί από μόνη της αφήνοντας την Fox αβοήθητη. Έτσι την νίκη πήρε για την ομάδα της η Bayley με ένα Bayley to Belly.


Έπειτα είχαμε Cruiserweight action με τον Enzo Amore να βγαίνει στο ρινγκ για να μιλήσει για ότι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. Σύντομα είπε πως στην τελική αξίζει τον τίτλο με το κοινό να τον υποστηρίζει και πως αυτή την φορά κανείς δεν θα τον πειράξει καθώς έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα εναντίων όλων. Έτσι, ο πρωταθλητής ανακοίνωσε πως οι Cruiserweights superstars δεν μπορούν να πάρουν title shots έπειτα από ότι έκαναν στο τελευταίο κόκκινο επεισόδιο και επίσης έλαβε διαβεβαίωση πως αν κάποιος απλώσει ξανά χέρια πάνω του απόψε θα τιμωρηθεί με απόλυση. Ο Neville εμφανίστηκε μαζί με όλους τους Cruiserweights οι οποίοι περικύκλωσαν τον Amore απειλητικά.
Ωστόσο δεν μπορούσαν να κάνουν και τίποτα με το Cruiserweight Champion να γελάει μαζί τους μπροστά τους και να αποδίδει σκληρούς χαρακτηρισμούς σε αρκετούς όπως στον Brian Kendrick, στον Drew Gulak, στον Tony Nese και σε άλλους. Έπειτα κατέληξε στον King of The Cruiserwights τον οποίο προκάλεσε αρκετά ώστε εκείνος να κρατιέται με το ζόρι. Ο Kurt Angle εμφανίστηκε όμως και δήλωσε πως όντως αυτά τα μέτρα που πήρε ο Enzo Amore ισχύουν για όλους εκτός από ένα νέο μέλος της Cruiserweight division τον οποίο υπέγραψε πρόσφατα. Αυτός ήταν ο Kalisto ο οποίος μπήκε στο ρινγκ και διέλυσε τον Enzo Amore. Τον φιλοδώρησε μάλιστα με ένα εκπληκτικό Salida de Sol για να κλείσει το promo.Έπειτα από όλα στην μεγάλη οθόνη είδαμε τον Reigns να βρίσκεται στα παρασκήνια σακατεμένος και τον Dean Ambrose να μπαίνει ξαφνικά στο πλάνο δίπλα του. Έπειτα εμφανίστηκε και ο Seth Rollins ώστε να έχουμε ένα απίστευτο pop του κοινού καθώς τα τρία πρώην μέλη της Shield ήταν κοντά ξανά μαζί. Οι τρεις τους έκαναν μερικά γνεψίματα ώστε να κλείσει το επεισόδιο τελικά με αυτό το promo.Αποτελέσματα RAW 02/10/2017:

  • Ο Braun Strowman νίκησε τον Seth Rollins.
  • Ο Elias Samson νίκησε τον Titus O'Neil.
  • Η Nia Jax έχασε με DQ υπέρ της Mickie James.
  • Οι Luke Gallows & Karl Anderson επικράτησαν ενάντια των Matt Hardy & Jason Jordan.
  • Ο Roman Reigns νίκησε με DQ υπέρ του τον Miz με τον δεύτερο όμως να διατηρεί το Intercontinental Championship.
  • Οι Sasha Banks & Bayley επιβλήθηκαν στις Emma & Alicia Fox.Για το Ringside House,
Χρήστος ΑγγελάτοςΝεότερη Παλαιότερη