SmackDown Live 19/09/2017: Η Queen επέστρεψε και πάει για τον θρόνο!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου με την επιστροφή της Charlotte Flair αλλά και με έναν σπουδαίο γυναικείο αγώνα στο main event. Επίσης είδαμε τον Rusev να παίρνει επιτέλους γλυκιά εκδίκηση και την US title picture να γίνεται άνω κάτω ενόψει Hell in a Cell. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Shane McMahon ο οποίος μίλησε για ότι έγινε ανάμεσα στον πατέρα του, τον οποίο αποκάλεσε σκληρό και τον Kevin Owens. Ο Shane τόνισε ότι μπορεί να είχε τις διαφορές του με τον Vince McMahon στο παρελθόν αλλά είναι πατέρας του και τον αγαπάει πολύ. Συνέχισε λέγοντας ότι ο KO δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει καθώς έχει ανοίξει βεντέτα με την McMahon Familly κάτι που θα του κοστίσει. Τελειώνει το συγκεκριμένο promo με την υπόσχεση ότι θα διαλύσει τον Owens και θα του φέρει την πραγματική κόλαση.



Aiden English vs Randy Orton

Ο English κατάφερε να πάρει τον έλεγχο αρκετά κάτι που κράτησε μέχρι ο Orton να τον φιλοδωρήσει με ένα δυνατό clothesline. Έπειτα ο Viper χρησιμοποίησε το barricade για να διαλύσει τον αντίπαλο του ο οποίος όμως τον έστειλε πίσω από τo announce table. Ο Aiden παραλίγο να πάρει την νίκη με ένα dropkick το οποίο έγινε kick out στο 2. Έπειτα πήγε να επιτεθεί από το turnbuckle αλλά ο Orton τον πέτυχε με RKO στον αέρα για να πάρει την νίκη.


Μετά το τέλος του αγώνα ο Rusev εμφανίστηκε και είπε πως ο Orton τον έκανε διέλυσε στο Summerslam και έτσι ο ίδιος δεν έκανε περήφανη την χώρα. Όμως τώρα ήρθε η ώρα για να την κάνει περήφανη καθώς θα τον διαλύσει επιτόπου.

Rusev vs Randy Orton

Ο Orton δέχτηκε την πρόκληση αυτή και προσπάθησε να απωθήσει τον English από το apron ο οποίος τελικά τον αποπλάνησε. Έτσι ο Viper δέχτηκε ένα δυνατό kick ώστε να χάσει από τον Bulgarian Brute μέσα σε δευτερόλεπτα.


Έπειτα έχουμε τον Jinder Mahal στο ρινγκ μαζί με τους Singh Brothers οι οποίοι εμφανίζουν πάλι μία αστεία φωτογραφία του Nakamura στην μεγάλη οθόνη για να ξεσπάσουν στα γέλια. Οι οπαδοί φωνάζουν chants υπέρ του Shinsuke και ο Μαχαραγιάς απαντάει λέγοντας πως οι οπαδοί θα του γυρίσουν την πλάτη και πως όλα αυτά τα κάνουν για να κρύψουν την ξενοφοβία τους. Ο WWE Champion έπειτα μίλησε στην διάλεκτο του punjabi και ύψωσε τον τίτλο για να κλείσει το promo.



United States Championship match: AJ Styles (c) vs Baron Corbin

Πριν τον αγώνα, ο AJ Styles έκανε ένα σύντομο promo στο οποίο πρόβλεψε ότι ο Owens δεν θα βγει ζωντανός από το Hell in a Cell match και ανέφερε μετά και τις πρόσφατες αποτυχίες του Baron Corbin στο ρινγκ. Ο Lone Wolf εμφανίστηκε και επιτέθηκε στον Phenomenal One πριν αρχίσει ο αγώνας. Ο Tye Dillinger έκανε την παρέμβαση του και όρμηξε στον Corbin και του διέλυσε το γόνατο στο ringside. Ο διαιτητής ήθελε να αρχίσει τον αγώνα αλλά ο Corbin δεν το επέτρεψε για το γεγονός ότι είχε τραυματιστεί. Ο Styles του επιτέθηκε και εφάρμοσε το βασανιστικό Calf Crusher ώστε ο Lone Wolf να αποχωρήσει αρκετά πληγωμένος και τον αγώνα να μην αρχίζει ποτέ.



Έπειτα από όλο αυτό το σκηνικό, έχουμε στο ρινγκ την Charlotte η οποία επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό. Η Queen ευχαριστεί όλους όσους υποστήριξαν τον πατέρα της σε αυτή την δύσκολη στιγμή της ζωής του. Η Natalya την διακόπτει ώστε να ανακοινώσει ότι σήμερα είναι το "Celebration of Women" το οποίο θα διεξαχθεί εδώ και θα είναι αφιερωμένο στην γυναίκα που βρίσκεται στο καλυμμένο κάδρο. Τελικά είναι η ίδια και η Charlotte της τονίζει ότι ήρθε εδώ για να διεκδικήσει τον πολύτιμο τίτλο της.
Η Becky Lynch εμφανίζεται και φαίνεται ορεξάτη για το κυνήγι του SmackDown Women's Championship καθώς θέλει και η ίδια την ευκαιρία της. Έπειτα η Naomi εισέρχεται και διορθώνει την Natalya γιατί στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύει μόνο τις γάτες της και όχι την Women;s Division. Στην συνέχεια ακολουθούν οι Tamina και Lana με την δεύτερη να παρουσιάζει την Tamina ως την άξια διεκδικήτρια του τίτλου καθώς δεν έχει πάρει την ευκαιρία της ακόμα. Ο Daniel Bryan τις διακόπτει για να ανακοινώσει πως στο main event η νικήτρια του Fatal 4-Way ανάμεσα στις Charlotte, Naomi, Tamina και Becky Lynch θα γίνει No.1 Contender για το SmackDown Women's Championship.




The Hype Bros vs The New Day

Ο αγώνας άρχισε με τους Big E και Kofi Kingston να αγωνίζονται από τους New Day αλλά και τους Usos να βρίσκονται στο announce table. Ο Big E πήρε τον έλεγχο για την ομάδα του αρχικά και μάλιστα διέλυσε τον Zack Ryder με πολλαπλά suplexes. Ο Zack αντέδρασε για λίγο αλλά κατέληξε να δέχεται το Midnight Hour ώστε να πάρουν την νίκη οι New Day σε αυτό το non title match.


Ο Kevin Owens εμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη όπου απολογήθηκε για ότι έκανε στον Vince McMahon. Ζήτησε ένα συγνώμη από όλους αλλά στην τελική ο Shane τον ώθησε να τα κάνει όλα αυτά καθώς εκείνος δεν έδειξε σεβασμό πρώτος. Είπε ότι έχει μεγάλο σεβασμό για τον Vince αλλά ξαφνικά ο Vince έγινε Shane. Έπειτα τελείωσε το promo δηλώνοντας ότι όσα έκανε στον σπουδαιότερο άνδρα της εταιρείας δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα κάνει στον Shane.

Στα παρασκήνια οι Hype Bros είναι πολύ προβληματισμένοι σχετικά με το γεγονός ότι δεν έχουν φόρμα και χάνουν συνεχώς. Ο Mojo κατέληξε πως πρέπει να πάρουν δραστικά μέσα αν θέλουν να αναδειχθούν ξανά.

Έπειτα έχουμε πάλι τον Dolph Ziggler σε ένα από τα γνωστά promos αρχίζοντας με την είσοδο που κάνει ο Triple H στο ρινγκ. Συνέχισε με την είσοδο του Shawn Michaels και έπειτα με αυτή των DX με τους fans να ζητούν την αντίστοιχη είσοδο του CM Punk. Τελικά κατέληξε στο ότι οι οπαδοί νοιάζονται μόνο και μόνο για τα gimmicks και τις εισόδους και όχι για το τι κάνει ο καθένας στο ρινγκ. Το promo τελείωσε αφού είπε πως δεν νοιάζεται ο ίδιος για αυτούς.



Fatal 4-Way match to crown No.1 Contender for SmackDown Women's Championship: Naomi vs Charlotte vs Becky Lynch vs Tamina

Η Tamina στην αρχή του αγώνα κυριάρχησε και αφού έστειλε την Lynch και Naomi στο ringside, διέλυσε την Charlotte στο ρινγκ. Οι τρεις τους έπειτα κατάφεραν να απωθήσουν την Tamina και η Naomi παραλίγο να πάρει την νίκη νωρίς νωρίς με ένα jawbreaker στην Charlotte η οποία έκανε kick out στο 2. Έπειτα η Tamina έσωσε στο παρά τσακ την Naomi και τον αγώνα καθώς η Lass Kicker της είχε εφαρμόσει το Disarm-Her. Η Charlotte επέστρεψε δυνατά και εκτέλεσε ένα πανέμορφο moonsault στις Tamina και Naomi οι οποίες έκαναν και οι δύο kick out στο 2 σε pin attempt.
Η Flair μοιάζει κουρασμένη αλλά εφαρμόζει το Figure Four στην Naomi μέχρι που η Becky έσπασε το submission. Έπειτα από ένα μικρό χάος και οι τέσσερις βρίσκονται κάτω στο ρινγκ με τους fans να έχουν ξετρελαθεί με τον αγώνα. Η Tamina εφαρμόζει Samoan Drop στην Lass Kicker και έπειτα πήγε για το εμφατικό Superfly το οποίο δεν της έδωσε την νίκη. Η Tamina διέλυσε την Naomi με ένα kick αλλά από πίσω της η Charlotte την πέτυχε σε κακό σημείο και με ένα big boot πήρε την νίκη. Έτσι η Charlotte θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το SmackDown Women's Championship.






Αποτελέσματα SmackDown Live 19/09/2017:

  • Ο Randy Orton νίκησε τον Aiden English.
  • Ο Rusev νίκησε τον Randy Orton.
  • Ο αγώνας ανάμεσα στους AJ Styles και Baron Corbin για το United States Championship έληξε με No Contest και ο Styles διατήρησε τον τίτλο του.
  • Οι New Day επιβλήθηκαν στους Hype Bros σε Non Title match.
  • Η Charlotte επικράτησε ενάντια στις Tamina, Becky Lynch και Naomi σε Fatal 4-Way match και έγινε η No.1 Contender για το SmackDown Women's Championship.



Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος



Νεότερη Παλαιότερη