SmackDown Live 12/09/2017: Θέλει να αφανίσει όλους του McMahons!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου στην Sin City (Λας Βέγκας) το οποίο ήταν ένα από τα πιο χορταστικά του 2017. Ο Kevin Owens κυριάρχησε στο σόου και ενάντια όλων των McMahons αλλά είχαμε και νέους πρωταθλητές. Οι New Day ανέκτησαν τους χαμένους τίτλους τους και ταυτόχρονα είχαμε δύο ακόμη retain. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Kevin Owens ο οποίος τόνισε ότι αυτό είναι το Kevin's Owens Show και διέταξε ως leader του σόου να διακοπούν τα fashion files. Ζήτησε από τον Vince McMahon να βγει στο ρινγκ για να συζητήσουν ότι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, με την μουσική του Shane McMahon να ακούγεται. Τελικά αυτός ήταν ο Dolph Ziggler ο οποίος αντέγραψε την είσοδο και τα ρούχα του Shane όπως συνηθίζει τελευταία. Έπειτα όμως ο Daniel Bryan εισέρχεται στο ρινγκ για να πει σύντομα γενικά πως ο Mr. McMahon είναι στον δρόμο για την arena και σύντομα θα βρίσκεται στο ρινγκ.
United States Championship: AJ Styles (c) vs Tye Dillinger

Ο Dillinger μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να πάρει τον έλεγχο τον οποίο έχασε σύντομα από ένα δυνατό powerbomb του Styles. Ο Phenomenal One ετοιμαζόταν για το Phenomenal Forearm το οποίο τελικά εφάρμοσε στον Baron Corbin γιατί ανέβηκε στο apron. Ο Perfect Ten πήγε να πάρει την νίκη με ένα roll up και ένα Tyebreaker τα οποία έγινα kick out. Ο πρωταθλητής εφάρμοσε έξυπνα το Calf Crusher και έκανε το retain. Μετά τον αγώνα, ο Lone Wolf επιτέθηκε και στους δύο στο ringside και έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα.Στα παρασκήνια ο Rusev δίνει συνέντευξη στην οποία τονίζει ότι γύρισε πίσω στην Βουλγαρία όπου είχε πάει ως ηττημένος από το Summerslam. Δήλωσε όμως ότι πρέπει να βρει ξανά το φονικό του ένστικτο και έτσι πρέπει να διαλύσει και να νικήσει έναν legend. Επίσης είδαμε και μία σκηνή έντασης ανάμεσα στους αιώνιους εχθρούς, Sami Zayn και Kevin Owens με τον πρώτο να λέει πως με τίποτα δεν θα ήθελε να αγωνίζεται στην υπηρεσία του Owens.

Στην συνέχεια είχαμε το Jinder Mahal στο ρινγκ μαζί με τους Singh Brothers οι οποίο έκαναν ένα promo ενόψει Hell in a Cell. Ο πρωταθλητής δείχνει φωτογραφίες του Shinsuke Nakamura στην μεγάλη οθόνη και οι Singh Brothers κάνουν τις κινήσεις που κάνει ο Ιάπωνας όταν μπαίνει στο ρινγκ. Έτσι δημιουργείται μία αστεία ατμόσφαιρα ώστε ο WWE Champion να προειδοποιεί τον King of Strong Style να μην τον αντιμετωπίσει.SmackDown Tag Team Championships Street Fight: The New Day vs The Usos (c)

Είδαμε έναν εντυπωσιακό αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες όπως εκείνον του Summerslam και από την New Day να αγωνίζονται οι Big E και Kofi Kingston. Οι Usos κυριάρχησαν αρχικά και με μία καρέκλα κατάφεραν να διαλύσουν τον Big E και συνέχισαν το έργο τους έπειτα με ένα kendo stick. Ο Kofi όμως επέστρεψε και κατάφερε να αρπάξει το kendo stick από τους αντιπάλους και τους διέλυσε μ'αυτό μέχρι να σπάσει. Ο Kingston μάλιστα παραλίγο να πάρει την νίκη όταν επιτέθηκε από το τρίτο σκοινί με την καρέκλα στον Jimmy Uso.
Οι Usos μετέφεραν την μάχη στο ringside όπου κυριάρχησαν και έβγαλαν εκτός για αρκετή ώρα τον Kofi στο barricade. Ο Big E τα βρήκε σκούρα απέναντι τους και βρέθηκε στο κέντρο του ρινγκ με τους Usos έτοιμους να επιτεθούν από το τρίτο σκοινί. Ο Kingston από το πουθενά έριξε τον Jey Uso πάνω στο στημένο τραπέζι και έπειτα οι New Day με άψογη συνεργασία και Midnight Hour πήραν την νίκη και έγιναν ξανά πρωταθλητές.
SmackDown Women's Championship: Natalya (c) vs Naomi

Κατά την διάρκεια του αγώνα η Carmella βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών με ένα λουρί στο χέρι από το οποίο έλεγχε τον James Ellsworth αλλά είδαμε και την Ronda Rousey στην πρώτη σειρά των θεατών. Η Naomi πήρε αρχικά τον έλεγχο και έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου με ένα springboard leg drop το οποίο έγινε kick out στο 2. Η Natalya πήγε για το Sharpshooter αλλά δεν τα κατάφερε και η Naomi επιτέθηκε στους Carmella και Ellsworth γιατί είχαν πλησιάσει αρκετά. Η πρωταθλήτρια τα εκμεταλλεύτηκε όλα αυτά και με ένα Sharpshooter έκανε το retain.Στα παρασκήνια ο Kevin Owens συναντάει στα παρασκήνια των Aiden English και θαυμάζει την υπέροχη φωνή του και του υπόσχεται πως θα αναλάβει το theme song του επερχόμενου Kevin's Owens Show.

Στην συνέχεια έχουμε τον Dolph Ziggler ο οποίος πάλι περηφανεύεται πως είναι ο καλύτερος perfomer όλων των εποχών της εταιρείας αλλά αυτό που του λείπει είναι ένα γελοίο gimmick. Έτσι εμφανίζεται ξανά ως Bayley με το κοινό να τον αποδοκιμάζει. Έπειτα εισέρχεται ξανά ως Ultimate Warrior και κάνει τις χαρακτηριστικές του κινήσεις. Τέλος καταλήγει στο ότι όλες αυτές οι βλακείες κάνουν τους stars και πως δεν χρειάζεται κανέναν και ειδικά τους fans.Shelton Benjamin & Chad Gable vs The Hype Bros

Ο Shelton πήρε αρχικά τον έλεγχο ενάντια στον Mojo Rawley αλλά ο Zack Ryder βοήθησε τον δεύτερο στην γωνία τους ώστε να πάρουν τον έλεγχο. Ο Gable έσπασε ένα pin και έπειτα ο Benjamin τοποθέτησε τον Ryder πάνω του και το tag έγινε. O Chad Gable εφαρμόζει το Assisted Powerbomb με τον Shelton ώστε να πάρουν την νίκη. Μετά τον αγώνα, οι συμμετέχοντες πήγαν να δώσουν τα χέρια αλλά ο Zack Ryder αποχώρησε σαστισμένος.Στο main event της βραδιάς έχουμε επιτέλους τον Vince McMahon ξανά στις οθόνες μας ο οποίος κατέφθασε τελικά. Το κοινό υποδέχτηκε θερμά τον CEO του WWE με τον Kevin Owens να αναφέρει πως πρώτη φορά έρχονται face to face οι δυο τους. Ο Vince τόνισε ότι την προηγούμενη εβδομάδα μίλησε άσχημα για τους McMahons και μάλιστα δεν ανταπόδωσε στα χτυπήματα του Shane γιατί δεν μπορούσε και όχι γιατί σέβεται την Authority. Ο Vince συνέχισε και τόνισε πως αν ο Prizerfigter κάνει όντως αγωγή ενάντια στον Shane, θα ακούσει τα λόγια "Kevin Owens you are fired" στο τηλέφωνο από τον ίδιο. Μάλιστα είπε πως ποτέ δεν χάνει σε τέτοια νομικά θέματα και προκάλεσε τον Kevin να κάνει την αγωγή.
Έπειτα αποφάσισε να ξεχάσουν τις αγωγές και ανακοίνωσε το Shane McMahon vs Kevin Owens Hell in a Cell match στο ομώνυμο PPV του μπλε σόου. Το κοινό φάνηκε αρκετά ενθουσιασμένο και ο KO ζήτησε από τον Vince να του υποσχεθεί πως δεν θα τον απολύσει αν διαλύσει τον γιο του στον συγκεκριμένο αγώνα. Ο CEO της εταιρείας δέχτηκε και οι δυο τους έδωσαν τα χέρια. Ο Owens όμως από το πουθενά έριξε κουτουλιά στον Vince ο οποίος μάτωσε αμέσως και έπειτα δέχτηκε πάλι ένα δυνατό superkick. Διαιτητές και υπεύθυνοι πήγαν να σταματήσουν τον Prizerfighter καθώς είχε εκνευριστεί και εφάρμοσε frog splash στον πιο ισχυρό άνθρωπο του WWE. Ο Kevin Owens έπειτα αποχώρησε με την Stephanie McMahon να κάνει και αυτή την επιστροφή της στα τηλεοπτικά προγράμματα αφού βγήκε να βοηθήσει τον πατέρα της.


Αποτελέσματα SmackDown Live 12/09/2017:

  • Ο AJ Styles επικράτησε ενάντια στον Tye Dillinger και διατήρησε το United States Championship.
  • Οι New Day νίκησαν τους Usos και έγιναν οι νέοι SmackDown Tag Team Champions.
  • Η Natalya επιβλήθηκε στην Naomi και διατήρησε το SmackDown Women's Championship.
  • Οι Chad Gable & Shelton Benjamin νίκησαν τους Hype Bros.Για το Ringside House,
Χρήστος ΑγγελάτοςΝεότερη Παλαιότερη