SmackDown Live 05/09/2017: Φέρτε του τον επόμενο!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε επεισόδιο με ένα πολύ δυνατό brawl να ανοίγει το show το οποίο κόστισε αρκετά στον Shane McMahon. Επίσης, είδαμε έναν Dolph Ziggler εκτός εαυτού αλλά και εξελίξεις στην US title picture. Τέλος, το main event ήταν ένας δυνατός αγώνας που έκρινε πολλά. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με τους Carmella και James Ellsworth να βρίσκονται στο ρινγκ αλλά με τον Owens να τους διακόπτει άμεσα. Ο Prizerfighter τόνισε ότι μιας και έχει αγώνα με την Natalya, ο ίδιος θα είναι ο διαιτητής. Ο Shane McMahon έκανε την εμφάνιση του για να λύσει το συγκεκριμένο θέμα. Ο Commissioner του μπλε σόου προσπάθησε πάλι να του εξηγήσει πως δεν τον έκλεψε στους πρόσφατους αγώνες. Ο KO εκφράζει έμμεσα την επιθυμία του να είναι και πάλι στο Raw με τον Shane να λέει πως μόνο εκεί δίνονται οι τίτλοι χωρίς προσπάθεια, όπως του έδωσε το Universal Championship ο Triple H.
Ο Kevin Owens βγαίνει εκτός εαυτού και αρχίζει να μιλάει για τις προσωπικές σχέσεις του Shane αναφέροντας και τα παιδιά του, με τον δεύτερο να του τονίζει να μην το κάνει ξανά αυτό. Ο Owens συνεχίζει και αναφέρει πως θα ήταν καλύτερα για την οικογένεια του, αν δεν είχε επιζήσει στο ατύχημα του ελικοπτέρου και μέσα στην κουβέντα έβαλε ξανά τα παιδιά του. Ο γιος του Vince McMahon δεν άντεξε και όρμηξε στον KO τον οποίο έσυρε πίσω από το τραπέζι των σχολιαστών και των διέλυσε. Χρειάστηκαν αρκετοί διαιτητές και ο Daniel Bryan μάλιστα για να τον σταματήσουν.
Natalya vs Carmella

Η Carmella πήρε το πάνω χέρι στον αγώνα με την Natalya να αλλάζει την κατάσταση γρήγορα με ένα δυνατό clothesline. Η πρωταθλήτρια πήγε να πάρει την νίκη αλλά δεν κατάφερε να εφαρμόσει τελικά το θανατηφόρο Sharpshooter. Κάποια στιγμή ο Ellsworth έδωσε το MITB βαλιτσάκι της Carmella στον διαιτητή με εκείνη να λέει πως δεν θέλει να κάνει cash in. Ένα γρήγορο roll up έδωσε την νίκη στην Natalya με την Carmella να φωνάζει μετά τον αγώνα στον James και να τονίζει ότι η συνεργασία τους τελείωσε.
Στην συνέχεια έχουμε τον Dolph Ziggler στην σκηνή να μην έχει κάνει κάποια μεγάλη αποκάλυψη που έλεγε πως θα κάνει και να μιλάει για το πόσο κανείς δεν αγαπάει ότι κάνει στο ρινγκ. Έτσι όλοι θέλουν να έχουν οι superstars γελοία gimmicks κάτι που θα κάνει και ο ίδιος. Έτσι αφού εμφανίστηκε τρεις φορές ως John Cena, Randy Savage και Naomi, κατέληξε στο ότι όλοι μπορούν να τα κάνουν αυτά αλλά κανείς δεν μπορεί να κάνει ότι βγάζει ο ίδιος στο ρινγκ.Sami Zayn vs Aiden English

Ο Sami μπήκε με φόρα στον αγώνα για να πάρει εκδίκηση για ότι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και πήρε τον έλεγχο αρχικά. Όμως ένα αποτυχημένο crossbody που πόνεσε αρκετά είχε ως αποτέλεσμα ένα έξυπνο roll up από τον English ώστε να πάρει ξανά την νίκη.Στα παρασκήνια βλέπουμε έναν προβληματισμένο Daniel Bryan με τους New Day και Usos να εισέρχονται στο πλάνο. Οι πρωταθλητές ανακοίνωσαν πως την επόμενη εβδομάδα θα υπερασπιστούν τους τίτλους τους σε Street Fight ενάντια στους New Day. Έπειτα όλοι αποχώρησαν με τον GM του μπλε σόου να δέχεται ένα τηλεφώνημα στο οποίο ένας ανώτερος του έδινε οδηγίες με τον Daniel να είναι φανερά στεναχωρημένος.

Στο ρινγκ έπειτα βγαίνουν οι Daniel Bryan και Shane McMahon με τον Daniel να αναρωτιέται πως ο Shane έχασε τον έλεγχο. Του θύμισε και πως ο Miz έκανε τα ίδια για περισσότερο καιρό παλαιότερα αλλά ο ίδιος συγκρατήθηκε γιατί του το ζήτησε ο Shane για το καλό της εταιρείας και των fans. Ο Shane συμφωνεί αλλά αναφέρει πως όταν κάποιος αναφέρει την οικογένεια του και ειδικά τα παιδιά του, τίποτα δεν τον συγκρατεί πίσω. Ο Daniel λέει πως τώρα η εταιρεία θα αντιμετωπίσει αρκετά νομικά προβλήματα και μάλιστα ανακοινώνει πως ο Vince McMahon του επέβαλλε τιμωρία για τις πράξεις του.Baron Corbin vs Tye Dillinger

Ο AJ Styles βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών και ο Corbin βρήκε την ευκαιρία να του μιλήσει άσχημα με τον Tye όμως με dive στο ringside τον οδήγησε στο barricade όπου τον διέλυσε. Έτσι ο Perfect Ten πήρε τον έλεγχο αρχικά αλλά ο Lone Wolf δεν άργησε να αντιδράσει καθώς έκλεισε τον αντίπαλο του στην γωνία. Ο Corbin έκανε ένα cheap shot στον λαιμό του αντίπαλου του χωρίς ο διαιτητής να βλέπει καλά και έπειτα πήρε εύκολα αλλά βρώμικα την νίκη με End of Days.


Στα παρασκήνια μετά τον αγώνα, ο AJ Styles βρίσκει τον Tye Dillinger στον οποίο δίνει μία μεγάλη ευκαιρία καθώς το US Open Challenge την επόμενη εβδομάδα θα είναι ανοικτό μόνο για τον Perfect Ten στην πραγματικότητα. Ο Dillinger συμφωνεί με αυτή την ιδέα και ανταλλάζουν χειραψία.
Επίσης βλέπουμε τον James Ellsworth να απολογείται στην Carmella και να μιλάει για το πόσο ελαττωματικός είναι ο χαρακτήρας του. Η Miss MITB είπε πως τα πράγματα από εδώ και πέρα θα γίνουν με τον δικό της τρόπο και έτσι αφού φίλησε τον James τον χαστούκισε πολύ δυνατά ώστε να αποχωρήσει.


Winner gets WWE Championship chance: Randy Orton vs Shinsuke Nakamura

Ο Orton μπήκε με μεγάλη ορμή και μανία στον αγώνα καθώς πήγε από νωρίς για το RKO κάτι που απέφυγε ο Nakamura όπως και το χαρακτηριστικό DDT του αντίπαλου του. Στο ringside ο Viper προσγειώνει άσχημα τον αντίπαλο του στο τραπέζι των σχολιαστών ώστε να κυριαρχήσει μέχρι τώρα στον αγώνα.  Η μάχη μεταφέρθηκε στο ρινγκ αλλά εκεί ο King of Strong Style έκανε το comeback και με τα γόνατα του απώθησε τον Orton. Μάλιστα έφτασε κοντά στην νίκη με το high knee στην κοιλιά του αντιπάλου κάτι που έγινε kick out στο 2.
Ο Randy ξύπνησε και με ένα εμφατικό superplex παραλίγο να πάρει την νίκη καθώς έγινε kick out όπως και το powerslam του καθώς ο Nakamura ετοιμαζόταν για το kinshasa. Ο αγώνας έφτανε προς το τέλος του και ο Orton πήγε για το RKO όμως ο Ιάπωνας το γύρισε σε βασανιστικό armlock. Ο νικητής του Royal Rumble 2017 ξέφυγε με ένα δυνατό powerbomb αλλά τα βρήκε σκούρα με όταν ο Nakamura τον χτύπησε άσχημα στην σπονδυλική στήλη. Τότε το τέλος ήταν κοντά και ο King of Strong Style πήρε την νίκη με το kinshasa.Έτσι έγινε No.1 Contender για το WWE Championship με τον Mahal να παρακολουθεί από το skybox.
Στα παρασκήνια ο Daniel Bryan προτείνει στον Kevin Owens να ξεχαστεί όλη αυτή η υπόθεση αλλά ο KO είπε πως μόλις άρχισε. Συνέχισε λέγοντας ότι από την επόμενη εβδομάδα το SmackDown Live θα αλλάξει ριζικά με τον ίδιο να κάνει αρκετές κινήσεις και επιλογές. Ο Bryan του ανακοινώνει πως ο Vince McMahon θα καθορίσει τα πράγματα την επόμενη εβδομάδα με τον KO να μένει σιωπηλός.Αποτελέσματα SmackDown Lie 05/09/2017:

  • Η Natalya νίκησε την Carmella.
  • Ο Sami Zayn έχασε από τον Aiden English.
  • Ο Baron Corbin νίκησε τον Tye Dillinger.
  • Ο Shinsuke Nakamura επικράτησε ενάντια στον Randy Orton και έγινε No.1 Contender για το WWE Championship.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη