Raw 11/09/2017: THE BEASTSLAYER!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με τον Braun Strowman να διαλύει δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του WWE και να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει No Mercy. Επίσης είδαμε χάος στην tag team division και την κόντρα των John Cena και Roman Reigns να γίνεται όλο και πιο έντονη. Ας ξεκινήσουμε...


Roman Reigns vs Jason Jordan 

Το επεισόδιο άνοιξε με αυτόν τον όμορφο αγώνα στον οποίο ο Reigns προσπάθησε από την αρχή να επιβάλλει τον ρυθμό του. Πήγε για το Superman Punch αλλά ο Jordan το γύρισε σε ένα βασανιστικό armlock από το οποίο δύσκολα ξέφυγε ο αντίπαλος του. Έπειτα ο γιος του Kurt Angle έφτασε κοντά στην νίκη με δύο συνεχόμενα belly to belly suplexes τα οποία έγιναν kick out. Ο Reigns αντέδρασε και τελικά κατάφερε να πάρει την νίκη με ένα Spear αφού πρώτα είχε ξαπλώσει για τα καλά τον αντίπαλο του.Μετά τον αγώνα ακολούθησε ένα promo ανάμεσα στους Cena και Reigns με τον πρώτο να τονίζει πως παραλίγο ο The Guy να χάσει από τον Jason Jordan όπως ακριβώς και εκείνος την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Big Dog αντέδρασε λέγοντας πως ότι αγώνες έχει κάνει τα τελευταία δύο χρόνια δεν τους έχει κάνει σε όλη του την καριέρα ο Cena. Μάλιστα, ο Roman μίλησε και με άσχημα λόγια στον 16 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και του είπε πως εκείνος τον προκάλεσε γιατί μάζευε πιο πολλά βλέμματα ο ίδιος. Ο Cena έκλεισε το promo με μία προσβολή καθώς τόνισε ότι ο ίδιος είναι ένα drug test για τον Roman και έτσι δεν θα μπορέσει να τον περάσει.Emma vs Sasha Banks 

Ο αγώνας ήταν ανάμεσα στις δύο από τις τρεις διεκδικήτριες του Raw Women's Championship στο No Mercy με την πρωταθλήτρια και την Nia Jax να παρακολουθούν τον αγώνα από το τραπέζι των σχολιαστών σε μία ατμόσφαιρα μίσους. Η Emma πήρε τον έλεγχο αρχικά αλλά η Boss δεν άργησε να αντιδράσει και πήρε εύκολα σχετικά την νίκη με το Banks Statement.Στην συνέχεια έχουμε στο ρινγκ τον Paul Heyman και τον Universal Champion, Brock Lesnar με τον πρώτο να δημιουργεί μία όμορφη και εκρηκτική ατμόσφαιρα ενόψει του No Mercy. Μίλησε επίσης και για το τι έγινε στο Summerslam όπου ο Lesnar παρ'όλο που τον διέλυσε ο Braun γύρισε και νίκησε. Ο Paul ρώτησε τον Strowman αν είναι έτοιμος να μπει στην Suplex City με τον πελάτη του να περιμένει εδώ και τώρα.
Ο Monster Among Men δέχτηκε αυτή την πρόσκληση και μπήκε στο ρινγκ και κατευθείαν όρμηξε στον Brock Lesnar. Τα θηρία έδιναν μεγάλη μάχη με τον Brock να φιλοδωρεί τον αντίπαλο του στο No Mercy με ένα δυνατό suplex. Ο Braun όμως αντέδρασε και διέλυσε τον Beast Incarnate με ένα chokeslam αλλά και ένα δυνατό powerslam. Έπειτα πανηγύρισε έξαλλα και πίκαρε αρκετά τον πρωταθλητή.

Goldust vs Bray Wyatt

Πριν τον αγώνα ο Bray σε ένα promo από την μεγάλη οθόνη είπε πως ο Goldsut φοβάται όπως ο Finn Balor και ζει κάτω από την μπογιά στο πρόσωπο του. Στον αγώνα ο Goldust κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα τον οποίο κράτησε και κυριάρχησε ενάντια στον αντίπαλο του. Μία αντίδραση όμως από τον Wyatt ήταν αρκετή και αφού διέλυσε τον αντίπαλο του στο ringpost ήρε την νίκη με ένα Sister Abigail.
Μετά τον αγώνα, ο Eater of The Worlds με ένα πανί έβγαλε την μπογιά του Goldust και έδειξε σε όλους πως είναι ένας απλός άνθρωπος. Ο Finn Balor εμφανίστηκε και απώθησε τον Wyatt χωρίς να έχουμε σύρραξη με την κόντρα τους να γίνεται όλο και πιο έντονη.
Cesaro & Sheamus vs Luke Gallows & Karl Anderson

Οι Seth Rollins & Dean Ambrose βρίσκονταν στο τραπέζι των σχολιαστών και οι Sheamus & Cesaro κατά την είσοδο τους όρμηξαν πάνω τους και ένα μεγάλο brawl άρχισε. Οι Gallows & Anderson δεν έμειναν χωρίς να κάνουν τίποτα και μπήκαν και αυτοί στο brawl πάνω στην σκηνή με τους υπεύθυνους τελικά να τους χωρίζουν και τον αγώνα να μην ξεκινάει ποτέ.


Στην μεγάλη οθόνη εμφανίζεται ένα promo για την Asuka η οποία υπέγραψε στο Raw και σύντομα θα βρίσκεται στην διάθεση του Kurt Angle μόλις ξεπεράσει τον τραυματισμό της. Επίσης στα παρασκήνια η Alexa Bliss έχει ανησυχήσει με τον ερχομό της Asuka και προσπαθεί να συνάψει ξανά σχέσεις φιλίας με την Nia Jax. Εκείνη όμως της ανακοινώνει πως την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστούν οι δυο τους σε one on one match.


Elias Samson vs Kalisto

Ο Samson πήρε τον έλεγχο αρχικά και έκλεισε τον αντίπαλο του στην γωνία ο οποίος όμως παραλίγο να πάρει την νίκη με ένα Tornado DDT. Ο Elias ξύπνησε και πήρε εύκολα την νίκη έπειτα με το χαρακτηριστικό του Drift Away.Braun Strowman vs John Cena

Ένα match up που θα μπορούσαμε να δούμε άνετα και σε PPV με τον Strowman να παίρνει τον έλεγχο αρχικά και να κυριαρχεί. Ο Cena βρισκόταν στο καναβάτσο για αρκετή ώρα και πήγα να αντιδράσει με ένα AA αλλά δεν κατάφερε να σηκώσει τον Strowman ο οποίος τον πλάκωσε και παραλίγο να πάρει την νίκη έτσι με pin που έγινε kick out. Η μάχη συνεχίζεται σε έντονο ρυθμό με τον Cena να παίρνει λίγο μπρος ώστε ο Monster Among Men να του κόψει την φόρα με ένα spinebuster ενώ εκείνος πήγαινε για το Five Knuckle Shuffle.
Ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και τελικά εφάρμοσε το Attitude Adjustement με τον Braun έξυπνα να βγαίνει στο ringside. Εκεί ο θηριώδης παλαιστής βρήκε τον εαυτού και επέστρεψε με τα steel steps ενώ ταυτόχρονα στο ρινγκ βρισκόταν ένας εξαντλημένος John Cena. Ο Strowman πέρασε τον Leader of Cenation με powerslam πάνω στα steel steps ώστε ο δεύτερος να πάρει την νίκη με DQ υπέρ του.
Έπειτα ακολουθεί το Miz Tv όπου η Maryse ανακοινώνει πως είναι έγκυος και τον Miz φανερά συγκινημένος να είναι έτοιμος να βγάλει λόγο. Ο Enzo Amore ο οποίος ήταν ο σημερινός special guest τον διέκοψε με τον A-Lister να τονίζει ότι εμφανίστηκε την λάθος στιγμή. Ο Enzo είπε πως εκείνοι τον κάλεσαν και ένας καυγάς άρχισε να γεννιέται. Ο Miz εκνευρίστηκε και μίλησε για το πόσο ανόητος είναι ο Amore καθώς κανένας στα παρασκήνια δεν τον συμπαθεί. Ο Enzo αντέδρασε και τόνισε ότι ο Intercontinental Champion αντιγράφει τους Ric Flair και Chris Jericho με τον δεύτερο να τον προκαλεί σε αγώνα.Miz vs Enzo Amore

Ο Amore τα βρήκε σκούρα και από την αρχή βγήκε στο ringside για να αποφύγει τον αντίπαλο του, ο Miz τον ακολούθησε και τον διέλυσε μιλώντας άσχημα στο μικρόφωνο ταυτόχρονα και μάλιστα ρώτησε τον αντίπαλο του: "How you doing?". Ο Enzo πήρε και αυτός το μικρόφωνο και είπε στον A-Lister πως θα έπρεπε να ρωτάει το αγέννητο μωρό: "Who's your daddy?". Ο Miz πήγε να εκραγεί και δεν έδωσε καμία σημασία στην νίκη αφού οι Miztourage διέλυσαν τον Enzo όπως και ο ίδιος μετά με ένα Skull Crushing Finale και έχασε με DQ κατά του.Luke Gallows & Karl Anderson & Cesari & Sheamus vs Hardy Boyz & Seth Rollins & Dean Ambrose

Στην αρχή του αγώνα οι faces κυριάρχησαν με πρωταγωνιστές τους Hardy Boyz οι οποίο με όμορφη συνεργασία διέλυσαν τον Cesaro. Έπειτα ο Matt κυριάρχησε ενάντια στον Sheamus για να τον στείλει στο ringside μαζί με τον Cesaro. Έπειτα ακολούθησε ένα Poetry In Motion από τον Jeff στους αντιπάλους τους στο ringside. Έπειτα ο Dean τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Swiss Superman και αναγκάστηκε να κάνει το tag στον διαθέσιμο Seth Rollins ο οποίος κυριάρχησε απόλυτα. Ο Kingslayer απώθησε τον Gallows αλλά και τον Anderson με ένα Blockbuster.
Έπειτα είχαμε και suicide dive από τον Architect στον Gallows ο οποίος δέχτηκε και δύο Twist of Fate από τους Hardys. Η μισή ομάδα των heels ήταν εκτός με τους Cesaro & Sheamus να σκέφτονται καλά την περίπτωση να επιστρέψουν στον αγώνα κάτι που δεν έκαναν καθώς θα τα έβαζαν με τέσσερις αντιπάλους. Έτσι ο Rollins πήρε την νίκη για την ομάδα του έπειτα από την finisher του και ένα Dirty Deeds του Ambrose στον Karl Anderson.

Αποτελέσματα RAW 11/09/2017:

  • Ο Roman Reigns νίκησε τον Jason Jordan.
  • Η Sasha Banks νίκησε την Emma.
  • Ο Bray Wyatt επικράτησε ενάντια στον Goldust.
  • Ο αγώνας Cesaro & Sheamus vs Karl Anderson & Luke Gallows έληξε με No Contest.
  • Ο Elias Samson νίκησε τον Kalisto.
  • Ο Braun Strowman έχασε από τον John Cena λόγω DQ κατά του.
  • Ο Enzo Amore νίκησε τον Miz με DQ υπέρ του.
  • Οι Hardy Boyz & Seth Rollins & Deam Ambrose επιβλήθηκαν ενάντια στους Cesaro & Sheamus & Karl Anderson & Luke Gallows.Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος

Νεότερη Παλαιότερη