Raw 04/09/2017: The Monster Among Giants!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με νέες ανακοινώσεις αλλά και με ένα όμορφο intercontinental championship match. Επίσης είδαμε την απόλυτη καταστροφή στο main event όπως και έναν δυνατό αγώνα ανάμεσα στους Jason Jordan και John Cena για να ανοίξει το σόου. Ας ξεκινήσουμε...


John Cena vs Jason Jordan

Το επεισόδιο άνοιξε με τον John Cena να βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Jason Jordan, ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του κόκκινου σόου. Από την αρχή, ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό του αλλά δυσκολεύτηκε. Είχαμε πολλά nearfalls αλλά και δυνατά suplexes από τον Jordan. O Cena εφάρμοσε το STF το οποίο δεν του έδωσε την νίκη καθώς ο αντίπαλος του το γύρισε σε δικό του submission. Τελικά ο Leader of Cenation πήρε την νίκη με Attitude Adjustment.


Μετά το τέλος του αγώνα, ο Roman Reigns έκανε την εμφάνιση του και ήρθε ξανά face to face με τον αντίπαλο του στο No Mercy. Ο Big Dog αποκάλεσε τον John, fake ass little b***h κάτι που εκνεύρισε τον Cena ο οποίος μίλησε για το πως θα νικήσει στον επικείμενο αγώνα τους. Ο Face that runs the place δεν σταμάτησε εκεί καθώς τόνισε ότι δεν σέβεται τον Reigns γιατί δεν ρίχνει δουλειά (όπως οι Jordan, Gable και Miz) και τον αποκαλεί fake b***h. Ο Reigns τον προκαλεί για να αγωνιστούν εδώ και τώρα αλλά ο Leader of Cenation δεν δέχεται με τον Roman να τονίζει ότι για αυτόν τον λόγο δεν σέβεται τον αντίπαλο του.Heath Slater & Rhyno vs Sheamus & Cesaro

Ο αγώνας άρχισε με τον Slater να θέλει να πάρει την νίκη από νωρίς αλλά με τον Cesaro να έχει τον έλεγχο. Ο Rhyno πήγε να ρίξει τους αντιπάλους τους στο καναβάτσο όταν επιτέθηκε έξυπνα στον Sheamus και πήγε για το pin αλλά ο Swiss Superman το έσπασε. Τελικά η νίκη ήρθε για τους heels με Brogue Kick από τον Celtic Warriror.Intercontinental Championship match: Jeff hardy vs Miz (c)

Ο Jeff πήρε τον έλεγχο αρχικά καθώς εφάρμοσε και το Whisper In the Winds χωρίς να πάρει την νίκη νωρίς. Ο Dallas τράβηξε την προσοχή του διαιτητή και ο Axel έριξε τον Jeff από το τρίτο σκοινί κάτι που εκνεύρισε τον Matt. Εκείνος όρμησε στην Miztourage με αποτέλεσμα και οι τρεις τους να αποκλειστούν από το ringside ώστε να μείνει μόνο η Maryse. Ο A-Lister χρησιμοποίησε και τα "Yes!" kicks και μάλιστα έριξε άσχημα τον αντίπαλο του από το apron στο ringside.
Στο ringside όμως ο Jeff πήρε τον έλεγχο ξανά και εφάρμοσε ένα εντυπωσιακό Poetry In Motion στον πρωταθλητή με την βοήθεια των steels steps. Ο Miz βρέθηκε σε άσχημη θέση στο ρινγκ, έτοιμος να δεχτεί το Swanton Bomb αλλά η Maryse τον ειδοποίησε έξυπνα και εκείνος το απέφυγε. Ο Jeff συνήλθε παρότι το γεγονός ότι έπεσε άσχημα και πήγε για το Twist of Fate, αλλά ο πρωταθλητής τον μπλόκαρε και με ένα γρήγορο Skull Crushing Finale έκανε το retain,Στα παρασκήνια η Nia Jax ζητάει εξηγήσεις από τον Kurt Angle για το πως η Sasha πήρε το rematch της για το No Mercy. Εκείνος είπε πως το αξίζει αφού έχασε τον τίτλο και Jax άρχισε να μιλάει για τις ευκαιρίες. Η Emma εμφανίστηκε ζητώντας και αυτή την ευκαιρία της για τον τίτλο με τον Angle να ανακοινώνει το Sasha Banks & Alexa Bliss vs Nia Jax & Emma και με τον όρο ότι αν νικήσουν οι δυο τους θα προστεθούν στο Raw Women;s Championship match του No Mercy.


Drew Gulak & Tony Nese & Noam Dar vs Enzo Amore & Cedric Alexander & Gran Metalik

Πριν τον αγώνα, ο Enzo Amore έκανε ένα από τα συνηθισμένα του promos και παρουσίασε με τον τρόπο που μόνος αυτός ξέρει τους συνεργάτες του για απόψε. Στον αγώνα οι Cedric και Dar άρχισαν με τον πρώτο να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα. Μερικές αλλαγές γίνονται και ο Gulak τώρα κυριαρχεί ενάντια στον Amore. Οι Metalik και Alexander έβγαλαν εκτός του Dar και Nese εντυπωσιακά στο ringside. Ο Enzo το εκμεταλλεύτηκε και πήρε την νίκη για την ομάδα του με JawdonZO στον Gulak.Στην συνέχεια έχουμε στο ρινγκ τον Finn Balor ο οποίος μιλάει για το πόσο κάποια title belts θα του ταίριαζαν στην μέση. Έφτασε και στο Intercontinental Championship και είπε πως θα τα είχε καταφέρει εάν δεν ήταν ο Bray Wyatt. Ο Demon King τόνισε ότι επιτέλους κατάλαβε πως ακόμα και αν νικήσεις τον Eater of The Worlds εκείνος θα σε περιτριγυρίζει συνεχώς περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή. Ο Wyatt εμφανίζεται στην μεγάλη οθόνη και λέει πως ο Balor δεν νίκησε στο Summerslam αλλά ο δαίμονας το έκανε. Έτσι του λέει να έρθουν αντιμέτωποι όπως είναι. Ο Finn του φωνάζει πως επέλεξε να τον αντιμετωπίσει γιατί είναι ο Finn Balor. Το promo κλείνει με τον Bray να λέει στον εχθρό του να τρέξει.Sasha Banks & Alexa Bliss vs Emma & Nia Jax

Σε περίπτωση νίκης των Jax & Emma θα έχουμε Fatal 4-Way στο No Mercy μεταξύ τους για το Raw Women's Championship. Οι Banks & Bliss είναι αποφασισμένες να νικήσουν αλλά η Nia προσγειώνει άσχημα από την αρχή την Sasha στην πραγματικότητα. Η Emma κάνει το tag χωρίς η Nia να το θέλει καθώς κυριαρχούσε. Η πρωταθλήτρια μπήκε και κανόνισε γρήγορα την Emma η οποία τα βρήκε σκούρα και αναγκάστηκε να κάνει το tag ξανά στην συμπαίκτρια της.
 Η Bliss δέχτηκε ένα δυνατό Samon Drop το οποίο έσπασε η Sasha και τελικά έκανε το tag στην Boss. Εκείνη δεν άντεξε για πολύ με την Nia να την αποτελειώνει με εμφατικό leg drop αλλά την Emma να κλέβει την παράσταση καθώς έκανε το τελικό pin της νίκης. Μετά τον αγώνα, η Nia ήταν εκνευρισμένη και διέλυσε την Emma στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλες ενόψει του Fatal 4-Way.
Dean Amrbose & Seth Rollins vs Luke Gallows & Karl Anderson

Ο Rollins παίρνει αρχικά τον έλεγχο ενάντια στον Karl Anderson με τους Sheamus & Cesaro να παρακολουθούν την μάχη από το ringside. Οι faces κάνουν double team στον Gallows από νωρίς τον οποίο δυσκολεύουν πολύ. Ο Karl θα εφαρμόσει ένα δυνατό spinebuster κάτι που θα επιτρέψει στον Gallows να πάρει τον έλεγχο ενάντια στον Lunatic Fringe. Ο Dean αντέδρασε και έκανε το tag στον Kingslayer ο οποίος εκτέλεσε ένα εντυπωσιακό blockbuster από το τρίτο σκοινί στον Anderson.
Ο Ambrose έβγαλε εκτός τον Gallows στο ringside με suicide dive και ενώ ο Rollins πήγαινε για την νίκη οι Cesaro και Sheamus διέκοψαν τον αγώνα ώστε ο Kingslayer να πάρει την νίκη με ένα έξυπνο roll up στον Anderson. Μετά τον αγώνα, οι Gallows & Anderson ορμάνε στους Sheamus & Cesaro καθώς τους κόστισαν την νίκη. Εκείνοι με την σειρά τους κάνουν το ίδιο και ένα brawl ξεκινάει με τους πρωταθλητές να αποχωρούν.Βρισκόμαστε στα παρασκήνια για τελευταία φορά πριν το main event όπου ο Neville ανακοινώνει πως στο 205 Live θα οριστεί ο νέος του αντίπαλος για το Cruiserwight Championship. Επίσης, ο Big Show μιλάει στην Renee Young και σε γενικές γραμμές τονίζει πως μπορεί ο Strowman να είναι ο Monster Among Men αλλά ο ίδιος είναι ο World's Largest Athlete.


Steel Cage match: Big Show vs Braun Strowman

Ο αγώνας άρχισε με τον Strowman να μπαίνει κατευθείαν στο πνεύμα της μάχης και να παίρνει τον έλεγχο καθώς παγίδευσε τον Big Show στα σκοινιά. Εκεί εφάρμοσε πολλά slams στον αντίπαλο του πάνω στο σιδερένιο περίφραγμα ώστε ο Show τελικά με ένα δυνατό punch να απωθεί τον αντίπαλο του και να κάνει το comeback. Τώρα ήταν η σειρά του World's Largest Athlete να κάνει ότι του έκανε ο Braun και να τον ξαπλώσει εντελώς με ένα elbow drop από το τρίτο σκοινί ώστε το κοινό να ξετρελαθεί. Οι δυο τους αντάλλαξαν αρκετά χτυπήματα μέχρι που ο Show πήγε να πάρει την νίκη με ένα chokeslam αλλά ο Braun έκανε το δύσκολο kick out.
Αυτή την φορά ο Monster Among Men ανέκτησε τον έλεγχο και προσπάθησε με κάθε τρόπο να διαλύσει τον Big Show. Τον οδήγησε στο turnbuckle απ'όπου τον εκτέλεσε με ένα δυνατό superplex χωρίς να γκρεμίζεται το ρινγκ αυτή την φορά. Από εκεί και πέρα όλα ήταν εύκολα για τον Braun ο οποίος με ένα Running Powerslam πήρε την νίκη. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Strowman πήρε το μικρόφωνο και προειδοποίησε τον Lesnar πως στο No Mercy η τωρινή κατάσταση του Big Show είναι το μέλλον του και πως εκείνος θα στεφθεί Universal Champion. Έπειτα πέρασε τον Show μέσα από το steel cage ώστε να διαλύσει την μία πλευρά του και πανηγύρισε έξαλλα.

Αποτελέσματα RAW 04/09/2017:

  • Ο John Cena νίκησε τον Jason Jordan.
  • Οι Cesaro & Sheamus νίκησαν τους Heath Slater & Rhyno.
  • Ο Miz επικράτησε ενάντια του Jeff Hardy και παρέμεινε Intercontinental Champion.
  • Οι Drew Gulak & Tony Nese & Noam Dar έχασαν από τους Enzo Amore & Gran Metalik & Cedric Alexander.
  • Οι Emma & Nia Jax επιβλήθηκαν ενάντια στις Sasha Banks & Alexa Bliss και θα είναι στο Fatal 4-Way Raw Women's Championship match του No Mercy.
  • Οι Seth Rollins & Dean Ambrose νίκησαν τους Luke Gallows & Karl Anderson.
  • Ο Braun Strowman επικράτησε ενάντια στον Big Show σε steel cage match.


Για το Ringside House,
Χρήστος ΑγγελάτοςΝεότερη Παλαιότερη