No Mercy 2017: The Beast Among The Monsters!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το φετινό No Mercy, αποκλειστικό PPV του Raw με αρκετούς όμορφους αγώνες και πολλά retain. Ο Brock Lesnar αναδείχθηκε το θηρίο των θηρίων και ο Roman Reigns έριξε στο καναβάτσο κι'άλλο έναν σπουδαίο legend. Ο Finn Balor κυριάρχησε ενάντια του Eater of The Worlds όπως και η Bliss ανάμεσα σε τέσσερις δυνατές γυναίκες. Ας ξεκινήσουμε...

KICK OFF

Apollo Crews vs Elias Samson

Αυτός ήταν ο μοναδικός αγώνας του kick off ο οποίος κύλησε ομαλά χωρίς κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Drifter κατάφερε να κυριαρχήσει αρχικά με αρκετά headlocks αλλά ο Crews αντέδρασε μετά από ώρα με ένα δυνατό clothesline. Ο πελάτης του Titus O'Neil είχε τον έλεγχο αλλά στο τέλος ο Elias πήρε την νίκη με ένα Drift Away.MAIN SHOW

WWE Intercontinental Championship match: Miz (c) vs Jason Jordan

Ο Jason Jordan πήρε τον έλεγχο και εφάρμοσε από την αρχή αρκετά suplexes μέχρι που η μάχη μεταφέρθηκε στο ringside. Εκεί η Miztourage έκανε τα distractions της και ο Miz διέλυσε τον αντίπαλο του στο barricade και στο arpon. Ο γιος του Kurt Angle παραλίγο να πάρει την νίκη με clothesline τρίτου σκοινιού αλλά και με δύο συνεχόμενα suplexes τα οποία έγιναν kick out από τον A-Lister στο 2. Έπειτα εκτέλεσε και τον Bo Dallas με suplex και τον έστειλε πάνω στον Miz και στον Curtis Axel στο ringside. Προς το τέλος ο Axel χτύπησε ύπουλα τον Jordan όταν ο διαιτητής δεν έβλεπε και ο Miz έκανε το retain με Skull Crushing Finale. Έπειτα ο Jason Jordan δήλωσε ότι τίποτα δεν ε΄χει τελειώσει ακόμη και ότι ο Miz sucks.
Finn Balor vs Bray Wyatt

Πριν τον αγώνα, ο Bray Wyatt επιτέθηκε στον Finn Balor πριν αρχίσει ο αγώνας και τον διέλυσε στον ringside και στο announce table. Ο Demon King όμως συνήλθε και ο αγώνας άρχισε με τον Balor να παίρνει τον έλεγχο και να χρησιμοποιεί το barricade ως δυνατό όπλο στο ringside ενάντια του αντιπάλου του. Ο Eater of The Worlds αντέδρασε με ένα εμφατικό superplex και κυριάρχησε έπειτα. Ο Finn όμως τον παγίδευσε στο apron έξυπνα και εφάρμοσε πολλαπλά χτυπήματα και έπειτα παραλίγο να πάρει την νίκη με ένα Coupe De Grace στον σβέρκο του Wyatt ο οποίος έκανε kick out στο 2. Ο Bray πήρε για λίγο ξανά τον έλεγχο αλλά δέχτηκε δύο δυνατά dropkicks και στην συνέχεια ένα Coupe De Grace ώστε ο Finn Balor να πάρει την νίκη.
Raw Tag Team Championships match: Dean Ambrose & Seth Rollins (c) vs Cesaro & Sheamus

Ο αγώνας άρχισε με τους Ambrose και Sheamus και οι heels κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο στην αρχή του αγώνα και ο Cesaro μάλιστα να διαλύσει από νωρίς τον Lunatic Fringe στο barricade και στα steel steps. Οι Sheamus & Cesaro συνέχισαν το έργο τους μέχρι που ο Seth Rollins μπήκε στο παιχνίδι και κανόνισε τον Swiss Superman με ένα blockbuster και supekick και εκείνος μάτωσε άσχημα στα χείλη του. Σε ένα σημείο και οι δύο heels έπεσαν άσχημα στο ringpost και στο ringside και ο Ambrose επέστρεψε για να φιλοδωρήσει τον Celtic Warrior με ένα suicide dive. Ο Dean έπειτα γλίτωσε με το ζόρι από το Sharpshooter του Cesaro λόγω του τελευταίου σκοινιού. Έπειτα ο Sheamus έριξε τον Dean άσχημα στο ρινγκ και ο Cesaro ταυτόχρονα έπιασε τον Architetc και τον πέταξε πάνω στον σύμμαχο του. Η νίκη πάλι δεν ήρθε καθώς ο Lunatic Fringe έκανε ένα μεγαλειώδες kick out. Στο τέλος, ο Kingslayer χτύπησε τον Sheamus με την finisher του και ο Ambrose πήρε την νίκη για την ομάδα του με Dirty Deeds.
Raw Women's Championship Fatal 5-Way match: Alexa Bliss (c) vs Emma vs Nia Jax vs Bayley vs Sasha Banks

Η Banks,Bayley και Emma απώθησαν νωρίς την Nia Jax από το ρινγκ και οι δύο πρώτες είχαν την στιγμή τους στον αγώνα καθώς οι φίλες βρέθηκαν αντιμέτωπες. Τις διέκοψε όμως η Jax διαλύοντας την Boss στο barricade. Έπειτα πήγε νωρίς για την νίκη ενάντια στην Emma αλλά η Alexa Bliss την εμπόδισε και το πλήρωσε ακριβά με ένα powerslam. Η Little Miss Bliss πήγε να αντιδράσει αλλά βρέθηκε με την Banks στους ώμους της Nia η οποία τις διέλυσε με ένα Samoan Drop και ίσως να είχε πάρει την νίκη αν η Bayley δεν έσπαγε το pin attempt. Όλες μαζί έστειλαν την Jax πάλι στο ringside και μετά την εκτέλεσαν για τα καλά με ένα τετραπλό powerbomb. Στην συνέχεια, η Emma και η πρωταθλήτρια είχαν μία μικρή αλλά σύντομη συμμαχία. H Bayley έσωσε την Bliss από το Banks Statement όπως και η Sasha Banks την δεύτερη από το Bayley to Belly. Η Nia Jax επέστρεψε και θα είχε πάρει την νίκη με leg drop αν δεν ήταν η Emma. Η Jax βρέθηκε εκτός καθώς χτύπησε άσχημα στο ringpost και η Bliss έκανε το retain με το χαρακτηριστικό της DDT στην Bayley.
John Cena vs Roman Reigns

Αυτό το dream match άρχισε με τον Roman Reigns να κυριαρχεί και τον Cena να παίζει με όλους οδεύοντας προς τα παρασκήνια. Ο Big Dog τον σταμάτησε στην σκηνή και τον οδήγησε πίσω στο ρινγκ. Ο Reigns πέταξε ξανά τον Leader of Cenation στο ringside αλλά ο δεύτερος τον έστειλε στα steel steps. Την ίδια ακριβώς τύχη είχε όμως και ο Cena αμέσως μετά και έπειτα δέχτηκε και ένα Drive By για να κάνει το kick out στο 2. Ο John εφάρμοσε τις γνωστές του επιθέσεις με τους ώμους όμως ο Roman τις απέφυγε έξυπνα αρχικά αλλά τελικά τις δέχτηκε. Ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πήγε για το Five Knuckle Shuffle αλλά δέχτηκε Samon Drop. Αντέδρασε ωστόσο αρκετά γρήγορα και πέρασε τον Big Dog από το STF και εκείνος ξέφυγε από αυτό και εκτέλεσε τον αντίπαλο του με powerbomb ώστε να έχουμε kick out στο 2.
Ο John Cena συνέχισε την πολύ καλή πορεία του μέχρι τώρα και με AA παραλίγο να πάρει την νίκη αλλά ο Reigns έκανε kick out στο 2. Ο Roman πήγε για το Spear αλλά βρέθηκε και χτύπησε άσχημα στο ringpost. Τότε ο Cena εφάρμοσε το Super AA από το τρίτο σκοινί αλλά πάλι ο Reigns σήκωσε τους ώμους του πριν το τρίτο χτύπημα του διαιτητή. Ο Leader of Cenation δεν σταμάτησε εκεί αλλά οδήγησε τον αντίπαλο του στο announce table όπου τελικά ο Reigns τον πέρασε με spear μέσα από αυτό. Ο Cena βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και εφάρμοσε δύο συνεχόμενα AA τα οποία έγιναν πάλι kick out με το κοινό να έχει τρελαθεί στις εξέδρες. Το τέλος φάνηκε πως έρχεται και ο Roman Reigns με ένα Superman Punch και ένα Spear πήρε την πολυπόθητη νίκη. Μετά τον αγώνα ο Cena σήκωσε το χέρι του Reigns ως ένδειξη σεβασμού και αποχώρησε από το ρινγκ λυπημένος και κουρασμένος.
Στα παρασκήνια ο Miz ζητάει από τον Kurt Angle να ανοίξει το επόμενο RAW με το Miz Tv όπου καλεσμένος του A-Lister θα είναι ο Roman Reigns. Ο GM του κόκκινου σόου δέχτηκε και έκλεισ εη διεξαγωγή του.

WWE Cruiserweight Championship match: Neville (c) vs Enzo Amore

Ο Enzo Amore έκανε ένα από τα συνηθισμένα του promo πριν τον αγώνα αλλά ο Neville ήταν αυτός που κυριάρχησε αρχικά στον αγώνα. Ο KIng of The Cruiserwights πήγε να πάρει την νίκη με count out υπέρ του αφού διέλυσε τον Enzo στο ρινγκ και στο barricade αλλά τελευταία στιγμή ο Amore κατάφερε και εισήλθε στο ρινγκ. Ο Neville συνέχισε να κυριαρχεί και πήγε για το Red Arrow αλλά ο αντίπαλος του ξέφυγε και πήρε τον έλεγχο με ένα DDT από το τρίτο σκοινί. Ο Neville αντέδρασε γρήγορα και ο Amore πέρασε στα mind games και πήρε την ζώνη του αντιπάλου του ώστε να τον προκαλέσει. Ο διαιτητής πήγε να γυρίσει τον τίτλο και καθώς δεν έβλεπε ο Enzo εκτέλεσε τον πρωταθλητή με low blow για να κατακτήσει το Cuiserweight Championship.Universal Championshio match: Brock Lesnar (c) vs Braun Strowman

Ο Paul Heyman παρουσιάζει τον Brock Lesnar και ο Braun Strowman ξεκινάει δυνατά στον αγώνα πετώντας τον Lesnar σαν σακί. Ο Brock όμως αντέδρασε με ένα suplex αλλά δέχτηκε πολύ γρήγορα ένα chokeslam το οποίο τον άφησε για λίγο κάτω. O Monster Among Men πήγε να πάρει νωρίς την νίκη με ένα running powerslam αλλά ο Lesnar έκανε kick out στο 2. Έπειτα έστειλε τον πρωταθλητή στο ringside, στο ringpost και στις γωνίες για να κυριαρχήσει ενάντια του. Ο Lesnar εφάρμοσε το Kimura Lock αλά ο Braun ξέφυγε και έπειτα δέχτηκε τρία δυνατά suplexes ώστε να πάει μία μικρή εκδρομή στην Suplex City. Ο Monster Among Men αντέδρασε και έπειτα από δύο όχι συνεχόμενα running powerslams δεν κατάφερε να πάρει την νίκη με τον πρωταθλητή να κάνει kick out τελευταία στιγμή. Ο Brock Lesnar ξύπνησε και πήρε στους ώμους του τον Braun για να τον εκτελέσει με F5 και να κάνει το δύσκολο retain.


Αποτελέσματα No Mercy 2017:

  • Ο Elias Samson νίκησε τον Apollo Crews στο kick off.
  • Ο Miz νίκησε τον Jason Jordan και διατήρησε το Intercontinental Championship.
  • Ο Finn Balor επικράτησε ενάντια στον Bray Wyatt.
  • Οι Seth Rollins & Deam Ambrose νίκησαν τους Cesaro & Sheamus και διατήρησαν τα Raw Tag Team Championships.
  • Η Alexa Bliss επικράτησε ενάντια στις Nia Jax, Bayley, Sasha Banks και Emma σε Fatal 5-Way match και διατήρησε το Raw Women;s Championship.
  • Ο Roman Reigns νίκησε τον John Cena.
  • Ο Enzo Amore νίκησε τον Neville και έγινε ο νέος WWE Cruiserweight Champion.
  • Ο Brock Lesnar επιβλήθηκε στον Braun Strowman και διατήρησε το Universal Championship.Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος


Νεότερη Παλαιότερη