Ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Brock Lesnar;


Ο Brock Lesnar κατάφερε και υπερασπίστηκε επιτυχώς το Univesal Championship στο No Mercy ενάντια του Braun Strowman. Όμως ακόμη δεν έχει γίνει σαφές το τι θα ακολουθήσει για τον Beast Incarnate. Οι τελευταίες φήμες θέλουν να μην βρίσκεται ο κόκκινος τίτλος υπό διεκδίκηση στο TLC και με τον Brock πιθανότατα να παίρνει ένα μικρό ρεπό. Ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψει κοντά στο Survivor Series το οποίο ανήκει στην Big Four των PPVs και σίγουρα κάποιος θα τον περιμένει.
Αυτός πιθανότατα θα είναι ο Finn Balor σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες καθώς ακόμη δεν έχει πάρει το rematch του για τον τίτλο που δεν έχασε ποτέ. Σας είχαμε ενημερώσει και μέσα στο καλοκαίρι πως οι Samoa Joe, Roman Reigns, Braun Strowman, Seth Rollins και Finn Balor θα έπαιρναν την ευκαιρία τους για το Universal Championship. Οι τρεις πρώτοι την πήραν και ο Seth Rollins βρίσκεται εκτός πλάνων καθώς είναι στην tag team division μαζί με τον Dean Ambrose. Ο Demon King λοιπόν όπως δήλωσε και στο τελευταίο Raw στην Charlie Caruso, έχει τον Brock Lesnar στο στόχαστρο του.
Το συγκεκριμένο σχέδιο δεν θα τεθεί σε εφαρμογή αμέσως καθώς ο Finn θα συνεχίσει το feud του με τον Bray Wyatt και οι δυο τους θα έχουν πιθανότατα τρίτο και τελευταίο αγώνα στο TLC. Βέβαια ο αγώνας ίσως πραγματοποιηθεί και στο Royal Rumble ανάλογα με την σειρά που θα ορίσουν στους contenders. Αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι ο Brock Lesnar διαφημίζεται για πρώτη φορά μετά το No Mercy σε show και αυτό είναι to τελευταίο Raw πριν το Survivor Series. Τα πλάνα ίσως αργήσουν λίγο αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως αυτός ο αγώνας θα είναι εκρηκτικός.
Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη