Εξελίξεις στην διεξαγωγή του φετινού Summerslam


Το Summerslam πλησιάζει όλο και πιο πολύ με ήδη μερικούς αγώνες να έχουν ανακοινωθεί και η κάρτα να αρχίζει να γεμίζει σιγά σιγά. Οι ιθύνοντες της εταιρείας ποντάρουν πολλά στο μεγαλύτερο event του καλοκαιριού καθώς θέλουν να ευχαριστήσουν το κοινό έπειτα από το Royal Rumble 2017 και την Wrestlemania 33 που έλαβαν σκληρές κριτικές.
Μία πιθανή αλλαγή αφορά την κόντρα των Miz και Jason Jordan η οποία θα οδηγούσε όπως φαινόταν στο Summerslam (σας είχαμε ενημερώσει και παλαιότερα) με το Intercontinental Championship on the line. Ο Dave Meltzer τόνισε ότι ίσως δεν υπάρχουν άμεσα πλάνα για αυτή την κόντρα αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Ακόμη, σύμφωνα με πολλούς οι αγώνες και τα storylines της εταιρείας έχουν γίνει προβλέψιμα κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν. Έτσι είναι πολύ πιθανόν να δούμε πολλές εκπλήξεις αλλά και τους ιθύνοντες του WWE να προσπαθούν να καλύψουν όσο καλύτερα γίνεται το αποτέλεσμα πολλών αγώνων και κυρίως του Fatal 4-Way Universal Championship match που μάλλον θα είναι και το main event. Επίσης, οι φήμες θέλουν το Summerslam να διαρκεί από 5:30 έως και 6 ώρες μαζί με το kick off.
Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη