SmackDown Live 29/08/2017: Τα πάντα για την γλύκα του τίτλου!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου με αρκετές εκπλήξεις σε όλη την διάρκεια του. Είδαμε πολλούς νέους μπλε superstars σε δράση αλλά και την έναρξη του US Open Challenge από τον Styles. Στο τέλος, η έκβαση του main event και το αποτέλεσμα του μας προετοίμασαν αρκετά για το τι θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Jinder Mahal να βρίσκεται στο ρινγκ μαζί με τους Singh Brothers οι οποίοι του έδιναν εξηγήσεις για ότι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα (έχασαν ενάντια στον Nakamura). Τα αδέρφια έφτασαν μέχρι και στο να φιλήσουν τα πόδια του WWE Champion για να τους συγχωρέσει. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε καθώς ο Shinsuke Nakamura μπήκε στο ρινγκ και επιτέθηκε σε όλους. Ο Randy Orton βγήκε με την σειρά να βοηθήσει τον αποψινό του tag team partner καθώς τα είχε βρει σκούρα. Όμως και ο Viper δεν βρέθηκε στην καλύτερη θέση καθώς ο Rusev μπήκε και αυτός στο παιχνίδι, ώστε οι heels να έχουν τον τελευταίο λόγο ενόψει του αποψινού main event.
The Ascension vs Chad Gable & Shelton Benjamin

Ο αγώνας άρχισε με τους Viktor και Gable να βρίσκονται στο ρινγκ αλλά και με τον Benjamin κυρίως να παρεμβαίνει συχνά. Οι δυο τους βρέθηκαν σε άσχημη κατάσταση και έγιναν τα tag ώστε ο Shelton να κυριαρχήσει και επιτέθηκε στον Viktor από το τρίτο σκοινί για την νίκη αλλά ο Konnor έγκαιρα έσπασε το pin. Τελικά ο Chad κανόνισε τον Konnor και ο Shelton πήρε την νίκη για την ομάδα του αφού προσγείωσε με το πρόσωπο τον Viktor στο ρινγκ.Στην συνέχεια έχουμε τον AJ Styles μπροστά στο WWE Universe να μιλάει για το πως έχασε ο Kevin Owens την προηγούμενη εβδομάδα και να ανακοινώνει την έναρξη του δικού του US Open Challenge. Ο Tye Dillinger εμφανίζεται έτοιμος για δράση αλλά ο Baron Corbin τον εμποδίζει αρκετά καθώς θέλει και εκείνος την ευκαιρία του. Τελικά οι δυο τους καταλήγουν να μάχονται ώστε ο Tye να φτάσει στο ρινγκ και να αρχίσει ο αγώνας.

United States Championship match: AJ Styles vs Tye Dillinger

Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν κράτησε πολύ αλλά ο Perfect Ten έδειξε κάποια καλά σημάδια και μάλιστα πήγε να επιχειρήσει το Tye Breaker. Ωστόσο, ο Phenomenal One το απέφυγε και τον ανάγκασε να κάνει tap out αφού εφάρμοσε το Culf Crusher. Μετά τον αγώνα, ο Lone Wolf επιτέθηκε στον Dillinger και έπειτα πήγε για τον Styles αλλά αυτός τον απώθησε έξυπνα.
Bobby Roode vs Mike Kanellis

Ο Mike Kanellis επέστρεψε ξανά στην δράση ενάντια στον Glorious ο οποίος κυριάρχησε από την αρχή του αγώνα. Ο Kanellis κατάφερε να αντιδράσει καθώς οδήγησε τον αντίπαλο του στην γωνία, όχι για πολλή ώρα καθώς ξέφυγε. Τότε ο Roode με κινήσεις όπως Blockbuster και Spinebuster πήρε τον ολοκληρωτικό έλεγχο αλλά και την νίκη με το Glorious DDT.Ο Kevin Owens βγαίνει στο ρινγκ και διώχνει τον Aiden English ο οποίος ήταν εκεί για τον σημερινό αγώνα του. Ο Prizerfighter μιλάει για ότι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και για το πως ο Shane τον ξεγέλασε για δεύτερη φορά. Τονίζει ότι έναν χρόνο πριν ήταν Universal Champion και εδώ στην Land of Oppurtunity δεν έχει καταφέρει σχεδόν τίποτα. Ο Shane McMahon τον διακόπτει και του εξηγεί με μεγάλη ακρίβεια τι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς μίλησε και για τις δυνάμεις που έχει ένας διαιτητής σε έναν  αγώνα. Χωρίς να πολυλογεί ανακοίνωσε τον αγώνα Sami Zayn vs Aiden English για να ξεκινήσει τώρα.


Aiden English vs Sami Zayn

Ο English πήρε τον έλεγχο αρχικά και ο αγώνας κυλούσε ομαλά αρχικά όσο ο Kevin Owens βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών. Ο KO όμως έφυγε από εκεί και μπήκε στο ρινγκ ώστε να πάρει τον ρόλο του διαιτητή του αγώνα και τα κατάφερε. Ο Sami ήταν σαστισμένος με αυτή την αλλαγή κάτι που πλήρωσε, καθώς ο Prizerfighter τον φιλοδώρησε με ένα Pop-Up Powerbomb ώστε ο Aiden να πάρει την νίκη.
Στα παρασκήνια, ο Shane McMahon λέει πως ο αγώνας δεν μετράει και είναι σαν να μην έγινε ποτέ λόγω της παρέμβασης του KO, οπότε ο Sami δεν έχασε ποτέ. Επίσης, ο Dolph Ziggler δίνει συνέντευξη στην οποία λέει πως όποτε θέλει εκείνος θα κάνει την μεγάλη έκπληξη στο WWE Universe. Ακόμη, είπε πως για να σε προσέχουν πρέπει να γίνεις κάτι σαν τον Elias Samson η γενικά να κάνεις κάτι γελοίο.


Winner choses stipulation for Championship match: New Day vs Usos

Για τους New Day αγωνίστηκαν οι Big E και Kofi Kingston οι οποίοι αρχικά είχαν κυριαρχήσει στον αγώνα. Ειδικά, ο Kofi έβγαζε όμορφες κινήσεις και παραλίγο να πάρει την νίκη με ένα crossbody αλλά ο Jimmy έσπασε το pin. Η νίκη κόντρα στην ροή του αγώνα, ήρθε για τους Usos καθώς ο Kofi δεν είδε το tag και ο Jey πήρε την νίκη για την ομάδα του με ένα γρήγορο roll up.Στα παρασκήνια βλέπουμε την Carmella να είναι εκνευρισμένη ενάντια στον Ellsworth γιατί αποκάλυψε τα πλάνα της την προηγούμενη εβδομάδα. Η Natalya εμφανίζεται και τονίζει ότι και cash in να έκανε θα το έχανε και κανονίζεται το Carmella vs Natalya για την επόμενη εβδομάδα. Η Naomi εμφανίζεται δίπλα στην πρωταθλήτρια και τις ανακοινώνει πως σε δύο εβδομάδες θα πάρει το rematch της για τον τίτλο.
Επίσης, στην μεγάλη οθόνη βλέπουμε την δεύτερη σεζόν του Fashion Files με τους Breezango να βρίσκονται κοντά στην λύση του μυστηρίου. Όπως όλα δείχνουν βασικός ύποπτος θεωρείται ο Aiden English.


Tamina vs Tina Stock (Local competitor)

Η Lana προετοίμασε την Tamina καλά πριν τον αγώνα και εκείνη μπήκε στο ρινγκ ώστε να διαλύσει την αντίπαλο της εύκολα και γρήγορα. Πήρε την νίκη με ένα δυνατό superkick ώστε να πανηγυρίσει μαζί με την Lana.Shinsuke Nakamura & Randy Orton vs Rusev & jinder Mhala

Περνάμε στο main event της βραδιάς όπου ένα brawl άρχισε πριν χτυπήσει το καμπανάκι με τους Orton και Nakamura πρωταγωνιστές. Τελικά ο αγώνας άρχισε με τον Mahal να κυριαρχεί ενάντια του Shinsuke ο οποίος τελικά ξέφυγε με ένα jawbreaker και έκανε το tag στον Viper. Ο Orton κυριάρχησε ενάντια του πρωταθλητή και πήγε μάλιστα και για το χαρακτηριστικό του DDT αλλά εκεί ο Rusev με βοήθεια Singh Brothers, χτύπησε άσχημα τον Randy. Τότε ο Bulgarian Brute επιβλήθηκε στον Viper ο οποίος δυσκολεύτηκε να αντιδράσει. Τελικά βγήκε από την δύσκολη θέση αφού έκανε το tag.
Ο King of Strong Style κανόνισε τον Rusev καθώς τον στόχευσε με knees και πολλά kicks ώστε να κάμψει την αντίσταση του. Έπειτα οι δυο face superstars με άψογη συνεργασία κατάφεραν να ρίξουν στο καναβάτσο τον Rusev, αφού ο Ιάπωνας τον ξάπλωσε με επίθεση από το τρίτο σκοινί. Έπειτα ακολούθησε ένα εμφατικό kinshasa ώστε οι Nakamura και Orton να πάρουν την νίκη. Οι δυο face superstars πανηγυρίζουν και μιλάνε ενόψει του αγώνα τους την επόμενη εβδομάδα όπου ο νικητής θα γίνει No.1 Contender για το WWE Championship. Όλα είναι ήρεμα μέχρι που ο Viper εκτελεί τον Shinsuke με ένα RKO, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα.


Αποτελέσματα SmackDown Live 29/08/2017:

  • Οι Chad Gable & Shelton Benjamin νίκησαν την Ascension.
  • Ο AJ Styles νίκησε τον Tye Dillinger και διατήρησε το US Championship.
  • Ο Bobby Roode επιβλήθηκε στον Mike Kanellis.
  • Ο Aiden English νίκησε τον Sami Zayn, αλλά ο αγώνας ακυρώθηκε από τον Shane McMahon.
  • Οι Usos νίκησαν τους New Day και θα επιλέξουν το stipulation του championship match.
  • Η Tamina διέλυσε την Tina Stock (local competitor).
  • Οι Shinsuke Nakamura & Randy Orton επικράτησαν ενάντια στους Jinder Mahal & Rusev.


Για το Ringside House,
Χρήστος ΑγγελάτοςΝεότερη Παλαιότερη