SmackDown Live 15/08/2017: Αποτυχημένο Cash In με υπογραφή Mahal!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου το οποίο ήταν και το τελευταίο πριν το Summerslam της Κυριακής. Είδαμε μία μεγάλη γιορτή αλλά και ένα συμβάν στο main event το οποίο δεν βλέπουμε συχνά με θύμα τον Baron Corbin. Ακόμη είχαμε εξελίξεις και με τους AJ Styles, Kevin Owens και Shane McMahon. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Jinder Mahal μαζί με τους Singh Brothers να γιορτάζουν με μεγαλοπρεπή τρόπο την ημέρα Ανεξαρτησίας της Ινδίας. Είδαμε μία παραδοσιακή ομάδα χορευτών στην σκηνή αλλά και μία γυναίκα να τραγουδάει τον εθνικό ύμνο της Ινδίας. Έπειτα ο Mahal είπε πως σήμερα θα διαλύσει τον John Cena, με τον Shinsuke Nakamura να έχει σειρά στο Summerslam. Ο King of Strong Style έκανε την εμφάνιση του και τόνισε πως σήμερα προσεύχεται για ειρήνη μιας και έτσι γίνεται στην Ιαπωνία. Τέλος, είπε πως την επερχόμενη Κυριακή θα του πάρει τον τίτλο από τα χέρια του.
Natalya vs Becky Lynch

Η Becky κατάφερε να πάρει τον έλεγχο με όμορφες κινήσεις όπως και ένα δυνατό dropkick στην πλάτη της αντιπάλου της. Συνέχισε εφαρμόζοντας και το Bexploder αλλά πάλι δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Η Natalya αντέδρασε και έπειτα από πολλές προσπάθειες εφάρμοσε το Sharpshooter ώστε η Ιρλανδή να κάνει το tap out.


Μετά τον αγώνα, η Natalya απέφυγε την Naomi που πήγε να της επιτεθεί από το τραπέζι των σχολιαστών που βρισκόταν. Η Carmella εμφανίστηκε στην σκηνή μαζί με τον Ellsworth και οι δυο τους τόνισαν ότι η νικήτρια ανάμεσα τους θα είναι πάλι ηττημένη σηκώνοντας το πολύτιμο βαλιτσάκι της.


Rusev vs Chad Gable

Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν κράτησε πολύ με τον Gable να δείχνει καλά με ένα δυνατό Belly to Belly suplex. Ο Rusev όμως αντέδρασε και τον οδήγησε στο ringside όπου τον διέλυσε στα σιδερένια σκαλιά αλλά τον πέρασε πάνω από τραπέζι των σχολιαστών με αποτέλεσμα να χάσει τον αγώνα με DQ κατά του. Έπειτα, ο Bulgarian Brute δεν σταμάτησε εκεί καθώς εφάρμοσε το Accolade στον αντίπαλο του πάνω στο τραπέζι. Όταν επέστρεψε στο ρινγκ για να πει την τελευταία του λέξη, από το πουθενά δέχτηκε ένα RKO με τον Orton να στέκεται έπειτα όρθιος και να πανηγυρίζει.
Στην συνέχεια έχουμε τους Shane McMahon και AJ Styles στο ρινγκ ώστε ο δεύτερος να απολογηθεί για ότι έκανε στον πρώτο την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Phenomenal One τονίζει πως όλα αυτά δεν έγιναν με την θέληση του με τον Shane να τον καταλαβαίνει και να δηλώνει πως όλο αυτό δεν θα επηρεάσει την δουλειά ως διαιτητής. Δεν σταμάτησε εκεί αλλά πρόσθεσε κιόλας ότι αν ο Styles απλώσει χέρι ξανά πάνω του θα κάνει και αυτός το ίδιο. Ο Kevin Owens εισέρχεται στο ρινγκ όπου θέλει και αυτός να πει στον Shane ότι ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο.
Έπειτα, οι δυο αντίπαλοι την Κυριακή πάνε να δώσουν τα χέρια αλλά μία ένταση γεννιέται και αρχίζουν να ρίχνουν χτυπήματα. Ο Commissioner του μπλε σόου πάει να σώσει την κατάσταση αλλά για λίγο δεν δέχτηκε μία μπουνιά από τον US Champion. Ο Prizerfighter πήγε να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση αλλά χτύπησε άθελα του τον Shane με Superkick για να τον αφήσει κάτω για αρκετή ώρα.
The New Day vs The Usos

Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν non title match και την New Day εκπροσωπούσαν οι Kofi Kingston και Xavier Woods με τον πρώτο να παίρνει τον έλεγχο αρχικά στον αγώνα. Η New Day συνεργάστηκε άψογα και στο ringside με τους Usos να είναι αρκετά σαστισμένοι αλλά τελικά με μία καλή συνεργασία να παίρνουν την νίκη με double superkick στον Kofi.Στην μεγάλη οθόνη προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο των Fashion Peaks των Breezango όπου Fandango μιλάει για την εμπειρία του με τους εξωγήινους αλλά και οι δυο καταλήγουν στο ότι κάτι τρομακτικό έχει κυριαρχήσει στην tag team division του μπλε σόου. Οι δυο τους θα επιστρέψουν ξανά σε δύο εβδομάδες.


John Cena vs Jinder Mahal

Ο αγώνας αυτός ήταν non title match με τον Mahal να παίρνει τον έλεγχο ενάντια στον Cena ο οποίος δέχτηκε νωρίς κιόλας ένα cheap shot από τον Samir Singh. Τελικά, ο Leader of Cenation αντέδρασε και εφάρμοσε το Five Knuckle Shuffle στον αντίπαλο τους με τους ακόλουθους του δεύτερου να τον τραβάνε στο ringside. Μετά από ένα μικρό κυνηγητό, οι Singh Brothers κράτησαν ύπουλα τον Cena εκτός ρινγκ με τον διαιτητή να το βλέπει αυτό και να τους αποβάλλει από το ρινγκ. Ο 16 φορές πρωταθλητής κατείχε τον έλεγχο και παραλίγο να πάρει την νίκη με το STF και το AA. Τελικά όμως εφάρμοσε το super AA το οποίο φάνηκε να του δίνει την νίκη αλλά ο Baron Corbin από το πουθενά έσπασε το pin με το βαλιτσάκι του, ώστε ο Cena να κερδίσει με DQ υπέρ του.Ο Lone Wolf επιτέθηκε στον John Cena ενόψει Summerslam και κατάφερε να τον διαλύσει αρκετά. Ωστόσο, καθώς αποχωρούσε ευχαριστημένος από το ρινγκ γύρισε και σκέφτηκε καλά τι να κάνει με τον Mahal να είναι κάτω. Αποφάσισε να οδεύσει στο ρινγκ και να κάνει το cash in με το πολύτιμο βαλιτσάκι του το οποίο έδωσε γρήγορα στον διαιτητή.WWE Championship match: Jinder Mahal (c) vs Baron Corbin

Το cash in έγινε επίσημο και ο διαιτητής περίμενε να δει εάν ο Mahal είναι εντάξει. Ο αγώνας άρχισε και ο Lone Wolf πήγε να βγάλει εκτός τον Cena μια και καλή καθώς βρισκόταν στο apron αλλά ταυτόχρονα ο Mahal ξύπνησε και με ένα γρήγορο roll up κατάφερε να κάνει το retain σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση.
Αποτελέσματα SmackDown Live 15/08/2017:

  • Η Natalya νίκησε την Becky Lynch.
  • Ο Chad Gable επικράτησε ενάντια του Rusev με DQ υπέρ του.
  • Οι New Day έχασαν από τους Usos σε non title match.
  • Ο John Cena νίκησε τον Jinder Mahal με DQ υπέρ του σε non title match.
  • Ο Baron Corbin έκανε cash in και έχασε από τον Jinder Mahal ο οποίος διατήρησε το WWE Championship υπό κατοχή του.Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος

Νεότερη Παλαιότερη