SmackDown Live 01/08/2017: Ο Nakamura πάει στο Summerslam!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου με ένα πολύ δυνατό main event το οποίο έκρινε πολλά. Ακόμη είδαμε τον AJ Styles να κάνει ένα retain με έναν περίεργο τρόπο αλλά και μία νέα κόντρα ενόψει Summerslam να γεννιέται. Ας ξεκινήσουμε...


United States Championship match: AJ Styles (c) vs Kevin Owens

Το επεισόδιο άνοιξε με τον συγκεκριμένο αγώνα και τον Prizerfighter να κατέχει τον έλεγχο του στην αρχή. Ο Phenomenal One αντέδρασε όμως όπως αναμενόταν και παρ΄όλο που ο KO απέφυγε ένα Phenomenal Forearm, τελικά πλήρωσε με ένα απλό Forearm από το ρινγκ στο ringside. Στην συνέχεια είδαμε πολλά reverses σε προσπάθειες για Powerbombs και Style Clashes με τον AJ να εφαρμόζει δύο φορές το Calf Crusher στον αντίπαλο ο οποίος ξέφυγε.
Προς το τέλος του αγώνα, ο Owens είχε τον έλεγχο ενάντια στον πρωταθλητή όπου χτύπησε τον διαιτητή μέσα στην μάχη. Ο Styles γύρισε ένα Pop Up Powerbomb σε ένα γρήγορο roll up και πήρε την νίκη για να παραμείνει πρωταθλητής.Μετά το τέλος του αγώνα, οι Owens και JBL υποστηρίζουν πως οι ώμοι του δεν ήταν και οι δύο κάτω. Ο Styles αποχωρεί ως πρωταθλητής και ο KO οδεύει νευριασμένος στα παρασκήνια. Εκεί τα βάζει με τον διαιτητή του αγώνα αλλά και με τους Shane McMahon και Daniel Bryan. Ο διαιτητής παραδέχεται το λάθος του και δέχεται ένα strike από τον Owens. Ο Shane για να τον ηρεμήσει του λέει πως θα πάρει ξανά το rematch του για το Summerslam μονάχα εάν ο ίδιος είναι Special Guest Referee. Ο Owens σαστισμένος τελικά συμφώνησε.


Στην συνέχεια, η φωνή του Big E ακούγεται και όλοι νομίζουν πως η New Day θα εμφανιστεί αλλά οι Usos βγαίνουν στην σκηνή παίζοντας με το κοινό. Τα αδέρφια λοιπόν είπανε πως η New Day δεν είναι σήμερα εδώ κάτι που οι ίδιοι κατάφεραν. Στο τέλος κατέληξαν πως οι πρωταθλητές θα πρέπει να μαζευτούν καθώς σύντομα θα τους πάρουν τους τίτλους αλλά και τις ατάκες, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα το "Usos rocks!".Aiden English vs Sami Zayn

Πριν τον αγώνα ο English έκανε ένα από τα συνηθισμένα τελευταία promo του με το κοινό να τον αποδοκιμάζει έντονα. Στον αγώνα, ο Sami Zayn κυριάρχησε από την αρχή του κυρίως με κάποια hip tosses αλλά ο English σύντομα και από το πουθενά έκανε το γρήγορο roll up και πήρε την νίκη. Μετά τον αγώνα, οι Mike & Maria Kanellis εμφανίστηκαν και είπαν πως λατρεύουν να χάνει ο Sami Zayn.
Naomi & Becky Lynch vs Natalya & Carmella

Ο αγώνας άρχισε με την Becky να κάνει ένα γρήγορο tag in και η Naomi να ρίχνεται στην μάχη με την Natalya και με την Carmella έπειτα τις οποίες εξουδετέρωσε επιτυχώς αρχικά με πολλά kicks και κράτησε για αρκετή ώρα τον έλεγχο. Τελικά όμως οι heels αντέδρασαν και με καλή συνεργασία διέλυσαν την πρωταθλήτρια. Η Naomi παλεύει να κάνει το tag και ταυτόχρονα οι Carmella και Natalya μαλώνουν για ένα tag in. Η Miss MITB την περνάει μέσα από το Code of Silence με την πρωταθλήτρια όμως να το γυρνάει σε δικό της submission. Η Natalya πήγε να το σπάσει αλλά η Becky καθάρισε για αυτό με ένα Bexploder ώστε η Carmella να κάνει tap out για την νίκη των face.Στα παρασκήνια η Renee Young παίρνει συνέντευξη από τον Jinder Mahal και τον ρωτάει για τον ποιον από τους John Cena και Shinsuke Nakamura θα προτιμούσε για αντίπαλο μιας και ο νικητής μεταξύ τους θα τον αντιμετωπίσει. Ο πρωταθλητής με τους Singh Brothers στο πλευρό του είπε ότι δεν τον νοιάζει ποιος θα είναι ο αντίπαλος του αλλά ο ίδιος θα αποχωρήσει σίγουρα πρωταθλητής από το Summerslam. Τόνισε τέλος ότι ο Modern Day Maharaja θα κυριαρχήσει.


Rusev vs Chad Gable

Ο αγώνας άρχισε με τον Chad Gable να κυριαρχεί αρχικά και να εφαρμόζει και ένα δυνατό belly to belly suplex με τον Rusev να αντιδράει σε κάποια σημεία. Μάλιστα έφτασε κοντά στην νίκη με ένα moonsault το οποίο έγινε kick out στο 2. Προς το τέλος ο Bulgarian Brute ανέκτησε τις δυνάμεις του και εφάρμοσε το Accolade με τον Gable να το γυρνάει σε ankle lock. Όμως ο Rusev το γύρισε ξανά σε Accolade και ο Gable έκανε το τελικό tap out.


Μετά τον αγώνα ο Rusev παίρνει το μικρόφωνο και λέει πως κανείς δεν μπορεί να του παρουσιάσει καλή αντίσταση καθώς το βασικότερο είναι πως όλοι τον φοβούνται. Έπειτα αναρωτήθηκε για τον αντίπαλο του για το Summerslam ο οποίος δεν έχει βγει ακόμα καθώς όλοι τον φοβούνται. Τότε η μουσική του Randy Orton ακούστηκε και ο Viper είπε πως δεν φοβάται κανέναν και τον προκάλεσε σε αγώνα για το Summerslam. Ο Bulgarian Brute άρχισε να μιλάει έντονα στα Βουλγαρικά με τον Orton να τον φιλοδωρεί με ένα RKO.Shinsuke Nakamura vs John Cena

Στην αρχή βλέπουμε τον Shinsuke Nakamura να διατηρεί τον έλεγχο ενάντια στον John Cena ο οποίος έπειτα εναλλασσόταν αρκετά γρήγορα. Ο King of Strong Style στόχευσε αρχικά στην mid section του αντιπάλου του στην οποία επιτέθηκε με αρκετά knees. Πήγε μερικές φορές για το kinshasa αλλά ο Leader of Cenation έβρισκε τον τρόπο ώστε να τα αποφύγει. Μάλιστα φιλοδώρησε τον Γιαπωνέζο με ένα εμφατικό clothesline. Ο Nakamura αντέδρασε όμως με ένα δυνατό face buster στον 16 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.
Στην συνέχεια είδαμε μερικά locks τα οποία είχαν reverses και από τους δύο superstars με τον Cena να καταφέρνει τελικά να εφαρμόσει ένα AA στον αντίπαλο του ο οποίος έκανε kick out στο 2. O αγώνας κυλούσε με τον Jinder Mahal να παρακολουθεί από τα VIP του σταδίου μαζί με τους Singh Brothers. Ο Cena βρήκε τα περιθώρια και πήγε για το AA το οποίο ο Nakamura παραλίγο να αποφύγει. Δεν σταμάτησε εκεί και πήγε για ένα δεύτερο όπως είχε γίνει ακριβώς και στο τελείωμα του AJ Styles vs John Cena στο Royal Rumble 2017 με τον King of Strong Style να κάνει το reverse με ένα exploder. Έπειτα ακολούθησε ένα kinshasa ώστε ο Shinsuke να πάρει την νίκη ενάντια στον Cena.Μετά το τέλος του αγώνα, ο John Cena έδωσε το χέρι του στον Nakamura ως ένδειξη σεβασμού και σήκωσε και το χέρι του αντιπάλου του. Ο Γιαπωνέζος πανηγύριζε μέχρι που ο Baron Corbin του επιτέθηκε από πίσω με το πολύτιμο βαλιτσάκι του. Ο Cena γύρισε για να βοηθήσει την κατάσταση ως τίμιος babyface και τελικά διέλυσε τον Lone Wolf με ένα AA πάνω στο τραπέζι των σχολιαστών. Έπειτα, οι δυο faces superstars είχαν πάλι μία σκηνή αλληλοσεβασμού με το επεισόδιο να κλείνει.

Αποτελέσματα SmackDown Live 01/08/2017:

  • Ο AJ Styles νίκησε τον Kevin Owens και παρέμεινε United States Champion.
  • Ο Sami Zayn έχασε από τον Aiden English.
  • Οι Naomi & Becky Lynch επιβλήθηκαν στις Carmmela & Natalya.
  • Ο Rusev νίκησε τον Chad Gable.
  • Ο Shinsuke Nakamura επικράτησε ενάντια στον John Cena ώστε να γίνει No.1 Contender για το WWE Championship στο Summerslam.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη