Ο Ric Flair ονομάζει τους "Big Four" του WWE


Ο θρυλικός πρώην παλαιστής, φιλοξενήθηκε από το Gamespot, ώστε να μιλήσει για το ντοκιμαντέρ που του ετοίμασε το δίκτυο ESPN. Μεταξύ άλλων, ξεχώρισαν οι δηλώσεις του για το ποιους παλαιστές(από αυτήν την εποχή) ξεχωρίζει.

Για να μιλήσει κανείς για τον "βίο και την πολιτεία" του Ric Flair θα χρειαστεί ...χρόνια. Ένας εκ των σπουδαιότερων παλαιστών που ανέδειξε ποτέ το wrestling, ο άνθρωπος που "κράτησε" σχεδόν μόνος του το WCW. Οι τίτλοι που έχει κατακτήσει αμέτρητοι, οι ματσάρες που έχει δώσει επίσης. Συνεπώς, τα λόγια του έχουν τεράστια βαρύτητα για τον οποιοδήποτε. Ας δούμε λοιπόν ποιοι superstars είχαν την τιμητική τους μέσω του ίδιου του Flair:

"Randy Orton, AJ Styles, Seth Rollins και η κόρη μου, Charlotte Flair. Δε χρειάζεται να σκεφθώ δεύτερη φορά γι' αυτό. Ο Orton αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους παλαιστές που έχουν αναδειχθεί. Είναι ψηλός, έχει εκπληκτικό σώμα, χειρίζεται σωστά το μικρόφωνο και στο ρινγκ είναι "άπιαστος". Τα ίδια ακριβώς και ο Seth Rollins, απλά είναι λίγο πιο μικρόσωμος. O ΑJ είναι πολύ κοντά στο να φτάσει στον Shawn Michaels, βελτιώνεται συνεχώς. Όσον αφορά την κόρη μου, είναι μια κατηγορία μπροστά. Δεν την πιέζω, δεν την προωθώ, τα κάνει όλα μόνη της, την βλέπετε. Τα υπόλοιπα κορίτσια προσπαθούν να την "φτάσουν".


για τα Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη