RAW 31/07/2017: Ο Roman Reigns νικητής στην τιτανομαχία!


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Kurt Angle να βρίσκεται στο ρινγκ και να ανακοινώνει το Big Cass vs Big Show για απόψε αλλά να μιλάει και για τον γιο του ο οποίος θα εμφανιστεί στο Miz Tv. Τον διέκοψαν γρήγορα οι Paul Heyman και Brock Lesnar με τον πρώτο να παίρνει το μικρόφωνο και να μιλάει για ένα καλοστημένο σχέδιο.
Ο manager του Beast Incarnate τόνισε ότι ο Angle προσπαθεί να πάρει το Universal Championship από τον πελάτη του γιατί του ακούν πιέσεις και για αυτό άλλωστε τον έβαλε σε Fatal 4-way match. Συνέχισε και είπε πως αν ο Lesnar δεν διατηρήσει τον τίτλο του στο Summerslam θα αποχωρήσει από το WWE μαζί με τον ίδιο. Ωστόσο, στο τέλος του segement εκείνος είπε πως και πάλι μετά τον αγώνα στο Summerslam, ο Brock θα είναι ακόμα πρωταθλητής.
The Hardy Boyz vs Luke Gallows & Karl Anderson

Οι Hardys κυριάρχησαν από την αρχή του αγώνα και έβγαλαν μία άψογη συνεργασία απέναντι στον Karl Anderson αλλά φιλοδώρησαν σχετικά νωρίς και τον Gallows με ένα Poetry In Motion. Ο Matt πήρε την σειρά του μέσα στο ρινγκ αλλά δέχτηκε ένα ύπουλο kick από τον Gallows και αυτός με τον σύμμαχο του πήγαν να τον αποτελειώσουν με Magic Killer. Ο Jeff όμως έσπασε την κίνηση αυτή και έπειτα από Twist Of Fate και Swanton Bomb στον Luke Gallows, τα αδέρφια πήραν την νίκη.
Μετά το τέλος του αγώνα, οι Hardys είχαν ένα έντονο brawl με την Revival στο οποίο συμμετείχαν και οι Gallows & Anderson. Τελικά, αφού διέλυσαν τους Revival και πέταξαν από την σκηνή τους αντιπάλους τους στον αγώνα, οι Hardys έμειναν πάλι με ψηλά το κεφάλι.
Μεταφερόμαστε στα παρασκήνια όπου ο Ambrose παραδίδει συνέντευξη στην Renee Young μέχρι που εμφανίζεται ο Seth Rollins. Ο Architect αναζητάει πάλι μία συνεργασία ανάμεσα τους με τον Lunatic Fringe να λέει πως ίσως κάποιο μέρος του εαυτού του το θέλει αλλά ο ίδιος δεν τον εμπιστεύεται απόλυτα.


Akira Tozawa & Cedric Alexander & Rich Swann vs Tony Nese & Ariya Daivari & TJP

Ο αγώνας κυλούσε σε ομαλούς ρυθμούς μέχρι που οι Rich Swann και Cedric Alexander έβγαλαν εκτός τους Nese και TJP στο ringside με τον Akira με την σειρά του να βγάζει εκτός τον Daivari με ένα εμφατικό suicide dive. Τελικά η νίκη ήρθε για τους face superstar με τον Tozawa να εκτελεί το diving senton στον TJP.Περνάμε στο Miz Tv με καλεσμένο τον Jason Jordan και με τον Miz να του κάνει μία καλή υποδοχή στο σόου. Αφού μίλησαν για λίγη ώρα σε χαμηλούς τόνους, ο A-Lister πρότεινε στον Jordan να καθοδηγήσει ο ίδιος την καριέρα του και να ενταχθεί στην Miztourage. Ο γιος του Kurt Angle είπε ευχαριστώ αλλά δεν θα δεχτεί την πρόταση.
Ο Miz φάνηκε αρκετά εκνευρισμένος και μίλησε με άσχημα λόγια για τον ίδιο αλλά και για το κοινό του Pittsburgh. Είπε πως τελικά το WWE θα πετάξει εκτός τον Jordan με εκείνον να μην αντιδράει και να παραμένει ψύχραιμος. Τελικά, ο Jordan αντέδρασε και είπε πως άμα πει και άλλα θα το πληρώσει. Ο Miz πήγε να του επιτεθεί ύπουλα αλλά εκείνος τον φιλοδώρησε με ένα suplex πάνω στην Miztourage και αποχώρησε.
Seth Rollins vs Sheamus

O Rollins φάνηκε αρχικά να έχει τον έλεγχο καθώς χρησιμοποίησε αρκετά dropkicks για να απωθήσει τον αντίπαλο του. Όμως ο Sheamus πήρε τον έλεγχο έπειτα από παραπλάνηση του Cesaro στον Architect και τον οδήγησε άσχημα στο barricade. Ο Kingslayer όμως αντέδρασε και διέλυσε τον αντίπαλο του με ένα suicide dive και έπειτα έβγαλε εκτός και τον Cesaro με επίθεση από το τρίτο σκοινί.
Τελικά η νίκη ήρθε για τον Seth με ένα έξυπνο roll up το οποίο πλήρωσε ακριβά καθώς μετά τον αγώνα οι Raw Tag Team Champions του επιτέθηκαν βάναυσα χωρίς εκείνος να μπορεί να αντιδράσει. Ο Deam Ambrose βγήκε για να σώσει την κατάσταση αλλά και εκείνος δεν μπορούσε να τα βάλει και με τους δύο πρωταθλητές.

Στην συνέχεια είχαμε τον Bray Wyatt ο οποίος βγήκε στο ρινγκ για να μιλήσει για ότι έκανε στον Finn Balor την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Eater of The Worlds είπε πως μετέτρεψε το σώμα του Balor σε έναν σάκο με ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Η μουσική του Finn ακούστηκε και εκείνος εμφανίστηκε πίσω από τον Bray. Έπειτα, ο Demon King του επιτέθηκε βάναυσα και τον έστειλε μέσα στο WWE Universe με dropkick ώστε να τελειώσει δυνατά αυτό το promo.
Roman Reigns vs Samoa Joe vs Brock Lesnar

Ο αγώνας άρχισε με τον Braun Strowman να κυριαρχεί ακόμη και αν οι δυο του αντίπαλοι προσπάθησαν να τον βγάλουν εκτός από νωρίς. Ο Braun βρέθηκε σακατεμένος στο ringside και οι Reigns και Joe πάλευαν μόνοι τους στο ρινγκ με τον Submission Machine να δέχεται Superman Punch στο ringside. Ο Big Dog πήγε έπειτα τον Spear στον Braun αλλά εκείνος έκανε το reverse με μία δυνατή κλωτσιά.
Έπειτα ο Joe προσπάθησε με τα sentons να πάρει την νίκη αλλά δεν τα κατάφερε έπειτα από kick out του Reigns. Συνέχισε όμως και πήγε για το Coquina Clutch στον Big Dog με τον Monster Among Men να το κόβει και να τους διαλύει. Στην συνέχεια πήγε να πάρει την νίκη με running powerslam αλλά ο Roman έσπασε τελευταία στιγμή το pin. Ο Reigns πήρε πάνω του και με Superman Punch και Steel Steps έβγαλε τον Strowman εκτός στο ringside. Έτσι είχε όλο τον χρόνο και με ένα δυνατό Spear στον Joe πήρε την νίκη αλλά και το απαραίτητο momentum ενόψει Summerslam.

Elias Samson vs Kalisto

Ο Elias Samson πήρε τον έλεγχο ενάντια στον Kalisto ο οποίος διέκοψε ένα από τα συνηθισμένα promo τον οποίο κράτησε σχεδόν για όλο τον αγώνα. Ο Luchador κατάφερε μια δυο φορές να ξεφύγει αλλά με γονατιές στην πλάτη και backbreakers ο Drifter είχε το πάνω χέρι. Ο Kalisto με srpingboard senton πήγε να πάρει την νίκη αλλά ο Samson αντέδρασε και τελικά με Drift Away neckbreaker τα κατάφερε.


Στα παρασκήνια βλέπουμε τους Dean Ambrose και Seth Rollins οι οποίοι συζητάνε για ότι έγινε νωρίτερα. Ο Architect ρωτάει τον Lunatic Fringe για βγήκε να τον σώσει με εκείνον να λέει πως αν δεν το έκανε θα φαινόταν σαν ο κακός τύπος σε αυτή την θέση που τον έχει βάλει ο Kingslayer.


Bayley vs Nia Jax

Η Nia Jax κυριάρχησε στην αρχή του αγώνα με πολλά slams όπως Glam Slam με την Bayley να μην μπορεί να αντιδράσει. Η Bayley τελικά τα κατάφερε και με dropkicks και άλλες κινήσεις έστειλε την Nia στο ringside. Εκεί βρέθηκε και η Alexa Bliss η οποία πήγε να επιτεθεί ύπουλα στην αντίπαλο της για το Summerslam αλλά εκείνη την κανόνισε. Τελικά πήρε την νίκη με count out η Bayley αφού χρησιμοποίησε τα steel steps εναντίον της Nia με την Bliss να δέχεται πάλι κάτι ψιλές από την νικήτρια.
Big Cass vs Big Show

Πριν τον αγώνα ο Enzo Amore έκανε πάλι ένα από τα συνηθισμένα του promo και αποκάλεσε τον Cass πολύ soft και έπειτα κάλεσε τον Big Show στο ρινγκ με τον ίδιο να μεταφέρεται στο ringside. Ο αγώνας είχε έναν αργό ρυθμό και ο Show πήρε τον έλεγχο με δυνατά chops. Ο Cass τελικά απέφυγε ένα chokeslam και εστίασε στο τραυματισμένο πόδι του αντίπαλου του. Ο παλαίμαχος φάνηκε να αντιδράει αλλά ένα ακόμη Big Boot τον προσγείωσε για τα καλά.
Εκείνη την στιγμή, ο Enzo επιτέθηκε στο Cass από πίσω με τον αγώνα να λήγει με DQ υπέρ του αλλά και να διαλύει και τον Ezno με ένα Big Boot. Τελικά, ο Big Show συνήλθε και φιλοδώρησε τον Cass με ένα knockout punch ώστε να είναι ο τελευταίος όρθιος και να βοηθάει τον Enzo να αποχωρήσει.

Αποτελέσματα Raw 31/07/2017:

  • Οι Hardy Boyz επικράτησαν ενάντια στους Luke Gallows & Karl Anderson.
  • Οι Akira Tozawa & Rich Swann & Cedric Alexander νίκησαν του Tony Nese & Ariya Daivari & TJP.
  • Ο Seth Rollins επιβλήθηκε στον Sheamus.
  • Ο Roman Reigns νίκησε τους Braun Strowman και Samoa Joe σε triple threat match.
  • Ο Elias Samson νίκησε τον Kalisto.
  • Η Nia Jax έχασε με count out από την Bayley.
  • Ο Big Cass πήρε την νίκη με DQ υπέρ του ενάντια στον Big Show.


Για το Ringside House,
Χρήστος ΑγγελάτοςΝεότερη Παλαιότερη