Raw 28/08/2017: Πρωταθλήτρια στο καναβάτσο η Bliss!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με μεγάλη δράση για το Intercontinental Championship αλλά και με ένα αφηνιασμένο Beast Incarnate. Ακόμη, είχαμε δύο όμορφα singles matches και την αρχή μιας σπουδαίας αντιπαλότητας. Στο main event είχαμε νέα πρωταθλήτρια αλλά και μία μεγάλη προδοσία. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Miz να βρίσκεται στο ρινγκ μαζί με τους γνωστούς ακόλουθους του ώστε ο Kurt Angle να τον διακόψει πριν καν μιλήσει. Ο GM του κόκκινο σόου είπε πως ήξερε τι θα πει ακριβώς ο A-Lister και τόνισε πως στο Summerslam μπορεί να μην υπήρχε το Intercontinental Championship στην κάρτα αλλά θα υπάρχει σε αυτή του No Mercy. Ο Miz παίρνει τον λόγο και λέει πως κανείς δεν τον σέβεται και κυρίως ο Angle και ο τίτλος του πρέπει να πάρει ότι του αξίζει. Ο Angle ανακοινώνει την διεξαγωγή ενός Battle Royal με τον νικητή να αντιμετωπίζει τον Miz την επόμενη εβδομάδα στο Raw για τον τίτλο.15-Man Battle Royal to face Miz for Intercontinental Championship: Big Show vs Finn Balor vs Elias Samson vs Luke Gallows vs Karl Anderson vs Jeff Hardy vs Matt Hardy vs Jason Jordan vs Goldust vs R-Truth vs Bo Dallas vs Curtis Axel vs Curt Hawkins vs Kalisto vs Apollo Crews

Ο αγώνας άρχισε με όλους τους superstars να ορμάνε στον φρεσκοξυρισμένο Big Show ώστε να τον βγάλουν εκτός από νωρίς. Εκείνος με την φοβερή δύναμη του απώθησε και έπειτα κυριάρχησε για λίγο στον αγώνα. Ο Finn Balor και ο Luke Gallows απέκλεισαν τον Big Show και έπειτα ο δεύτερος με τον Karl Anderson απέκλεισαν τον Goldust. Ο Miz κατά την διάρκεια του αγώνα έδινε οδηγίες στην Miztourage ενώ ταυτόχρονα ο Matt Hardy απέκλεισε τους Gallows & Anderson εντυπωσιακά ώστε οι δυο τους να τον διαλύσουν στο ringside. Όσο οι διαιτητές έκαναν την δουλειά τους εκεί, ο Miz απέτρεψε τον αποκλεισμό του Bo Dallas από τους Jeff Hardy και Balor.
Οι Jeff και Finn δίνουν την μάχη μεταξύ τους αλλά τα φώτα σβήνουν και ο Bray Wyatt από το πουθενά βγάζει εκτός αγώνα τον Demon King. Τα φώτα ανάβουν και ο Eater of The Worlds δεν είναι πουθενά όσο ο Finn κοιτάει σοκαρισμένος. Έπειτα ο Jason Jordan κάνει eliminate όλη την Miztourage αλλά και τον Elias Samson. Εκείνη την στιγμή ο Jeff από πίσω τον στέλνει εκτός για να νικήσει τον αγώνα και να γίνει ο νέος No.1 Contender για το Intercontinental Champiosnhip.


Enzo Amore vs Noam Dar

Ο Enzo Amore βγήκε έξω πριν τον αγώνα και έκανε ένα από τα συνηθισμένα του promo ως το πιο νέο μέλος της cruiserwight division. Έπειτα ο Noam Dar εμφανίστηκε για αγωνιστεί ενάντια του. Ο Dar κατείχε για ένα χρονικό διάστημα τον έλεγχο αλλά και πάλι στο τέλος ο Amore με ένα απλό drop στον Noam πήρε την νίκη.Στην συνέχεια έχουμε τους Brock Lesnar και Paul Heyman να βρίσκονται στο ρινγκ για να μιλήσουν για ότι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο Raw. Ο Heyman τονίζει πως ο Braun Strowman αντιμετώπισε τον πελάτη τόσο στο Summerslam όσο και στο τελευταίο κόκκινο σόου. Συνεχίζει λέγοντας πως ο Monster Among Men είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος από όλους που υπάρχουν στο WWE για να αντιμετωπίσουν τον Universal Champion. Τελικά είπε πως ο Lesnar θέλει τον Strowman και εκείνη την στιγμή ο Lesnar άρπαξε το μικρόφωνο. Το promo τελείωσε με τον Brock να λέει πως ο Heyman ήθελε σε γενικές γραμμές να πει: "Suplex City, b***h".Cesaro vs Seth Rollins

Ο Seth Rollins πήρε τον έλεγχο αρχικά αλλά ο Cesaro τον έστειλε γρήγορα στο ringside όπου είχαμε σχεδόν εμπλοκή καθώς οι Sheamus και Dean Ambrose ήρθαν αρκετά κοντά. Ο Architect επέστρεψε στο ρινγκ αλλά ο Swiss Superman τον ξάπλωσε με ένα πολύ δυνατό backbreaker. Ο Cesaro παραλίγο να πάρει την νίκη πρώτα με κάποια δυνατά suplexes αλλά και με ένα crossbody όπου και τα δύο έγιναν kick out. Ο Kingslayer πήρε πάνω του και με κινήσεις όπως blockbuster και enziguri επέβαλλε τον ρυθμό του. Ο Celtic Warrior πήγε να τον σταματήσει αλλά ο Lunatic Fringe του επιτέθηκε στο ringside. Τελικά από το πουθενά ο Cesaro εκτέλεσε τον Rollins με ένα uppercut για να πάρει την νίκη.
Sheamus vs Dean Ambrose

Ο Sheamus είχε τον έλεγχο αρχικά και πήγε να πάρει και την νίκη νωρίς νωρίς με ένα δυνατό powerbomb το οποίο έγινε kick out. Ο Celtic Warrior συνέχισε να περνάει διάφορα locks στον Lunatic Fringe ο οποίος τελικά ξέφυγε ολοκληρωτικά με ένα πολύ εντυπωσιακό DDT. Έπειτα ο Sheamus πήγε για Brogue Kick και τελικά δέχτηκε ένα ακόμη δυνατό DDT ενώ ταυτόχρονα ο Seth όρμηξε στον Cesaro που προσπάθησε να βάλει stop στην ροή του αγώνα. Ο Rollins δεν τελείωσε εκεί καθώς επιτέθηκε στον Sheamus με flying knee όσο δεν κοίταζε ο διαιτητής και έβγαλε εκτός τον Cesaro στο ringside με suicide dive. Ο Dean Ambrose εκμεταλλεύτηκε όλο αυτό το χάος και πήρε την νίκη με Dirty Deeds.Στα παρασκήνια ο Finn Balor λέει πως η κόντρα του με τον Bray Wyatt νόμιζε πως τελείωσε, αλλά τελικά απέχει αρκετά από το να τελειώσει εντελώς. Επίσης, οι Hardys πανηγυρίζουν την νίκη του Jeff ο οποίος δείχνει αισιόδοξος για την επόμενη εβδομάδα.


Emma vs Mickie James

Η Emma πήρε τον έλεγχο αρχικά κάτι που άλλαξε με ένα neckbreaker της αντιπάλου της η οποία έβγαλε μία όμορφη επίθεση. Τελικά, η Emma έριξε από το πουθενά την Mickie ώστε να πάρει εύκολα και σύντομα την νίκη.Στην συνέχεια έχουμε τον John Cena στο ρινγκ για την υπογραφή του συμβολαίου για τον αγώνα του με τον Reigns στο No Mercy. Ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τονίζει πως ήρθε εδώ μόνο και μόνο για να αντιμετωπίσει τον Big Dog σε έναν αγώνα που έχει αξία Wrestlemania. Συνέχισε λέγοντας πως ο Reigns δεν θέλει να παλέψει μαζί του και υπέγραψε τελικά ώστε ο Roman να κάνει την εμφάνιση του.
Ο Reigns γελάει στην ιδέα πως φοβάται να αντιμετωπίσει τον John Cena καθώς έχει καταφέρει κάτι που ο John δεν έχει, να τελειώσει την καριέρα του Undertaker. Ο Leader of Cenation λέει πως ο Roman είναι απλά ένα άτομο και όχι ΤΟ άτομο. Συνέχισε και είπε πως ο ίδιος δεν είναι ο Undertaker, ένας σακατεμένος βετεράνος αλλά είναι πιο δυνατός και πιο γρήγορος από ποτέ. Ο Roman παίρνει τον λόγο και βγάζει από μέσα του άσχημους χαρακτηρισμούς για τον Cena όπως ότι είναι: "a part timing, fake b***h". Έπειτα συνέχισε και είπε πως δεν είναι εδώ για να θάβει ταλέντα όπως ο αντίπαλος του στο No Mercy και δεν θα ήθελε να είναι ο επόμενος John Cena αλλά ο ένας και μοναδικός Roman Reigns.
Ο Cena αντέδρασε και είπε πως όποτε έγινε United States Champion τα έδωσε όλα και ανέδειξε νέα ταλέντα όπως ο AJ Styles και ο Kevin Ownes ενώ ο Reigns έλαβε το US Championship ως υποβάθμιση όταν το κατέκτησε. Ακόμη, είπε πως είναι καλύτερο να είσαι ένα καλός part timer παρά ένας άχρηστος full timer και τελείωσε λέγοντας πως εάν ο Big Dog έκανε καλά την δουλειά του, ο ίδιος δεν θα ήταν εδώ. Ο Roman υπέγραψε το συμβόλαιο και οι Gallows & Anderson τους διέκοψαν ώστε να τους αντιμετωπίσουν σε ένα tag team match.John Cena & Roman Reigns vs Karl Anderson & Luke Gallows

O Cena άρχισε στον αγώνα αλλά τα βρήκε σκούρα και γενικά υπήρξαν διάφορα mocks ανάμεσα σε αυτόν και τον Reigns. Ο Leader of Cenation ξέφυγε τελικά και έκανε το tag στον Roman  οποίος κυριάρχησε ενάντια και στους δύο αντιπάλους του. Ο Big Dog διαλύει τον Gallows με ένα Drive By και γυρνάει στο ρινγκ με ψηλά το κεφάλι. Στην συνέχεια φιλοδώρησε με ένα superman punch τον καθένα καθώς πήρε και την νίκη για την ομάδα του με ένα Spear στον Anderson αφού ταυτόχρονα ο Cena έβγαλε εκτός τον Gallows με ένα AA.
Ο Elias Samson βρίσκεται στο ρινγκ για ένα από τα συνηθισμένα του promo αλλά ο Jerry Lawler τον διακόπτει και τον κριτικάρει για το γεγονός ότι λέει πως είναι ο Elvis του WWE. Ο θρυλικός παλαιστής λοιπόν παρουσιάζει στο κοινό τον Pelvis Wesley (Heath Slater) από το Southpaw Regional Wrestling. Ο Pelvis μπαίνει στο ρινγκ αλλά δέχεται αρκετά χτυπήματα από τον drifter ώστε ο Elias να αποχωρήσει από το ρινγκ με ψηλά το κεφάλι.
Raw Women's Championship match: Alexa Bliss vs Sasha Banks (c)

Ο αγώνας άρχισε με την Sasha Banks να έχει τον έλεγχο αρχικά και με την μάχη να μεταφέρεται αρκετά γρήγορα στο ringside όπου η Alexa Bliss κυριάρχησε με την βοήθεια του apron και του barricade. Είδαμε όμορφη χημεία ανάμεσα στις δύο σε διάφορα σημεία του αγώνα και η Boss κατάφερε να ξεφύγει από το βασανιστικό Bow & Arrow submission της Bliss. Η πρωταθλήτρια προσπάθησε με πολλά knees να διαλύσει την Alexa αλλά δεν τα κατάφερε και εκείνη αντέδρασε με double knees και moonsault.
Ο αγώνας είχε πολλά nearfalls και η Banks εφάρμοσε το Shinning Wizard ώστε να φτάσει πάλι αρκετά κοντά στην νίκη. Πέρασε την Little Miss Bliss από το Bank Statement όμως εκείνη το απέφυγε έξυπνα μετατρέποντας το σε pin. Τελικά, η Alexa με το χαρακτηριστικό της DDT πήρε την νίκη και έγινε για δεύτερη φορά Raw Women's Champion. Μετά τον αγώνα, η Nia Jax βγήκε να πανηγυρίσει μαζί της καθώς οι δύο heels έχουν μία φιλία η οποία καταστράφηκε αμέσως. Η Jax έριξε άσχημα την νέα πρωταθλήτρια και έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την συνέχεια.


Αποτελέσματα Raw 28/08/2017:

  • Ο Jeff Hardy νίκησε στο 15-Man Battle Royal και έγινε ο No.1 Contender για το Intercontinental Championship.
  • Ο Noam Dar έχασε από τον Enzo Amore.
  • Ο Cesaro επικράτησε ενάντια στον Seth Rollins.
  • Ο Dean Ambrose επιβλήθηκε ενάντια στον Sheamus.
  • Η Emma νίκησε την Mickie James.
  • Οι John Cena & Roman Reigns επικράτησαν ενάντια στους Luke Gallows & Karl Anderson.
  • Η Alexa Bliss νίκησε την Sasha Banks και έγινε η νέα Raw Women's Champion.Για το Ringside House,
Χρήστος ΑγγελάτοςΝεότερη Παλαιότερη