RAW 14/08/2017: Πολιορκείται η Suplex City!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου το οποίο ήταν και το τελευταίο πριν το Summerslam. Είδαμε τον κακό χαμό στο main event για τον κόκκινο τίτλο αλλά είχαμε και ανακοινώσεις για αρκετούς αγώνες. Η κόντρα των Finn Balor και Bray Wyatt έφτασε στο απόγειο της και η Sasha Banks κατάφερε να εξασφαλίσει την θέση της στο Summerslam. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με τους Seth Rollins και Dean Ambrose να βρίσκονται στο ρινγκ ώστε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ο Lunatic Fringe ήταν αρκετά εκνευρισμένος για ότι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και ζήτησε εξηγήσεις. Ο Rollins είπε πως έχει κουραστεί με όλα αυτά τα παιχνίδια αλλά μετά από αρκετή κουβέντα οι δυο τους δεν τα βρήκαν και κατέληξαν να ορμάνε ο ένας στον άλλον.
Οι Cesaro & Sheamus τους διέκοψαν για να τους επιτεθούν αλλά οι δυο τους κατάφεραν να τους απωθήσουν και τελικά έκαναν το reunite ταυτόχρονα σε χαιρετισμό της Shield. Οι πρωταθλητές έμοιαζαν αρκετά σακατεμένοι και ο Kurt Angle ανακοίνωσε πως οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στο Summerslam για τα Raw Tag Team Championships.

1st Contender match for Raw Women's Championship: Nia Jax vs Sasha Banks

Η Nia Jax αρχικά κατείχε τον έλεγχο με την πρωταθλήτρια Alexa Bliss να παρακολουθεί από το ringside. Η Jax οδήγησε την Boss στο ringside όπου την διέλυσε πάνω στο barricade με την Sasha όμως να αντιδράει και να χτυπάει την αντίπαλο της όμορφα στο γόνατο. Έπειτα εφάρμοσε το Banks Statement το οποίο η αντίπαλο της απέφυγε, κάτι που δεν κατάφερε και στην δεύτερη φορά ώστε να κάνει tap out και η Banks να πάρει την νίκη.Στα παρασκήνια ο Miz με τους ακόλουθους του δεν είναι ευχαριστημένος με ότι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. Έτσι παραπονιέται στον GM του Raw και εκείνος ορίζει το Miz vs Jason Jordan. Οι υπεύθυνοι λένε στον Angle ότι υπάρχουν προβλήματα με τους Balor και Wyatt και εκείνος πήγε εκεί. Οι δυο τους δεν άντεχαν να περιμένουν μέχρι το Summerslam και έτσι όρισε απόψε τον αγώνα μεταξύ τους.
Elias Samson vs R-Truth

Ο Samson έκανε ένα από τα συνηθισμένα του promo μέχρι που ο R-Truth το διέκοψε για τον αγώνα τους. Ο Elias του επιτέθηκε βάναυσα και τον πέρασε μέσα από το Drift Away έτσι ώστε ο αγώνας να μην αρχίσει ποτέ και ο Drifter να στέκεται ήρεμος πάνω από το θύμα του.Έπειτα μεταφερόμαστε στο ρινγκ όπου ο Big Cass λέει πως θα αποδείξει σε όλους πως είναι πιο σκληρός από τον Big Show στο Summerslam. Ο Enzo Amore εμφανίστηκε στην ράμπα και έκανε ένα από τα συνηθισμένα promo του και παρουσίασε τον Big Show. Όμως, οι Karl Anderson & Luke Gallows εμφανίστηκαν από το πουθενά και επιτέθηκαν στου face και διέλυσαν μάλιστα τον καρπό του Show στο Shark Cage. Ο Enzo πήγε να σώσει την κατάσταση αλλά δέχτηκε ένα Big Boot και τελικά οι διαιτητές απομάκρυναν τους heels.WWE Cruiserwight Championship match: Neville (c) vs Akira Tozawa

Ο αγώνας άρχισε με τον Tozawa να βγάζει όμορφες κινήσεις ενάντια στον Neville αλλά και να διαλύει τον πρωταθλητή με το suicide dive. Ο Akira έφτασε αρκετές φορές στην νίκη με τον King of the Cruiserwights να κάνει πολλά kick out αλλά να μην μπορεί να αντιδράσει αρκετά. Τελικά, ο πελάτης του Titus O'Neil πήρε την νίκη με το senton bomb ώστε να γίνει πρωταθλητής και να το πανηγυρίσει έξαλλα.
Bray Wyatt vs Finn Balor

Ο Bray Wyatt κατάφερε να πάρει τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα ενάντια στον Finn Balor ο οποίος δεν άργησε να αντιδράσει. Ο Demon King προσπάθησε κυρίως με kciks να φτάσει στην νίκη αλλά διέλυσε κιόλας τον Eater of The Worlds στο barricade. Ο Wyatt όμως ανέκτησε τον έλεγχο και έφτασε κοντά στην νίκη με ένα εμφατικό senton. Έπειτα κατάφερε να αποφύγει το Coupe De Garce του αντιπάλου του και τον εκτέλεσε με Sister Abigail για την νίκη.
Μετά τον αγώνα, τα mind games κορυφώθηκαν με τον Bray να αδειάζει ένα ολόκληρο κουβά ψεύτικου αίματος στον Finn με εκείνον να μην μπορεί να πιστέψει τι γίνεται. Έπειτα, στα παρασκήνια ο Balor είπε πως θα έχει το rematch του στο Summerslam και ότι εκεί θα εμφανίσει και τον δικό του δαίμονα, αναφέροντας έμμεσα τον Demon King.
Mickie James vs Emma

Έναν αγώνα χωρίς κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον είδαμε από τις δύο female superstars. Η μάχη τους ήταν σύντομη με την Emma να έχει αρχικά τον έλεγχο και με την James να κάνει το comeback το οποίο κορυφώθηκε με ένα kick στην αντίπαλο της που της έδωσε την νίκη.Jason Jordan vs The Miz

Ο αγώνας άρχισε και οι δυο παλαιστές δεν πρόλαβαν καν να ανταλλάξουν μερικά χτυπήματα και οι Miztourage όρμηξε στον Jordan για να τον διαλύσει και εκείνος νίκησε με DQ υπέρ του. Οι Hardy Boyz εμφανίστηκαν για να βοηθήσουν τον γιο του Kurt Angle και απώθησαν τους heels ώστε να οριστεί νέος αγώνας τώρα.

Jason Jordan & Hardy Boyz vs Miz & Miztourage

Ο αγώνας άρχισε με τους Hardys ως συνήθως να έχουν μία άψογη συνεργασία και τον Jeff να φτάνει κοντά στην νίκη αφού επιτέθηκε στον Dallas από το τρίτο σκοινί. Ο Jason Jordan έκοψε έξυπνα ένα pin και έπειτα φιλοδώρησε τον Miz με ένα Belly to Belly suplex ο οποίος προσγειώθηκε πάνω στον Curtis Axel. Έπειτα όμως και ο Axel έσωσε την κατάσταση έπειτα από το Twist of Fate στον Bo από τον Jeff, αφού έσπασε το pin. Όμως, η εκπληκτική συνεργασία των face superstars έφερε τον Matt να ξαπλώνει τον Dallas με Twist of Fate και τον Jeff να παίρνει την νίκη για την ομάδα του με Swanton Bomb.
Στο main event του επεισοδίου έχουμε τον Brock Lesnar να είναι στο ρινγκ με τον Paul Heyman ο οποίος τόνισε ότι εάν ο Brock νικήσει την Κυριακή θα αποδείξει σε όλο τον κόσμο πως είναι ο απόλυτος αθλητής τα τελευταία χρόνια. Ο Samoa Joe διακόπτει και τους δυο και με λίγα λόγια τονίζει ότι θα πάρει τον τίτλο συγκεκριμένα από τον Lesnar αφού τον βάλει για ύπνο στο κέντρο του ρινγκ. Την σειρά του πήρε ο Braun Strowman ο οποίος είπε πως είναι ο Last Man Standing κάτι που απέδειξε την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Samoa Joe φάνηκε σαστισμένος και είπε πως εκείνος έβαλε τον Roman Reigns κάτω ώστε να σηκωθεί στο τέλος και να πάρει την νίκη.
Πριν έρθουν στα χέρια, ο Big Dog εμφανίστηκε και φιλοδώρησε κατευθείαν τον Joe με ένα Spear. Ο Monster Among Men εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και διέλυσε τον αιώνιο αντίπαλο του με ένα running powerslam. Τα δύο θηρία έμειναν στο ρινγκ αλλά δεν πρόλαβαν να μονομαχήσουν καθώς οι security τους απώθησαν για λίγο. Αφού όμως τους έβγαλαν από την μέση αντάλλαξαν κάποια χτυπήματα με το locker room να τους χωρίζει τελικά. Αναμένεται να έχουμε μία εκρηκτική ατμόσφαιρα ανάμεσα τους την Κυριακή.


Αποτελέσματα Raw 14/08/2017:

  • Η Sasha Banks νίκησε την Nia Jax και έγινε η No.1 Contender για το Raw Women's Championship.
  • Ο αγώνας ανάμεσα στους Elias Samson και R-Truth έληξε με No Contest.
  • Ο Akira Tozawa επικράτησε ενάντια στον Neville και έγινε ο νέος WWE Cruiserwight Champion.
  • Ο Bray Wyatt νίκησε τον Finn Balor.
  • Η Emma έχασε από την Mickie James.
  • Ο Jason Jordan νίκησε τον Miz με DQ υπέρ του.
  • Οι Jason Jordan & Hardy Boys επιβλήθηκαν ενάντια στους Miz & Miztourage.Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη