Raw 07/08/2017: Παράγοντας Χ ο Samoa Joe!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με αρκετούς αγώνες και ένα εκρηκτικό main event ανάμεσα Reigns και Strowman που κρίθηκε στα χέρια του Samoa Joe. Ακόμη, είδαμε τις Sasha Banks και Nia Jax να κυριαρχούν αλλά πάλι τους Dean Ambrose και Seth Rollins να μην τα βρίσκουν με αντίθετους ρόλους όμως. Ο Brock Lesnar πρόσφερε και αυτός θέαμα στο Miz Tv ενόψει Summerslam. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Miz να βρίσκεται στο ring με την μεγάλη του συνοδεία και τον Kurt Angle να ανακοινώνει τον Brock Lesnar ως αποψινό καλεσμένο του μαζί με τον Paul Heyman. Ο A-Lister παίρνει τον λόγο χωρίς καν να μιλήσει ο Paul και τονίζει πως πιθανότατα ο Brock θα χάσει τον τίτλο του στο Summerslam και θα φύγει από το WWE. Ο Heyman παίρνει τον λόγο και ρώτησε τον Miz αν του αρέσει να υποδύεται και όρισε τους Miz και Miztourage ως Reigns, Joe και Strowman. Έτσι, ο Brock επιτέθηκε σε αυτούς με πολλά german suplexes και έπειτα με ένα F-5 τον καθένα αφήνοντας τους για τα καλά εκτός.
Seth Rollins vs Sheamus

Ο Rollins πήρε τον έλεγχο αρχικά στον αγώνα και μετέφερε και την μάχη στο ringside όπου ο αντίπαλος του με μικρή βοήθεια του Cesaro κατάφερε να αντιδράσει. Ο Sheamus κυριάρχησε για ένα χρονικό διάστημα μέχρι που δέχτηκε ένα πανέμορφο hurricanrana και ένα superkick ώστε με μεγάλη δυσκολία να κάνει το kick out. Η νίκη ήρθε τελικά για τον Celtic Warrior αφού ο Cesaro απέσπασε την προσοχή του Architect εκείνος τα κατάφερε με ένα απλό roll up. Ο Kingslayer όρμησε και τους δύο έπειτα στέλνοντας τους στο barricade, αλλά σύντομα οι δύο κυριάρχησαν ενάντια του ενός.Στα παρασκήνια ο Rollins βλέπει τον Ambrose μετά τον αγώνα και τον χαρακτηρίζει άσχημα επειδή δεν τον βοήθησε μιας και ο ίδιος θέλει να αποδείξει πως έχει αλλάξει μετά από τρία χρόνια. Ο Lunatic Fringe του λέει πως πρέπει να μάθει να ζει μόνος του και έφυγε λέγοντας ότι έχει αγώνα με τον Cesaro.


Jason Jordan vs Jean-Pierre Goulet

Ο Curtis Axel δεν μπορούσε να αγωνιστεί έπειτα από ότι του έκανε ο Brock Lesnar και έτσι ο Angle έστειλε έναν τυχαίο jobber να αντιμετωπίσει τον γιο του. Ο Jordan προφανώς και κυριάρχησε στο ρινγκ με όμορφες κινήσεις και τελικά πήρε γρήγορα και εύκολα την νίκη χωρίς καμία αντίσταση με ένα neckbreaker.


Έπειτα βλέπουμε την Bayley στο ρινγκ μαζί με την Charly Caruso και γενικά είπε πως έπρεπε να νικήσει τον αγώνα της με την Nia Jax ακόμη και αν ήξερε ότι κάτι δεν πάει καλά. Συνέχισε και τόνισε ότι η ίδια θα είναι πίσω για όλους όσους την αγαπάνε και ταυτόχρονα δέχτηκε κάποιες αποδοκιμασίες από το κοινό. Τέλος, είπε πως η Sasha Banks θα πάει στο Summerslam με την Boss να βγαίνει και να αγκαλιάζει την φίλη της.


Sasha Banks vs Emma vs Alicia Fox

Η Sasha Banks κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Emma όμως να κλέβει σχεδόν από το πουθενά την νίκη με ένα pin στην Fox αφού πρώτα διέλυσε την πλάτη της Boss στο apron. Η Banks επέστρεψε και πήρε τον έλεγχο ξανά και εφάρμοσε το Bank Statement στην Alicia. Η Emma ήρθε για να το σπάσει αλλά δέχτηκε και η ίδια την κίνηση αυτή με αποτέλεσμα να κάνει tap out για να πάρει την νίκη η Boss.
Enzo Amore & Big Show vs Luke Gallows & Karl Anderson

Πριν τον αγώνα ο Enzo είχε ένα από τα χαρακτηριστικά του promo μαζί με τον Big Show και οι δυο τους μίλησαν για τον Big Cass μέχρι που τους διέκοψε η Club. Εκείνοι τους προκάλεσαν σε έναν αγώνα και οι face δέχτηκαν.
Στον αγώνα, οι Gallows & Anderson είχαν κυριαρχήσει ενάντια στον Enzo Amore ο οποίος δεν μπορούσε να βρει τον χώρο να κάνει το tag in στον Big Show. Μάλιστα ο Big Cass εμφανίστηκε στην σκηνή με τον Show να δέχεται ένα δυνατό kick από τον Gallows. Ο Enzo απέφυγε το Magic Killer αλλά ο Karl Anderson πήρε την νίκη για την ομάδα του με ένα superkick.
Μετά τον αγώνα, ο Big Cass φιλοδώρησε αμέσως με ένα Big Boot τον Big Show αλλά ο Amore όρμησε πάνω του με suicide dive. Ο Cass όμως αντέδρασε και καθώς τον κυνηγούσε δέχτηκε ένα Knockout Punch από τον Show για να μείνει για τα καλά κάτω. Στα παρασκήνια έπειτα, ο Cass ζήτησε αγώνα από τον Angle ενάντια στον Big Show χωρίς να είναι κοντά ο Amore. Ο GM τελικά όρισε τον αγώνα με τον Enzo κλειδωμένο από πάνω σε ένα shark cage.
Στην συνέχεια έχουμε τον Finn Balor να βγαίνει στο ρινγκ και να μιλάει για τον Bray Wyatt. Τόνισε ότι όταν ο φόβος σου χτυπάει την πόρτα πρέπει να τον χτυπάς στο πρόσωπο και αυτό θα κάνει. Γι'αυτό πρότεινε στον Bray την επόμενη φορά να μην χάσει την ευκαιρία του είτε στο Summerslam είτε εδώ στο Raw. Τα φώτα σβήνουν και όταν ανάβουν βλέπουμε τον Wyatt στο ρινγκ να γελάει και τον Balor να κάθεται στο turnbuckle. Ο Eater of The Worlds ορμάει αλλά ο Demon King τον αποφεύγει πανέμορφα και τον ξαπλώνει με ένα Slingblade. Τα φώτα σβήνουν ξανά με τον Bray να μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη όπου είπε πως μόλις διαλύσει τον Balor όλοι οι fans του θα πέσουν μαζί του.

Cesaro vs Dean Ambrose

Από την αρχή του αγώνα οι δυο τους μεταφέρθηκαν σε ένα από τα turnbuckle όπου ο Cesaro με εκπληκτική ισορροπία διατήρησε τον έλεγχο. Όμως από το πουθενά ο Deam Ambrose τον διέλυσε με ένα superplex και πήρε τον έλεγχο. Ο Swiss Superman με την σειρά του διέλυσε τον Lunatic Fringe έπειτα από ένα uppercut του στον αντίπαλο του πάνω σε suicide dive που παραλίγο να του δώσει την νίκη. Ο Dean πάει να απωθήσει τον Sheamus και τα πράγματα περιπλέκονται αρκετά ώστε ο Ambrose να πάρει την νίκη με ένα έξυπνο roll up.
Μετά τον αγώνα, οι πρωταθλητές επιτέθηκαν στον νικητή του αγώνα όπως συνηθίζουν αλλά αυτή την φορά ο Seth Rollins βγήκε για να βοηθήσει τον Dean κάτι που δεν έκανε ο δεύτερος νωρίτερα. Ο Architect απώθησε τους πρωταθλητές και ο Lunatic Fringe έβαλε το χέρι του σε χαιρετισμό της Shield με τον Seth να τον αφήνει στα κρύα του λουτρού και να αποχωρεί.

Akira Tozawa vs Ariya Daivari

Ο αγώνας άρχισε με τον Daivari να διατηρεί τον έλεγχο ενάντια στον αντίπαλου του αλλά ο Akira αντέδρασε με ένα forearm και η μάχη μεταφέρθηκε στο ringside. Ο Tozawa δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο του και μετά από ένα suplex, παίρνει την νίκη με ένα big senton bomb ώστε να πανηγυρίσει μαζί με τον Titus.Mickie James vs Nia Jax vs Dana Brooke

Η Nia Jax κυριάρχησε στο ρινγκ και αφού πέταγε τις αντιπάλους της σαν σακιά με πατάτες στο ρινγκ, χρησιμοποίησε την James σαν όπλο ενάντια στην Dana. Όμως, η Jax έμεινε για λίγο εκτός αφού έπεσε άσχημα στο ring post και ταυτόχρονα η Mickie έφτασε κοντά στην νίκη με ένα neckbreaker. Έπειτα, η Nia επιστρέφει και οι δυο της αντίπαλοι προσπαθούν πάλι να την βγάλουν εκτός. Η μεγαλύτερη δύναμη της Women's Division όμως απωθεί την James και παίρνει την νίκη με ένα εμφατικό leg drop στην Dana Brooke.


Στην μεγάλη οθόνη βλέπουμε ένα promo από τον Goldust ο οποίος λέει πως στο Summerslam θα παρουσιάσει το νέο του αριστούργημα καθώς θα παρακολουθεί από κοντά.


Last Man Standing match: Roman Reigns vs Braun Strowman

Πριν καν αρχίσει κανονικά ο αγώνας, οι δυο τους συναντήθηκαν στην ράμπα όπου ένα brawl άρχισε με τον Braun να κυριαρχεί. Στο ρινγκ ο έλεγχος εναλλασσόταν συνεχώς και υπήρχε ένα ρυθμός μέχρι που ο Big Dog με τα steel steps διέλυσε τον Monster Among Men ο οποίος σηκώθηκε με μεγάλη δυσκολία στο 6. Ο Braun αντέδρασε και με ένα powerslam έφτασε κοντά στην νίκη αφού ο Roman σηκώθηκε στο 8 και πέρασε τον Strowman μέσα από τραπέζι που ο ίδιος είχε στήσει με ένα Samoan Drop.
Έπειτα το τραπέζι οι δυο τους μάχονται σκληρά και μεταφέρονται στην ράμπα και έπειτα στην σκηνή όπου ο Braun έστειλε τον Roman στα LED screens. Ο Big Dog αντέδρασε με Superman Punches, τελευταία στιγμή πριν οδηγηθεί στο τραπέζι των σχολιαστών, με τον αντίπαλο του να στέκεται ακόμη. Έπειτα πήγε για το Spear αλλά ο Strowman τον μπλόκαρε με το πόδι του και διέφυγε προς το ρινγκ. Ο Roman Reigns όμως σηκώθηκε και τον φιλοδώρησε με ένα εμφατικό Spear.
Ο διαιτητής άρχισε να μετράει και όλα έμοιαζαν πως τελείωσαν με τον Reigns παίρνει την νίκη αλλά ο Samoa Joe από το πουθενά εφάρμοσε το Coquina Clutch στον Roman και εκείνος έπειτα από ότι πέρασε δεν άντεξε και έπεσε κάτω με τον διαιτητή να αρχίζει το μέτρημα από την αρχή. Οι υπεύθυνοι απώθησαν τον Joe από τους συμμετέχοντας του αγώνα και τελικά ο Monster Among Men σηκώθηκε στο 8 για να πάρει την νίκη και να πανηγυρίσει έξαλλα στο ρινγκ.


Αποτελέσματα Raw 07/08/2017:

  • Ο Sheamus νίκησε τον Seth Rollins.
  • Ο Jason Jordan νίκησε τον Jean-Pierre Goulet.
  • Η Sasha Banks επικράτησε σε triple threat match ενάντια στις Alicia Fox και Emma και προκρίθηκε.
  • Οι Enzo Amore & Big Show έχασαν από τους Karl Anderson & Luke Gallows.
  • Ο Dean Ambrose νίκησε τον Cesaro.
  • Ο Akira Tozawa νίκησε τον Ariya Daivari.
  • Η Nia Jax επιβλήθηκε σε triple threat match ενάντια στις Mickie James και Dana Brooke.
  • Ο Braun Strowman επικράτησε ενάντια στον Roman Reigns σε Last Man Standing match.


Για το Ringside House,
Χρήστος ΑγγελάτοςΝεότερη Παλαιότερη