Ο John Cena απαντάει σε σχόλια για το "θάψιμο" των Nexus


Όσο μισητός και να είναι ο John Cena στα μάτια πολλών οπαδών, δεν μπορεί να αρνηθεί η αλήθεια του ότι βρίσκεται στην κορυφή του WWE τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας του έχουν δώσει και ένα ποσό δύναμης στα παρασκήνια και τα τελευταία δυο χρόνια ευτυχώς έχει χρησιμοποιήσει αυτή τη δύναμη για το καλό της εταιρείας μοιράζοντας νίκες σε πολλούς Superstars νέας γενιάς όπως Seth Rollins, AJ Styles, Bray Wyatt, Kevin Owens και Shinsuke Nakamura. 

Πίσω στο 2010 όμως τα πράγματα δεν ήταν όπως σήμερα. Ο John Cena μαζί με την ομάδα του "Team Cena" αντιμετώπισαν τους Nexus στο Summerslam του 2010 και εκείνη η νύχτα έγινε γνωστή ως η νύχτα που "θάφτηκε" η Nexus. 

Ο Cena λοιπόν, καθώς κατηγορείται απο πάρα πολλούς ότι είναι υπεύθυνος για την απότομη πτώση της Nexus αλλά και την καριέρα αυτών που την αποτελούσαν, απάντησε σε έναν οπαδό για το συγκεκριμένο θέμα όταν αυτός του έκανε την ερώτηση σε ένα Q&A. 
Ορίστε τι είχε να πει ο SuperCena: 

" Αυτό αποτελεί θέμα συζήτησης μέχρι και σήμερα ανάμεσα σε πολλούς hardcore fans γιατί αισθάνονται ότι έπρεπε να είχα χάσει εκείνο το ματς. Γιατί κέρδισα αυτό το ματς; Γιατί αυτή ήταν η τελική απόφαση. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω... αλλά εγώ αυτό που κάνω είναι εμφανίζομαι στην δουλειά μου και κάνω αυτό που μου ζητείται. Δεν διαλέγω πως θα εξελιχθεί η ιστορία. Αλλά ορισμένες φορές μπορώ να επιλέξω ορισμένα στοιχεία της ιστορίας. Την συγκεκριμένη φορά κάτι πήγε στραβά. Πιστεύω ότι αν είχε παρουσιαστεί με διαφορετικό τρόπο θα ήταν πιο αποδεκτό το αποτέλεσμα. Αλλά δεν μπορώ να αλλάξω το σόου. Δεν έχω αυτή την δύναμη και δεν θα έκανα κάτι τέτοιο. Άμα δείτε την λίστα με τους αντιπάλους μου στο παρελθόν, θα καταλάβετε ότι έτσι προτιμάω να εργάζομαι. Έκανα λάθος στον τρόπο που ειπώθηκε η ιστορία και υποθέτω γι αυτό έχει νευριάσει ο κόσμος. Αλλά λέμε πάρα πολλές ιστορίες. Έκανα μια φορά κι εγώ λάθος."  ~John Cena


για το Ringside House,
Γρηγόρης Χριστακάκης 


Νεότερη Παλαιότερη