ΝΧΤ 23/08/2017 : Βρετανικό υπερθέαμα!


Oι UK superstars του ΝΧΤ χάρισαν υπέροχο θέαμα στο κοινό του Brooklyn. Ακόμη, ο Lars Sullivan επιτέθηκε στον No Way Jose, τραυματίζοντας τον Χαβανέζο παλαιστή. Τέλος, είδαμε και την μάχη των Peyton Royce και Sarah Logan.

Η αιφνίδια επίθεση του Lars Sullivan

O Nο Way Jose βγήκε να ξεσηκώσει το κοινό του Brooklyn εν' όψει του TakeOver. Ο Sullivan δεν εκτίμησε το ...σόου του Χαβανέζου και του επιτέθηκε, χτυπώντας τον σε όλα τα μήκη και πλάτη του stage. Ο τερατώδης Sullivan φαίνεται πως θα ήρθε για να βάλει δύσκολα στο ρόστερ του "κίτρινου" σόου.


Ρeyton Royce vs Sarah Logan

Η Logan προσπάθησε αρκετά αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην έμπειρη Αυστραλίδα. Και η αλήθεια είναι πως δε θα εξασφάλιζε την νίκη της εάν δεν επενέβαινε η Billie Kay. Eνώ η Logan ετοίμαζε ένα belly-to-back suplex, είδε την Kay να την εμποδίζει, επιτρέποντας στην Royce να κάνει το rollup και να επιβληθεί.Peter Dunne & Wolfgang vs Tyler Bate & Trent Seven

Εξαίσιο το θέαμα που μας χάρισαν οι τέσσερις Βρετανοί. Ένα tag team match που κρίθηκε μέσα από το ταλέντο των τεσσάρων αθλητών. Όλα κρίθηκαν όταν ο Wolfgang εισήλθε στον αγώνα. Ο Bate είχε την προσοχή του στραμμένη στον Dunne, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο του Wolfgang να εκτελέσει ένα Swanton, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του.

Δείτε εδώ ολόκληρη την εκπομπή:


για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη